H3 hozzánemértő elemzés :
Adler: Jó sok sárkánygyík és rúgkapáló legyek. A mocsáralakulat nagy létszámú, egyszerű. Kérdés kik lesznek az ellenfelek
Bogpista: Gombös, íjász cumós Küklopsz királyok. Ilyesmit se láttam még, mindenesetre érdekes
Coradiel: Villámos medúzák. Furcsa koncepció, mivel se nagyon mágia-orientált, se nagyon might-os. Szóval olyan félig üres, félig tele, de ezért lehet sokoldalú is akár, szóval valami csak lesz belőle

Oszt a sokszemű jányokat még csak vakítani se lehet, kérdés, van e vakítós csapat?
Dave: És egy újabb sárkánygyíkos csapat. Legyek vannak itt is, meg shield, harci cumók. Talán erősebbnek érzem mint a másik gyíkosat, de fene tudja.
Dreegar: Még jó a fájl névben benne van a neve

Szóval Noname gógos faszi csapata

Egy újabb lövész, ezek is jó sokan vannak, íjászos cuccal. Van mindenféle arti-vari, kérdés mennyire bírják majd amikor a gyíkok arcbarepülnek.
Karesz: Bless-es upg. harpiák, homokkal, nagy attack-al meg egyéb jóságokkal. Nekem tetszik az ötlet, egy kis mázlival bejöhetnek dógok
Pumpás: Nem egy bonyolult csapat, de 80 efreet azért jó létszám

Pláne hastéval. Egy első körös luck egy előütött főstack-re csúnya lehet
rt: Oppá, elég szép létszámú szerzetes sereg

A monkok arcába eddig egyik csapat se fog beállni első körbe, talán a 2. körbe se, szóval jó csapat ez!
ShurTugal: Tavalyi táboros csapatom újragondolása, remélem többet bírok kihozni belőle mint abból
Sorcy: Olcsó hős, sok sárkány és egy jóféle kombó

Okozhat majd meglepetést, kíváncsi vagyok mit tudnak a vörösök
Th: Harci Szellemsarik

Na, ilyet se pipáltam még

Szerintem még ha öregítenek is, gyorsan el fognak hullni, de ne legyen igazam. Érdekes egy alakulat ez is
Titi: Szokásos Titi-csapat, csak most lő

Titit ismerve kupa esélyes
Vologya: Törpeortáló, shield-es, hatalmas defensű törpék

Na, ez is vicces csapat

Jó sokáig életbe fognak maradni, ha még ütnek is valamit, elég jó esélyekkel indul
-
H5 hozzánemértő elemzés :
Bogpista: Nightmare-ek Confusionnal és kapunyitással. Nymussal elég szépeket lehet majd kapunyitni, de első körben nem érzem olyan erősnek. A 2. körben már kicsit univerálisabb a csapat

Bár én ebből a koncepcióból hiányolom a luck-ot, az hogy nincs visszaütés, lehet ellensúlyozza ezt a dolgot.
Coradiel: Üres tereppel a gyíklovászok kegyetlen nagyot tudnak ütni, ha átszaladnak a pályán. Aki nem vett terepet vagy nem lesz taktika, annak nagy gondot fognak okozni ez a csapat. A 2. körben pedig még többen vannak

Itt nagyon brutálisat fognak ütni, bár a luck-ot innen is hiányolom kicsit. De azért a létszám szép és nem tudom elképzelni, hogy bármi lesz, ami előtte jön. Durva
Dreegar: Teleportos, luck-os minók, +10 A/D-vel. Elég jóféle, első körhöz képest szép létszámmal vannak. A második fordulóba kapnak banyákat és még többen vannak. Luckal csúnyát odak*rhatnak a minók, pláne ugye duplán
Pumpás: Fúriák, akiknek nem ütnek vissza. Eső körre nem érzem őket olyan erősnek, mondjuk kapnak +10 A/D-t és 210-en vannak. A második fordulóba bekerült a luck-is, jó tereppel, nagy lényeket megfoghat
rt: Egy újabb ügyes csapat rt kezéből, gondolom a solier's luck lesz az alapja a csapatnak

Szép mennyiségű lény, bár lassú, ha jól bírja az első, akár első luck-os sorozatot, visszakézből jófélét fog odacsapni

A 2. körben brutál létszám, -luck az ellenek meg terep is. Jól fog bírni mindent valószínűleg, nagyon erős csapat.
ShurTugal: A 4. treantos csapatom, 5 H5 támadás alatt. Remélem lesz olyan eredményes mint az előző
Titi: Titi, ebben mi az új?

Megint kb. 600 lény, kard-pajzs és mark of damned... háá, ez a remake

Első H5 támadásomon ezzel lett bajnok drága hordás barátunk

A második fordulóban kapnak utánpótlást meg artikat. Akkor se éreztem erősnek és most se, de azóta tanultam egy-két dolgot, ezekkel a dögökkel megint csak számolni kell
Vologya: A végére csak összejött 3 remake

De még milyenek? 2 HME Bajnoks és egy ezüstérmes

A lovak megint kemények lesznek, de most azért kisebb létszámmal. A második körben viszont brutális ez a csapat. Üres terep meg mi egyéb, és hiába szidtad, azért beraktál 1 luck-ot nekik
Jó tornák elé nézünk. Azt hiszem nagyon szoros lesz a verseny, nem lepődnék meg ha H3-ban az első 5, H5-ben pedig az első 3 1-1 pontra lenne lemaradva egymástól, vagy akár holtversenyek lennének. Rt-t érzem nagyon esélyesnek mindkét tornán arra, hogy dobogóra érjen.
Saját részről a H3 érdekes lesz, szerintem TOP10-be sikerül bejutni
H5-ön pedig köszönhetek majd pár pontot annak, hogy végül is vettem terepet a 2. körben, itt a kupa az elvárás

Szerintem mindenkit képes vagyok megverni, csak nem szabad hülyeséget csinálnom és kell egy kis szerencse