Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 15 szomb., 1:32 

Bakter... A képernyőkép teljesen kiment a fejemből :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 15 szomb., 11:37 

kiki írta:
Tehát pl. a 2. forduló csapatösszeállításánál egy 1000 aranyat érő valami eladásának hatására 20000-1000*0,25=19750 pénzből gazdálkodhatsz...

Nem egészen értem ezt a gondolatmenetet. Ha eladsz valamit, az nem plussz pénz neked?

Ha egy 1.000 aranyas vmit eladok 25% adó mellett a 2. körre, akkor nem 20.000 + 1.000*0,75 = 20.750 aranyam kéne, hogy legyen? (Egyébként az xls így számol, megnéztem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 15 szomb., 11:59 

De veszel is helyette valamit, szóval ha csak kicserélsz egy ezres cuccot, már 250-el kevesebből gazdálkodsz :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 15 szomb., 14:14 

Lejátszom újra a csatákat és majd küldöm képernyővel is :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 15 szomb., 22:29 

Ma még javítottam kb. 0.2%-ot a mentéseken, de kifogytam az ötletekből. Nekiállok a 2. fordulós csapatom összerakásának.

Kíváncsiságból betöltöttem Poirot mentését a csapatom ellen, és nem tudom megverni.
Végigpróbáltam az összes lehetséges szintlépést is, és nem kaptam luckot.

Először ütöm a parasztot, aztán leszedem az egyik hidrát. A négy halflingból hárommal futok az elementálok elől. A vámpírokkal megcsapom az elementálokat 1x, mielőtt az első halflinghoz érnek. Abban a körben, amiben az első halflingot ütik, ismét támadok a földekre.
Ezzel a módszerrel a segédcsapatok elhullása után az összes vámpír marad 90+ elementál ellen, és eljutottam 81 lecsapott elementálig.

Mit csinálok rosszul? Luckot nem tudok szerezni, anélkül meg esélytelennek tűnik. Kellene még valahonnan +2 támadás ahhoz, hogy veszteség nélkül nyerjem. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 9:06 

Tudtok mondani egy programot, ami levideózza amit csinálok a gépen?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 13:14 

Hercule Poirot írta:
Tudtok mondani egy programot, ami levideózza amit csinálok a gépen?

https://www.google.com/search?q=desktop ... order+free

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 16:01 
ISTEN

pl. aTube Catcher vagy CamStudio

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 18:11 

Köszi.
http://youtu.be/_WFwFoTwTqU
A minőség kriminális, biztos a gyenge gépem miatt, de a lényeg kibogarászható :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 20:01 

Így már sikerült. Gratulálok, hogy erre a módszerre rájöttél. Nekem másfél óra kevés volt hozzá.

Kép

Azt azért megjegyezném, hogy nagyon necces a dolog.

- Az első támadáskor a földelementálok azért nem érik el a halflingot, mert a vámpír szemből támad, és útban van. Bármilyen más irányból támadva eggyel kevesebb visszaütés nélküli támadásod lenne. Ha vízelementálokkal lennék, ez a technika nem működne a +1 speed miatt.
- az utolsó halfling előtti ütésváltás nélkül az elementálok nyernének
- volt rá esély, hogy az AI a mentésben kap basic luckot, ezt is megúsztad :)
- ha lett volna nálam haste, akkor ez így nem ment volna

Összességében az utolsó halfling előtti extra ütésváltás volt az, amit kihagytam a próbacsata alatt. Ez ad +2 támadást, ami nélkül nem sikerült nyernem.
És dolgozok a 2. körös csapaton. 8)

*** BTW, a másik topikban nem kaptam rá választ: próbacsatákhoz hogyan tudok spellbookot lepakolni a térképszerkesztőben? Nem találom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 20:59 

Mindig az adott helyzetre kell specializálódni, és szinte minden helyzetben taktikák széles tárházából lehet válogatni. Apró dolgokon múlhat egy csata, ezért szeretem annyira ezt a játékot. Más helyzetben is lehet, hogy van jó taktika, lehet persze, hogy nincs. Közben amúgy találtam egy más veszteség nélküli végigjátszást is.
Idézet:
- Az első támadáskor a földelementálok azért nem érik el a halflingot, mert a vámpír szemből támad, és útban van. Bármilyen más irányból támadva eggyel kevesebb visszaütés nélküli támadásod lenne. Ha vízelementálokkal lennék, ez a technika nem működne a +1 speed miatt.

A víz gyengébb, ha azzal jössz, lehet hogy face to face is le tudom győzni, vagy egy körrel előbb ütközök vele.
Idézet:
- volt rá esély, hogy az AI a mentésben kap basic luckot, ezt is megúsztad

Na ez igaz :D

Spellbookot csak a hősnek tudsz adni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 16 vas., 22:31 

Felrakod azt is? Csak úgy kíváncsiságból.

A spellbookot hogyan, honnan adhatom a hősnek? Nem találom. H3-ban van "has spellbook" checkbox.

** Megvan. Magic book néven fut, és a hero screenen tudom beadni. **

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 22 szomb., 11:06 

De nagyon elhallgattunk, emberek! Mondjatok már valamit! :D Hogy haladtok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 22 szomb., 11:59 

Én már elküldtem Kikinek a első fordulós munkásságomat. Úgy zacc/kávé 30-31%-os veszteséggel, ha egyesével kerektítem az eredményeket úgy 30,22%. A 3 darab 100% Dragon, Doom és Jou ellen nagyon felvitte az amúgy sem izmos átlagom :(

Ekkora hátrányból gondolom már nem vagyok versenyképes, úgyhogy saját felelősségre egy vicces csapatot kreáltam a továbbiakra :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 22 szomb., 12:33 

Nekem az íjászok ellen nem sikerült túl fényesen a dolog. Kivéve Levkót.
A csapatom lassú, varázslat nincs, morál nincs, íjász blokkoló csapatom nincs és lőnek. Sokmindent nem lehetett taktikázni. Amikor odaértem, két ütésből megvolt a főstack. Bobibubi ellen háromból. Visszaütésekkel együtt. Nála volt a legtöbb íjász.

