Dave vs Noname
All random:Tower vs Inferno
Valeska vs Impescsávó
Panic L
WT
Itt egész jól összejöttek a dolgok,persze koncentrálni is kellett hogy tudjam tartani a lépést magammal.Kezdő areában volt egy gremlin egy genie meg egy gargoyle dwell.Első nap rögtön town hallt húztam hogy legyen pénzem 2.hétre kivenni lényeket.Genie dwellet vmi 3.hét végén foglaltam el lévén úgysem tudom őket kivenni,amikor meg igen akkor már mindegy.113nál 20 as treasuryt kiszedtem,találtam speed nyakláncot majd léptem tovább.117nél necros zónámban találtam stablest ami megkönnyítette a mozgást.Observatory tower segítségével láttam a környező zónák védőit meg a zónák egy részét,így nagyjából volt egy kész tervem.Először egy fortresses zónába látogattam el,majd egy infernosba,utána egy rampartosba ahol találtam egy maxos törpekincstárat(oh yeah),majd egy strongholdos zónába is benéztem.Nyersanyagproblémáim szerencsére nem voltak,ami fakupacokat találtam az épp elég volt.132nél láttam kijönni az ellenfelet a strongholdos zónától nem messze,úgyhogy egy +4es kardot otthagyva elfutottam,mivel napi 5k és 5 marketplaceval jó esély volt a titánra,ráadásul miután felhúztam a kezdővárban a lookout towert láttam hogy a treasure zónám toweres,és van egy giant dwell benne.Itt rájátszottam a hosszútávra,mert tudtam hogy Noname is inkább elhúzza majd a játékot hogy mindent be tudjon pattintani meg wyverneket kiszedni a treasure zónájából(3 hivet láttam).A tervem még jobban bejött mint vártam,találtam egy naga dwellt is amit 137re elfoglaltam,meg dobozokból vagy 190 plusz gremlint

Közben mélyen bemerészkedtem a területére,lánctaktikát használva 3 várát foglaltam el,volt egy nap mikor 12 hősöm volt

Ez megzavarta az ellenfelet és nem tudta időben egyesíteni a 4.heti sereget a fősereggel,143nál retreat után egyből betámadtam Ignatiust.
Bizakodva tekintettem a csata elébe.Amitől félhettem az az 1.köri rush volt,mert resistje volt meg tacticja.Beállt a lényeivel én elnyomtam az exp slowt(én kezdtem mert +2speedem volt) de a szultánok rezisztálták.Vártam a mass hastét de nem jött helyette expert slowot kaptam.Végül a 8 titán 19 naga meg a gremlin horda behúzta nekem a győzelmet.