Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 14 hétf., 16:46 

Sziasztok!

Én már megcsináltam a mentéseket. Mindegyikről készítettem képet is a csata végén.. De a lichekkel tényleg vissza lehet élni.. Bár egy-két ellenféllel szemben minimális veszteség ott is születne..

Mindenesetre én küldöm a mentéseket, ha újra kell játszani, jelezzétek..

updt: hova is kell küldeni? :D :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 14 hétf., 17:29 

Sziasztok!

Sok lehetséges hibára figyeltem, de arra nem is gondoltam, hogy ha ott a kút, akkor az a hülye gép két kör alatt képtelen belemenni. Ha nem lehet egy kör várással megoldani, és szüksége lenne a pontjaira, szóljatok, hogy melyek ezek a csaták, és javítom őket, bocsi.

shan kérdésére eszembe jutott, hogy elfelejtettem a játék helyes módját leírni. A játékos hősénél lévő power lichek segítségével egy, tehát EGY sárgát kell legyőzni, értelemszerűen a legközelebb állót, így 15. szintre lép a hős. Ezután a közeli kút meglátogatása jön, majd a segédhőstől átvesszük a sereget és átadjuk a power licheket, adott esetben néhány artifact is a segédhősnél van, erre figyeljünk! Ezután jön a támadás. Mindezt egy napon kell lejátszani, illetve a kiki által jelzett hiba miatt átcsúszhat a következőre, ha az ellen bemegy a kútba és nem támad.

kiki: persze, lehet csalni a power lichekkel. De jelentkezzen az, aki közületek egy tét és jutalom nélküli, barátságos versenyen csalni akar, arra majd odafigyelek :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 15 kedd, 8:24 
ISTEN

Poirot: az előző hozzászólásomban leírt 7 db mentésemben kellene akkor javítani, hogy az ellenfél varázspontja maximális legyen. Nem néztem meg, hogy a többieknél is jelentkezik-e ez a probléma, de így korrekt, főleg a sok varázspontot igénylő varázslatoknál.
A csalás kiküszöbölésére való törekvés szerintem elvárás. Ugyanakkor a mellékhős helyzetéből és lépéspontjából következtetni lehet, hogy történt-e próbálkozás.

kiki

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiki 2013 okt. 15 kedd, 13:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 15 kedd, 9:18 

Nekem van Sphere of Negation -öm, szóval nálam a varázspontok nem számítanak. (kis időspórolás a mentések ellenőrzéséhez)

A mellékhős lépés állapotából következtetni nem mindenhol lehet biztosan. Nálam volt olyan mentés, ahol félre kellett állítani az útból, mert nem fért el mellette a főhős (az ellen a szoros túloldalán van). Továbbá a mellékhős lépésszáma újratölt, ha új körre kattint a játékos

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 15 kedd, 11:23 

Én ugyan nem néztem meg minden ellen varázspontját, de az biztos, hogy a két elementálos hős maxon volt és le is varázsolt vagy 10*150 lényt..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 15 kedd, 12:05 
Heroes Team

Icescream írta:
Én ugyan nem néztem meg minden ellen varázspontját, de az biztos, hogy a két elementálos hős maxon volt és le is varázsolt vagy 10*150 lényt..

Ez nálam is így volt, meg még másoknál is de nem rémlik minden. Majd ha újranézem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 15 kedd, 19:05 

Az elementálos varik miért nem tiltottak?
Körönkénti 144 air nem pálya :lol:

ZomiDudu

15 titán + a klón eleinte megrémisztett, de a főnix és a 4 gargoyle tette a dolgát. Az egyik leszedte a klónt, a másik támadta az eredetit és láss csodát.

A Cruse morált kapott. 2 ütésből lekapta a 12 darabot és a kövi körben megadta a kegyelem döfést. Az AI fogta magát és elmenekült a maradékkal :/

Veszteség: 1 főnix + 2 gargoyle
Ellenséges veszteség: 1 champion + 15 titán klón + 2 orc + 1 gargoyle + 15 titán

-----

Trunks

A párszáz föld elem gond volt, így a tölteléket kellett leszedni előbb. Anti-magic-et kaptak az elemek, de így is fájt az ütésük. A Crusa csapat csak 40-

50 darabokat tudott leszedni. Előnyöm az volt, hogy a tölteléket csapták előbb agyon. Lehet, hogy jobbat is kitudok ebből hozni.

Veszteség: 1 főnix + 5 gargoyle + 16 Crusader
Ellenséges veszteség: 1 peasant + 4 archer + 1 marksman + 331 earth elemental.

-----
Teki1986

Totális megsemmisülés :(
A sereg gerincét sikerült kiiktatni, de a körönkénti 144 levegővel már a 2*24 crusa sem bírt. Eleinte úgy tűnt, simán hozzuk a kört, de nem bírtuk leütni

őket.

