jani91 írta:
Én azért még bizakodó vagyok a játékkal kapcsolatban. A hatodik rész is hasonlóan ramaty állapotban jött ki, aztán egész játszható lett egy tonna patch után. A Hatodik résszel ellentétben itt nincsenek akkora mellényúlások az alapmechanikában, szóval ha kiforrja magát, akkor simán lehet az egyik legjobb epizód.
... Csak iparkodjanak!
Ui: Ja, és az milyen már, hogy a játék hivatalos honlapja sincs még 100%-ig elkészülve
Egy kicsit én is, persze, bár be kell vallani a 6-nál sem kapkodták el, ott is mennyi ideig volt a városképernyős fagyás geforce kártyákkal...
Itt meg első sorban arra gondoltam, hogy elég megnézni a kampány körítését, statikus bábok ülnek egy asztalnál, ha tényleg ennyire nem futotta, hogy animáljanak pár átvezetőt.
És ne érts félre, nagy ívben lesz*rom, hogy ilyenek a videók, stb. engem nem zavar, a játékmenet a lényeg! Csupán az Ubi hozzáállásának egyértelmű jelét vélem felfedezni, kis pénzből akartak egy nagy nevet eladni, hátha bejön.
Így pedig kicsit nehéz komolyan venni az egészet... Hiába biztató a játék egyik fele, ha ilyen amatőr a másik.
Ami egyébként mindenen felül felháborított az a korlátozott nyelv, örülök, hogy lefordították, sokaknak hasznos, de én spec ki nem állhatom magyarra fordított fantasy, meg semmilyen játékokat... A 6-nál még le lehetett tölteni, angolul Uplay-ből, de itt már konkrétan a kulcs van arra a 3 nyelvre korlátozva... Írtam is Ubi supportnak, hogy mégis mit képzeltek, meg hogy mit csináljak, hisz nekem angol kell, azt pedig nem mondhatja, hogy cseréljem vissza, hisz hivatalosan nekem csak HU,PL, CZ nyelvű verzióhoz van hozzáférésem dobozosan és digitálisan egyaránt... Mondtam, hogy ne csodálkozzanak ha az emberek ezek után inkább letöltik, ha az angol nyelvhez való alapvető jogot megvonják tőlük... De jó, hogy állítólag 2 nap alatt válaszolnak, az mellékes, hogy már 4. napja várom a reakciót...