Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 199 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Szerző Üzenet
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 16 csüt., 3:16 
Avatar

Csatlakozott: 2006 aug. 25 pén., 16:52
Hozzászólások: 2535
Tartózkodási hely: BP XIV.ker. Zugló
Rendben,még nem biztos hogy kell de elég valószínű hogy valahogy a tábor alatt kell lejátszanom egy meccsemet az orosz fórumon :oops:
2 hét van 1 fordulóra és pont úgy jön ki a következő forduló (27.-től),hogy 9.-éig (forduló határideje) nem leszek otthon,csak 1 napot. Majd a 2vs2 alatt próbálom megoldani a dolgot,természetesen nem fog belezavarni a tábori meccsekbe,azok élveznek prioritást majd (meg olyan időzítővel játszunk hd-ban ami okézás után indul csak,nem kell mindig ott lenni). Úgyis nehéz kivárni míg a maradék 3 játékos lép :D

_________________
Dave


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 16 csüt., 15:56 
Avatar

Csatlakozott: 2004 jún. 03 csüt., 11:02
Hozzászólások: 223
Tartózkodási hely: Bp.
Dragon írta:
Jou: Ha jól sejtem, akkor a szellemeket legyilkolni igen nehéz ezzel a kombinációval, kíváncsi vagyok mit fog elérni. Top 6 tutira, de a 3-at még meglátjuk.


Maradjunk annyiban, hogy ezt a csapatot utálom ... Nálam a melléütés esélye 75-80% ... nem is fogom tesztelni nagyon :P


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 16 csüt., 17:26 
Avatar

Csatlakozott: 2003 aug. 23 szomb., 10:26
Hozzászólások: 377
Pont azért nem a szellemekkel indultam, mert legutóbb marha hosszú meccseim voltak miattuk.

_________________
Üdvözlet minden nagyon bátor harcosnak!
Lord Shaba


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 18 szomb., 19:54 
Avatar

Csatlakozott: 2013 jún. 15 szomb., 14:49
Hozzászólások: 43
Tartózkodási hely: Budapest
Tiszteletem a Társaságnak!

A játék kedvéért Én is megpróbálom megjósolni az eljövendőt, szigorúan H3-ra korlátozva csak, mert a H5-öt nem igazán ismerem. Ismételten kérem, hogy senki se vegye túl komolyan, ha esetleg a kristálygömbömben nem a várakozásoknak megfelelően látom az esélyeket, akkor élőben lehet javítani.

Adler: A Royal Griffek, árukból fakadóan, önmagukban nem hiszem, hogy képesek ütőképes might-os csapatot alkotni, kellett volna nekik egy kis varázs. Tipp: Mezőny harmadik harmada.

Bogpista: A berserk ellen nem sokan készültek fel, kérdés hogy mennyire kap tűzmágiát illetve mire megy a gömbös csapatokkal. A resist köpenyt a mezőny sajátosságából fakadóan el is lehet dobni. Összességében azonban elég jól összerakott csapat, a top 6 reális cél lehet, de a dobogóért nem hiszem, hogy harcban lesz.

Csizu: Nekem ez a csapat tetszik a legjobban, sajnos sok múlik a szerencsén a quicksand miatt, azonban ha jól jön ki a gyalogos illetve az íjászok ellen a lépés nem lepődnék meg, hogy ha a top 6-ba is beférne. Reálisan nézve azonban a mezőny második harmadába várom, a szerencsefaktor illetve a mágia elleni védtelensége miatt.

Dave: A mezőny nagyon nem kedvez ennek a csapatnak, és egy kis plusz kezdősebesség sem ártott volna az Őskövületeknek, ugyanakkor ez egy nagyon erős bandának tűnik, kérdés mennyire bírja a kezdőütést a sereg, összességében azonban a top 6-ba várom a hőst irányító hadvezér személye miatt, ugyanis gyanítom, hogy papíron erősebb csapatok skalpját is begyűjti majd.