Most tesztelem a második fordulós csapatomat.

Ami nagyon érdekelne, az az, hogy az íjász csapatok mit alkottak. A számításom szerint nem sokat. Így az ütősebb hordák az íjászok és T-Rex előtt végeznének az első fordulóban. Bár Jou csapatánál van haste az íjászok ellen, de a hordák és a vámpírok ellen gyengébb. Viszont tavaly sokkal jobban csatázott nálam. Talán meglesz az 5. hely. Dragon meg valahol mögöttünk jön. Vagy nem. :?

@ Zsee: a 3. fordulóban felvetődik a kérdés, hogy elementál idézgetés, vagy antimagices kisgömböc irányba induljunk el. Ott a többiek választásától függően sokat lehet bukni. Veszek 15k aranyért mágiát, ami nem működik, vs. vettem kisgömböcöt 7500 aranyért, és senki nem hozott elementál idézést játék.. Szóval még versenyben vagy.
Ha sokan vesznek gömböt, akkor nem éri meg elementál idézős csapattal jönni. De ha senki nem jön idézgetős csapattal, akkor pénzkidobás és bukta a gömb. Ha emiatt senki nem vállalja be a gömböt, akkor az elementál idézős csapat a nyerő. És ezt mindenki tudja, és mindenki tudja, hogy a többiek is tudják. Mi következik ebből?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 22 szomb., 19:52 
Heroes Team

Doom kedvéért kicsit upgradelem a korábbi nem teljes jelentésemet :D

A top5 nehéz ellenfél:
doom3d ( 63 elem 6 sprite)
dragon ( 23 elem 6 sprite)
VDV ( 12 elem 6 sprite)
bobibubi ( 10 elem 6 sprite)
icescream ( 9 elem 6 sprite)

A top5 könnyű brigád:
ktibsza (6 sprite)
teki ( 1 elem 3 sprite)
shan ( 1 elem 6 sprite)
bogpista ( 2 elem 4 sprite)
zsee ( 2 elem 6 sprite)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2014 márc. 23 vas., 20:18-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 22 szomb., 20:32 

Nálam a top 5 nehéz:
Bobibubi 35e2h1p (= 38e1p)
Kiki 28e1p
Jou 27e
Dragon 25e
Bogpista 22e1p

top 5 könnyű:
DR28 8e
IceScream 8e
T-Rex 7e1p
Levko 3e
Teki 3e

Ezek szerint Jou megint megelőzött ..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 23 vas., 17:24 
ISTEN

Doom3D: én a lövősökben több erőt látok...

Nálam a Top nehéz:
VDV_forever - 2 Ranger, 2 Champion
T-Rex - 3 Ranger, 1 Champion
Dragon - 2 Ranger, 1 Champion

Top Könnyű
Gyuri, Levko, Jou, Shan - 0%

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 24 hétf., 0:53 

doom3d írta:
Nekem az íjászok ellen nem sikerült túl fényesen a dolog. Kivéve Levkót.
A csapatom lassú, varázslat nincs, morál nincs, íjász blokkoló csapatom nincs és lőnek. Sokmindent nem lehetett taktikázni. Amikor odaértem, két ütésből megvolt a főstack. Bobibubi ellen háromból. Visszaütésekkel együtt. Nála volt a legtöbb íjász.

Most tesztelem a második fordulós csapatomat.

Ami nagyon érdekelne, az az, hogy az íjász csapatok mit alkottak. A számításom szerint nem sokat. Így az ütősebb hordák az íjászok és T-Rex előtt végeznének az első fordulóban. Bár Jou csapatánál van haste az íjászok ellen, de a hordák és a vámpírok ellen gyengébb. Viszont tavaly sokkal jobban csatázott nálam. Talán meglesz az 5. hely. Dragon meg valahol mögöttünk jön. Vagy nem. :?

@ Zsee: a 3. fordulóban felvetődik a kérdés, hogy elementál idézgetés, vagy antimagices kisgömböc irányba induljunk el. Ott a többiek választásától függően sokat lehet bukni. Veszek 15k aranyért mágiát, ami nem működik, vs. vettem kisgömböcöt 7500 aranyért, és senki nem hozott elementál idézést játék.. Szóval még versenyben vagy.
Ha sokan vesznek gömböt, akkor nem éri meg elementál idézős csapattal jönni. De ha senki nem jön idézgetős csapattal, akkor pénzkidobás és bukta a gömb. Ha emiatt senki nem vállalja be a gömböt, akkor az elementál idézős csapat a nyerő. És ezt mindenki tudja, és mindenki tudja, hogy a többiek is tudják. Mi következik ebből?

Ebből az következik, hogy ez egy ördögi kör :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2014 márc. 24 hétf., 21:35 

@ Kiki: a csapatom ellen mennyi veszteséggel jött össze? Megpróbálom kitalálni, hogyan sikerült.

Ami az eddigi hozzászólásaimat illeti ebben a témában, elnézést kérek az alkalmatlankodásomért. Úgy osztottam az észt, mintha értenék a dologhoz.
A hozzám hasonlók okulására így hagyom őket, nem törlök semmit. :oops:

Megyek, és ahelyett, hogy kardomba dőlnék, megpróbálom megtanulni, hogy hogyan kell az AI ellen csatázni. A második fordulóra meg megpróbálok összedobni valami használhatót. Vagy legalább vicceset.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]