Üdv Bátor Harcosok!
Ezt a topicot azért hoztam létre, hogy tájékoztassalak Benneteket a 2014. évi versenytervekről, azok tervezett időpontjairól illetve plusz ötletekről... Valamint ide kerülnek majd fel a teljes véglegesítés előtt a támadás árlisták már javított változatai, hogy azoknak, akik szeretnék, már korábban kitalálhassák csapatötleteiket.
Sajnos a Heroes Mugger Emlékversenyre (Budapest Bajnokságra) - ahogy már évek óta - továbbra sem találtunk új helyet, aki tud megfizethető áron, kérem jelezze a
vogyi73@gmail.com e-mail címemre. Előre is köszönöm. A tavaszi versenyt még biztosan ott tartjuk.
A 8. Heroes Mugger Emlékversenyt (20. HBB-t) 2014. május 2-3-(4). között tervezem megrendezni. (4 napos hosszú hétvége). (Március 15-e hétvégére esik, szerintem elég húzós lenne egy hétvégén megrendezni a versenyeket, nagyon szűkösek lennének az idők... Vélemények?)
A 14. Heroes Tábor tervezett időpontja: 2014. augusztus 7-17 között. (Még várom a tábor visszajelzését, de március vége előtt visszajelzésre ne számítsatok és szabadságot még ne vegyetek ki erre az időpontra! Amint lesz végleges időpont, közzé fogom tenni, hogy leadhassátok a szabi igényeiteket a melóhelyeiteken.)
A 9. Heroes Mugger Emlékversenyt (21. HBB-t) 2014. október 23-24-(25). között tervezem megrendezni. (Szintén 4 napos hosszú hétvége).
A Mugger Emlékversenyeken (HBB-ken) továbbra is van lehetőség a szokásos H3 és H5 támadások, valamint az 1vs1 verseny megrendezésére. A bérleti díj csökkentése lehetséges esetleges éjszakai játék újbóli bevezetésével.
A 14. Heroes Táborban a szokásos H3 és H5 támadás (esetleg H6 támadás, ha valaki bevállalja!), valamint a 2vs2 és 1vs1 versenyeket terveznék. Idén a szokásos 10 napos lenne a tábor, ezért az említetteken kívül extra versenyeket nem tervezek.
Az eddig leírtak még csupán tájékoztató jellegűek illetve kiforratlan ötletek, javasoljatok bármit, ha megvalósítható, akkor megpróbálom bevezetni, hiszen a cél, hogy jól érezzétek magatokat, ha eljöttök a versenyekre. Az időpontok sem véglegesek még, a Csilit jövő hét második felében hívom az időpontok véglegesítése kapcsán, a tábortól pedig várok egy visszajelzést, hogy mikor is nem lesznek nagyobb rendezvények. Ahogyan írtam, tőlük március előtt végleges választ nem várok, tehát addig semmiképpen se foglaljátok a szabitokat a tervezett időpontra. Várom véleményeiteket, kérdéseiteket!
Baráti üdv!