Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 17:05 

Nálam is hasonló a helyzet, van még egy +5-ös kardom, de majd azt otthagyom a droidnál.

Amúgy egész jól sikerült a csapatom :) Szerintem 5-10% körülit össze tudok hozni, ami a 30-hoz képest elég nagy előrelépés :lol: Bár az okoz némi problémát hogy ha megütnek, load-olhatok is mert csak 3 vámípr 20 rugót lekap :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 19:29 
Heroes Team

Zsee írta:
Amúgy egész jól sikerült a csapatom :)

Én is úgy érzem, itt már elementált se buktam, nem úgy mint előző seregednél :shock: :P

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 20:53 

Hercule Poirot írta:
Az idézés miatt az elementálok harci értéke mindig elmarad majd a vámpírokétól, így fölénye birtokában simán vissza tudja szívni az életerejét, és így lassan, de biztosan nyernek a vámpírok. Meggyőződésem, hogy védekezőként is.

Hogy érted azt, hogy "idézés miatt"? Azt hittem, ez azt jelenti, h elementál idézéskor az idézett lényre nem érvényesülnek a hős +A +D skilljei; de megnéztem, és teljesülnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 21:14 

shan írta:
Hercule Poirot írta:
Az idézés miatt az elementálok harci értéke mindig elmarad majd a vámpírokétól, így fölénye birtokában simán vissza tudja szívni az életerejét, és így lassan, de biztosan nyernek a vámpírok. Meggyőződésem, hogy védekezőként is.

Hogy érted azt, hogy "idézés miatt"? Azt hittem, ez azt jelenti, h elementál idézéskor az idézett lényre nem érvényesülnek a hős +A +D skilljei; de megnéztem, és teljesülnek.

Igen, csak abból a pénzből, amiből te a varázslatot, és az idézés hatékonyságát növelő artikat veszel, én feltunningolom a harci értékeket. Meg 8. szintnél már a barbár és warlock hősök közti A-D különbség is számít.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 22:07 

Poirot: Azt én is észrevettem, hogy a gép nem hajlandó csatát nyerni egy első körös támadó varázslattal a vámpírok ellen, csak ha elveszem tőle a disrupting rayt. De néhány nem vámpír csapat ellen meg jól jön, ha van.
A következő körre megpróbálok kitalálni valami okosságot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 13 kedd, 22:17 

Jout, Dragont és Doomot nem tudom legyőzni, ehhez a rugók kevesek :?

De legalább Teki és Icescream kivételével mindenkit le tudok hozni átlagban 5%-al, ami már jobb mint az előző körös eredményem :) Csak pozitívan :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 8:52 

Erre kíváncsi vagy voltam.

Melyik elemet érdemes választani és miért?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 20:12 

Na, párszor lejátszottam a meccseim, a 3 vereségem sajnos kegyetlenül szétbarmolja az átlagom :cry:

A töltelék, 4 gargoyle és 8 kentaur teszi ki az össz hp 3,55%-át, ez indokolja az egyforma veszteségeket. Kiki, KTibsza, Bogpista és Levko csapata egyszer meg tudta ütni a/valamelyik rugót, Tekinél a 3*5 vámpír 97-et ütött le. Jou-t meg tudom verni ha megtalálom azt a felállást, ahol sikerül 2. körben egy luck+moral, moral+luck vagy luck-moral-luck :D Doomnál csak az utolsó opció segíthet, vagy talán az se, Dragonnál pedig semmi...

Dragon: 100,00%
Doom3D: 100,00%
Jou: 100,00%
Teki1986: 17,30%
Levko: 12,34%
Bogpista: 7,66%
KTibsza: 6,38%
Kiki: 5,40%
Icescream: 3,55%
Hercule Poirot: 3,55%
DR28: 3,55%
Shan: 3,55%
Bobibubu: 3,01%
Gyuri: 1,06%
T-Rex: 0,00%

Átlag : 24,49%

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 21:19 

T-Rex írta:

A jelenelgi árlista szerint, ha a sebességet nem nézzük, akkor a föld -víz -tűz -levegő az erősorrend. Érdekes módon a lassabbak erősebbek.

Én arra számítottam, hogy íjászok nem lesznek. Ezért a lassú, de erős földet választottam. A 2. körben már van nálam teleport, így az íjászok nem okoznak gondot.
Csak az AI-nak. Amúgy én a helyedben a vizet választanám. :D

A jövő évi árlistán remélem, hogy legalább 40%-ot drágulnak a vámpírok.

* Zsee: a földes csapatom szerintem strapabíróbb, mint a zombik. Ha ellenem elég a morál-luck-morál, akkor Dragonra is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 21:28 

doom3d írta:
* Zsee: a földes csapatom szerintem strapabíróbb, mint a zombik. Ha ellenem elég a morál-luck-morál, akkor Dragonra is.

