Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 24 vas., 13:07 

Grat Laca,csak így tovább! :)
Mugger,ki az a Bibi? Nehezen nyertél ellene?
Mugger,hol vannak a karácsonyra ígért BB-s képek? :)
Mugger,mikor játszunk random mapon? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 24 vas., 15:56 

petrus írta:
hali laca:)

ja plus 3 allt nem kaptal tombbol :roll: ?

Ja... :) Erről az apróságról meg is feledkeztem. :P

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 25 hétf., 12:24 

Üdv!
Süni vs Jou
Random,skirmish L map,BB-s beállítások(tegnapi game)
Ryland(rampart) vs Gurnissun(stronghold)
Gyorsan kitörtem a terepemről,joinoltak a lények,első héten unikornis + castle-t húztam,Jenovának közben bejött a diplo,fel is fellődött expertre.
Egy térkapun keresztül rátaláltam egy stronghold várra,körülötte rengeteg dwellingel,kiemelendő a 4 maci dwellingje.
Tervem az volt,hogy kifosztom az utópiát Rylanddal,a megszerzett pénzből kiveszem a lényeimet,és Jenovával is elindulok lényvadászatra :lol: .
Fullos volt az utópiám,angel wings,4A/D páncél,3all nyaklánc,orb of vulnerabilyty 40000 arany,meg még valami jó cucc.
Jou herójának már ezek előtt rég volt town portálja,így szabadon járkálhatott a fővára és a mellékvára körül,elfoglalva a dwllingeket,így 6 maci jött neki hetente(nem sikerült neki mindet elfoglalni :P ).
Ezután még recantert is kapott,én meg nem gyúrtam a spellekre,értelmes varázslatom az expert slowon kívül nem volt.
Joinoltak rendesen a lények,vagy 20k-s seregem biztos volt a főcsatában,ami a 2.hónap közepénél ejtettünk meg Jou fővára előtt:
Ryland értékei 25 23 9 14 Gurnissun értékei 19 18 9 12
Csapatok:19 arch devil,95 medusa,207 ogre mágus,85 thunderbird,86 fejlett cerberus,212 beholder,15 orc chiefetan vs
28 szürke maci,55 thunderbird,159 wolf rider,55 ogre mágus,303 hobgoblin,100 orc chiefetan,7 red sari
Gurninak volt expert tactics+ expert haste,berserk(nem rakta fel a recantert :roll: )
Felállásában a macikat megvédte,így én az elején nyomtam egy slowot,és gyaktam a devil thunderbird párossal,wolfnak 1 hp-ja maradt,red sari likvidálva,mikor sorra került az ellen,expert haste,bontotta szépen az egységeimet,eredményesen,a macikból 3 maradt a végén,meg 32 thunder,27 ogre mágus,41 orc nekem meg a 188 ogre mágus maradt csak.
Ekkor Gurninak csak slowot,berserket és disputing rayt kellett nyomni az egyetlen egységemre,a sajátjaira pedig hastét.
15 percig tartott kb a macska egér játék,amiben sikerült könnyedén lebontani az ogréimat.
Ez vagyok én,diploval se tudok nyerni :lol: .
Jou grat a győzelmedhez,lesz ennek még böjtje a közeljövőben :lol: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 25 hétf., 18:31 
Heroes Team

Igen, az hozzátarztozik a dolgokhoz, hogy expert Log+csizma és kesztyű kombinációnak köszönhetően irtózatos lépés volt Gurninak, és az, hogy 3-as utópiából egy víz mentes mapon ezek jöttek: Boots of Levitation, See Capitans Hat, 1000-res pénzzacskó, resist köppeny! :lol: :lol: :lol: Szóval Sünit jól sebeztem az arannyal, amit csata közben hozzávágtam! :lol: Az Ogrék végül becsavarodtak a sok pénztől! :twisted: :twisted:

Jó game volt, 1 % Nyerési eséllyel végcsata elött! :mrgreen:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 26 kedd, 4:58 

