Sziasztok!
Nagy örömmel közölhetem, hogy ismét megrendezzük a Heroes Budapest Bajnokságot - sorrendben már a jubileumi ötödiket!
Mielőtt az időpontokat leírnám jó előre jelezném, hogy ez a verseny igencsak rendhagyó lesz!!!
Egyrészt - megirigyelve a ceglédi heroesfanok versenyeit

- nem az eddig megszokott térképeken zajlik majd a küzdelem, hanem a verseny RANDOM lesz! Ebből kifolyólag előre senki SEM fogja megkapni a térképeket, hanem ott a helyszínen fog eldőlni, hogy ki milyen mapon s milyen pozícióban (piros,kék) fog játszani. Így a vártípusválasztás sem lesz probléma, mindenkinek az jut, amit a 2 ellenfél magának kisorsol.

Sajnos a random pályagenerátor hibái miatt azt nem tudjuk megtenni, hogy a helyszínen generáljunk mapot (pedig szívem szerint azt is Rátok bíznám!

), hanem kénytelen vagyok egy bizonyos sablon (template) alapján előre elkészíteni 150-200 mapot - amit Vologya mester (mint biztosan nem résztvevő!

)le fog ellenőrizni, megsorszámozni - s az egyik játékos kisorsolja a játszandó mapot, a másik pedig a színt , így tulajdonképp Ti, versenyzők döntötök el minden lényeges paramétert. Természetesen az is előfordulhat, hogy valakinek ugyanaz a vártípus jut több ellenfél ellen is! A verseny bár RANDOM, mégis RoE 1.4 verzióban zajlik majd, tehát NEM lesz Conflux, kombóartik stb.!
A másik szokatlan dolog, hogy bár a verseny most is 3 napos lesz, de - sajnos igen kevés a naptárban a 3 napos ünnep!

- a pénteki nap, MUNKANAP!!! Így - reményeim szerint legalább 16 fő - ezen a napon lesz kénytelen küzdeni!
A szokásos versenytípusok lesznek, tehát:
A - H3 1 vs. 1 verseny
B - H3 Támadás verseny
C - H5 Támadás verseny ***ÚJ***
A verseny időpontja: 2006 november 24-25-26. (péntek,szombat,vasárnap)
Helyszín: Csili Művelődési Központ
Nevezési díjak:
H3 1 vs. 1 verseny - 3000 Ft
H3 Támadás verseny - 1000 Ft
Így aki mindkét versenyben indulni kíván, 4k pöngő magyar forinttal kell, hogy megterhelje a pénztárcáját.
Jelentkezni
Név/Nick/Email cím/Telefonszám/Indulni kívánt versenytípusok megjelölésével a
mugger@freemail.hu címen,
2006 október 31. -én 24:00 -ig lehet!
Ugyanígy a nevezési díj befizetésének is október 31. 24:00 a végső dátuma, én minden jelentkezőnek elküldöm a számlaszámom, címem stb., hogy időben el tudjátok küldeni a pénzt.
A játékban való részvétel a jelentkezés gyorsaságától függ, a 33. jelentkezőnek már csak a tartalék nemes szerepe jut, így érdemes mihamarabb megejteni a jelentkezést!
A jelentkezők később természetesen jópár emailt fognak kapni a pontos határidőkkel, egyéb infókkal.
A minimális versenyzőlétszám: 24 fő
A maximális versenyzőlétszám: 32 fő
Ha nem világos valami, kérdezzetek.
Üdv. Mugger