Dragonnál a haste nagyon zavar, szóval őt esélytelen. Téged még megvernélek ha nem tolná a gép a death wave-t vagy mit, de hát nyomja ezerrel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 14 szer., 21:52 

Pedig a death wave -et kifejezetten a vámpíros csapatoknak vettem. Pont ellenük nem használja a lüke AI.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 1:30 

doom3d írta:
T-Rex írta:

A jelenelgi árlista szerint, ha a sebességet nem nézzük, akkor a föld -víz -tűz -levegő az erősorrend. Érdekes módon a lassabbak erősebbek.

Én arra számítottam, hogy íjászok nem lesznek. Ezért a lassú, de erős földet választottam. A 2. körben már van nálam teleport, így az íjászok nem okoznak gondot.
Csak az AI-nak. Amúgy én a helyedben a vizet választanám. :D

A jövő évi árlistán remélem, hogy legalább 40%-ot drágulnak a vámpírok.

Vízet vettem :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 1:32 

doom3d írta:
Pedig a death wave -et kifejezetten a vámpíros csapatoknak vettem. Pont ellenük nem használja a lüke AI.

Tyű basszus, akkor inkább a Holy Wordöt vagy a Holy Shoutot vetted volna, akkor tényleg nyírnád a vámpírokat, mellesleg nem okoznád nekem a legnagyobb veszteséget. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 8:44 

A death Wave pont az élő egységek ellen való, az élőhalottakra nem hat. Más kérdés, hogy a vámpírseregek reszlijének levágásával elég nagy bajba sodorhatja őket. viszont mivel a vámpírok a legerősebbek a seregben és nem tud rájuk hatni a death wave-vel, így inkább a vámpírokat gyengíti, ezért nem használja ellenük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 11:31 

1- DR28 - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
2- Gyuri - 69,3% - 2 fekete, 1 mágus
3- Ktibsza - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
4- Kiki - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
5- Teki1986 - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
6- Shan - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
7- Dragon - 3,8% - 1 mágus
8- Doom3d - 0% - Semmi
9- Poirot - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
10 - Zsee - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
11 - Icescream - 36,6% - 1 fekete, 1 mágus
12 - Levko - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
13 - Jou - 0% - Semmi
14 - Bogpista - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus
15 - Bobibubi - 96,7 % - 2 fekete, 1 vörös, 1 mágus

2 fekete sari = 600
1 vörös sari = 250
1 archmage = 35
1 golem = 30
= 915

1/5/6/9. A vámpírok annyiban jelentettek gondot, hogy visszagyógyították magukat teljesre, így közel 600 elementál kellett arra, hogy legyilkoljam őket. A veszteség, így is nagy :S

2. Sajna, a kükik felgyorsítása nem tett jót a fekete sariknak, így nem tudtak messze eljutni. A többinek annyi szerencséje volt, hogy az elemek betudták a kükit keríteni, így csak a fele sereg veszett oda.

3. Tünci rossz, repül és nem lehet visszatámadni rá. Az elemek nem tudták a fontosabb egységeket bekeríteni időben :(

4. Az íjászok ellen nem sokat tehettem, mivel az elemek lassúak voltak, így nem értek oda időben.

7. A zombik serege volt az egyik legkönnyebb csata. Bár, furcsa volt, hogy average sebességgel utól érte a mágusomat. Szerencsére, a sarik gyorsak voltak és az elemek tették a dolgukat.

8/ 13. A lassúság mentette meg a seregemet. Idéződtek az elemek és gyakták a földet. Senki nem veszett oda.

10. A felgyorsított rogue csapat túl gyors volt, így csak az elemek tudtak felül kerekedni rajtuk.

11. Sajnos, áldozatot kellett hoznom annak az érdekében, hogy több katona maradjon életben. A farkasok jók voltak, de hamar célpontok lettek az elemeknek.

12. Kentaurok. nincs több mondani való :D

14. Íjászok, ha jól emlékszem.

15. Íjászok.

LEgkönnyebb csata: Doom3d, Jou
Legnehezebb: a többi, ami 96%-os
Utálom csapat: a 4 vámpíros csapat
Eddigi veszteség átlag: 69,34%

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 15:19 

Az a 3 csapat aki engem rongyba vert 100%-al, neked az volt a 3 legkönyebb :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 19:35 

Hercule Poirot írta:
A death Wave pont az élő egységek ellen való, az élőhalottakra nem hat. Más kérdés, hogy a vámpírseregek reszlijének levágásával elég nagy bajba sodorhatja őket. viszont mivel a vámpírok a legerősebbek a seregben és nem tud rájuk hatni a death wave-vel, így inkább a vámpírokat gyengíti, ezért nem használja ellenük.

Nem teljesen. Fire ball-t sem akart használni az AI, amíg tudott disrupting rayt használni. Akkor sem, ha vámpírt is sebzett volna. Sőt, olyat is láttam próbacsatában, hogy disrupting rayt nyomott 1 db halfingra, a helyett, hogy lelőtte volna. Egyszerűen teljesen hülye az AI.