Jou írta:
Igen, az hozzátarztozik a dolgokhoz, hogy expert Log+csizma és kesztyű kombinációnak köszönhetően irtózatos lépés volt Gurninak, és az, hogy 3-as utópiából egy víz mentes mapon ezek jöttek: Boots of Levitation, See Capitans Hat, 1000-res pénzzacskó, resist köppeny! :lol: :lol: :lol: Szóval Sünit jól sebeztem az arannyal, amit csata közben hozzávágtam! :lol: Az Ogrék végül becsavarodtak a sok pénztől! :twisted: :twisted:

Jó game volt, 1 % Nyerési eséllyel végcsata elött! :mrgreen:

Lol atom lehetett:) Azt hittem penzesszacsko-rezisztens ogreket fejlesztett Suni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 22:41 

A következő reportom egy kakukktojás, mivel egy H5-ös meccsről szól :D . Tehát:
Cat vs Zolirobi
Fortress/Inga vs Haven/Rutger
Random M map, szimultán körök.

A HoF minden egyes újdonságát kitapasztaltak ebben a játékban. A RMG Catet fortressel áldta meg, míg én Havent kaptam, de végül kiderült, hogy ezzel én jártam jól :) . A pálya relatív gazdag volt, blokkokba osztva, azzal a kivétellel, hogy ezeket nem keményen védett, szűk átjárók választották el, hanem kétirányú monolitheken keresztül lehetett rajtuk közlekedni. Sajnos artikban igen szegény volt, ennek ellenére szépen kifejlődtem 18-as szintre, köszönhetően a 3500XP-t tartalmazó dobozoknak :)
Az egyidejű körök szépen hangzanak, de ez csak kb. a 2. hét közepéig volt érvényben, amíg a hőseink eléggé távol voltak egymástól ahhoz, hogy a gép azt higyje, nem jelentünk veszélyt egymásra nézve. Mihelyt megközelített az ostoba droiddal, a játék újra csigalassúságúra váltott, átállt klasszikus körökre osztott módra.
Magáról a játékról annyit, hogy míg Cat nem mert nekimenni a vára körül található lényeknek (köszönhető ez a kevés H5-ös tapasztalatnak és az idegen Fortress várnak), addig én kitörtem a blokkomból, a 4. váramat vettem be, míg Cat addigra csak a másodikat kaparintotta meg. Lénytermelőket nem tudott húzni, így a nagy lényelőny és a mass endurance/bless megtették a hatásukat, simán levertem szegény párát (mondhatnám: Füstsárkányt :) :) ) Értékeink: Inga kb: 8/4/8/10 Rutger: 9/10/4/3.
Köszönöm a játékot, élvezetes volt.
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 28 csüt., 23:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Online meccs tegnapról: Random Balance Template

Mugger (Rampart - Ryland) vs. Vologya (Rampart - Alkin)

Mindketten Rampart várat kaptunk, Muggernek bejött Ryland. Sajnos sejthető volt, hogy ha én nem kapok diplot vagy valami hőst, aki ismeri a skillt vagy valami nyerő artit, akkor bukom a meccset és ez így is lett... :( Jól haladtam, Alkin jól fejlődött, de diplo nem jött. Mindhárom váram Rampart volt, artijaim +2+2 kard, +3 pajzs... Varázslatok: Water Walk, Sorrow, Magic Mirror... Nem túl sok. Alkin a végcsatára, mely a 2. hónap 1. hét 7. napján volt 11-16-6-6 értékekkel rendelkezett. Mugger bátyó Rylandja 10-15-7-11 értékekkel rendelkezett, (+4 kard, +4 pajzs, +4 sisak, +2+2 kabát, Badge of Courage, Kesztyű, Air Elemental és Meteor Shower scroll, 5 vár) azonban a diplo segítségével csatlakozott hozzá 19 Cavalier, 177 Grand Elf, 100 Stone Golem, 200 Magóg, nem volt kérdéses a végcsata kimenetele! Gratulálok neki, jól kihasználta a diplo nyújtotta előnyöket és jól nyomta! :wink: Élveztem a játékot, remélem a visszavágón több szerencsém lesz... (Megjegyzem, hogy az 5 várához út vezetett, míg nálam csak 1 várhoz vezetett út, nem is tudom miért találtam meg oylan nehezen a 3. váram!) :lol: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 10:29 

Vologya!
Alkin nem hiszem hogy nagy eséllyel kap diplot,miért ő lett a főhősöd?
Szerintem így már az első nap eldőlt a csata :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 10:42 
Heroes Team

