Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 7:49 

Elder, az artifactok min. részleges megjelenítését felveszem az ötlettárba, szerintem sokunk van úgy, hogy szívesen venné.

Áyron, faji speckók biztosan lesznek. Pl. a nekromancia működését már be is jelentették.

Feldobok egy újabb kérdést: a Necropolis eléggé sematikus frakció, mindig ugyanazok a lények vannak többségében. Csontváz, zombi/ghoul, szellem, vámpír, lich. Most valószínűleg a két champion miatt előveszik a namtarut és a csontsarit is. A társaság véleményét kérem: mi lehetne a lemaradt 1 egység? Sokan tiltakoztak már a lámaszuk ellen. Én egy pókra szavaznék, valami olyanra, ami a H5 orgyilkosához hasonlóan mérget terítene szét az ellenfél soraiban. Olyan még úgyse volt, pedig a Necro pókkultusza miatt eléggé indokolt lenne.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 8:42 

A lámaszuk helyett tényleg lehetne más a pók az jó ötlet Asha kis szimbóluma stb tehát jöhet de még belerakhatnák a halállovagokat is vagy a kaszásokat is.
Faji speckók ez az :D csak a kapunyitás is térjen vissza.
Kinézet is jó ötlet :)

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 15:28 

A halállovag elég úgy is, mint Might Hero. Annál úgyse lesz erősebb. A Lidérc jó ötlet, el lehet képzelni akár championnek is. De akkor meg valaki kimarad.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 15:44 

Szellem vagy a ghoul. De várjál 8 lény lesz akkor a lamas kivesszük helyére megy a pók . Csontisárkány és a kaszás mennek champnek.

Hol van a ló, s a lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen. Vagy mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá, a dombok mögött, s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 16:10 

Akkor a Namtaru marad ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 16:54 

A múmiát betehetnèk a necro egysègek közè, ès most kivètelesen nem neutralkènt :) Heroes 2 óta arra várok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 17:36 

Halállovag kéne bele vissza, de most halálibbnak nézzen ki! Mondjuk piros szemű, rozsdás, lyukas páncélos csontváz ló hátán egy fekete lovag, szintén csont karokkal

A Lich legyen olyan, mint a H5-ben volt, a H6-os lich borzalmasan bénán nézett ki!!

Én úgy csinálnám meg, hogy a nekromanciát visszaállítanám a Heroes 3-as szintre, csontvázat pedig legyengíteném mondjuk az imp, vagy a gremlin szintjére. Így értelme lenne a csonti légióknak, de nem lenne túl erős!

A heroes 5-ös képessége a kísértetnek térjen vissza, hogy bizonyos százalék eséllyel az azt ért ütés nem talál, csak ez ne legyen több 20-30%-nál!

Továbbá, hogy több haszna legyen a mágiának, visszaraknám a Heroes 4-es skillwheelt. Mondjuk a hét mágiaosztályból lenne egy közös, amit mindenki megtanulhat, legyen ez az Ősi mágia. A többi hat osztály pedig egy körben helyezkedne el, és minden frakció csak Egyet(!!), a sajátját tudna 100%-osan használni. A körben két szomszédos mágiaosztály varázslatait csak gyengítve (mondjuk 70%-os erősséggel), ami ezek mellett van, azt még gyengébben (mondjuk 30%-os erősséggel) ami a körben szemközt van, azt egyáltalán nem!

Ha mondjuk ez lenne a kör:

Kép

Így pl. a Nekromanták 100%-osan használhatnák a sötétség mágiát, 70%-osan a Föld és a Tűzmágiát, 30%-osan a Levegő és Vízmágiát viszont Fénymágiát egyáltalán nem!

A 70 és 30 %-ot úgy érnénk el, ha pl. öt mágiaszint van, hogy 70-nél 1-3-ig, 30-nál pedig csak az 1-es szintű varázslatokat tanulhatná meg. A támadó varázslatoknál a sebzés csökkenne, a támogató vagy gáncsoló varázslatoknál pedig a hatékonyság.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 18:50 

