Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 112  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 1:08 

Boti írta:
Kár hogy olyan sokan kiléptek a bajnokságból, bár igaz nekem sem volt mindig időm játszani, ilyenkor nyáron azért elég sok minden lefoglalja az embert :). De majd ősszel ha folytatódik majd a bajnokság remélem több idő lesz játszani.

Egyetértek.
Ősszel bízom benne, hogy többen átgondolják majd az indulásukat. Paul is a nyár miatt lépett vissza a további küzdelmektől, Teki, Nimbus visszatérése sem elképzelhetetlen. Hiszen a zord téli estéken nincs is jobb mint egy Heroes parti :) (bár az előző tél kevésbé volt zord :)) Én nagyon bízom benne, hogy egyátalán nem kell temetnünk a bajnokságot és ősszel új lendületet kap. Itt a vége valóban nyögvenyelősre sikeredett, de az új bajnokság új kihívásokat és kellő motivációt ad majd. Hajrá mindenki! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 2:33 

Hali!

Bozso: Az eredmények folyamatosan frissülnek, ahogy az emberek játszák lefelé. Már csak pár 29.-i határidős meccs van hátra ha jól tudom.

Nem vészes amugy a kilépők száma. Most úgy néz ki, hogy 3 db 9 fős csoporttal folytatjuk ősztől, és ha minden így marad maximalizálni szeretném 27 főben a létszámot. Így ezek után csak úgy szállhat be valaki, ha másvalaki kilép a bajnokságból, viszont elkerülhetők lesznek a sok kényelmetlenséggel járó félévente zajló átszervezések is.
Szóval azt azért nem mondhatjuk, hogy temetni kéne a bajnokságot! :)
A következő idényre már kiválogattam a mapokat, Conan és Csizu segítenek átnézni, hogy ne legyen hibák, következetlenségek benne!
Nagyon jó mapok lesznek! ;)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 25 szer., 3:10 

köszi Laca!

már várjuk ám nagyon!!
legalábbis én tuti!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 18:41 

Emberek, nem tudom figyeltétek-e, de itt még ádáz csaták várhatóak a továbbjutás szempontjából a 2. és 3. csoprtban...
Az utolsó meccsek döntenek el mindent...

Dráma!

és ahogy a lóversenyek kommentátora szokta mondogatni...
:lol:

Ader vagy Bogpista, Bogpista vagy Adler
illetve
Dreegar vagy Bozso, Bozso vagy Dreegar

GL mindenkinek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 23:41 

azám, szurkolhatsz ám keményen Jounak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 27 pén., 23:49 

Sziasztok

Tegnap Tier-rel játszottam Hadvezéri érdemek-en és sikerült nyernem.
Mindketten Tower-rel voltunk és mindketten nagyon lassúak.
Nekem nem jött semmi jó hős az első napon pedig vettem vagy 6-ot. Abból 2 nekró volt, ráadásul a felkinált tower-es hősnél csak gargók voltak, gremlin egy szál sem. A sok hős és a kevés gremlin miatt az első 7 nagyrészt csövezéssel telt és nagy pénzhiányom lett a 7végére.
Aztán lassan egyenesbe jöttem, 2. hétre, bejött Zydar is, aki már használhatónak tűnt, ráadásul hoztam egy elég jó döntést is: gondoltam, hogy Tier is elkezd hajókázni, úgyhogy az egyik droidot 2 nagával, meg 2 genie-vel ültettem be még 116nál hajóba. Tier át is jött 3 mino-kinggel, meg pikeman-ekkel, de megvertem, úgyhogy utánna a játék végéig a tengerek ura voltam. :lol:
Innentől a szokásos: csatáztam mindennel, igyekeztem behozni az 1 hetes lemradást Zydarral, amiben sokat segített 1 ghost a refugeeből. A 2 hónap elején még így is skillhátrányben voltam az ellenfél főhősével Daremyth-tel szemben, de láttam, hogy még nem tört be középre, gondoltam, majd én megteszem. Elvégre is ott van a black market, meg a kanna. Ez utóbbinál gondolkoztam, hogy essek e neki a pack blekinek, érdemes varázslat és tactics nélkül, de minden mindegy alapon végülis szerencsére megtettem. El is esett az összes gremlin és a gargók nagy része, de nagyon megérte.
Tier ezt látta és gondolta, hogy eléggé meggyengültem, úgyhogy másnap Ő is átjött és megütköztünk. A csata nagyon izgalmasra sikeredett, ilyet még sosem láttam (pedig van már vagy 10 multi-meccs a hátam mögött :lol: ). Volt némi lényfölénye, manatöbblete (340vs160) és a varázslatai is jobbak voltak, de a skillekben vertem a kannának és a black market-ben vásárolt +5 power-nek kószónhetően. Expert slow-val kezdett nekem nem lévén se haste, se expert cure vagy dispel, elkezdtem villámozgatni. Szép lassan bontogattuk egymás seregét (én egy kicsit gyorsabban az övét) , amikor abbahagyta a meteor showerezést és belefogott az earth elementálok idézésébe. 44 jött körönte. Először kicsit megijedtem, nem lévén támadóvarázslatom az earth-ök ellen, de aztán láttam, hogy a megmaradt 6 titán és a magic arrow (511-et sebzett és 2 manába került) elég lesz. Végül kb 4-500 elementál leverése után sikerült győzni.
Megint jó kis tanulsággal szolgált a játék. Egy ilyen pályán, ahol a hősök nem fejlődnek az égig, nincs utópia vagy durva ereklyék, egy major arti megszerzése eldönti az egész meccset. Szinte mindegy milyen serege marad az embernek a főcsatára.

