Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 24 pén., 14:35 

Mi van akkor, ha az Empire of the World pálya kifagy nálam 6/2/4 napon
(Nehogy valaki azt írja, hogy ilyenkor szívás van, mert azt én is tudom.)
Akkorra szoktam a titános országhoz érni, és mikor az első várát elfoglalom, másnap mindig meggebed mikor a pink playert tölti. Eddig négyszer játszottam végig (kétszer WoG-ban) mindig ugyanaz történt. Pedig igen kíváncsi lennék, mi van utána, mert végre kezdek olyan erős lenni, hogy a God of Airt kivesézzem, de előtte szörnyethal a progi. Eddig minden más pályát végig tudtam játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 24 pén., 19:52 

Nem valószínű,ellenőriztük az összes file-t és neki is ugyanaz van mint nekem,nekem megy neki nem megy.Nekem sincs ilyen file-om.Teljesen tanácstalan vagyok. :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 28 kedd, 21:48 

Hi Everyone!

Valaki már leírta nekem, hogy miként lehet multiba játszani (neten), csak nem találom, hogy hol. Megtenné ezt valaki ismét, mert egy haverral már unjuk, hogy csak a hétvége a Heroesé.
Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 28 kedd, 22:58 

Sanzarc írta:
Hi Everyone!

Valaki már leírta nekem, hogy miként lehet multiba játszani (neten), csak nem találom, hogy hol. Megtenné ezt valaki ismét, mert egy haverral már unjuk, hogy csak a hétvége a Heroesé.
Előre is köszönöm.

http://heroes.hardwired.hu/mugger és ami kimaradt- H3 multi.
Egy VPN programot (Hamachi, OpenVPN, Waste..) kell felrakni.
A magyar Hamachi Mugger oldalán is megvan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 01 szer., 14:12 

DarthSidious írta:
Mi van akkor, ha az Empire of the World pálya kifagy nálam 6/2/4 napon
(Nehogy valaki azt írja, hogy ilyenkor szívás van, mert azt én is tudom.)
Akkorra szoktam a titános országhoz érni, és mikor az első várát elfoglalom, másnap mindig meggebed mikor a pink playert tölti. Eddig négyszer játszottam végig (kétszer WoG-ban) mindig ugyanaz történt. Pedig igen kíváncsi lennék, mi van utána, mert végre kezdek olyan erős lenni, hogy a God of Airt kivesézzem, de előtte szörnyethal a progi. Eddig minden más pályát végig tudtam játszani.

Csináld meg hamarabb az egész pályát. És akkor biztos nem fog kifagyni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 04 szomb., 10:58 

Hi!Vki segítsen!Honnan lehet h4 magyarosítást leszedni???Vagy vki áttudna nekem küldenií???marciben@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 04 szomb., 11:44 

Sajnos sehol nincs hozzá magyarosítás. De viszont relatív olcsón hozzá lehet jutni a honosított Heroes 4 Complete játékhoz, amely az alapjáték mellett tartalmazza még a két kiegészítőt is :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 11:29 

És hogy még egy jó hírt mondjak: a hivatalos, 3 cd-s (alap + két kiegészítő) H4 magyar játék feltelepítése után, a program nem kér cd-t, tehát fel lehet tenni a polcra szépen, nem fog karcolódni, töredezni, koszolódni... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 11:32 

Sziasztok!
A sürgős segítségetekre lenne szükségem! Kéne nekem egy leírás az AB crack használatához, (Szánom-bánom másoltban van csak meg :cry: ) de gyanítom, hogy a crack hibás lehet :shock: Ha mégse', akkor megelégednék egy kis helppel is :)

Maradok tisztelettel: MGee

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 17:39 

Sziasztok!

Van egy dolog amit nem nagyon értek. Nem akarom a honlap készítőit bírálni, mert biztos komoly munkájuk van a honlappal, de a H3 leírások közt az olvasható a mighty gorgonról: "Az ellenfélből annyi lény még elpusztul, ahányszor 10 mighty gorgon volt a csapatban." Nos én azt vettem észre hogy egyszer 46 mighty gorgonommal miután megtámadtam egy csapat ördögöt amiből utána 6 maradt mind a 6 ördög utána halt, márpedig a leírás szerint csak 4-nek kellet volna. Azt hiszem a thunder birdel is volt valami hasonló hogy a leírás szerint: "Támadása után 20% eséllyel egy Lightning Bolt csap az áldozatba. A sebzés a támadó mennydörgésmadarak száma szorozva 10-el." Úgy emlékszem hogy ez sem annyi volt hanem kevesebb. Tehát nem értem, hogy én értelmezem rosszul vagy hibás a leírás vagy bug vagy micsoda?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 16:14 

Nekem csak egy gondom lenne nincs H5 bétához aktivációs kódom:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 19:05 
Heroes Team

létra írta:
Sziasztok!

