Üdv Bátor Harcosok!
Nagy örömmel közölhetem, hogy 2010 tavaszán ismét megrendezzük a Heroes Budapest Bajnokságot - sorrendben már a tizenkettediket!
A verseny tervezett időpontja:
2010. március 13 -március 15. (szombattól hétfőig) Csili Művelődési központ (a már jól megszokott helyszín...)
A tervek szerint 1. nap a támadás versenyek (H3 és H5), 2-3. nap pedig az 1vs1 küzdelmek fognak zajlani.
A szervezést ismét jómagam, Vologya Mester fogom végezni (majd a pénzt is Én fogom beszedni), a versenyek lebonyolítását pedig Csizu leköszönésével egyelőre senki sem bonyolítja, de ha nem lesz önként jelentkező, akkor ezt is magamra vállalom. Kérem a H3 és H5 árlista készítőit (Csizu, Jou és Dragon), hogy segítsék a munkám ezekben a versenyszámokban.)
A szokásos versenytípusok lesznek, tehát:
A - H3 1 vs. 1 verseny
B - H3 Támadás verseny
C - H5 Támadás verseny
Nevezési díjak (Sikerült összességében csökkenteni az árakat, gazdasági válság lévén):
H3 1 vs. 1 verseny:
12 fő részvétele esetén: 4500 Ft
13-18 fő részvétele esetén: 3750 Ft
19-24 fő részvétele esetén: 3000 Ft
(Várhatóan fix térképek lesznek!)
H3 Támadás verseny - 2000 Ft (a végleges H3 árlista február 13-án várható, a csapatok beküldésére 26-án 20.00 óráig lesz lehetőség!)
H5 Támadás verseny - 2000 Ft (a végleges H5 árlista február 13-án várható, a csapatok beküldésére 26-án 20.00 óráig lesz lehetőség!)
Így aki mindhárom versenyben indulni kíván, 7-8,5k pöngő magyar forinttal kell, hogy megterhelje a pénztárcáját.
Jelentkezni Név/Nick/Email cím/Telefonszám/Indulni kívánt versenytípusok megjelölésével a
vogyi73@gmail.com címen,
2010. február 12-én 20.00 óráig lehet!
Ugyanígy
a nevezési díj befizetésének is február 12.-e 20:00 óra a végső dátuma, én minden jelentkezőnek elküldöm a számlaszámom, címem, vagy találkozhatunk személyesen is, stb., hogy időben el tudjátok küldeni a pénzt.
Kérem, hogy a fizetést ne hagyjátok az utolsó pillanatra, még majdnem 1 hónap van a befizetésre!
A játékban való részvétel a jelentkezés gyorsaságától függ, a 25. jelentkezőnek már csak a tartalék nemes szerepe jut, így érdemes mihamarabb megejteni a jelentkezést!
A jelentkezők később természetesen jópár e-mailt fognak kapni a pontos határidőkkel, egyéb infókkal.
H3 1vs1 versenyben:
A minimális versenyzőlétszám: 12 fő
A maximális versenyzőlétszám: 24 fő
H3 támadásban:
A minimális versenyzőlétszám: 10 fő
H5 támadásban:
A minimális versenyzőlétszám: 10 fő
Ha valami nem világos, kérdezzetek bátran. Baráti üdv!