Ezzel végetért számomra az első online bajnokság. Van még ugyan néhány elmaradt meccs, de ez a végeredmény szempontjából már nem nagyon számít, úgyhogy szeretnék gratulálni Imperátornak, a csoport bajnokának. Megérdemelte, engem legalábbis nagyon megvert. Köszönöm az ellenfeleimnek az izgalmas és sportszerű küzdelmeket, köszönet Lacának a szervezésért és remélem a következő bajnokságban újra találkozhatok régi és új ellenfeleimmel.

Legjobbakat:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 0:06 

[quote="ubul"]Sziasztok

Tegnap Tier-rel játszottam Hadvezéri érdemek-en és sikerült nyernem.
Mindketten Tower-rel voltunk és mindketten nagyon lassúak.
Nekem nem jött semmi jó hős az első napon pedig vettem vagy 6-ot. Abból 2 nekró volt, ráadásul a felkinált tower-es hősnél csak gargók voltak, gremlin egy szál sem. A sok hős és a kevés gremlin miatt az első 7 nagyrészt csövezéssel telt és nagy pénzhiányom lett a 7végére.
Aztán lassan egyenesbe jöttem, 2. hétre, bejött Zydar is, aki már használhatónak tűnt, ráadásul hoztam egy elég jó döntést is: gondoltam, hogy Tier is elkezd hajókázni, úgyhogy az egyik droidot 2 nagával, meg 2 genie-vel ültettem be még 116nál hajóba. Tier át is jött 3 mino-kinggel, meg pikeman-ekkel, de megvertem, úgyhogy utánna a játék végéig a tengerek ura voltam. :lol:
Innentől a szokásos: csatáztam mindennel, igyekeztem behozni az 1 hetes lemradást Zydarral, amiben sokat segített 1 ghost a refugeeből. A 2 hónap elején még így is skillhátrányben voltam az ellenfél főhősével Daremyth-tel szemben, de láttam, hogy még nem tört be középre, gondoltam, majd én megteszem. Elvégre is ott van a black market, meg a kanna. Ez utóbbinál gondolkoztam, hogy essek e neki a pack blekinek, érdemes varázslat és tactics nélkül, de minden mindegy alapon végülis szerencsére megtettem. El is esett az összes gremlin és a gargók nagy része, de nagyon megérte.
Tier ezt látta és gondolta, hogy eléggé meggyengültem, úgyhogy másnap Ő is átjött és megütköztünk. A csata nagyon izgalmasra sikeredett, ilyet még sosem láttam (pedig van már vagy 10 multi-meccs a hátam mögött :lol: ). Volt némi lényfölénye, manatöbblete (340vs160) és a varázslatai is jobbak voltak, de a skillekben vertem a kannának és a black market-ben vásárolt +5 power-nek kószónhetően. Expert slow-val kezdett nekem nem lévén se haste, se expert cure vagy dispel, elkezdtem villámozgatni. Szép lassan bontogattuk egymás seregét (én egy kicsit gyorsabban az övét) , amikor abbahagyta a meteor showerezést és belefogott az earth elementálok idézésébe. 44 jött körönte. Először kicsit megijedtem, nem lévén támadóvarázslatom az earth-ök ellen, de aztán láttam, hogy a megmaradt 6 titán és a magic arrow (511-et sebzett és 2 manába került) elég lesz. Végül kb 4-500 elementál leverése után sikerült győzni.
Megint jó kis tanulsággal szolgált a játék. Egy ilyen pályán, ahol a hősök nem fejlődnek az égig, nincs utópia vagy durva ereklyék, egy major arti megszerzése eldönti az egész meccset. Szinte mindegy milyen serege marad az embernek a főcsatára.