Szerintem ez tök jo. Ídöjärăst is beletenném a játëkba.A hátszél kedvezne a távolságiknak az esö erö.sîtené a vîz és jég varázslatokat. Varázsolni lehene akár ilyeneket is ostromnàl sérüljön a vàr újra kelljen építeni pàr épületet akik a vàrban maradtak mert nem volt pénz kivenni azok is védjék a vàrat illetve egy H3as Fortresst is szivesen làtnék az elementàlokkal mint a démonokat vagy sötét elfeket bocsi a hibàkért mobilrol voltam!Ja a Csontsàrkànyok kimaradhatnak miért ők lennének a fők ha velünk a halal lovag meg a kaszàs!A sok sàrki fantàziatlansàgra utal!Nem kell minden népnek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 19:09 

Úgy veszem észre sokaknak nem jött be a Lamaszu, szerintem tökéletes tank egység volt.Be vele a csata sűrűjébe aztán hadd fertőzzön meg minden élőt :). De a halállovaggal/kaszással tökéletesen lehetne pótolni.

Viszont a remélem a Pók megmarad bajnoknak, az telitalálat volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 20:15 

Csatlakozom shienhez, én is szerettem a lamasut. Fantáziadús volt, és ráerősített a mezopotám vonalra. A halállovagról viszont még mindig meg vagyok győződve: az nem lény lesz, hanem a Might Hős.
Az időjárás kiváló ötlet, tuti jegyzem. Ez a mágiakör... hát, ne frakciótól, hanem választástól függjön, és akkor rendben van. Persze, kellenek megszorítások, hogy kinek mi nem lehet. Amik fontosak lennének:

Stronghold: nem lehet Primal
Necro/Inferno/Dungeon: nem lehet Fény
Academy: több is lehessen 100% egynél
Sylvan: nem lehet Tűz
Fortress: nem lehet Levegő (tudom, hogy a víz logikusabb volna, de a törpök a vizet a kovácsoláshoz használják segédelemként)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 20:18 

Szerintem a Lamassu nem volt rossz egysèg, kis színt vitt a megszokott necro egysègek közè, illetve nem lenne rossz a pók mellè választható championnek egy heroes 4 fèle csontsárkány :) Sajnálom, hogy választani kell az elfek ès a törpök között, a thane az egyik kedvenc egysègem volt a kategóriájában. Ezt a neonzöld küllemet remèlem elhagyják a necroknál ès visszatèrnek a kicsit parásabb h3 as vonalhoz, a vár zenèje nagyon ütős volt. Ha hazaèrtem nyaralásból összeszedem az ötleteim a perfect angol kollègának. Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 21:09 

A jövőben lehetnének az orkok a főgonoszak ha már félig démonok. Lehetne valami varázslótermet is kirabolni és adna 1 raklap varázslatot vagy gólemeket ők nyersanyagot... 1 éjszakai csatát is megnéznék :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Glacius Van Thomas 2014 aug. 22 pén., 21:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 22 pén., 21:14 

Mivel a sárkányok mivel a régi nagy Sárkány istenek leszármazottai kellenek a frakciókhoz ;)
Időjárást támogatom és a mágia megkötést is.

Haven: Sötét,Fény esetleg pusztító ?
Necro: Sötét,Pusztító,idéző
Academy: minden tényleg
INferno: idéző,fényne és a sötét elfeknél is.
Törpök: Rúnák és fény pusztító mágia
Elfek: Fény mágia csak meg természet
Orkok: Természet

A hősöknél a testre szabhatóság teszem azt a Havennél lehetne : PAladinok,Inkvizátorok ha fény követői, de ha másik irányba fejlődik a sötétség fele akkor Bukott lovagok, HAlálovag esetleg.Lennének átfedések mint a halálovag vagy a bukott mágusok vagy száműzöttek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 7:51 

Áyron írta:
A hősöknél a testre szabhatóság teszem azt a Havennél lehetne : PAladinok,Inkvizátorok ha fény követői, de ha másik irányba fejlődik a sötétség fele akkor Bukott lovagok, HAlálovag esetleg.Lennének átfedések mint a halálovag vagy a bukott mágusok vagy száműzöttek.

Áyron, ez nagyon olyannak hangzik, mint a Heroes IV. Nem fognak ennyit játszogatni a kasztok kialakításával. Az kivételes eset volt. Plusz, a lényeg az, hogy a képességek legyenek specifikáltak, azt meg már felvetettük. Hogy minek nevezzük a hőst, az igazából tökmindegy.