Kocka: A gyors mezőny nagyon nem kedvez a Monk hordának, és mire egyszer jönnének addigra már a visszavágónak is vége lesz. A harmadik harmadába várom a tabellának.

Jou: Nem rossz elképzelés, pech, hogy a mezőny közel fele meg tud birkózni a slow teremtette kellemetlenséggel, így nem tudnak majd az Ördögök csiki-csukizni, ezért a tabella 2. harmadába várom.

Karesz: A Wolf Raideres és piros gömbös csapatok ellen ha jól keveri a lapokat arathat a plusz speed miatt ez a csapat, azonban a blind és berserk megizzasztja majd, tekintettel arra, hogy semmi mágiavédelme nincs. Ha jól jön ki a lépés akár a top 6-ba is odaérhet, de reálisan nézve 1-gyel talán több plusz sebesség van a kelleténél, és a counterstrike-ot is feleslegesnek tartom, mindezek helyett mágiaimmunitást kellett volna venni, így azonban a mezőny második harmadába várom.

Lordshaba: Sebességmámor Pit Lorddokkal. Az biztos, hogy hirtelen fog kezdeni a csapat, de a kezdés önmagában nem minden, ezért úgy gondolom bőséggel szüksége lesz luck-ra és morál-ra ahhoz, hogy ne a mezőny második harmadában végezzen (ahol szerintem végezni is fog).

Magix: Élek a gyanúperrel, hogy ez a csapat lesz a bajnok, tekintettel arra, hogy a sebesség-ütőerő-mágiaimmunitás triót itt vélem a legideálisabb mértékben felfedezni, és mert nem bízta az air magic-et a véletlenre ezért kicsit kiemelkedik a többi Wolf Raider hordából (bár ha a többieknek szerencséje lesz…)

NG: Bogpistának volt a 2013-as táborban hasonló csapata, akkor ez a kombináció a középmezőny elejére volt elég, és mivel a nem sok minden változott, már ami ezt az összetételt illeti, ezért ezúttal is a mezőny 2. harmadába várom.

Nimbus: Szerintem ez a csapat okozhatja a legnagyobb meglepetést és cáfolhat rá arra, hogy a WRaider hordák mindent elsöpörnek. Úgy tűnik kicsit többet kellett volna agyalnom a csapatomon, mert mégiscsak lehet ütőképes bandát összerakni a jelenlegi árlistából, ami képes legyőzni a WRaider csapatokat. A dobogóra várom az Efreet-eket.

Ricsepi: Nem sokat agyaltam a csapat összetételén, horda WRaider, Cure, Haste… Faék egyszerűségű csapat, azonban engedtessék meg az a szerénytelenség, hogy azt mondjam ezúttal a saját csapatomról, hogy ezzel be kell tudnom lavírozni a top 6-ba, a dobogóra szerintem nincs reális esélyem.

Rt: Titános csapaton már Én is gondolkodtam, és arra jutottam, hogy mivel nagyon keveset tud belőlük venni az ember, kell melléjük valami „kemény drog”, ami jelen esetben a piros gömb lett volna, azonban a mezőny sajnos még keményebbnek bizonyult. A mezőny második harmadába várom.

Dani: Az összetétel alapján sima top 6-ot mondanék a csapatra, és tényleg nem nehéz a WRaider hordával játszani, de nagyon kell vigyázni rájuk, mert nincs túl sok életük, és ha egyszer csőbe húzzák a taktikailag érettebb játékosok könnyen bedarálódhat a csapat, így a hadvezér tapasztalatlanságára való tekintettel a mezőny harmadik harmadába várom a csapatot.

Vologya: És végül az utolsó szintén remekül összerakott WRaider horda, ha jól jön ki a mirror meccsekből, akkor a végső győzelemre is esélyesnek tartom, de mindenképp a dobogóra várom.

Zsee: Az archery-re szerintem is áldozni kellett volna, mert az, egy íjász csapatnál, olyan fontos kellék, hogy nem lehet a skillfára bízni, hogy most jön-e vagy sem. A berserk ellen ugyan valóban kevesen védekeztek, de ha idejekorán eltűnik a Fekete Sárkány a színről, a csapat lassúsága miatt, már a berserk sem fog segíteni. A mezőny harmadik harmadába várom.