Van egy dolog amit nem nagyon értek. Nem akarom a honlap készítőit bírálni, mert biztos komoly munkájuk van a honlappal, de a H3 leírások közt az olvasható a mighty gorgonról: "Az ellenfélből annyi lény még elpusztul, ahányszor 10 mighty gorgon volt a csapatban." Nos én azt vettem észre hogy egyszer 46 mighty gorgonommal miután megtámadtam egy csapat ördögöt amiből utána 6 maradt mind a 6 ördög utána halt, márpedig a leírás szerint csak 4-nek kellet volna. Azt hiszem a thunder birdel is volt valami hasonló hogy a leírás szerint: "Támadása után 20% eséllyel egy Lightning Bolt csap az áldozatba. A sebzés a támadó mennydörgésmadarak száma szorozva 10-el." Úgy emlékszem hogy ez sem annyi volt hanem kevesebb. Tehát nem értem, hogy én értelmezem rosszul vagy hibás a leírás vagy bug vagy micsoda?

A leírásban szereplő dolgokhoz annyit, hogy a Thunderbird képessége 10 dmg./db számmal megy, Prot. form Air csökkentheti a hatását! A Migthy Gorgon képességére, meg egy általánosan használható képlet, hisz én már láttam, hogy 1 db is leszedett egy egészségeg Gold Dragont :( tőlem, meg olyat is hogy 20 db nem szedett le egy gyér életű 7-est se :( az irányításom alatt!!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 20:28 

Jou írta:
létra írta:
Sziasztok!

A leírásban szereplő dolgokhoz annyit, hogy a Thunderbird képessége 10 dmg./db számmal megy, Prot. form Air csökkentheti a hatását! A Migthy Gorgon képességére, meg egy általánosan használható képlet, hisz én már láttam, hogy 1 db is leszedett egy egészségeg Gold Dragont :( tőlem, meg olyat is hogy 20 db nem szedett le egy gyér életű 7-est se :( az irányításom alatt!!

Akkor a mighty gorgon esttében elég rossznak érzem ezt az általános leírást. Meg ezekszerint a death stare elég kiszámíthatatlan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: gorgons
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 21:30 

A Heroes3 Manual szerint:

A Mighty Gorgonokat 10-esével csoportosítva minden csoportnak van 10% esélye 1 ellenfél kinyírására a rendes sebzés után. A levágott darabszám nem függ az ellenfél HP-jától.

Tehát pl. 11, vagy éppen 20 mighty gorgon egyformán 2 csoportnak számít(10+1, ill. 10+10), ennek megfelelően
81% eséllyel nem működik az extra, 18% esély van 1 db, és 1% 2 db ellenfél utólagos leirtására.

Ha van 4 mighty gorgonod, célszerű lehet négyfelé szétszedni őket. Így 1x 10% helyett 4x10% esélyük lesz az extrára.

Amúgy meg van az eredeti angol H3 Manual pdf-ben. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re: gorgons
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 21:31 

doom3d írta:
A Heroes3 Manual szerint:

A Mighty Gorgonokat 10-esével csoportosítva minden csoportnak van 10% esélye 1 ellenfél kinyírására a rendes sebzés után. A levágott darabszám nem függ az ellenfél HP-jától.

Tehát pl. 11, vagy éppen 20 mighty gorgon egyformán 2 csoportnak számít(10+1, ill. 10+10), ennek megfelelően
81% eséllyel nem működik az extra, 18% esély van 1 db, és 1% 2 db ellenfél utólagos leirtására.

Ha van 4 mighty gorgonod, célszerű lehet négyfelé szétszedni őket. Így 1x 10% helyett 4x10% esélyük lesz az extrára.

Amúgy meg van az eredeti angol H3 Manual pdf-ben. ;)

Akkor 46 mighty gorgon 40+6 akkor 40% hogy 4-et és 6% hogy 5-öt vesz le?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 21:40 

létra írta:

Ha 11-esével csoportosítod őket + a maradék, akkor ha jól számolom, 9-et küldhet a túlvilágra! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 21:42 

létra írta:

46 -> 4*10+1*6, összesen 5 csapat. Death stare sebzés: 0-5 ellenfél,
valószínűségek 5-ödrendű binomiális eloszlás szerint..
konkrétan 0.001%, hogy 5-öt levesz, ~ 59% hogy egyáltalán nem működik, kb. 33%, hogy 1-et vesz le.. a többit számold ki.
/ P(k)= {n alatt k} * 0.9^(n-k) * 0.1^k/

:?:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 márc. 25 szomb., 19:04 

doom3d írta:
létra írta:

46 -> 4*10+1*6, összesen 5 csapat. Death stare sebzés: 0-5 ellenfél,
valószínűségek 5-ödrendű binomiális eloszlás szerint..
konkrétan 0.001%, hogy 5-öt levesz, ~ 59% hogy egyáltalán nem működik, kb. 33%, hogy 1-et vesz le.. a többit számold ki.
/ P(k)= {n alatt k} * 0.9^(n-k) * 0.1^k/

:?:

Szép egyenlet, de akkor ha 46 mighty gorgon esetében a death stare sebzés: 0-5 ellenfél akkor hogy lehet, hogy az én 46 mighty gorgonom 6 ördögöt ölt meg?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 márc. 25 szomb., 19:09 

létra írta:
Szép egyenlet, de akkor ha 46 mighty gorgon esetében a death stare sebzés: 0-5 ellenfél akkor hogy lehet, hogy az én 46 mighty gorgonom 6 ördögöt ölt meg?

Hibás a kézikönyv? Tényleg a death stare vitte el mind a 6-ot? Semmi fire shield, pain mirror :) , alap sebzés előtte?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 25 szomb., 22:26 
Heroes Team

Szerintem 2+4 az ideális egy ilyen esetben!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]