Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 15 hétf., 16:01 

bogpista írta:
Bakker: Szerinted mi a jobb, ha 5 féle lény van, vagy ha 7 féle lény+upg. van? Csak mert a többségünknek az a jó, ha minél több lény van, ezáltal változatosabb, élvezetesebb a játék. És mi a véleményed az eddigi lényekről, artokról, videókról?

hát tutik, az biztos!!! nagyon jól néz ki, és biztos jó is lesz a feeling meg minden...
nagyon jó lesz (még ilyen sok lénnyel is), csak pl. a gnollok és a pikemen között nem sok különbség volt a H3-ban, és még lehetett volna sorolni párat... szóval ha megspékelik minden lényt spec. tulajdonságokkal, az biztos jobb lesz, mint a H3-ban a sokféle ugyanaz... sztem pl. a Gold Dragon is olyan gagyi volt.... pár stat. eltért a BlackD-tól oszt kész... uez a GreenD-ra... szóval amikor az upgrade új tulajdonságokat jelent (volt azért példa bQven rá), az OK. De amikor csak a stat. javul, az gagyi. Én amúgy is csak olyan lényekkel nyomultam, amik strapabírók... a H4-ben pedig épp az tetszett, hogy nem kell magammal vinnem ágyútölteléket is. Ahogy visszaemléxem a H3 és H4 idQszakomra, rájövök, hogy a H3-ban folyton hullottak a töltelékek, mint a legyek, a H4-ben meg csak az elején játszottak szerepet, késQbb már nem is költöttem pénzt rájuk, csak fejlesztettem a hQsöket, vettem a L4 lényeket (néha kellett az L3 is), és taktikáztam. Sztem a H4-ben nagyobb szerepe volt a jó stratégiának, le lehettet gyakni kis sereggel is egy nagyot, míg a H3-ban inkább a brute force dominált... személy szerint örülnék, ha a strat. fontossága a H5-ben is meglenne... Remélem, meglesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 1:38 

Jujj... bakker neked eléggé nyíltan meg lett mondva, hogy ne itt áradozz s H3-as és H4-es kalandjaidről, ám te ellenszegültél :D Becsüllek érte, mindazonáltal... LOL, EZ EGY H5 TOPIC!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 10:08 

hagyd már, azt írta, hogy mit látna szívesen az 5-ben is. ízlések és pofonok, ha neki a 4 tetszett jobban... remélem ma felrakják az inferno lényeket a hivatalos oldalra :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 10:16 

Nos én is úgy érzem, hogy Bakker barátunk H4 eszmefuttatása kicsit sok volt a H5 topicban, de hát ez van.
A H4-ből remélem csak annyit vesznek át, hogy kicsit bonyolultabb, összetetteb lesz a Skill-ek fejlődése. Ha jól láttam ezt azért átvették.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 12:25 

Fent vannak az Infernos lények is. Szerintem nagyon kiráylak a képek (meg persze a leírások is). Remélem 1 hónapon belöl lesz demo!
Edit: Rájöttem egy módszerre, amivel meg lehet nézni, hogy melyik lény van képen (upg.-e vagy sem): megpróbálod elmenteni, és a felajánlott névben benne van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 15:05 

Végre! :)
Olybá tűnik lassan biztosra vehetjük, minden lénynek lesz specialitása. Bár java részt megmaradnak az eddig is jól ismertek, azért remélhetőleg a skála bővülni fog a többi vár lényeivel, és nem ugyanazt ismétlik 100x...

Azonban ez már nem izgalmas. Most már a többi várat szeretnénk látni.
Istenem adj türelmet! De azonnal :!: :!:

Remélhetőleg a trend marad és akkor pénteken egy új várról hull le a lepel, hogy aztán szombaton már azt találgassuk, melyik 3 vár maradt, és milyen lények :lol:

Úgy legyen!
Ámen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 15:16 

Szerintem a demoban csak am ár megismert várak lesznek, és adig nem is adnak ki új információt a többi várról, amíg a demót ki nem próbálta a nagyérdemű, és ha mindehonnan azt a visszajelést kapják, hogy jó, akkor nem lesznek drasztikus változtatások, és talán a kiadás időpontja sem csuszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 15:30 

További értekezés a sárkányokról...