Süni, ezt már csak tudod! :lol: Másik része, nem biztos hogy eldőlt első nap, lévén van itt 1 olyan meccsleírás, ahhol a seregben és értékekeben jobb diploós herót lenyomta 1 igen csöves hero! Ráadásul Vologya nem a szerencsétlenségről híres, Simán esélyes lett volna így is, ha nem hanyagolja most Fortuna! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 10:59 

Akkor én is írok már néhány beszámolót,nehogy olvasni való nélkül maradjatok már :lol: .
Tegnapi meccs
Jou vs Süni
Random,skirmish,L map
Elleshar - Castle vs Adela - Castle
Ami azt illeti Adela volt a kezdőheróm,nem kis mák :lol: .
Kitörtem a terepemről aránylag gyorsan,minden ányát megszereztem a 2.héten,húztam monkig a lényeket+ castle.
Eddig 29 harpy hags joinolt :lol: .
Majd eljött a 3.hét,kivettem a populáció egy részét,és elfoglaltam egy aranybányát,meg még egyet,ami elől beállt 38 evil eye.
Láttam aközelben egy utópiát,azonban még tovább mentem,egy inferno terepre betörve,már 82 beholder+43 medusa queen kiséretében.
Megláttam Elleshart,amint tápol,nem mertem nekmenni,ezért egy térkapun új területre teleportáltam,egyre másra álltak már be a lények,78 küklopsz+ level 5ös sisak,és megcéloztam az utópiát.
Ami azt illeti ilyen csöveset még életemben nem fosztottam :lol: .
Ekkor már Kyrre legény expert logisticcel kísérte Adélát,és mentem vissza a térkapuhoz,ugyanis horde thunderbird őrizte a föld könyvet+ még egy utópiát láttam :) .Sikerült mindkettőt megszerezni,jópár lényt csatlakoztatni,csizma,kesztyű is meglett.Közben Kyrre elszakadt a főhősömtől,és bevette az ellen fővárát,kell a pénz alapon(napi 11950 jött a legszebb időkben :lol: ) Jou ekkor már tombolt,hogy miért fosztok ki mindent,mert már így is látszik mi lesz a végén.
Fire,air,earth magic experten volt Adélánál+ víz könyv :lol: .
Hill fortnál fejlesztettem néhány lényemet!
A főcsata kb így nézett ki:
Adela: 18 12 10 10 Elleshar: 11 11 18 17
Nálam a 139 küklopsz ,89 efreet szultán,240 ogre mágus kapott egy hastét(a többi egységem nem volt annyira tápos :lol: ) és szépen ledarálta 2 kör alatt Jou diplos seregét,hiába volt ezúttal is nála berserk :D
Nem volt még ilyen game,amikor minden összejött volna amit kitűztem célul,de élvezhetőség szempontjából a tegnap előtti sokkal jobban tetszett :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 11:07 

Van rá példa Jou,remélem még sokáig emlegeted hogy megverted a diplos seregem Gurnival,de a kivétel erősíti a szabályt azt hiszem! :)

Mondjuk az utóbbi két napon én nyertem,szóval... :lol:

De szintenként Alkin mester mondjuk 1-2% eséllyel kap diplot,és mondjuk a Clericek...
Hamarosan jön Jou elleni 2. meccsem leírása,tegnap előtti game :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 12:05 