Veszteség: 1 főnix + 5 garg + 48 Crusader
Ellenséges veszteség: 14 red dragon + 4 garg + megszámlálhatatlan levegő

----
Taegen

3*13 főnix könnyebb volt, mint a levegők elleni csata. Az első Főnixre rá tettem a berserkert, így az a társából lekapott 12 darabot. A maradék főnix

elkezdte csapni a tölteléket. A crusák levágták a maradékot, de az 1 főnix leégette egy crusámat :(

Veszteség: 5 garg + 1 főnix + 1 Crusader
Ellenséges veszteség: 39 Főnix

SZERK:
nem tudom, hogy miért húzza szét ennyire :/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 15 kedd, 20:54 

Kiki a javitasokat csak holnqp tudom megcsinalni. Majd egyenesen az e-mailedre kuldom hogy ne akadjon fenn sehol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 9:31 

Nekem tuningolt (75db) vámpíros, spehere of negation -ös csapatom van, +4 gargoly. Az erős might csapatokkal nem bírtam (Doom3d, Jou, KTibsza, Trunks), ezek a csaták teljesen esélytelennek tűnnek mágia nélkül; míg a többi csapat, ahol több pénz ment ki varázslatokra, az pedig sima ügy volt. Kivéve Taegen főnixes csapatát, ott tudtam játszani egy kicsit; először nagyobb veszteségeim voltak, végül sikerült leredukálni 2 vámpírra, amikor ki tudtam játszani, hogy a főnixes egymást fújkálják.

Úgy számoltam 31,435% -os a veszteségem, szerény teljesítmény sajnos :S

Doom3d csapatával próbálkoztam sokáig, de sajnos (messze) nem sikerült legyőznöm. A következő trükköt próbáltam alkalmazni:
- Leraktam a Sphere of Negation -öm a mellék hősnek, így tudtam varázsolni.
- Volt a hősömnek 50 varázsereje, és a Haste varázslata (nem kértem, gyárilag volt neki).
- Az ellen hősének is voltak varázslatai, első sorban bless-ek; plussz neki is volt Haste -je.
- Ketté bontottam a 75-vámpíromat 37-38 -ra, az egyik osztag a felső sorban repkedett egyik sarokból a másikba, a 179 Ogre Lord futkosott oda-vissza.

Namost, az Ogre Lord sebessége asszem Average, a vámpíroké talán Fast. Az Ogre Lord hamarosan kapott Haste-et, így talán Very Fast lett, a lényeg, h gyorsabb a vámpírjaimnál. A felső vámpírom még ezelőtt meggyorsítottam én is, Ultra Fast lett, tehát ő a leggyorsabb.
Innen indult a végtelen játék, így néztek ki a körök:
1. Először az UltraFast vámpírjaim jöttek, ugráltak egyik sarokból a másikba
2. Ogre Lord, reménytelenül követték az 1.vámpírokat
3. Most jönnek a még csak Fast vámpírok (akik a jobb alsó sarokban várakoznak, az OgreLordok nem érik el őket). Ekkor ezekre nyomok egy Haste-et, ők is Ultra Fast lesznek; azaz a következő körben előbb jönnek majd, mint az ellen VeryFast OgreLord-jai. Ezek a vámpírok megütik az OgreLord-okat (megölnek kemény 4db-ot kb, Luck-kal 8-t); a vámpírnak ugye nem ütnek vissza.
- Jön a következő kör, mind2 vámpír osztagom sértetlenül elmenekül.

Aztán mire leredukálom a 179 Ogre Lordot így 4-esével (mindig akkor tudok csak ütni, ha már elmegy a Haste hatása az egyik vámpír osztagomról, szóval sok kört kell várni) kb 140-re (sztem volt vagy fél óra:D), egyszer csak 2x jön az Ogre Lord, moralt kapott, és vége az egésznek :D. Ki gondolná, hogy a Basic Leadership eldönthet egy csatát... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 10:12 

A mentések készítése közben pár csatát végigjátszottam. Érdekes csaták vannak, kár h nem játszok benne :D

shan: amúgy doom3d-t veszteség nélkül le tudod győzni :) Jout nekem se sikerült, de hátha te ügyesebben csinálod :)

Az elementálok is színesítik a játékot és kockázatos vele játsani. A gömböcös csapatok fossá verik őket, és jou ogre-i még az elementálokat is úgy szétkapják,mi nt etióp kisgyerek a segélycsomagot :D Nem játszottam végig mondent, de nekem icescream tűnik egyenlőre a befutónak, esetleg még egy izmost gyalogsereg is labdába rúghat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 11:42 

Hercule Poirot: Kösz a tippet, tényleg ment, expert luck-kal, ha elég sokszor kapott szerencsét. Csak eléget kellett próbálkozni, nyertem :) Igaz nem veszteség nélkül, a 4 gargoly kiesett, ám legyen, nem zavar :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 14:35 

Hercule Poirot írta:
A mentések készítése közben pár csatát végigjátszottam. Érdekes csaták vannak, kár h nem játszok benne :D

shan: amúgy doom3d-t veszteség nélkül le tudod győzni :) Jout nekem se sikerült, de hátha te ügyesebben csinálod :)

