[quote="ubul"]Sziasztok
Tegnap Tier-rel játszottam Hadvezéri érdemek-en és sikerült nyernem.
Mindketten Tower-rel voltunk és mindketten nagyon lassúak.
Nekem nem jött semmi jó hős az első napon pedig vettem vagy 6-ot. Abból 2 nekró volt, ráadásul a felkinált tower-es hősnél csak gargók voltak, gremlin egy szál sem. A sok hős és a kevés gremlin miatt az első 7 nagyrészt csövezéssel telt és nagy pénzhiányom lett a 7végére.
Aztán lassan egyenesbe jöttem, 2. hétre, bejött Zydar is, aki már használhatónak tűnt, ráadásul hoztam egy elég jó döntést is: gondoltam, hogy Tier is elkezd hajókázni, úgyhogy az egyik droidot 2 nagával, meg 2 genie-vel ültettem be még 116nál hajóba. Tier át is jött 3 mino-kinggel, meg pikeman-ekkel, de megvertem, úgyhogy utánna a játék végéig a tengerek ura voltam.
Innentől a szokásos: csatáztam mindennel, igyekeztem behozni az 1 hetes lemradást Zydarral, amiben sokat segített 1 ghost a refugeeből. A 2 hónap elején még így is skillhátrányben voltam az ellenfél főhősével Daremyth-tel szemben, de láttam, hogy még nem tört be középre, gondoltam, majd én megteszem. Elvégre is ott van a black market, meg a kanna. Ez utóbbinál gondolkoztam, hogy essek e neki a pack blekinek, érdemes varázslat és tactics nélkül, de minden mindegy alapon végülis szerencsére megtettem. El is esett az összes gremlin és a gargók nagy része, de nagyon megérte.
Tier ezt látta és gondolta, hogy eléggé meggyengültem, úgyhogy másnap Ő is átjött és megütköztünk. A csata nagyon izgalmasra sikeredett, ilyet még sosem láttam (pedig van már vagy 10 multi-meccs a hátam mögött

). Volt némi lényfölénye, manatöbblete (340vs160) és a varázslatai is jobbak voltak, de a skillekben vertem a kannának és a black market-ben vásárolt +5 power-nek kószónhetően. Expert slow-val kezdett nekem nem lévén se haste, se expert cure vagy dispel, elkezdtem villámozgatni. Szép lassan bontogattuk egymás seregét (én egy kicsit gyorsabban az övét) , amikor abbahagyta a meteor showerezést és belefogott az earth elementálok idézésébe. 44 jött körönte. Először kicsit megijedtem, nem lévén támadóvarázslatom az earth-ök ellen, de aztán láttam, hogy a megmaradt 6 titán és a magic arrow (511-et sebzett és 2 manába került) elég lesz. Végül kb 4-500 elementál leverése után sikerült győzni.
Megint jó kis tanulsággal szolgált a játék. Egy ilyen pályán, ahol a hősök nem fejlődnek az égig, nincs utópia vagy durva ereklyék, egy major arti megszerzése eldönti az egész meccset. Szinte mindegy milyen serege marad az embernek a főcsatára.
Ezzel végetért számomra az első online bajnokság. Van még ugyan néhány elmaradt meccs, de ez a végeredmény szempontjából már nem nagyon számít, úgyhogy szeretnék gratulálni Imperátornak, a csoport bajnokának. Megérdemelte, engem legalábbis nagyon megvert. Köszönöm az ellenfeleimnek az izgalmas és sportszerű küzdelmeket, köszönet Lacának a szervezésért és remélem a következő bajnokságban újra találkozhatok régi és új ellenfeleimmel.
Legjobbakat:
ubul[/qu
Én köszönöm neked! Nélküled nem jött volna létre! Ha nem győződ le "csak" második hely!!

Egy nagy puszi neked!!!