Annyi kellett volna a vámpírok ellen, hogy első körben betol egy death wave-et az összes halfingra/kentaurra/gargoyle-ra. Aztán 1 vs. 1 meccs a vámpírokkal. Sima ügy lett volna. De nem. A nem vámpír csapatok ellen meg jól jött a disrupting ray. Remélem, az íjászok ellen használta az AI a death wave-et. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 20:12 

Sokszínű a mezőny, ezt se gondoltam volna, hogy Doom3D serege bárkinek is a legkönnyebb ellenfele legyen :D

Bíztam benne, hogy Doom3D kitalál valamit, hogy Hercule Poirot might vámpír csapata ne tudja legyőzni az övét (mármint, hogy sikerrel is jár ezzel). Kár, hogy nem így lett, a 0.24%-os veszteséggel nem szállhatok versenybe :(
Komolyan, nem gondoltam volna, hogy a vámpírok ennyire erősek, hogy egy javarészt might sereg kiosztásban mindenkit letiporhatnak. Azért bízom benne, hogy a eljön az a kör, ahol a might vámpírok már kevesek lesznek :twisted:

Nekem összességében 0.71% veszteségem van; mondjátok, hogy ez elég a 2. helyhez! :D
Poirot már azelőtt befoglalja az 1. helyet, hogy megnyitnám az első mentést; Bobibubu is ilyesztget 1% alatti eredménnyel; Kiki is, ha csak ugyanúgy teljesít, mint az előző körben, a számításaim szerint VDV kiesése miatt az eredménye 0.8% körül várható... Erős mezőny :)

Írok én is egy kis összefoglalót:

Végeredmény:
Doom3D - 4,48% - teljes töltelék
KTibsza - 2,43% - ...
Dragon - 0,75% - 4 centaur
Icescream - 0,75%
Kiki - 0,75%
Zsee - 0,75%
Hercule Poirot - 0,37% - 2 centaur
Bogpista - 0,37%
Levko - 0,00% - semmi
Teki1986 - 0,00%
Bobibubu - 0,00%
DR28 - 0,00%
Gyuri - 0,00%
Jou - 0,00%
TRex - 0,00%

Doom3D okozta a legnagyobb veszteséget (a szokásos módon); és ez is volt a legnehezebb csata, bár nem ezzel foglalkoztam a legtöbbet. Igaz, a veszteség fő okai nem annyira az elementálok voltak; a Death Wave a csata végére kisöpörte a tölteléket.
KTibsza tündérei meglepően erősebbek lettek az első kör óta, igazán jó, gondolkodtató csatát játszottam ellenük.
Dragon zombijai ellen hasonlóan élvezetes volt a mérközés. Elsőre ilyesztő volt, hogy a 64 vámpírom leütött vagy 25-öt az 500as zombi stackből :D
Icescream csapata nem várt módon 4 felé osztódott az előző kör óta, ezzel ügyesen hatástalanná tette többek a dis.ray-t. Igen necces csata lett volna, ha a gépnek több esze volna... Egy kis szerencsével viszont (most még) gyorsan győztem.
Zsee rogue-i rendkívüli módon emlékeztettek az Icescream elleni csatára; bár ez a csata könnyebb volt azért (ne vedd magadra Zsee :D)
Kiki ellen már kevésbé tetszett a játék; annyi morált és szerencsét kaptak az íjászok, hogy az már hihetetlen... :D

Az íjász csapatokat (Kikié kivételével) könnyen verte a vámpír osztagom, asszem ez érthető.
A két elementál idézős csapat is gyorsan ment; mivel direkt készültem rájuk. És T-Rex hőse tényleg az első csapás után elmenekült :D
Meglepődtem rajta, hogy a többi vámpíros csapat vámpírjai mennyivel erősebbek az enyémeknél :D és én is megtapasztaltam, milyen bosszantó, amikor az ellen visszaszívja az életerejét, és ezzel agyonnyom :D:D
Ami még meglepő volt, hogy Gyuri csapatát is 0 veszteséggel vertem; méghozzá a vártnál gyorsabban és könnyebben. Erősebbnek tűnik az a csapat, mint amilyen (ne vedd magadra Gyuri)

Már most várom a 3. kört :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 20:17 

Ja, a death wave... Amíg volt a vámpíromnak >1 Defense skill-je, addig a gép azt lőtte a dis.ray-jel. A death wave-et csak azután használta, hogy a D lement 1-re.
Itt próbáltam taktikázni; hogy ne lőjön a gép death wave-et, hogy megmentsek a töltelékből; adtam SteelSkin-t a vámpírnak... viszont -4 es Defense skill-lel (miután lement a SteelSkin hatása) utána elég nehezen ment (nem ment) az elemek ellen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 máj. 15 csüt., 20:46 

Ha már említve voltam, itt az én eredménysorom:

T-Rex 1,76%
Dragon 0,39%
Kiki 1,76%
Icescream 0%
Jou 0%
Bogpista 0,59%
Doom3d 4,89%
DR28 0%
Gyuri 0%
KTibsza 0%
Levko 2,15%
Poirot 0%
Shan 0%
Teki 0%
Zsee 0%

össz.: 0,77%

Akárhányadik leszek ebben a fordulóban, én meg vagyok elégedve, aki ez alá megy (tudom lesznek többen), azt megtapsolom és gratulálok neki. :)
Fránya vámpírok! :twisted: :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bobibubi 2014 máj. 15 csüt., 22:07-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]