Glacius, az éjjeli csatát lehetne támogatni, végül is a Heroes V Sylvan kampány 5. pályája is éjjel játszódott. De a napszakokat nem igazán lehet RBS-re adaptálni, mivel egy kör egy nap. Mitől teszed függővé, hogy nappal lesz, vagy éjjel? Amúgy adná, főleg, ha éjjel a Dungeon kivételével mindenki kevesebb területet tudna felderíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 8:37 

Üdv, a napszak változás jó ötlet lenne, könnyen meg is lehetne valósítani Glace..
1 kör nem 1 napból állna, hanem 1 napszakból..
1 nap, 8 napszakból állna:
hajnal,nappal,nappal,nappal,alkonyat,éj,éj,éj, és ismétlődne...
Így realisztikusabb is lenne az idő beosztás...hisz az a cselekmény sorozat, amit egy hős 1 kör alatt véghez visz, inkább nevezhető 3 órának, mint 1 napnak. Ez azt jelentené, hogy 1 hét 56 körből állna, 1 hónap 224 körből...
Ez magában csak a kinézetet változtatná meg, de lehetne hozzá rendelni nehézségeket, könnyítéseket is, mint amit említettetek is, dungeon éjjel messzebbre lát, a többiek ellenkezőleg stb..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 12:41 

És akkor 3 várost elfoglalnál 1 nap alatt... Srácok, szerintem megártott a sok H6, receptre felírnék némi Heroes 3-at, tudjátok, csak a klasszikus :lol:

(ne, ne sértődjön meg senki, csak kicsit megmosolyogtatónak érzem hogy kb. egy teljesen új játékot vázoltok fel lassan, nem pedig olyan ötleteket ami előrevinné a játékot :wink:)

De csak hogy ne legyen off :

Mi lenne ha lenne a játékban RMG, de nem olyan mint a H5-ben, az viccnek is rossz. Sokkal inkább egy WT szintűre gondoltam, játszható template-ekkel amikkel emberi idő alatt le lehet játszani élvezetes és pörgős meccseket.
Tekintettel arra hogy a H3-al még mindig többen multiznak mint az összes többi résszel szorozva kettővel... talán nem hibába :wink: De én pozitív vagyok és remélem egy ütős multi-orientált játékot kapunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 15:31 

A topic címe úgy kezdődik, hogy titkos vágyaink... :)
Amúgy meg nincs 2 egyforma igényű ember a földön, én azt vallom, hogy haladni kell a korral, nem szeretném ócsárolni a H3-at és H5-öt, de remélem a H7 minél kevesebb H3-as és H5-ös vonást fog örökölni és annál több H6-ost... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 18:05 

Online biztos többen játszanak H5-öt H6-ot! :D De igen Lanban máig érthetően a H3 a király! Elvileg H7-ben is lesz már LAN újra.

Új Gamescom interjúk a készítőkkel! Hm Sivatagi orkok lesznek most érdekes...

More about choosing Unreal Engine 3, and H7 mechanics direction.
https://www.youtube.com/watch?v=FJJZQqcRHng&t=6m40s

Erwan Le Breton
http://www.youtube.com/watch?v=6OEZGCepr3U
(I think there is nothing interesting )

http://www.youtube.com/watch?v=0jXopZvT8fE
a little interesting info about shadow counsil
and 2:50 "stronghold this time the desert orcs"
Szavazhatunk majd a lényekről, az egyes lények képességeiről is ha meg vannak a frakciók!

Julien Pirou
http://www.youtube.com/watch?v=Nd7RkVHRODA
http://www.youtube.com/watch?v=h1HzLXUIA-s
http://www.youtube.com/watch?v=gcAU7PNvvp8

Stephan Winter CEO Limbic Ent.
http://www.youtube.com/watch?v=wumjhQQv_bA DE
Johannes Pfeifer Limbic Ent.
http://www.youtube.com/watch?v=gUHEAxjzWRc DE

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 18:24 

Sejtettem, hogy a sivatagiak lesznek. Úgy néz ki, végigmennek a 3 orktípuson részenként. Az 5-ben a ranaari, a 6-ban a pao, most meg a sahaari.
Legalább szép lesz a hárpia, ha lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 aug. 23 szomb., 18:42 

Én erre nem is emlékeztem hogy 3 féle van :D Lehet picit visszahozzák a Heroes 3 féle barbár népet látványvilágban? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 503 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]