Ezzel végetért számomra az első online bajnokság. Van még ugyan néhány elmaradt meccs, de ez a végeredmény szempontjából már nem nagyon számít, úgyhogy szeretnék gratulálni Imperátornak, a csoport bajnokának. Megérdemelte, engem legalábbis nagyon megvert. Köszönöm az ellenfeleimnek az izgalmas és sportszerű küzdelmeket, köszönet Lacának a szervezésért és remélem a következő bajnokságban újra találkozhatok régi és új ellenfeleimmel.

Legjobbakat:
ubul[/qu
Én köszönöm neked! Nélküled nem jött volna létre! Ha nem győződ le "csak" második hely!! :D :D Egy nagy puszi neked!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 1:04 

Imperator01 írta:
Én köszönöm neked! Nélküled nem jött volna létre! Ha nem győződ le "csak" második hely!! :D :D Egy nagy puszi neked!!! :D

A puszit hagyjuk, sör jöhet. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 28 szomb., 23:35 

jajj de családias lett a hangulat! :D és több ember akar kilépni mégis
őszig talán meggondolják magukat :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 20:02 
Heroes Team

Laca írta:
Hali!

Bozso: Az eredmények folyamatosan frissülnek, ahogy az emberek játszák lefelé. Már csak pár 29.-i határidős meccs van hátra ha jól tudom.

Nem vészes amugy a kilépők száma. Most úgy néz ki, hogy 3 db 9 fős csoporttal folytatjuk ősztől, és ha minden így marad maximalizálni szeretném 27 főben a létszámot. Így ezek után csak úgy szállhat be valaki, ha másvalaki kilép a bajnokságból, viszont elkerülhetők lesznek a sok kényelmetlenséggel járó félévente zajló átszervezések is.
Szóval azt azért nem mondhatjuk, hogy temetni kéne a bajnokságot! :)
A következő idényre már kiválogattam a mapokat, Conan és Csizu segítenek átnézni, hogy ne legyen hibák, következetlenségek benne!
Nagyon jó mapok lesznek! ;)Üdv: Laca

Javaslom inkább a 4 db 8 fős csoportot 32-es max. létszámot. :D (Ez volt alapból a tervezett felállás.)
Bár ezzel a feljutás helyett a kiesés szélére sodrom magam ...
32-ből 4 játékos visszalépett ,nem játszott-marad 28 játékos,és mintha jönne még 1 új ember is,az 29 játékos.
Akkor 3x9(27fő) esetén valaki kimarad.
4x8 játékosnál viszont mindenki játszik, és ez a cél! :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 20:32 

Sziasztok!

