Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 299 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Heroes VII Béta
HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 17:26 

Fiúk, lányok! Ne idegeskedjetek! :D

Szóról szóra ugyanez a történet játszódott le 4 éve, amikor a 6-ot vártuk.... Szóról szóra...

Akkor megtanultam a leckét, hogy csak semmi preorder!!! :D Türelmesen kivárni, míg megjelenik DVD-n és majd akkor lecsapni rá!

Én jobban félek attól, hogy megjelenés után még mindig egy félkész bughalmaz lesz ez, csakúgy, mint a 6 volt négy éve.

Ahogy megjelentek az első videók a Youtube-on, belenéztem, és hát mit is mondjak? A town screenek grafikája néhol a Heroes 2-es szintet sem éri el, az AI hülye mint egy faék, lassan lép (1-2 perc míg újra tied a kör). Random Crash-ek váratlanul mindenfele. Kihívás a játékban nulla, (bár ez lehet, hogy szándékos).
Aztán beleolvasgattam a hivatalos fórumokba, ahol persze már megy az anyázás és a ragelés... :D és elég sok a kiábrándult emberke, akik az animációk bénázására panaszkodnak, a végletekig leegyszerűsített textúrákra, az épületek Copy-Paste-olására... 1 hónap van megjelenésig, ami (már így is el lett tolva a játékosok kérésére) javítani ezeken már nem fognak.
5-6 patch után, december környékén talán már lesz egy élvezhető játék belőle...
Az Ubisoft a Heroes 6-nál történt dolgokból semmit sem tanult, ugyanolyan felkészületlenül vágtak neki ennek is. Bár a honlap mára már elérhető... :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 18:39 

hahakocka írta:
Itt meg egy Heroes 3 rajongó írása érdekes.

TL;DR Game tempo is slow, has to be faster, XL map in Heroes 3 needs around 3 hrs to finish, it should be similar here.
But compared to H4-H6 this is done pretty well so far.

Szimultán körök felgyorsítják a játékot de BUGOS még!!!!

Atyaég, ez a fickó milyen Mapokon játszott eddig? 3 óra egy XL-es térképhez? :lol: :lol: :lol:
Én rendszerint 15-25 óra hosszat töltök egy igazán profin kivitelezett, izgalmas XL-es pályán!

A szimultán körök meg nem csak Multiban vannak? Gép ellen hogy játszol szimultán körökben? Nekem ez nem tiszta.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 19:35 

Sziasztok!
A legnagyobb probléma a játékkal kapcsolatban, az optimalizálatlanság! Értem én, hogy még csak Béta fázisban van a játék, de aki kicsit is régebb óta ismeri a játékipart, azon belül is a heroes szériát, az beláthatja, hogy szeptember végi határidőre nem tudnak csodát tenni a játékkal, és előreláthatólag bugosan fog kijönni :/ Ahogy Elder is leírta, majd jópár patch után élvezhető lesz addig sokaknak csalódás lesz. Remélem az Ai által elnyújtott körökre rövidesen lesz megoldás. Én előrendeltem a játékot, mivel pozítívan állok hozzá az egészhez, plusz nem nagyon szoktam eredetibe gamet venni, de a heroes szériát a szívemen viselem.
A játékkal kapcsolatos tapasztalataitokat szívesen olvasom, további jó bétát!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 20:02 

Ferry : A fejlesztők az mondták azért lép lassan a gép mert most próbálják okosítani :D Egyébkén normalon és főleg hardon most már állítólag sokkal okosabb meg csalóbb is gondolom. :D

A véglegesre azt ígérik felpörgeti gép lépését. Most még emberi játékos sebességgel lép kb.

H6 nál is így volt hogy bétában lassú volt teljes játékban már jó remélem most is ez lesz, mert ****** idegesítő.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 20:46 

Huhuu
Szóval szóval , szerintem halasztani kellene a megjelenést mert ebben az állapotba nem lesz ez így jó , és kevés idő van a megjelenésig.

Pozitívumok: Skillfa jó és átlátható volt számomra. Helyőrség rendszer tetszett. Különböző hátasok a frakcióknak és a segédeszközök. Grafika Age of Wonders 3 , jó jó de nekem a H5 meseszerűje jobban bejött. Céhek visszajöttek és a varázsiskolák is jók.

Negatívum : Városkép mi ? concept art vagy telós játék , és átláthatatlan, a városfa logikátlan - minek minden varázsiskola szintnek különhely ? Egységkártyák ez moost mi :? H3-ban is mozogtak mikor vásároltad őket....telós játék újra. Ai hülye és lassú. Egység moddelek és animációk átmásolása a H6-ból wtf ennyire lusták vagyunk ? Mino egy az egybe át lett animálva , Medusa átskinezett H6 naga lény.Trologita úgyszintén.
Balliszta nagyon erős lett, bugok, animáci már túl sok néhol, sokat tölt.
Eddig ez egy közepes iparosmunka és nem 100 % fog megjelenni.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 22:38 

Áyron írta:
Huhuu
Negatívum : Városkép mi ? concept art vagy telós játék , és átláthatatlan, a városfa logikátlan - minek minden varázsiskola szintnek különhely ? Egységkártyák ez moost mi :? H3-ban is mozogtak mikor vásároltad őket....telós játék újra.

