Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 132  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 22 kedd, 23:30 
Heroes Team

Van 1 kombó artifact( titan's thunder ) ami adja ezt a varázslatot...

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 11:59 

Hali!
Jó lenne egy kis segítség: a Sylvan kampány első pályáján nem tudok tovább menni. A végigjátszás szerint a 2. hónap elején megjelenik vmi hős, akit le kell győznöm, nos nekem még 6 hónap után sem jelent meg.
Előre is köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 13:03 

Tesomate: A Titan's Thunder "receptje :)

Végy egy Titan's Gadiust, Sentinel's Shieldet, Titan's Cuirasst és Thunder Helmetet, majd pakold fel mindet egy hősre. Ekkor megkérdezi a program, hogy akarod-é összepakolni a Titan's Thundert. Ha igent válaszolsz, kapsz egy fájintos kardot, mely rendelkezik az összetevők minden tulajdonságával, ezenfelül belepakolja a varázskönyvedbe az említett 600 HP-t ingyen sebző varázslatot.

Előnye:
- Lévén 5. szintű, hat a sárkányokra.
Hátrányai:
- Mire ezt a gagyit össze sikerül raknod (egy normális pályán!), már rég van 3-4000 körüli implód, és a sima villámod is 600 fölött üt. Igaz, nem ingyen...
- A Recanter letiltja.
- Igazán nagy seregek ellen semmit nem ér...

Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 23 szer., 15:06 

Kösz a válaszokat!
még annyi kérdésem lenne hogy az itt letöltött pályákat hogy kll bepakolni a játékba majd elindítani azt?
kösz
tesomate

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 7:56 

Üdv!

Maps alkönyvtár. "Elindítani" nem kell, egyszerűen a játék indításakor megjelennek a választható térképek között...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 16:02 

pubi86 szerintem várj még egy kicsit vagy kezd elölről a küldetést. A végigjátszás sem mindig pontos, nekem volt olyan pálya ami csak a 6.-7. újrakezdésnél csinálta azt amit a végigjátszás szerint kellene 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 16:55 

Köszi az infót, remélem sikerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 24 csüt., 20:34 

sorry rosszul kérdeztem!
szal úgyétem hogy a kampányokat hogy kell berakni majd játszani is velük?
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 25 pén., 8:02 

Üdv!

Szintén a Maps alkönyvtár. Indításkor a Campaign menüpontot és azon belül a Custom-ot választva megjelennek egy listában a nem "gyári" hadjáratok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 26 szomb., 17:28 

Valaki tudna segíteni a Sima 5 Varázsló kampányának harmadik pályáján?
A leírást is próbáltam, de az semmit sem mond a két nálam erősebb hős létéről, akik szinte rögtön jönnek amint elfoglaltam a közeli várat. Állandóan azt mondja hogy idézett főnixek...honnan szerzzek olyan varázslatot?És Godrik...mivel egy korábbi leírás csak az egyik nekró küldetésre mondja a visszatérését ezért nem is fejlesztettem nagyon(10-es szintű) és vele kéne lezúznom a seregeket?

Kérlek segítsetek mert már nagyon kiváncsi vagyok a történet végére :(
(és persze kezdeném a Hammers of Fate-et)
:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 27 vas., 19:31 

Üdv mindenkinek!

Ugyan lehet valahol már le van írva, de 2 órányi szenvedés után se tudom lehívni a konzolt a játékban(1.6-os verzióban). Ha tud valaki segíteni, akkor megköszönném! :cry:

UPDATE: közben már sikerült! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 29 kedd, 15:15 

Taspw a főnix idézése varázslatot az első pályáján lehet megszerezni a nekró várbol(ha van kedved újra csinálni) Godric-ot énse fejlesztettem túl csak max 10-es szintig. Próbáld meg az adott pályán fejlesteni, de úgyis csinálhatod, hogy nem egyből vele támadsz hanem csinálsz hősöket adsz nekik egy kisebb sereget. Kicsit megpuhitod és utána valamelyik kampányhőssel betámadod. Egyépként a történet vége annyira nem érdekes inkább a Hammers of fate közbeni történet lesz érdekes és még abban se lesz vége a történetnek, mert ottvan a tribes of eats amit most teljes gőzzel bróbálok megszerezni és ésmár úgyvagyok vele, hogy ha kell megis veszem, dehogy hol aztmég magam se tudom. Namindeggy, próbáld meg így ahogy mondtam remélem sikerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 29 kedd, 18:08 

