Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 21:24 

Első héten arra gyúrtam, hogy a refuk őrzőit leverjem és aztán a lvl7 lényeket bedaráljam csont sariknak. Nos ez nem jött be, mert hiába minden erőfeszítésem csak ilyen battle dwarfokat adott a gép. Második héten a vízen utazó hajó töröttekre építettem a taktikámat. Adtak 2 morálnövelő artit meg 1 curse elleni nyakéket. Ezek után döntöttem úgy, hogy akkor meg kéne támadni valamit inkább. Itt Dreegar állta az utamat szóval teljes volt a kudarc.
Aztán animate segítségével levertem a 25 black sarit, ami az utópiámat védte. Volt benne titán páncél meg +4 power/knowledge sisak. Gyors húztam is a spelleket. Meteor shower, town portal, air elem. Mondom talán ezekkel meglesz, mert idővel bejött az intel is.
Irány a sivatag. Pár napot buktam baklövéseim miatt, (elfelejtettem manát tölteni meg ilyenek) majd sikerrel kivettem a +4 all-t, szintén blackek mögül. Ezután jött egy jó hosszú csata a 60 green ellen a +5all-ért. Siker! Gyors tp haza, mana töltés.
Aztán közbe látom ám, hogy Dreegar már áthajózott. Új hét, kivettem a seregemet (Lehet nem kellett volna, hanem csak simán megtámadni anélkül, ismét egy hiba). Beültem a föld alatti várba és vártam, hogy jöjjön. Ekkor esett le, hogy hát be tud gyalogolni a főváramba a térkapun keresztül (ismét egy hiba). Szóval ő is haza tp-zett és hozta a seregét.
A végcsatában sajnos a recanter meg a terep miatt nem volt esélyem. (földkupac kettészelte és a gold sari békésen repkedhetett)
Mindezek ellenére sikerült egy szoros és izgalmas csatát vívni.
Gratula Dreegarnak megérdemelten nyert, túl sok hibával játszottam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 21:54 

Sziasztok! /Bocs, hogy csak most írok, de a csata után el kellett mennem, s csak most értem haza/

Átestem a tűzkeresztségen!
Piszkosul izgultam, főleg mikor megláttam T-REX főhősét ASTRAL-t. (a hipnotizálással már volt egy-két kellemetlen csatám a gép ellen)

Vártípusok: Tower vs Inferno

Az első találkozás –két hajó,két szedegető- én kezdtem, szerencsém volt. Ami hajóról elérhető volt azt hiszem, majdnem mindent összeszedtem, kivéve a sisakot, amit a feketesárkány őrzött. Az örvények rendesen megszívattak , mint a kijáratok is. Hol itt dobtak ki, hol ott. / Középre nem tudtam bejutni. Kő keményen őrizték./ – Viszont sikerült elfoglalnom egy várat, ahol csak pénzre tudtam gyúrni. A saját várat fullosra húztam. A varázstorony beadta az „imlót”, kissé fellélegeztem. Aztán jött a várcsata. Első kör, 7 titán bánta, aztán a varázslók. Amikor azonban a vasemberekre nyomtam az „imlot” tudtam, hogy megáshatom a saját sírom.
Számomra nagy küzdelem volt, de nem adtam olcsón az életem!
Tiszta szívből Gratulálok a győztesnek!
Mindenkinek jó játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 06 vas., 23:48 

TH mindig új távlatokat nyit meg a játékban. Az első két hét taktikája brilliáns! Gratula srácok, szép parti lehetett :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 12:44 

ARY írta:
Első kör, 7 titán bánta, aztán a varázslók. Amikor azonban a

8 titán hullott el kb. 2400-2500-as implo-tól :D
Ugyanez történt a 86 mágussal (ebből 12 db maradhatott kb.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 12:49 

van aki a dobozokra épít a randomon, van aki a refugee ra, s most kiderült, van akit a hajótöröttek hoznak lázba...

mindenesetre a végén biztos nyomdafestéket nem tűrő szavakat használtam volna, nagy g*ci ez a sárkány:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 13:38 
Heroes Team

Adler írta:
van aki a dobozokra épít a randomon, van aki a refugee ra, s most kiderült, van akit a hajótöröttek hoznak lázba...

mindenesetre a végén biztos nyomdafestéket nem tűrő szavakat használtam volna, nagy g*ci ez a sárkány:)

...és azt üvöltötted volna, hogy: GYERE KI A HÓRA, 'AZZE!! MIT REPKEDSZ ITT LE S FEL??? LÉGY FÉRFI ÉS ÜSSSSSS!!!:lol:

Süni, ha véletlen olvasnád (bár még a pénteki üzenetemet sem olvastad), ma este is fent leszek fél 7 körül...
Kicsit aggasztó, hogy így eltűnt Süni, ráadásul érzésre, ő állt jobban, bár az ijesztő/megtévesztő lehetett picit, hogy ott szaladgálok nála, de az csak droid.

Pityu: Értem... tehát, ha 20-ig 12 napból 10-en megtudom oldani, hogy valamelyik este 2-3 óra alatt befejezzük a meccset, de 20-án pont nem, bár ezt előre jelzem, Süni meg 20-án pont elő kerül, akkor én megyek a levesbe... :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 15:08 

No akkor játszhatok?Vagy még kérdezzem meg a maradék embereket hogy engedélyezik-e?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 15:15 
ISTEN

Tőlem is ok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 18:13 

Valaki ma party?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 23:29 

Nimbus írta:
Pityu: Értem... tehát, ha 20-ig 12 napból 10-en megtudom oldani, hogy valamelyik este 2-3 óra alatt befejezzük a meccset, de 20-án pont nem, bár ezt előre jelzem, Süni meg 20-án pont elő kerül, akkor én megyek a levesbe... :roll:

Van az a mondás, hogy hallgattassék meg a másik fél is. Biztos megvan az oka, hogy eltűnt. Majd előkerül azt elmondja mi volt. Ha nem, akkor majd úgy csináljuk, hogy olyan időpontban lesz a deadline, amikor te éppen ráérsz. Ennél többet én nem tudok tenni az ügyben. Remélem így korrektül hangzik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 07 hétf., 23:45 

Dave írta:
No akkor játszhatok?Vagy még kérdezzem meg a maradék embereket hogy engedélyezik-e?

Ha Embertervez elküldi melyik várral szeretne lenni az első mapon, akkor kirakom az új 3. csoportot, ahol már te is szerepelsz. A többiektől azért nem kell kérni, mert ők küldtek várat. Neked természetesen kisorsoltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 08 kedd, 0:19 

A Fortresst kérném akkor

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 08 kedd, 0:29 

Dave bekerült akkor a 3. csoportba. Így mindhárom csoport teljes létszámú.
GL HF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 08 kedd, 3:01 

Nagyon szépen köszönöm!
És bocs a kellemetlenségekért!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 08 kedd, 14:22 

Erők csatája 3

Bozso (Fortress - Crag Hack lvl17 22/18/16/16 160 mana)

vs

Karesz (Stronghold - Tyraxor lvl13 15/18/10/7 70 mana)

Régóta nem toltam élesben H3-at, ami meg is mutatkozott a játékomon, rengeteg hibával!
Gyorsan sikerült megszerezni a második várat, közben amit csak tudtam kiszedtem a sivatagban (először Karesz oldalán, aki csak 1.2.2-nél kerül elő, így szabadon garázdálkodhattam). Megláttam, hogy Kareszak bejött Alamar, tudtam hogy sietnem kell, de amikor megláttam az oldalamon a recantert, akkor némileg megnyugodtam és a felajánlott wisdomot már nem is választottam ==> cél, mielőbb átmenni!
Sajnos azonban a sok apró hiba miatt (lények rossz átadása, köridő lejár, nem töltök manát, stb.) csak 1.3.5-nél sikerült full upgradelt sereggel beverni a +4All előtt álló Devileket (már láttam, hogy Kareszét Goldok őrzik, ami nagy mák, mert ekkor még nem volt akciós macija), majd a pandora és végül a library.
1.4.1-nél hoztam az utánpótlást és Coronius segítségével tanultam lvl2 spelleket is, és megindultam Karesz felé. Thieves Guildban láttam hogy nem különösebben erős a hőse és a +4All-t tuti nem szedi ki (gondoltam hogy akkor az utópiát sem), úgyhogy felbátorodva elindultam a vára felé, amit 1.4.7-re el is értem. Ekkorra már lett akciós maci és az értékei is megugrottak (utópia), ami viszont nagy áldozatokat követelt tőle, de mint kiderült dupla vára volt, így csak pislogtam mikor felállt a két sereg:

21 Wyvern M., 27 G. Basilisk, 7 C. Hydra, 56 Lizard W., 80 Gnoll M, 18 M. Gorgon, 54 D. Fly

vs

84 Orc C., 200 Hobgoblin, 36 Thunder, 145 Wolf R., 10 Cyclops K. és 1-1 Hobgoblin (szerencsére a 42 Ogre M. és a megmaradt 2 akciós maci nem ért haza...)

Volt expert air+earth+offense+armorer, viszont a catapultért imádkoznom kellett hogy legalább 3-ra betörje a falat, különben kint ragadok. Volt 450-es lightning, de jobbnak láttam, mielőbb betörni. Karesznek szerencsére nem volt exp. air/earth, ami a csata elején kiderült. Úgyhogy nyomtam a stone skint, majd a shieldet, végül amikor 3.ra betört a fal, haste és itt el is dőlt. A csatát végül 8 Wyvern M, 26G. Basilisk, 6C. Hydra és 18 M. Gorgon élte túl.

Köszi a game-t, izgalmas volt!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: On-line verseny
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 08 kedd, 16:09 

Szia Pista !!
Akkor a mi csoportunk is teljes ezek szerint. Lesz új párosítás, vagy az erőnyerő helyre lesznek a meccsek beillesztve??
Én a héten le tudnám játszani pl.
1.T-Rex
2.Zsombi
3.Ary
Ugyanis T-Rex péntek-szombat-vasárnap ráér, Zsombi otthon van szintén a hét végén, Aryval pedig gyakorlatilag bármikor tudunk nyomni. Ööööööö...(mármint H3-at természetesen !!!)
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 08 kedd, 23:25 

Ati: Nem lesz új párosítás, Dave természetesen az üres helyre ül be. Ki vagyon rakva minden ide:
http://heroes.hardwired.hu/letoltesek/egyeb/8.3.htm
Ebben a fordulóban neked T-Rex ellen kell játszanod. Játszhatsz tőlem többet is, de T-Rex ellen kell május 20-ig befejezni mindenképpen a partit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 09 szer., 12:49 

Szia Pisti !! O.K. rendbe. Most még annyit szeretnék kérdezni, hogy ugyebár 7 fő volt, most 8-an lettünk, de mindenki csak 7 várat választott.
Mi legyen most? Válasszunk egyet még, vagy sorsolsz?
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 09 szer., 13:09 

ATI, ha 8-an vagytok egy csoportban, akkor 7 meccset játszol és 7 várat kell választani, nincs szükség 8-ra hacsak nem akarsz egy mapon saját magad ellen is játszani... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2012 máj. 09 szer., 14:40 

Szia Bozsó !!!!
Igen-igen, már abban a pillanatban rájöttem, amikor elküldtem a levelet, igazad van, csak lányos zavaromba nem gondoltam át.
Bocs. Üdv mindenkinek

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 981 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 50  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]