Véget ért az utolsó meccsem is.
Koko volt az ellenfél:

OB 7. forduló
Hadvezéri érdemek

Koko (Castle) - Bogpista (Rampart)
A Nigger jött az elején, ki is neveztem főmuftinak. Az volt a tervem, hogy elszedem Koko elől a dobozát. Ehhez jött is pár jó arti. Először a +2+2-es kard. Ezt grand elfek őrizték - 34 centaur :(- Majd a lvl3-as arti a +3+3 pajzs. Jött expert water, intelligencia. A második hét elején elvettem a dobozt az angyalokkal. Alagar kapott tacticot, később földet is. A második váram dungeon volt, meteor + town portal + inferno. Az én dobozom után kilőttem a devileket --->upgrade, majd átmentem a lvl6-os blokkon középre (Cavalier). Utána a cartografer. A blackek mögött a relic a +5all kard volt. Miután azt is kiszedtem és a skillfölényem megnőtt Koko feladta a partit. Thx a partit!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 20:54 

gratula Pistának, aki bajnok lett, ha jol számolom.
nagyon megy ez

külön grat Sorcinak, aki hozta az első osztályt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 21:10 
Heroes Team

Gratula Pista a Bajnoki címhez!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 21:14 

Blamagnak üzenem ha nem működne a privi: megjöttem a nyaralásból, a héten bármikor keress délután msn-en.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 21:26 
Heroes Team

Sorci,Bogpista,Jou,Imperator ,gratula mindenkinek,ez a Bajnokok Listája... :lol:
És gratula mindenkinek aki lejátszotta meccseit,bárhol is végzett! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 29 vas., 23:34 

Sziasztok!

Mint már Lzo is írta megvan minden csoportnak a bajnoka! A hátralévő meccsek bajnoki címet nem érintenek már!

1. csoport győztese: SORCERESS
2. csoport győztese: BOGPISTA
3. csoport győztese: JOU
4. csoport győztese: IMPERATOR

Gratulálok a győzteseknek!
Sorceress-t különös elismerés illeti, aki az 1. idényben szerzett 2. csoportbeli győzelme után a 2. idényben megszerezte az 1. csoport trófeáját is! Szép teljesítmény! Kíváncsi vagyok meg tudja-e védeni a sokak által áhított trófeát! ;)
Jou az egyedüli játékos akinek sikerült minden meccsét megnyernie az idényben!!! Ehhez külön gratula neki!

Más: A 4. csoport játékosainak 1 hetet adok az összes hátralévő meccs lejátszásra! Határidő: 2007.08.05. 24:00

A 3. csoportban lett egy körbeverés. Lzo, Karesz és Süni körbeverték egymást, 9 pontja van mindegyikőjüknek. A two bridges mapon kell körbeverés meccset játszaniuk a sorrend eldöntésére. Azaz mindenki játszik egy meccset mindenkivel.
Határidő: 2007.08.05. 24:00

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 10:15 

Hellotok!

Gratulálok Sorcinak a győzelemhez. Petrus meg le van szúrva, mert ha csak egyszerűen feladja a meccset Boti ellen, akkor már ő az első!! Így kikapni azért nagy nagy lustaságra vall :P
Remélem a következő idényben ismét sok induló lesz és komolyabban veszik az emberek (köztük én is :oops: ) az OB-t.

Lacának köszönjük a szervezést és ajándékként cserébe szólok, hogy nekem csak 8 pontom van, ezért ő lett a negyedik és én csak a hatodik helyen végeztem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 10:43 

ssth írta:
Lacának köszönjük a szervezést és ajándékként cserébe szólok, hogy nekem csak 8 pontom van, ezért ő lett a negyedik és én csak a hatodik helyen végeztem. :)

Jé, kösz, tényleg! :)
Ha előbb szólsz nem jelzem Vologyának, hogy hibás a támadáscsapatod! :oops: :P

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 11:55 

szerintem Petrusnak abban az időpontban nem volt gépe, de majd kijavit, ha tévedek.

Mostmár lehetne nyilatkozni a feljutásokról , illetve kiesésekről, hogyan is alakult ez a dolog a visszalépők miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 júl. 30 hétf., 12:16 

Köszi a Gratokat,
De mindez nem jöhetett volna létre Petrus géphibája (ezt hallottam énis), és Nimbi sajnálatos visszalépése nélkül, aki ne felejtsük el megzakózott az első körben. :(

Gratula Petrusnak, aki veretlenül játszotta le ezt az idényt is az elsőligában! Továbbá gratulálok a többi csoport győzteseinek is!

Következő szezonra is ugyanaz lesz a célom, mint most, a bentmaradás.:wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2222 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 112  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]