_________________
"Egy a lényeg, HoMM az élet, hála égnek!"

Üdvözlettel, Ricsepi!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 18 szomb., 23:18 
Avatar

Csatlakozott: 2010 aug. 18 szer., 20:54
Hozzászólások: 1037
Jó kis elemzések. Én most raktam össze új gépet szóval kevesebb időm volt ezért örvendek hogy másnak volt és elemzett. :)
Nem tudom a valamikori közeli 2. H7 bétára is lesz e időm. Az előzőt nem tudtam kipróbálni. (gép apróbb hibásodása miatt is)

H3-nál a hőssel akartam pont kompenzálni az attack/def hiányt. Valamelyest persze. (Monk erősítő hős) Plusz a teleport miatt varázslós hőst akartam. Ha nem érnek oda az emberek akkor teleporttal jó dolgom lesz, wolf raiderek ellen mondjuk nem biztos. :D Raktam be archery tárgyat is kompenzálásként. Kevésnek éreztem a 25k-t pénzt :D, a H5nél annyira nem.

H5-nél a ló gyorsan jön és akár sokszor (plusz viszonylag sokat megy is nem fejlesztve is) azért választottam a lighting mert viszonylag olcsó manában és árban és jól felpumpáltam a hőst spell powerrel kicsit knowledgel is. Szellemekre is gondoltam hátha lesznek azokra a spell biztos hatás. 2. menetnél nagyon gondolkoztam tűzvarázslaton, (Tűzlabda meteorit eső) de jól megdrágítottátok őket. Plusz nem lehetett lecserélni a lightingot tudtommal a szabály szerint.

Eredetileg az a vicc, hogy Wolf Raideren és Lovason gondolkodtam. :)

Vogyi befizettem már a tábor díj összeget.


A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hahakocka 2015 júl. 19 vas., 9:49-kor.

Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 1:00 
Avatar

Csatlakozott: 2004 ápr. 12 hétf., 12:26
Hozzászólások: 2152
Pumper hoz mindig valami ultrastabil routert, használhatósága nagyban attól függ, hogy 2vs2 és 1vs1 alatt milyen játékkal játszik, ha szerencsénk van valami offline fossal....

jelszó
superturbo

_________________
Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 9:47 
Avatar

Csatlakozott: 2010 aug. 18 szer., 20:54
Hozzászólások: 1037
:D Pumper erejében mindig bízhatunk!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 20:42 
Heroes Team

Csatlakozott: 2003 márc. 25 kedd, 20:57
Hozzászólások: 2058
Tartózkodási hely: Gyömrő
Ricsepi írta:
...Magix: Élek a gyanúperrel...


Te Ricsepi... Mond már meg hányszor olvastad a Harry Potter-t??? :shock: :lol: Személyszerint én vérthánytam ettől a fordítástól. :lol: :lol: (Az egyik kötetben volt olyan, hogy 1 oldalba is sikerült beleírni vagy hatszor... kapartam a falat komolyan. :roll: na de nagyobb bajunk sose legyen, nem igaz? :lol: )

Egyébként meg úgy felmagasztaltátok a csapatomat, hogy meglepetést már max. csak a negatív irányba hozhatnak. :oops:

_________________
*HAVE FUN!*

Nimbus


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 20:44 
Avatar

Csatlakozott: 2006 aug. 25 pén., 16:52
Hozzászólások: 2535
Tartózkodási hely: BP XIV.ker. Zugló
Nimbus írta:
Egyébként meg úgy felmagasztaltátok a csapatomat, hogy meglepetést már max. csak a negatív irányba hozhatnak. :oops:

A hype veszélyes dolog :D

_________________
Dave


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 21:29 
Avatar

Csatlakozott: 2013 jún. 15 szomb., 14:49
Hozzászólások: 43
Tartózkodási hely: Budapest
Nimbus írta:
Ricsepi írta:
...Magix: Élek a gyanúperrel...