Senki nem szólt, hogy az Inferno leírásánál felbukkan egy új sárkány, aki nem "Dragonof" hanem a még egyszerűbb Seventh Dragon nevet viseli - ezzel alantas módon keresztül húzva számításainkat mágiaügyileg (ha csak a 7. nem egy szféra :?: :? :roll:).
Summa summárum, van eddig:
- Dragon of Air
- Dragon of Light
- Seventh Dragon (vélhetőleg ő a csúf, szakadt árnysárkány)
1ébként utóbbi kettő már a development diaryban is megjelent (vagyis mégse újdonság a 7th, csak nekem), mint vezér (bár a 7. sárkány halott, gondolom azért ez nem probléma a pokolban :twisted: ).
Az "airsárkány" meg leszakadt a mezőnytől, de talán valami elvonult tanokból kifejlődő, kiegészítős várban visszaköszön majd. Mindenesetre még négy hiányzik!
Tippelek:
- Dragon of Earth
- Dragon of Water
- Dragon of Fire
- Dragon of Death
sablonos, de elképzelhető :lol: Azért remélhetőleg egy picit diferál a valóság majd ettől...
:!: :!: Persze várnék tippeket Tőletek is, mert ezért fórumozok :!: :!:

u.i.: "mellékesen" elismerik a DD-ban, hogy az új világ alapjai a sárkányok lesznek:
"...Dragons, who are, literally, the base the entire universe is built on."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 15:34 

BHappy írta:
Szerintem a demoban csak am ár megismert várak lesznek, és adig nem is adnak ki új információt a többi várról, amíg a demót ki nem próbálta a nagyérdemű, és ha mindehonnan azt a visszajelést kapják, hogy jó, akkor nem lesznek drasztikus változtatások, és talán a kiadás időpontja sem csuszik.

Én nem hinném, hogy még egy ilyen óriás, mint az Ubisoft is, megengedhetné, hogy X évet csússzon a játék, márpedig a drasztikus változás valszeg az lenne. Én nagyon reménykedem, hogy pénteken ott találom a következő csapatot!
Bocs kedves BHappy, de remélem nem lesz igazad! :( :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 15:56 

silver írta:
BHappy írta:

Én nem hinném, hogy még egy ilyen óriás, mint az Ubisoft is, megengedhetné, hogy X évet csússzon a játék, márpedig a drasztikus változás valszeg az lenne. Én nagyon reménykedem, hogy pénteken ott találom a következő csapatot!
Bocs kedves BHappy, de remélem nem lesz igazad! :( :lol:

Hát én meg BHappy véleményét osztom. :( (bár ne legyen igazam :) ) Azért gondolom én is ezt, mert erről a két vártípusról azért volt már kép, videó stb., szal a hivatalos honlapon összegezték az egészet. Azonban a többi várról gyakorlatilag SEMMI sincs eddig. Van a skeleton archerről ( :?: ) 1 kép, meg 1 ősrégi Naturevár-szerű art kép, és ennyi. Remélem jövő héten a demó jön. :) Csak sajnos erre kicsi az esély... :(
Edit: © 2004 Nival Interaktive... :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Poetice 2005 aug. 16 kedd, 16:09-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 16:09 

Én is reménykedem, hogy nem lesz igazam :D
Egyébként az a kép szerintem még a H4 mejelenése előtt készült, mint H4 art...
Lehet, hogy a csonti nyilas summon...( :?: :!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 18:03 

Hmmm, hirtelen de forgalmas lett ez a topic. Szerintem nem kell aggódni. A Havenes meg Infernós lényeket azért tették fel az oldalra, mert azok már teljesen készen vannak. Ez meg csak azt jelentheti, hogy hamarosan jön egy beta-teszt vagy egy demo. A többi várat meg lehet, hogy egyszerre csinálják meg, és csak jövő hónapban leeht az első képeket látni róluk.
Mondandómat röviden így fogalmazhatnám: NE ESSETEK PÁNIKBA!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 21:18 

Megnézegettem a szkrínshátokat így az artok tükrében, illetve a teljes csapatok ismeretében.
Valaki említete pl. hogy a Horned Overseer mennyire tápnak néz ki... nahát ha visszanézitek a korábbi képeket, konkrétan a hiv honlapon a 4-est (nem linkezgetek, már úgyis mindenki tudja hol vannak), szóval ott egy kis töpszli a démon. De már eddig is kitűnt, hogy nagyon jól operálnak a méretekkel, a 7. szintű lények meglehetősen nagyok lettek, ami kimondottan jó, sztem!
Uakkor van egy csalódásom is. A screen 17-en és 18-on látni az inkvizítort. Nem jön át a skiccen szereplő figura. Mégpedig nagyon nem. Sajnos ezt elég sok lényről el lehet mondani, de hát csodát nem várunk, de az inkvizítor olyan barátságos, szakállas kőművesnek néz ki, akinek nincs jobb dolga mint csatákban álldogálni. Remélhetőleg az animáció láttán, illetve esetleges upgrade után enyhül a hiányérzet...
A lovagot megnézhetjük "upgradeletlenül" (screen 6,17,18.) és upgradelve (screen 8,10) ahol igazi különbséget látni a kettő között, uakkor a scubbusok (screen 2,10,14) képeit összevetve meg csak színkülönbséget látni, ami elég unalmas lenne, de szerencsére megspékelték egy kis láng-effekttel a dolgot, így talán nem lesz gagyi. És remélem ezt a "megváltozik-a-szín-upgrade"-et minimálisra korlátozzák.
részemről ennyi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 21:22 

Ja nem, még van egy szerintetek-kérdésem.

