Nekem tuningolt (75db) vámpíros, spehere of negation -ös csapatom van, +4 gargoly. Az erős might csapatokkal nem bírtam (Doom3d, Jou, KTibsza, Trunks), ezek a csaták teljesen esélytelennek tűnnek mágia nélkül; míg a többi csapat, ahol több pénz ment ki varázslatokra, az pedig sima ügy volt. Kivéve Taegen főnixes csapatát, ott tudtam játszani egy kicsit; először nagyobb veszteségeim voltak, végül sikerült leredukálni 2 vámpírra, amikor ki tudtam játszani, hogy a főnixes egymást fújkálják.
Úgy számoltam 31,435% -os a veszteségem, szerény teljesítmény sajnos :S
Doom3d csapatával próbálkoztam sokáig, de sajnos (messze) nem sikerült legyőznöm. A következő trükköt próbáltam alkalmazni:
- Leraktam a Sphere of Negation -öm a mellék hősnek, így tudtam varázsolni.
- Volt a hősömnek 50 varázsereje, és a Haste varázslata (nem kértem, gyárilag volt neki).
- Az ellen hősének is voltak varázslatai, első sorban bless-ek; plussz neki is volt Haste -je.
- Ketté bontottam a 75-vámpíromat 37-38 -ra, az egyik osztag a felső sorban repkedett egyik sarokból a másikba, a 179 Ogre Lord futkosott oda-vissza.
Namost, az Ogre Lord sebessége asszem Average, a vámpíroké talán Fast. Az Ogre Lord hamarosan kapott Haste-et, így talán Very Fast lett, a lényeg, h gyorsabb a vámpírjaimnál. A felső vámpírom még ezelőtt meggyorsítottam én is, Ultra Fast lett, tehát ő a leggyorsabb.
Innen indult a végtelen játék, így néztek ki a körök:
1. Először az UltraFast vámpírjaim jöttek, ugráltak egyik sarokból a másikba
2. Ogre Lord, reménytelenül követték az 1.vámpírokat
3. Most jönnek a még csak Fast vámpírok (akik a jobb alsó sarokban várakoznak, az OgreLordok nem érik el őket). Ekkor ezekre nyomok egy Haste-et, ők is Ultra Fast lesznek; azaz a következő körben előbb jönnek majd, mint az ellen VeryFast OgreLord-jai. Ezek a vámpírok megütik az OgreLord-okat (megölnek kemény 4db-ot kb, Luck-kal 8-t); a vámpírnak ugye nem ütnek vissza.
- Jön a következő kör, mind2 vámpír osztagom sértetlenül elmenekül.
Aztán mire leredukálom a 179 Ogre Lordot így 4-esével (mindig akkor tudok csak ütni, ha már elmegy a Haste hatása az egyik vámpír osztagomról, szóval sok kört kell várni) kb 140-re (sztem volt vagy fél óra:D), egyszer csak 2x jön az Ogre Lord, moralt kapott, és vége az egésznek

. Ki gondolná, hogy a Basic Leadership eldönthet egy csatát...