Te Ricsepi... Mond már meg hányszor olvastad a Harry Potter-t??? :shock: :lol: Személyszerint én vérthánytam ettől a fordítástól. :lol: :lol: (Az egyik kötetben volt olyan, hogy 1 oldalba is sikerült beleírni vagy hatszor... kapartam a falat komolyan. :roll: na de nagyobb bajunk sose legyen, nem igaz? :lol: )

Egyébként meg úgy felmagasztaltátok a csapatomat, hogy meglepetést már max. csak a negatív irányba hozhatnak. :oops:



:)

Nem vagyok nagy Harry Potter rajongó a 4. rész után nem voltam képes tovább olvasni... inkább az egyetemen hallottam sokszor eme fertelmes kifejezést (csak hogy megőrizzem kellemesen gusztustalan modorosságomat)...:P

_________________
"Egy a lényeg, HoMM az élet, hála égnek!"

Üdvözlettel, Ricsepi!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 22:47 
Avatar

Csatlakozott: 2005 okt. 18 kedd, 16:25
Hozzászólások: 606
Tartózkodási hely: Budapest, XX. kerület
Ricsepi írta:
kellemesen gusztustalan modorosságomat


Egyszerűen briliáns! :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 19 vas., 22:55 
Avatar
Heroes Team

Csatlakozott: 2003 ápr. 10 csüt., 7:33
Hozzászólások: 9411
Tartózkodási hely: Budapest
Üdv Bátor Harcosok!

Elküldtem a H3 és H5 támadás térképeket a mailboxaitokba. (Ezúton is köszönet Jounak a térképek szerkesztéséért!) Szerda éjfélig mindenki nézze át a saját térképeit és hiba esetén jelezze, hogy javíthassuk, utána nincs helye reklamációnak, azzal játszotok, amit kaptatok. Gepy ide is kiteszi, amint lesz rá ideje. A fix 1vs1 térképek kapcsán nem érkezett észrevétel, javítási javaslat, így azokat is véglegesnek tekintem! Még 4 nap és indul az "őrület"! Baráti üdv!

_________________
Vologya Mester - A Heroes Team vezetője


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 13:46 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
Sziasztok!

Vasárnap a 2v2 alatt lesz valaki aki le tud vinni a táborba Szegedről Tescozással együtt?
A másik lehetőség, hogy a 2v2 vége után érkezem.

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 14:27 
Avatar

Csatlakozott: 2004 jún. 03 csüt., 11:02
Hozzászólások: 223
Tartózkodási hely: Bp.
Teki1986 írta:
Sziasztok!

Vasárnap a 2v2 alatt lesz valaki aki le tud vinni a táborba Szegedről Tescozással együtt?
A másik lehetőség, hogy a 2v2 vége után érkezem.


Jó pénzért (lehetőleg valuta :lol: ) Vologya mindig kapható ilyesmire :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 14:31 
Avatar

Csatlakozott: 2004 jún. 03 csüt., 11:02
Hozzászólások: 223
Tartózkodási hely: Bp.
Ricsepi írta:
Magix: Élek a gyanúperrel, hogy ez a csapat lesz a bajnok...

Csak, hogy én is belepofázzak, ha már becses személyemről van szó:
Hát kétlem a bajnoki címet, sőt még a kupát is. A TOP 6 talán elérhető, de annyi ff (fucking factor) van a csapatokban, hogy egyáltalán nem lehet megmondani még csak a top 3 közeli csapatokat sem...


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: H3 Támadás időjárás jelentés
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 15:02 
Avatar

Csatlakozott: 2013 jún. 15 szomb., 14:49
Hozzászólások: 43
Tartózkodási hely: Budapest
Magix írta:
Ricsepi írta:
Magix: Élek a gyanúperrel, hogy ez a csapat lesz a bajnok...

Csak, hogy én is belepofázzak, ha már becses személyemről van szó:
Hát kétlem a bajnoki címet, sőt még a kupát is. A TOP 6 talán elérhető, de annyi ff (fucking factor) van a csapatokban, hogy egyáltalán nem lehet megmondani még csak a top 3 közeli csapatokat sem...



