Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 49  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 13 szomb., 9:21 

Az új patch-ről lehet már tudni, hogy mikor is kerül a net forgatagába?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 13 szomb., 17:36 

E hónapban csak megjelenik! :) 1-2 hetet mindig késtek szinte eddig mindennel! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 13 szomb., 20:30 

A faji speckó elrejti a kiválasztott egységet, amire így nem támadnak vissza amikor támad és + lépést is ad.Sőt mintha még valami más puszt is adott volna, amikor rárakta az egységre.

De már csak pár hét és megtudjuk .... remélem tovább már nem csúsztatják a megjelenést.

Talán kicsit korai még, de szerintetek van rá esély, hogy kiadjanak még egy-két frakciót?

Az academy és az elfek még igencsak elférnének :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 13 szomb., 22:01 

Na ezzel én is egyetértek, mivel rohadtul keveslem a frakciók számát. És mivel a törpék voltak a favoritjaim az 5-ben így őket is szívesen látnám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 18 csüt., 20:48 

http://www.youtube.com/watch?v=YyOy3UNkQO8
Új Heroes VI játékmenet videó egy béta tesztelőtől talán?
Előkerült egy semleges lény is méghozzá Bajnok lényként talán? A másik tudvalevő semleges lény a fekete-lila párduc lesz.

http://www.youtube.com/watch?v=tD42nmyNek4
A Dungeon lényekről egy animációs videó az Ubisofttól. Felétől funra veszik. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 19 pén., 21:49 

hahakocka írta:
http://www.youtube.com/watch?v=YyOy3UNkQO8
Új Heroes VI játékmenet videó egy béta tesztelőtől talán?
Előkerült egy semleges lény is méghozzá Bajnok lényként talán? A másik tudvalevő semleges lény a fekete-lila párduc lesz.

Érdekes, hogy az új semleges lény egy Szellem sárkány, tehát semlegesként lesznek sárkányok, de várban, egyedül a Dungeon kap most is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kieg.
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 23 kedd, 21:59 

Sziasztok.

Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a kieget, előrendelni lehet majd itt?
Vagy legalább ha megjelenik utánna rendelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 25 csüt., 19:18 

A Heores III elf vár zenéje újjáéled az elf erdő terephez a kiegészítőben.
https://soundcloud.com/might_and_magic/ ... c-heroes-6

Újabb régi-új zene ezúttal a káosz terephez lesz egy kis Inferno várzene a 3. részből :D
https://soundcloud.com/might_and_magic/ ... c-heroes-6

http://forums.ubi.com/showthread.php/76 ... atche-note
Április 30.-án végre 2.1-es PATCH! Jó sok mindent javítanak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 25 csüt., 21:34 

Egyből 2.1???

2.0-át nem is kapunk? :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Kieg.
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 27 szomb., 21:51 
Heroes Team

Damien írta:
Sziasztok.

Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy a kieget, előrendelni lehet majd itt?
Vagy legalább ha megjelenik utánna rendelni.

Üdv Bátor Harcos!

Sajnos előrendelni illetve rendelni már nem lehet az oldalunkon keresztül a magyar kiadó megszűnése miatt... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 28 vas., 20:50 

Uhh sajnálattal olvasom soraid Vologya mester!

Lenne még pár javaslatom a következő kieghez vagy már magához a hetedik szériához :)

Sokszor van, hogy szórakozás vagy erőfitogtatás miatt egy hősnek szinte csak hatodik, hetedik szintű lényeket adunk. Felfejlesszük a hadvezetést, hogy mindig jó legyen a morál stb. Én azért megcsinálnám, hogy pl. az ősellenségek egy seregben időnként egymást is üssék mindenféle bábjátékos, őrjöngés nélkül. Legyen bármennyire jól felfejlesztve egy hős azért, hogy pl a lovag szó nélkül meglegyen egy démonnal és fordítva kicsit érdekes :D

Szorgalmaznék pár Geluhoz hasonló hőst is. Miszerint bizonyos lényt tovább tudna fejleszteni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 ápr. 29 hétf., 16:33 

nem rosz ötlet. ha már a kiegnél tartunk az szerintem mindenképp fontos lenne hogy a démonokat lehessen valahogy legyőzni. én duelben a nehéz gépet mind az öt fajjal elvertem (démon-démon ellen is) csak a démonokkal játszva és más fajjal nem tudtam legyőzni a gépet ha démonokkal volt. ha én is akkor simán. vagyis az kéne hogy a night elfek legyenek legalább olyan jók. szerintem a kapunyitás miatt megállíthatatlanok. egy pokolkeltővel meg tudtam azt csinálni duelben hogy kb 90%-át az eredeti lénycsoportnak meg tudtam idézni. ez duelméretű (ami nem is olyan nagy) seregnél egy vicc. ne húzzák ki a kapunyitást csak százalélkolják már le.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Help
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 02 csüt., 20:02 

Sziasztok.

Csak nálam van az hogy ne nemtud csatlakozni a confluxhoz?
Eddig sikeresen csatlakozott, és az utóbbi időben történhetett valami ami meggátolja hogy csatakozzon, vagy hogy most kijött a kieg az alap games conflux nem kellett volna állítva?

Nem telepítettem semmit, kinyitotta ma routeren minden portot, tűzfalak kikapcsolva. És sehogy sem akar csatlakozni.. Eddig megment hiba nélkül.