Az elementálok is színesítik a játékot és kockázatos vele játsani. A gömböcös csapatok fossá verik őket, és jou ogre-i még az elementálokat is úgy szétkapják,mi nt etióp kisgyerek a segélycsomagot :D Nem játszottam végig mondent, de nekem icescream tűnik egyenlőre a befutónak, esetleg még egy izmost gyalogsereg is labdába rúghat

Köviben beújjítok magamnak valahogyan egy gömbit is :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 15:48 

T-Rex írta:

Köviben beújjítok magamnak valahogyan egy gömbit is :twisted:

Csak drága az, és egy might alapú csapat ellen szívhatsz vele. Mindennek megvannak az előnyei és a hátrányai is :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 15:50 

Hercule Poirot írta:

Köszi a bizalmat :D annyit elárulhatok, hogy sikerült mindenkit legyűrni több-kevesebb sikerrel.. Nekem a föld elementálos (nem summon) sereg volt a legnehezebb ellenfél, de a második részben a vámpírok még tudnak életet szívni belőlük is, így felül tudtak emelkedni rajtuk..

De most tényleg, mentéseket kinek kell küldeni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 15:59 

Igen, a vámpíros seregekben az a jó, hogy ha le tudsz győzni valakit, akkor jó eséllyel veszteség nélkül tudod ezt megtenni. Shannal szemben pont annyi előnyöd van, amennyi kiesett neki a gömböccel, így ő téged nem tud pl leverni. Azt a csatát érdekesnek találtam és többször próbáltam, szerintem semmi sansz. Neked az elementálos jelenthetett volna nagyobb gondot, de jól sült el, azok asszem veszteség nélküliek nem?

Küldd egyenlőre hozzám a mentéseket, legalább eg helyen van, még ha végül nem is én értékelem ki. halasz.andras@citromail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 16:16 

kiki írta:
Sziasztok!

Poirot: gond van a mentésekkel.
1. 7 ellenfél hősének nincs feltöltve a varázspontja (Doom3D, Icescream, KTibsza, Reflen, Taegen, T-Rex, ZomiDudu), ezért mindenképpen kör végét kell nyomni, hogy rálépjen a kútra. Ekkor viszont a következő körben van, amikor nem lép rá a kútra, van amikor megtámad, pedig nekem kéne őt.
2. Lehetséges a csalás: a főhős legyőzi az ellenfelet az 5000 lich-csel, majd a mellékhőstől átveszi a ténylegesen vásárolt lényeket.

Mi a teendő?

kiki

Na megnéztem, és nálam fel vannak töltve. Nálad mennyi hiányzik? Mert neked nincs UF egységed és az ellen benyom előbb valami varázslatot, és mire megnézed, az már hiányzik neki, de ezt leszámítva nem láttam hiányt. Illetve Doom3d, icescream és KTibsza mentését nem is néztem, rötgön megoldottam, hogy belemenjen a kútba, a többi 4-nél megnéztem előtte, és rendben találtam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 17:38 

Hercule Poirot írta:
Igen, a vámpíros seregekben az a jó, hogy ha le tudsz győzni valakit, akkor jó eséllyel veszteség nélkül tudod ezt megtenni. Shannal szemben pont annyi előnyöd van, amennyi kiesett neki a gömböccel, így ő téged nem tud pl leverni. Azt a csatát érdekesnek találtam és többször próbáltam, szerintem semmi sansz. Neked az elementálos jelenthetett volna nagyobb gondot, de jól sült el, azok asszem veszteség nélküliek nem?

Küldd egyenlőre hozzám a mentéseket, legalább eg helyen van, még ha végül nem is én értékelem ki. halasz.andras@citromail.hu

Ne viccelj, sima ügy volt legyőzni Icecream csapatát; hiába erősebb a sereg, ha a gép ellen játszod. 1 gargoly veszteség volt, ha érdekel a csata, próbálkozz még vele :)

Mikor lesz a következő torna? :) Már készülök is az új sereg öteltemmel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 16 szer., 19:52 

Idézet:
Ki gondolná, hogy a Basic Leadership eldönthet egy csatát... :)

Reméltem, hogy szintlépéskor felmegy expertre.. Jövő héten én is nekiállok a mentéseknek. Még be kell fejeznem egy dominions 3-as csatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 17 csüt., 7:05 

shan írta:
Hercule Poirot írta:

Ne viccelj, sima ügy volt legyőzni Icecream csapatát; hiába erősebb a sereg, ha a gép ellen játszod. 1 gargoly veszteség volt, ha érdekel a csata, próbálkozz még vele :)

Mikor lesz a következő torna? :) Már készülök is az új sereg öteltemmel :)

Na ez érdekes, biztos rossz taktikát választottam, pedig az expert luck megvolt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 okt. 17 csüt., 8:43 
ISTEN

Poirot: igazad van, ezt elnéztem 1 kivétellel. Doom3D-nek 71 manája van a 120-ból. Csak az övé javítandó!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1465 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]