Azóta már eljutottam odáig hogy már csak az utolsó várat kell bevennem(remélem már nem jön több felturbózott hős).Hmm...azt mondod hogy a vége nem nagy durranás?Majd meglátjuk :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 29 kedd, 22:45 

hy all!

nálam is az a gond mint pubi86-nál.
sylvan első pályán nem akar jönni a piros sehogysem.
már vagy 3x végighomokoráztam hátha jön de semmi, addig én sem csináltam semmit de a kapukat bevette a kék és 3honapnál tovább nem kéne várnia a pirosnak(leirás szerint).
valaki irhatna hogy most akkor nála hogy jott elő. mikor és mit csinált, melyik korben jött kb.

ja a másik ha nézed a kocsmát(bárki aki játszott azon a részen) van ott piros hős? mert nálam semmi sincs csak 2en vagyunk, jojo ott a piros de csak pénz,nyersanyag téren több info nincs rola.
irjatok pls.
köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 30 szer., 18:06 

Nem azt mondtam, hogy a vége nem nagy durranás! Csak azt, hogy ezzel tulajdonképpen nincs vége, de én már rettentően kiváncsi vagyok az egésznek a végére,mert nagyon szeretem a Heroes V egész történetét. Néha már csak ezért jáccom :D

A Silvay első pályáján nekem is aszem 3 hónap után jött. Sokaknak problémájuk van vele, de én 2-etszer csináltam végig az alapjátékot és mindkétszer megjelent előbb-utóbb.
Nem mondom azt. hogy rakd fel a legújab patchet mert 1.6-os patcel is gondok voltak. Mikor én először játszottam akkor 1.0-ás verzióm volt. Várj még egy hónapot maximum, deha nemegy szerintem kezd újra mást nemtudok javasolni.

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 30 szer., 18:22 

hmm...nekem fent van az 1.6...mi is volt vele a gond? :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 30 szer., 18:47 

Semmi csak gyakori ez a hiba, hogy a Silvay 1. pályáján nem akar jnni Biara és volt akinek ugyanez volt a gondja csak 1.6-os patch-el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 30 szer., 21:31 

Hello

Előszőr is bocsánatot szeretnék kérni ha már elhangzott ez a kérdés. A Heroes 5 alapjáték 1.06-os verziójába bekerült egy Dark Energy a Nekromantákhoz. Valaki meg tudná nekem mondani pontosan mi is ez és hogyan működik?
Előre is köszöm a segítséget.

Üdv.
Farkas

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 30 szer., 22:41 

Farkas írta:
Hello

Előszőr is bocsánatot szeretnék kérni ha már elhangzott ez a kérdés. A Heroes 5 alapjáték 1.06-os verziójába bekerült egy Dark Energy a Nekromantákhoz. Valaki meg tudná nekem mondani pontosan mi is ez és hogyan működik?

Üdv.
Farkas

Szia!

A Dark Energy a nekromanták egyik jellemzője ami azt jelzi hogy mennyi ellenséget támaszthat fel a csaták után. Minden lénynek megvan a maga költsége. Ez hetente újratermelődik és függ a nekromantaváraid számától és a nekromantáid szintjétől. Pontos értékeket nem tudok bocsi.

További jó játékot!
Üdv! Coradiel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2008 jan. 31 csüt., 7:24 

Ne nevessetek ki... de a mai napig nem tudom, hogyan kell használni itt a fórumban az "idézést"! :oops:
Nem szellemeket szeretnék idézni, hanem valakiktől valamit. Amikor megpróbáltam, a teljes szöveget áttette, pedig csak egy részt szerettem volna kiollózni. Ráadásul sokaknál látom, hogy többektől is tudnak idézni egy hozzászóláson belül, valahogyan összefűzve az idézeteket.
Ha valaki érthető = szájbarágós módon le tudja írni számomra, azt megköszönöm. :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2631 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 132  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]