Nimbus írta:
Én is köszönöm a meccset Shien! A beszámolódból ugyanakkor kimaradt, hogy mennyire NEM voltam partiban veled, dehát ilyen az élet.

Ismeretlen pályán először játszottam csontikkal... de nagyképűség lenne azt mondani, hogy ezen múlott no és nem is a balanszon (igaz Fili?).
Egyébként így a bajnokság végefelé járva elmondhatom, hogy bár nem számítottam kiugró eredményre, már csak az enyhénszólva is hiányos ismereteim miatt sem, de azért azt nem hittem, hogy pofonzsák leszek... No de valakinek azt is kell vállalni, nem igaz?

Nem mondom fura érzés, hogy több mint 10 év után, egy HEROES meccsre abszolút esélytelenként ülök a gép elé. Pedig most sokadjára ez történik...
Nimbus!
Nem egyszerű Shiennel, és a H6 is eléggé különbözik az előző részektől annyira, hogy a korábbi beidegződésekkel könnyű sikereket lehessen elérni.
Nekem például Shient több mint 3/4 év! multi játék után sikerült először véletlenül elvernem. Volt egy srác itt még Sonnor néven (aki emlékszik rá), őt pedig soha nem sikerült.
Korábban Shien az orkokkal nyomta valami hihetetlen szinten, a kezdeményezést olyan jól használta, hogy mire lépésre jöttem egy csatában, nem volt mivel támadjak. Akkor azt gondoltam, hogy rossz a "játék" vagy a "ballansz" ahogy tetszik, és nem lehet az ork harcos ellen nyerni. De mivel Sonnor meg a nagákkal nyomott le mindíg, jött a gyanu, hogy talán én vagyok gyenge, és nem a játék ballansza a rossz!!
Ekkor tetszett meg a játék igazán, mert keményen meggondolkoztatott, hogy mit lehetne tenni ellene, ellenük (a többi kiváló játékost nem említettem

). És még mindíg az a véleményem, hogy egy pálya sem csak akkor jó, ha ugyanannyi nyersanyag és tárgy van szétszórva a különböző területeken (ballansz kérdés ugye), mert nem kötelező mindent összeszedni a területeden, és nem biztos, hogy ugyanolyan gyorsan haladsz mint az ellenfél(logisztika, terepismeret pl..), és nem biztos, hogy használsz "gyüjtögető hőst" a főhős mellett, vagy esetleg megosztod a sereged és kétirányban (vagy több) gyűjtögetsz (Lányi taktika ez is). Ugyanannyi nyersanyag esetén is sokfajta taktika létezik amivel lehet fejlődni, de ha az nem teljesen ugyanannyi sincs szerintem gond, csak tudni kell alkalmazkodni.
Visszatérve Shien még most is kiváló, ebben a versenyben is csak egyszer kapott ki, nem is tudom már kitől......