Maximálisan megértem, hogy senki nem akarja verni a mellét, hogy az övé a legjobb csapat, mert így lehet nagyot égni. Ráadásul amennyire nem változatos a mezőny, pont annyira kiegyenlített a top csapatok vonatkozásában (legalábbis szerintem). Magix csapatának értékelése során, azért megjegyeztem, hogy "ha a többieknek szerencséje lesz" ellene akkor borulhat a dolog.

Ugyanakkor valamit csak kell tippelni, sokkal kevésbé lenne érdekes az értékelés ha nem vállalnám fel a konkrét elképzeléseimet/véleményemet az egyes csapatokat illetően... és mert Magix WRaider hordája esetében a mass haste fix, ezért úgy éreztem ennyivel kicsit kevesebb mázlira van szüksége, mint a többi élcsapatnak...

_________________
"Egy a lényeg, HoMM az élet, hála égnek!"

Üdvözlettel, Ricsepi!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 15:26 
Avatar

Csatlakozott: 2003 márc. 26 szer., 7:31
Hozzászólások: 1552
Tartózkodási hely: Szolnok
Magix írta:
Teki1986 írta:
Sziasztok!

Vasárnap a 2v2 alatt lesz valaki aki le tud vinni a táborba Szegedről Tescozással együtt?
A másik lehetőség, hogy a 2v2 vége után érkezem.


Jó pénzért (lehetőleg valuta :lol: ) Vologya mindig kapható ilyesmire :D


Vologya részt vesz a 2v2-ben így ő csak utána érne rá. Számomra az a legjobb hogy amikor megérkezem Szegedre akkor be is vásárlok így plusz egy fuvart megspórolok. Valamint ha csak este megyek akkor nem tudom támogatni Nimbust a mindent eldöntő végcsatában. :)

_________________
FEEL THE SUNSHINE!
Music is my life!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 15:44 
Avatar

Csatlakozott: 2004 jún. 03 csüt., 11:02
Hozzászólások: 223
Tartózkodási hely: Bp.
Teki1986 írta:
Vologya részt vesz a 2v2-ben így ő csak utána érne rá. Számomra az a legjobb hogy amikor megérkezem Szegedre akkor be is vásárlok így plusz egy fuvart megspórolok. Valamint ha csak este megyek akkor nem tudom támogatni Nimbust a mindent eldöntő végcsatában. :)


Teki sajna én legkésőbb vasárnap délelőtt húzok vissza Pestre ... szóval én sajna így nem tudom megoldani a problémádat :) Különben is, ameddig Vologya elmegy érted Szegedre, addig átadja a gépet valamelyik ifjú padawannak :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 16:23 
Avatar
Heroes Team

Csatlakozott: 2003 ápr. 10 csüt., 7:33
Hozzászólások: 9411
Tartózkodási hely: Budapest
Üdv Bátor Harcosok!

Teki: Vasárnap nem nagyon lesz vásárlási lehetőség, lévén pártunk és kormányunk ezt megtorpedózta és elsüllyesztette... :oops:

Vásárlás nélkül talán megoldható a fuvar, max mentenek az illetékesek, mert a 3 ember 30 percet biztosan ellépeget, addig pedig majdnem meg lehet járni Szedgedet és vissza... Azért jó lenne tudni kb. mikorra érkeznél.

Baráti üdv!

_________________
Vologya Mester - A Heroes Team vezetője


Vissza a tetejére
 Profil  
 
  Offline
 Hozzászólás témája: Re: XV. JUBILEUMI Heroes Tábor 2015.
HozzászólásElküldve: 2015 júl. 20 hétf., 20:47 
Avatar

Csatlakozott: 2004 ápr. 12 hétf., 12:26
Hozzászólások: 2152
Vásárlás ugye nincs, viszont beugorhatsz valami templomba.....ha van hozzá gusztusod :twisted:

_________________
Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 199 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Imperium - Modified by Rey phpbbmodrey
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség