Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 216 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 08 csüt., 16:26 

Sziasztok!
Azért írok, mert előzőleg ugyan beleegyeztem abba, hogy majdan megjelenjenek a pályáim az oldalon, de még korátsem voltak készek, mikor már ki voltak rakva. :evil: Tegnap küldtem el a szerintem végleges (de lehet, hogy még mindig nem) verziókat Krityónak, és ma mit látok? :shock: Már december végén kirakta a pályákat, pedig még dolgoztam rajtuk.
Valahogy ezt nem tartom fair-nek... :!: :!: :!:
Mindegy ez van. :(
Mostmár csak abban bízok, hogy le is cseréli az új pályákra a régieket olyan gyorsan, ahogy fel is rakta. :lol:
Kivel történt még hasonló eset?

Freemy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2004 júl. 27 kedd, 23:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 08 csüt., 21:13 

Te Freemy:
Minek küldted el a még nem kész térképet? Ami persze nem gond, de jelezted külön, hogy ezeket nem kell még kitenni?? Mert ha nem, akkor Krityó nem tehet semmiről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 0:56 
a verbális armageddon

Én csak ennyit mondok: LOL :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 12:07 

Ezt azért írtam, mert megkértem őt, vagy őket, hogy teszteljék le a pályákat, és ha hiba van, akkor írjanak nekem. Írt is ahogy kell, kijavítottam a hibákat, és tegnapelőtt el is küldtem a szerintem hiba nélküli térképeket újabb ellenőrzésre. Én is azt szerettem volna, ha kikerülnek, de szerintem amikor kirakta ő is tudta, hogy még nincs kész a térkép, csak úgy tűnt, hogy igen.
Persze az is játszható, amit kirakott, de nem az az igazi.
A lényeg az, hogy miután megírta, hogy mi a hiba kirakta a félkész térképet. Miért? Tudta, hogy még fogok javítani rajta!
Egyébként annak tényleg örülök, hogy annyian játszanak vele, de akkor már olyan térképpel játsszanak, ami hibátlan és a szerző szerint is KÉSZ!
Aki nem rajzolt még térképet az ezt nem is értheti.
Egy térképet többször le kell ellenőrizni, mielőtt azt mondják rá, hogy kész. Én is ezért küldtem be az akkori verziókat.
Remélem rövid voltam és érthető. :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 12:10 

Mugger írta:
Sziasztok!

Freemy:

Ha végigolvasod a soraid láthatod, hogy már most logikai bukfenc van benne, a "lehet, hogy még mindig nem végleges térképeidet" (Te írod !), az utolsó mondatodban sürgősen felteteted! Gondolom ugyanekkora határozottsággal kerültek fel a félkész mapok is!!!

Üdv. Mugger

Nincs szó logikai bukfencről. Én mindig tudom, hogy mit írok!
És amit utoljára írsz, az abszolút nem igaz! Soha nem írtam neki, hogy sürgősen tegyen ki ezt vagy azt! Csak most, mert aki letölti a térképeket, az félkész map-ot kap.
Erről ennyit.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 15:16 
Heroes Team

Freemy írta:
Mugger írta:
Sziasztok!

Freemy:

Ha végigolvasod a soraid láthatod, hogy már most logikai bukfenc van benne, a "lehet, hogy még mindig nem végleges térképeidet" (Te írod !), az utolsó mondatodban sürgősen felteteted! Gondolom ugyanekkora határozottsággal kerültek fel a félkész mapok is!!!

Üdv. Mugger

Nincs szó logikai bukfencről. Én mindig tudom, hogy mit írok!
És amit utoljára írsz, az abszolút nem igaz! Soha nem írtam neki, hogy sürgősen tegyen ki ezt vagy azt! Csak most, mert aki letölti a térképeket, az félkész map-ot kap.
Erről ennyit.

Én meg azt mondom, hogy nem a fórumon kéne szapulni Krityót, elképzelhető, hogy véletlenül kerültek fel a mappok és ha simán írtál volna neki egy mailt, hogy 'rossz verzió van kint, légyszi cseréld' az célravezetőbb és diplomatikusabb lett volna. Ráadásul a problémád is hamarabb megoldódna, mert Krityó sűrűbben olvasgatja a mailjait, mint a fórumot.
Ez persze csak egy ötlet, majd máskor próbáld ki...

Menyus

U.I.
Amúgy szerintem mindenki tökéletesen egyetért veled, hogy a legjobb, letesztelt mappok kerüljenek ki az oldalra, mi is ezen vagyunk, de néha előfordulhat pár baki, amiből nem kéne ekkora lufit fújni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 15:27 

Írtam neki azt is, de azért nyitottam meg mégis a topicot, hogy lássam, ki mit gondol erről és azért is, hogy tudjam, történt-e ilyen mással is.
Ha Krityó szapulásának értelmezed, akkor félreértetted. Krityótól is bocsánatot kérek, majd ha ezt olvassa. Nem a megszégyenítése volt a célom, hanem a kíváncsiság. Bocs Krityó!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 16:19 
Heroes Team

Sziasztok!

Előkerültem... :)!

Először is: Freemy, megkaptam tegnap a leveleidet és a térképeket. Az egyiket meg is néztem, a kisebbet. A nagyobbat éppen csak megkukkantottam.

Közben elküldtem Menyusnak, hogy cserélje ki a szerveren a régiekkel.

A kicsi pálya szövegezésén azt hiszem, nem kell változtatnom.

Másodszor: bocsánatot kérek azért, mert kitettem a konkrét engedélyed nélkül a két pályát. Való igaz, a javítgatásról szó volt, de mivel a harmadik verziód volt nálam, én úgy gondoltam, ebben megtörtént minden LÉNYEGES változtatás, mehet föl a honlapra, karácsony körül úgyis sokkal többen töltögetnek le térképeket. :)

Harmadszor: azért, mert nem jelentkeztem azonnal a "hívó", sőt felszólító kérésre, pusztán amiatt volt, hogy itt nálunk a netre naponta egyszer (luxusként kétszer) csatlakozom, 28,8Kbit/s sebességgel, ami procedúra kb. 10-30 percbe telik... :(! Senkinek a levelét, kérését nem szoktam negligálni, tudják ezt Muggerék, Menyusék, akikkel sokat levelezem, főként a térképekről van szó.

Negyedszer: szerintem nem volt még ilyenre precedens, ami veled történt, legalábbis az én H3-as regnálásom alatt! :-)

ötödször: köszönöm a kiállást értem a Fórum nyilvánossága előtt Donnak, Muggernek, Menyusnak és mindenkinek, aki csak a képernyők előtt éreztek irántam bármiféle jó gondolatot! :))))))))))))))))))))))))

Na, a sietségért bocsánat még egyszer, az újak felkerültek cserével véglegesen, küldj újabb jó pályákat!

Sziasztok: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 09 pén., 18:12 
Heroes Team

Krityó írta:
Közben elküldtem Menyusnak, hogy cserélje ki a szerveren a régiekkel.

Én pedig mint egy őrült, abban a másodpercben már cseréltem is a szerveren lévőkkel :lol:

Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 10 szomb., 15:33 

Köszönöm szépen. Most már csak arra kérek mindenkit, hogy ha lehet, szedje le a végleges térképeket, és azokkal játsszon! Minden hiba kijavítva. Végleges verziók a térképek.
Jó szórakozást! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 12 hétf., 9:05 
Heroes Team

Üdv !

Csak két tanács minden térképszerkesztőnek.

1./ Ha térképet készítenek, akkor kérjenek további tesztelőket a fórumon keresztül, több szem többet lát alapon. Esetleg így még egy-két olyan hiba is kiderül, mely elkerülte a szerkesztő figyelmét.

2./ A térképből ne legyen 4-5 verzió a fejlesztés során sem, nem mindenki szeret egy pályát ennyiszer lejátszani, ilyenkor érdemes más tesztelőket is bevonni. Ha viszont még is van, akkor érdemes másokat is felkérni.

Megjegyzés : Anno Mugger Reinkarnáció kampányát is így teszteltük, s azóta még nem tudtam magam rávenni, hogy ismét lejátszam, pedig ÉRDEMES.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 12 hétf., 17:59 

Idézet:
Megjegyzés : Anno Mugger Reinkarnáció kampányát is így teszteltük, s azóta még nem tudtam magam rávenni, hogy ismét lejátszam, pedig ÉRDEMES

És mint láttuk a legeslegnehezebb küldetés lett belőle :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 jan. 15 csüt., 10:47 

Igazatok van. Ezt később én is betartom.
Viszont aki vár, hamarosan kaphat egy újabb térképet tőlem. A történet már megvan, a pálya félkész, de azt garantálom, hogy minden eddigi térképemnél nehezebb lesz! :lol:
Hamarosan elküldöm az 1. bétaverziót tesztre, utána az esetleges hibákat kijavítom és terveim szerint a 2. verzió lesz a végleges! :D
Üdv!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: No?
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 28 szer., 0:13 

Megváltoztattam a topic címét, mint láthatjátok azért, hogy ne kelljen újat nyitnom pályaügyben.
A gond az, hogy már 2 hónapja elküldtem az előző hsz-ben leírt pályámat teljesen készen, de még nem került fel a honlapra.
Krityó szerint a minimapot nem tudják mellérakni belső problémák miatt, ezért készítettem azt is mellé, ezek után kérdeztem, hogy mi a gond még, de még nem érkezett válasz.
Mindenki szabin van ilyenkor nyáron, vagy az új a fórumon is említett EVM-es Heroes térképkiegészítő készítése veszi el az időtöket?

Egyébként aki kíváncsi a térképre, az erről a linkről le is töltheti: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_ ... agic/Menet v1.h3m
(Az előbbi linkben van egy space, és emiatt nem húzza alá. A v1.h3m is hozzá tartozik! Kijelölöd az egész linket, másolás, és a címsorba egy beillesztés után már jön is a pálya.)
Ha nem akarsz ennyit szenvedni, látogass el hozzám, onnan is le lehet tölteni: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_ ... /index.htm
A térkép minimapja: Kép

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: No?
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 28 szer., 17:46 
Heroes Team

Freemy írta:
Megváltoztattam a topic címét, mint láthatjátok azért, hogy ne kelljen újat nyitnom pályaügyben.
A gond az, hogy már 2 hónapja elküldtem az előző hsz-ben leírt pályámat teljesen készen, de még nem került fel a honlapra.
Krityó szerint a minimapot nem tudják mellérakni belső problémák miatt, ezért készítettem azt is mellé, ezek után kérdeztem, hogy mi a gond még, de még nem érkezett válasz.
Mindenki szabin van ilyenkor nyáron, vagy az új a fórumon is említett EVM-es Heroes térképkiegészítő készítése veszi el az időtöket?

Egyébként aki kíváncsi a térképre, az erről a linkről le is töltheti: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_ ... agic/Menet v1.h3m
(Az előbbi linkben van egy space, és emiatt nem húzza alá. A v1.h3m is hozzá tartozik! Kijelölöd az egész linket, másolás, és a címsorba egy beillesztés után már jön is a pálya.)
Ha nem akarsz ennyit szenvedni, látogass el hozzám, onnan is le lehet tölteni: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_ ... /index.htm
A térkép minimapja: Kép

Szia Freemy!
Is-is. Nyár is van és az EVM-es cd-n dolgozunk.

Türelem plíz :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 júl. 28 szer., 23:33 

Köszönöm a gyors választ!

Menyus, lehetne mégegy kérdésem? Nem tudnád feltenni te a térképemet?
Úgy tudom, te mindent megtehetsz a fórumon... :lol:
Az előbb leírtam a térkép elérési útvonalát, és a minimap is megvan. Csupán annyit kellene tenned, hogy beteszed a térképek közé. Megoldható?

Az EVM-es cd hogy áll, ha már itt tartunk? Kb. mikor lesz meg? Mi minden lesz rajta? Esetleg meglepetések is lesznek? Szerintem nemcsak engem érdekelne a dolog.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 10 kedd, 10:29 

'Please help me' valaki! Nem tudom a tök raj pályámat beküldeni a krityó@heroes.hardwired.hu-ra, mindig visszajön az üzi azzal, hogy nincs krityó@AXELERO:HU!!!!! :( pedig én nem erre küldtem, és ezt sehogy sem tudom megcsinálni. Ebben az esteben hova küldhetném még a pályát? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 aug. 10 kedd, 22:52 

Mugger!
Talán te is tudsz nekem segíteni, ha már más nem ér rá.
Meg tudod csinálni azt, hogy térképeket raksz fel az oldalra? A térképem címét és minimapját is megtalálod itt, csak fel kéne rakni.
Ha nem tudsz ebben segíteni, akkor talán tudnál szólni Krityónak, vagy Menyusnak az ügy érdekében, mert úgy nézem, hogy mostanában nagyon kevés idejük van a fórumra, vagy csak egyszerűen elfelejtettek benézni ide (bár ezt nem nagyon hinném :lol: ).

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 216 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]