Megragadom a lehetőséget, hogy kedvenc szórakozásom űzzem, és megpróbáljam minél pontosabban megjósolni, mik lesznek a csatáimon
Shan: Nagyon sokat költött varázslatra, így harci értékekre kevesebb jutott, vámpírt biztos nem vesztek, a töltelék viszont tuti meghal.
Doom3d: Előző körben azt játszottuk, hogy a disrupting ray-jel kölcsönösen levittük egymás defense-ét, így egálban voltunk. Most az anti-magic+disrupting ray az én javamra döntheti a mérleget, kérdés, hogy az elején a 2 gargoyle mennyit tud sebezni.
Zsee: Többet költött a gömböcre, mint én varázslatra, és nincs első csapásmérő hadtestje. Fixen nem vesztek semmit.
A főnixek és elfek az elején lekapják a halflingjaim, esélytelen, hogy megmentsem őket, aztán a vámpírok rendet raknak.
Jou: summonáló csapat, sok, de gyenge elem, a vámpírok annyit töltenek vissza, amennyit akarnak. Valószínűleg az elején a 2 gargoyle, ami befér, sem vesz el semmit, a might hősömre 18 defense-et adtam artikkal...
Bogpista: 2 csapattestnyi vámpír kell, hogy a főnixeket is elintézzem és az elfeket is blokkoljam 1 körben, így 3 halflingot veszítek majd, hacsak nem kap morált az elején. Akkor mind.
Bobibubi: a chain lightning nem üt akkorát, hogy a vámpíroknak gondot okozzon, mégis fontos lenne, hogy ne használja. Ha használja, a tölteléknek annyi, ha nem, a 2 gargoyle sebzésétől függ.
KTibsza: ha a mass haste-t benyomja, nem csak hogy elvesztem a halflingokat, de az 500 sprite első körben odaver egyet a vámpíroknak. Fájni fog, de szerintem vagyok annyival erősebb.
Kiki: Nem éri el a Halflingokat, 3 részre osztom a vámpírokat, nincs veszteség. Itt jegyzem meg, hogy a vámpírok sok részre osztása irányult kiki ellen. Célja az volt, hogy hiába veszi körbe a rangert, leszedem faalt, és még őt is meg tudom ütni. De remek érzékkel vett egy mass slow-t, így ő is veszteség nélkül fog verni engem egy nagyon sima csatában.
Teki1986: might vámpírok egymás ellen, de nekem a hősöm is might. Meg hát: ember vs. gép. A tölteléket meg tudom védeni, nincs veszteség.
Dragon: a power lichek kellemes szokása, hogy nem a halflingjaim lövik, hanem a vámpírokat, egyedülálló módon. Veszteség nélkül megoldható.
T-rex: a mágusok és sárkányok lekapják a tölteléket, a vámpírok simán elintézik a többit. 4 halfling veszteség.