A városfa szerintem nem logikátlan. Jól kigondolt ötlet, csak kissé szokatlan. A városfa egy mátrixba van rendezve, melynek vannak szintjei. 1-es szintről indul, és 3 szintenként ér el egy új osztályt, ahol új épületek lesznek elérhetőek. Pl. ahhoz, hogy a Dungeonban a Medúza lakóhelyet megépíthesd, a várat előbb fel kell építeni 6-os szintre, tehát öt más épületet fel kell húzni. Ezért vannak a mágus céh szintek külön épületként megjelenítve, mert a lv. 1-est már 1-es szintű várnál építheted, a lv. 2-est 3-as szint után, a lv. 3-ast 6-os szint után, a lv. 4-est pedig 9-es város szint után.

Ezzel kiküszöbölték az unfair rush-t, ami pl. a a H3-ban a behemótokat illette, hogy első hét végére már simán meg lehetett venni. Most, a level 7-es szörnyet 12-es város szint előtt nem lehet sehol felépíteni, ami azért jó dolog.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 27 csüt., 22:43 

Fent van első videóm a bétáról azóta készült egy még jobb és végre multis még ha csak 40 percig tartott is mert kidobott a szerver. :D Ha fent lesz belinkelem. (Egy orosz és egy litván szerón)

https://www.youtube.com/watch?v=HERcWFaKlnk

Heroes 5-ben is ilyen építési fa volt kb.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 6:40 

Megdöbbenve ès kicsit csalódottan olvaslak titeket amiket eddig láttam a H7oldalán az 90%-ban tetszett az új részről.
Igaz azok csak képek és nem a valóság amit ti bétások már átéltetek a játékkal kapcsolatban.
Reméljük a legjobbakat! :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 10:55 

Egy kérdés.

Csata közben a sakktábla opciót ki lehet valahogy kapcsolni?
Vagy ha most nem is lehet a végleges játékba ki lehet majd, mert engem személy szerint mindig is zavart, elég volt csak a sötétítést bent hagyni, hogy meddig mehet az egység csata során.
Biztos más is felvetette már, ha nem is itt külföldi fórumon, ha valaki tud érdemi infót erről azt megköszönném :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 11:27 

Biztos lehet eddig is lehetett a Heroesokban a H3-tól kezdve. Beállítások menü pont. Magyarul van neked is?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 16:40 

Előkészületben 13. adás - Might and Magic - Heroes VII - A többjátékos mód első kipróbálása
https://www.youtube.com/watch?v=5K25cltZA_o

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 17:06 

hahakocka írta:
Fent van első videóm a bétáról azóta készült egy még jobb és végre multis még ha csak 40 percig tartott is mert kidobott a szerver. :D Ha fent lesz belinkelem. (Egy orosz és egy litván szerón)

https://www.youtube.com/watch?v=HERcWFaKlnk

Heroes 5-ben is ilyen építési fa volt kb.

Akkor a 2v 2 vagy 1 v 1 akkor nem is kivitelezhető :( pedig már alig vártam hogy jöjjön a hétvége és neki essünk :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 17:16 

Itt a multis új videó látod kivitelezhető de csak esetemben Kelet Európai servereken Litván és orosz. s lkb 40 percig. :D

Egyébként valaki próbálta már a random skill osztást?

Ja szimultán körök is vannak a videóban!

A multiban a csatákat, hogy mindenki mindenkiét látja kiszedik majd a véglegesből, egy rossz ötlet volt a készítőktől.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 18:17 

A szimultán körök mit takar pontosan ?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 19:23 

hahakocka írta:
Itt a multis új videó látod kivitelezhető de csak esetemben Kelet Európai servereken Litván és orosz. s lkb 40 percig. :D

Egyébként valaki próbálta már a random skill osztást?

Ja szimultán körök is vannak a videóban!

A multiban a csatákat, hogy mindenki mindenkiét látja kiszedik majd a véglegesből, egy rossz ötlet volt a készítőktől.

Van hogy beléptem,de kirúgott a rendszer,azért próbálkozom..még host al is..jonasfire néven futok,akinek kedve van jöjjön,hátha sikerül játszani is :roll:

Simán host oltam egy játékot csak idö elött feladták,mert amatőrökkel játszottam :D Valaki jöjjön aki tud is valamit :roll:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 21:42 

Ati radeon hd 4600-as 1 gigás vga-n fut a game?,mert nálam a töltőképernyőnél kifagy azt visszahajít a windowsba.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 22:13 

Vass Gábor írta:
Ati radeon hd 4600-as 1 gigás vga-n fut a game?,mert nálam a töltőképernyőnél kifagy azt visszahajít a windowsba.

hát szerintem a minimum gépigénye azért kicsit nagyobb
ezt írják az ubi honlapján (nyilván túlzás, de kb.)
SUPPORTED OS: Windows 7 SP1 or Windows 8/8.1 (Only 64bit)
PROCESSOR: Intel Core i5 660 3.3 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
VIDEO CARD: NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 22:22 

Én a játék fejlesztése alatt végig reménykedtem, hogy ez lesz minden idők (egyik) legjobb Heroesa, de most jó pár órányi Bétázás után komolyan elgondolkodtam, hogy nem kidobott pénz-e az előrendelés.