Tegnap előtti game
Jou vs Süni
Cyra - Tower vs Ryland - Rampart
Első nap vettem vagy 6 hőst,majd Ryland szerencsére ott volt a kocsmába.
Jounak 2. héten jött be Cyra,egy hét lemaradása volt,de így is jól nyomta...
Egy utópiát throng küklopsz őrizte,nem mertem nekimenni,inkább kifosztottam a környéket ahogy tudtam,és mentem egy dungeonos terep felé...
Beállt 80 küklopsz,mögötte víz könyv,ez előtt még neki mentem 41 macinak de nem joinoltak,viszont 2 pandorával gazdagabb lettem :P .
Dél felé vettem az irányt,miközben az ellenfél az utópiát fosztogatta,az agresszív küklopszok nem akartak hála istennek Jou barátai lenni :lol: .
Felszedtem pár jó artit,87000 aranyért 29 szürke maci mellém állt,ekkor már szép kis sereggel rendelkeztem.
Egy félre kattintás miatt a víz másiát nem választottam be a skilljeim közé :lol: .
Ezek után középen találkoztunk majdnem,de Cyra tovább állt,és még vagy 3 hétig gyűjtögette a serpent flieseket,ugyanis ennek a lénynek a hónapja volt.
Felvette az érték növelő épületek közül az összeset.
Következhetett a főcsata a váram közelében.
Ryland 22 22 9 14 Cyra 13 13 14 12
Eléggé meglepődtem,Jou benyomta a berserket,a szürke macik rendesen irtották a küklopszaimat.
A 252 horned demonnal Jounak 3 egységét sikerült elég gyengévé tenni,az efreet sultanokat likvidáltam,a végére 17 ark ördög vs 27 szürke maci maradt.
Ekkor morált kaptak macijaim,és mivel áldás is volt rajtuk simán legyekták az ördögöket.
A főcsatához hozzá tartozik,hogy nagyon izgalmas volt,és a berserk immunis nyakláncot az egyik dismisselt heróm viselte,akit a főcsata hetében épp ki tudtam volna venni...
Azért a csata elején nem hittem volna,hogy le tudom bontani a 646 serpentet :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 15:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Süni: Ha láttad volna, hogy milyen f*s hősöket kaptam, szerintem Te is Alkin mellett döntöttél volna, diplo 1-2% esély ide vagy oda... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 15:46 

Nagyon megy már nektek ez a diplo. Az nyer aki megkapja. Próbáljátok egyszer diplo nélkül. Balance template 160%-os nehézség. Ott jön ki a Balance és Panic templaték sajátja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 16:35 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 16:57 
Heroes Team

LOL :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 17:27 
Heroes Team

Conan! Banyek, fél órája röhögök! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 17:37 
Heroes Team

Sziasztok!

Süni: Már miért dőlt volna el? Olyanról még nem hallottál, hogy valaki diploval se nyert? :) :) :)

Kétségtelenül a random térképek legtáposabb egysége a diplós főhős, abban azonban nem értek egyet itt sok-sok emberkével, hogy ki kellene tiltani s diplo nélkül játszani! A legfőbb ok, hogy számomra így teljes ez a játék (mondom ezt abban a
tudatban, hogy random meccsen eddig többször jöbb be ELLENEM a diplo, mint nekem!).
A köv. lépés persze a nekro tiltása (az mekkora ultimate, ha kitiltjuk diplot a
necro überbrutál lesz!), Isra még az én avatatlan kezeim között is képes 1.5k
csontira a 2. hónap közepére s hiába a template -ek alapvárnak NEM adják, ha majdnem minden mellékvár az!!! Akkor nyugodtan tiltható a necro is úgy ahogy van!
Most már csak a 3-4 -es varis főhősöket s a mapot kell lebutítani, hogy mindenképp
az nyerjen aki fejből tudja a 300x lejátszott fix mapot, s indulhat is a klikkverseny!!!
NEM, a Heroes3 számomra nem arról szól, hogy addig hypózzuk a
játékot, amig biztosan nem az nyer aki már négyezredszer játszik ugyanazokon a mapokon!!!

Én már csak és kizárólag "all random" beállítással vagyok hajlandó játszani -így azonban mindenkivel! - még akkor is ha ezáltal a gyengébbnek tartott játékosok is simán leverhetnek - mint a tücsköt! :) -, nekem tudnillik nem annyira erős a "heroes egóm" mint az előttem szóló jónéhány emberkének. Igaz, eszembe se jutna segédprogramokkal számolgatni a bevitt s visszakapható sebzéseket, vagy infernosként órákig kalkulálni az éleszthető Démonok hp egyenlegeit. Egyszerűen azért, mert ez a játék nekem, NEM erről szól!
Inkább jöjjön ellenem Süni bediplózva Adelaval, Astrallal és mind az 500k Hp -jával! Örülni fogok Neki!:) :) :)

Üdv. Mugger

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 dec. 30 szomb., 1:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 17:43 

Éljen!

(kivéve ezt az utolsó részt Sünivel kapcsolatban :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 29 pén., 18:12 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 14:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]