Szerintetek elkövetnek valamit annak érdekében, hogy legyen igazi értelme az upgrade rendszernek? Mert én a 3ban ezt 1 kivétellel (red :arrow: black dragon) annak tudtam be, hogy így több építkezési lehetőség adódik. A kis árrésen sosem gondolkodtam, nem is beszélve a hős korlátozott "szörnycipelési" lehetőségeiről, mert ha már teli volt, és pl. royal griffek voltak, akkor ha kevés pénzem volt sem vettem volna sima griffet, meg amúgy is... nem azért épít az ember :lol:

Gondolkodom, de őszintén megmondom, semmi nem jut eszembe, hogyan lehetne igazán értelmessé tenni ezt az upgrade rendszert...

remélem Nivalék tudják..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 21:28 

Igen, heroes 3-ban nekem is gondott szokott okozni, ha teszemazt van egy full Rampart csapatom, találkozok mondjuk 70 törpével, akik felajánlják hogy scsatlakoznak. Természetesen az erősítés jól jönne, csak az a szépséghibája a dolognak, hogy nekem már battle dwarfjaim vannak, azok meg csak sima dwarfok. Hozzáteszem, nem férnek be sehogysem (tehát amint modntam, full felfejlesztett rampart csapat). És az nagyon nem jó... Szerintem ezt valami skillel lehetne meogldani, aminek az lenne a neve, hogy "Train" (nem, nem vonat :D ), basic szinten az 1-től 3-ik szintű, advanceden a 4-5, experten a 6-7 szintű lényeket lehetne hozzáfejleszteni a már fejlettebb, upgradelt társaikhoz, temrészeten feltétel, hogy legyen fejletteb lény az adott hős csapatánál. Remélem ilyesmi a Nivalos arcoknak is az eszébe jutott, nemcsak nekem... Legalábbis szerintem jó lenne, szerintetek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 21:34 

de ingyér vagy pénzér? szerintem pénzért reálisabb, és mondjuk így is többe kéne kerülnie, mint a várban. akkor jó lenne. meg 7-es szintű lények nem gyakran csatlakoznak :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 21:44 

Jó ötletnek tartom, támogatom! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 22:17 

Miért lenne rossz a H3-as upgrade rendszer? Nincs vele semmi baj. Kell 1 kicsit stratégiázni ennyi az egész. Természetes, hogy először upgradeletlen lényeid lesznek, utána upg. De van hillfort, kísérő herok, town portal stb. Ezeket mind lehet alkalmazni. Ezért olyan jó. Ami nektek kell az a wog. Abban vannak ilyen hülyeségek, hogy átváltozik a 7-es lény überbrutál pusztítóvá csak úgy magától másnapra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 22:40 

Sziasztok!

Az alábbi torrentes oldalon tölthető a Heroes V béta, játszható verziója:
http://www.majomparade.com/details.php?id=5592

A játékról írták:
Egyébként a grafikája már tényleg 3d-s, bár sztem ennél nem az a fontos!
Viszont sajnos ezért elég eros gép ajánlott! 2,4 Ghz-es procimmal szaggatott.
Ha jól láttam egy küldetést lehet játszani, persze nem minden opció muködik.
Ez inkább egy kis bemutató a készülo játékról, de játszható!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 16 kedd, 22:57 

Imre írta:
Sziasztok!

Az alábbi torrentes oldalon tölthető a Heroes V béta, játszható verziója:
http://www.majomparade.com/details.php?id=5592

A játékról írták:
Egyébként a grafikája már tényleg 3d-s, bár sztem ennél nem az a fontos!
Viszont sajnos ezért elég eros gép ajánlott! 2,4 Ghz-es procimmal szaggatott.
Ha jól láttam egy küldetést lehet játszani, persze nem minden opció muködik.
Ez inkább egy kis bemutató a készülo játékról, de játszható!

De ha átversz.... :lol: Hmmm, regisztrációt kér. Küldök 1 privit, h tudnád átpasszolni a torrent fájlt, oké? 8)
Edit: mind1, regeltem :D. Kár, h 1 feltöltés van.
Modik, ha ez túl warez, akkor elnézést, és töröljétek ezt a hsz-t. :wink:
Edit 2: A képek alapján ez még a sokkal korábbi verzió, de mind1 lesz@rom... :twisted: Vááááá, maxszal jön :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]