Ötletek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 02 csüt., 21:53 

Kisebb hibába ütköztek miután ma hozzáadták az új kiegészítőt, történetesen ez volt az első eset, hogy ekkora fájlt adtak patchként hozzá, így lehalt az egész.
Attól nem lesz jobb, hogy itt is mindenki nyit 30 külön fórumot ennek, hivatalos fórumon már így is elszabadult a pokol. Megérte végigolvasni a sok sírást, meg hogy az Ubisoft kapja be, komolyan mint a gyerekek..:D
Nekem még nem jött meg a kieg, gondolom majd holnap, ha minden jól megy.. De az kész, hogy ennyire nem tudnak alkalmazkodni/várni az emberek és megy a hivatalos fórumon az anyázás. Én elvagyok még pár napot, amíg ki nem javítják, találok én elfoglaltságot..

Azt nem tudja valaki, hogy ez csak letölthető verzió lesz? Mintha valami ilyesmi is derengene, de ebben most nem vagyok biztos..

Szerk.: Nem is tudom, hogy a fekete sárkánybébit vagy az 5. dinasztia slotot akarom e hamarabb.. Van 30 spórolt Utudomisénmim, meg 6300+ spórolt pénztem a dinasztia oltárnál, gondolom ott lesz a 4. slot.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 02 csüt., 22:40 

Hát én sem értem mi ez a nagy felháborodás.....

2011-ben, vagy mikor volt az, ugyanez volt a helyzet, amikor a játék kijött. Mindenki egyszerre akarta, aztán minden 15. embernek elindult a letöltés, és 27%-nál megszakadt, és ment az anyázás, stb. stb...

Akinek van egy kis esze, az vár 2-3 napot, vagy egy hetet, amíg az ár levonul... Igazából már több, mint fél éve meg se nyitottam (csak a duel csaták miatt nemrég), mert játszhatatlan, és lefagyott. Pár nap múlva megnézzük sikerült-e javítani, és felteszem az új drivert is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 4:21 

Hát átnyálaztam én is az ubi fórumot.... ez elég érdekes...

Ennek a kiegnek helyre kellett volna billenteni a H6 renoméját, ami hajszálon függ, de ehelyett ahogy nézem elvágták azt a kis hajszálat, sőt még egy sziklát is utána hajítottak.

Először is mi az, hogy a teljes Shade kiegészítőt hozzácsapják a patchhez?? Nem lehetett volna külön a patch (~100 MB) és a kieg (~4GB)??? Ááá, nem! Ha akarod a javítást, vedd meg az új játékot is a szokásos 166 hibával, ami miatt majd nem indul el.
Ja az Uplay autopach rendszere nem bír el a 4GB+-os fájllal, így a magyar, cseh, lengyel és mittomén milyen verziót manuálisan kell letölteni és telepíteni.

Aztán, aki megvette, ahhoz, hogy játszani tudjon vele, UNINSTALLÁLJA az eredeti H6-ot? Ha nem uninstallálja, version mismatch lesz, és nem fog menni. Szóval a 2.1 patch csakis a Shade kiegészítővel együtt megy, vagyis akik nem vették meg (mint én) le vannak szarva magasról, nem kapnak town screen lefagyást orvosló patchet sem...

KERÁLY!!! :D

Akkor azt hiszem ideje uninstallálni az egészet a francba...

(Na jó, még várunk 1-2 hetet. Ubi apánk hátha összerak valamit, ami miatt elmúlik a lincshangulat....)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 8:55 

Hát én annyira nem ástam magam bele a hivatalos fórumba, csak hogy képben legyek, aztán meg csak a valag sírás, amiben semmi nem volt, csak hogy **** az egész, kompenzálják őket anyagilag, ingyen játékokkal, stb.. Szóval meg is untam.
De ha uninstallálni kell az egész játékot, és újrarakni, hogy menjen, illetve nem kapják meg a frissítéseket (bugjavítások, apróságok, nem a kieg.-ről van szó) az alap-, +előző 2 kieg. játék tulajdonosai, az tényleg gáz. Azért még én is várok, hogy mi sül ki ebből az egészből, mondjuk nekem eddig semmi komolyabb problémám nem volt a játékkal, néha lefagyott, meg nem jól jelenített meg pár várat (kikockázta őket), de nálam videókártya gond is van. Alapból összeszarja magát időről időre, de még elvagyok vele, nem vészes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Patch hiba
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 9:11 

Sziasztok !

Nekem eredeti lemezes verzió van , ma reggel megpróbáltam felrakni a patch-t ,mert megvettem a kieget, de nem megy fel sehogy.Ha külön akarom felrakni a patch-t azt mondja nincs fent a SOD, ha az Uplay-t indítom akkor meg azt mondja CRC hiba...

Most akkor újra kell telepíteni az eredeti játékot ?(??? miért) vagy szedjem le az eredetit és indítsam el a patch-t és az felrakja a SOD-ot vagy mi van ?

Az Ubi valami katasztrófa, előbb azt mondják "standalone game " utána meg belerakják egy patc-be ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 12:58 

Hát, nálam 2012. január eleje óta nincs fent a H6 és ahogy olvasom ezeket, nem is nagyon szeretném visszarakni...

Ja, el ne felejtsem, vissza se tudom rakni, mert a CD-Kulcs amit a felhasználómhoz kötöttek valamiért érvénytelen lett azóta :lol:

Ha így folytatják, azt hiszem Heroes játékra se kell több pénzt költeni, jó nekem a 3 meg az 5

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2013 máj. 03 pén., 13:16 

Steam-essel nincs gond még jó hogy annó azt kaptam és a DLC-ket is ott vettem. Júniusban majd megveszem a kieget szerintem ott.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 966 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 49  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]