Persze vannak benne nagyon jól eltalált dolgok. Számomra két újítás van, ami fantasztikusra sikeredett. Az egyik a városok épületfája. Nagyon tetszik a rendszer, szerintem teljesen áttekinthető. Külön tetszik, hogy néha két épület közül kell választani, ezzel is növelve a taktikai lehetőségeket. A másik fantasztikus újítás szerintem a skillkerék, nagyon jó képességek vannak, és ez a megvalósítás szerintem nagyon jó lett. (Bár talán jobb lenne, ha az eggyel beljebbi körrétegeket csak bizonyos szintenként lehetne kifejleszteni, hasonlóan a városfejlesztéshez, mert így nagyon hamar el lehet érni az igen erős legbelső képzettségeket.)

Tetszik a mágiarendszer, a harcok, a a helyőrségek, a kormányzói rendszer, hogy a minimapon beállíthatjuk, hogy mit akarunk látni. Örülök a hét nyersanyagnak (bár nem értem miért nem ugyanazokat hozták vissza, amik már olyan jó beváltak), a lények legtöbbje kifejezetten tetszik. A grafika is kifejezetten szép, bár nekem 3D-ből messze az 5-é jött be a legjobban, de úgy gondolom, hogy elég korrektül kihasználták az Unreal Engine nyújtotta lehetőségeket.

Ehhh...Csak sajnos vannak olyan dolgok amik lerontják az összhatást. Nagyjából mindenki a városképekkel kezdi, és komolyan ez mi? Utólag, lehet, hogy kár volt az 5-ben elkényeztetni minket a csodás 3D városképekkel, mert azóta azt még csak megközelíteni se tudták. Aztán a lényvásárlás: mik ezek a kártyák, és miért nincs a lényekről leírás? Az újrahasznosított lénymodellek; én nem feltétlen várom el, hogy minden lény teljesen másképp nézzen ki, de mintha most egy kicsit sok lényt egyszerűen csak átmásoltak volna. Igazából nem értem, hogy a lich-t és a vámpírt miért designolták újra, pl a lepkeszárnyú fekete sárkánnyal legalább ugyanannyi embernek van problémája, azokhoz mégse nyúlnak. Amúgy szimpatikus ötlet volt, hogy mi dönthettünk a várakról, meg lénysorokról, de könyörgöm, a Sylvannál messze a leggyengébbet szavazták meg. Amúgy bugos is, a hős az esetek 90 százalékában tolatva közlekedik, a kormányzói képességeket sokszor nem használja.

Persze ez csak egy Béta, és remélem a teljes játékra eltűnnek a bugok, és csiszolnak a játékon. Egy jó hadjárattal engem máris teljesen elégedetté tennének, ha a sztori olyan jó lesz, mint a 4-é, vagy az 5-é, az már tökéletes. A kész játék végleges értékeléséhez nyilván sokat fog számítani a beígért moddolhatóság, map editor, és random map generátor, de ez így a Béta alapján sajnos nem az igazi.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 28 pén., 23:18 

Rákérdeztem én is, hogy miért csak kártyák vannak erre látom a főmenüben az extráknál azt hiszem, hogy Heropedia. Julien Pirou a játék lead designere azt mondta, hogy ott lesznek majd az adatok hmm. Civilization felé megyünk? :D

Kevés volt a pénz sajnos ami elég szomorú ezrét vannak újrahasznosítások. Meg jól jött nekik, hogy a sztori a H6 és H5 között van. Ugye a h5 a legkésőbbi időben. A kampány elvileg leginkább a Heroes 4-re fog hajazni már metódusban (6 külön nép, külön története ami a végén Ivanra is hatással lesz), de H5-re is hasonlít majd.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015 aug. 29 szomb., 0:31 

Sikerült megint hostolni egyet,ez már hosszabb és jobb játék is lett,bár találkozásig ezt se nyomtuk,mert az ellenfelem feladta(meg is értem, 7 szinttel jobb hősöm és jóval erősebb seregem is volt)Az külön plusz pont a multiban hogy látod az ellenfeled csatáit,így tudod mennyire jó játékos és kb. hol tart hozzád képest.Nagy volt a felbuzdulás hogy mehetne a multi és most meg se kép se hang :cry: ma felnézek ide párszor hátha valaki feltéved ide és meg tudunk beszélni egy közös idöpontot amikor 1 vagy 2 játékos is ráérne hogy csapassuk..de délután,este nekem bármikor jó(most hétvégén) Aki tud és szeretne multizni az írja meg és itt is és a játékban is online leszek akkor :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 299 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]