Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 23:14 

Freemy írta:
Itt, a Cd Galaxisnál az áll, hogy most 11 990 Ft-ba kerül a magyar H5.

Tudtok ennél olcsóbbat? Meg szeretném venni, de ez még borzasztó sok pénz. Vajon mikorra megy lejjebb??? Szeptemberre lemehet 10 alá :?:

Jövőre biztos olcsóbb lesz :) Addigra talán érdemes is lesz megvenni. Játszotok még vele?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 23:27 

bogpista írta:
Freemy írta:
Itt, a Cd Galaxisnál az áll, hogy most 11 990 Ft-ba kerül a magyar H5.

Tudtok ennél olcsóbbat? Meg szeretném venni, de ez még borzasztó sok pénz. Vajon mikorra megy lejjebb??? Szeptemberre lemehet 10 alá :?:

Jövőre biztos olcsóbb lesz :) Addigra talán érdemes is lesz megvenni. Játszotok még vele?

Nekem még nincs meg, csak a demo. Azzal viszont játszok, ha lehet. Nekem tetszik, meg akarom venni. Azért kérdeztem, hogy van-e esély arra, hogy szeptemberig lejjebb menjen az ára, mert akkor már most meg fogom venni. Ha tuti nem lesz olcsóbb akkor, minek várjak addig? Pénzem már van rá, bár sokallom... Egy évet viszont nem akarok rá várni.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 23:33 

Freemy írta:
Egy évet viszont nem akarok rá várni.

Nem kell 1 évet várni, csak felet, januárba tuti jó olcsó lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 23:34 

bogpista írta:
Freemy írta:
Egy évet viszont nem akarok rá várni.

Nem kell 1 évet várni, csak felet, januárba tuti jó olcsó lesz.

Ezt miből gondolod? Vagy te tudsz valamit, amit mi még nem? :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 12 szer., 10:14 

Sziasztok

Srácok, az 1.1-es patch-ben sokmindent kijavítottak, ha jól tudom. A wizard hősöknél a Jhora nevűről is említenek valami változást. Mit csináltak vele??? Remélem csak azt, hogy mostmár működik a speckója. Tudja valaki mit változtattak rajta???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 12 szer., 10:22 

közben rá kellett ébrednem, hogy nem a game fagy, hanem a videokártya túlmelegedett (90cfok) 1280-as felbontás, max beállítás mellett :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 12 szer., 12:55 

jitay írta:
Ba$ka írta:
Sziasztok!

Heroes 5ben a csíkot azt mi határozza mmeg hogymikor húzza ? :oops: :oops:
Mert én eddig úgy vettem észre hahirtelen nagy seregem lesz akkor kezdi el húzni nem tudja valaki pontosan megmondani hogy ez mitől van ???? :oops:

Milyen csíkra gondolsz?? Csak nem arra, ami a hős után látható? Mert az a nyom tényleg attól függ, hogy mennyi sereg van nála. Minél több, annál nagyobb/vastagabb a "csík". (Mondjuk a gázmeghajtású elefánt, azért egy egy kissé röhejes :D )

ja és ere valami pontosabb ? :D
de viszont nekromatáknál is vicces a zöld kondenz csík :D de sylviannal is jó AMBI PUR reklám :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 12 szer., 20:26 
Ajajajj... valaki segítsen! XP reinstall volt, a régi teljesen le lett gyalulva, és most megy ugyan a játék, új gamenél vagy kampány folytatásnál, de a mentések betöltésénél kilép a picsába :( Előző XP SP1 volt, ez pedig SP2. Ez lehet az oka? Eredeti magyar H5-ről van szó. Szerintetek mi lehet a gáz?
Jah és még valami. Nem emlékszem, hogy kérte-e a serialt az első install után. Egy biztos. Most az uj windózra mikor felraktam, nem kérte! Format volt pedig... Hm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 9:25 

Sziasztok!
Nekem még egyszer sem fagyott le, pedig elég sokat játszok vele. Sajna még nem eredeti verzióm van és nincs is rajt semmilyen patch. Szerintem akinél rendszeresen fagyogat meg kilép, ott hardveres probléma van. Esetleg nincs megfelelően optimalizálva a játék minden hardvertipusra. Ez utóbbin, csak egy újabb frissítés segíthet (vagy a gép csere). Nektek milyen gépen fagy? ha mindenki leírná, hogy milyen gépe van és hogy fagy-e neki a játék (meg hogy a többi játék is fagy-e, ami ugye inkább hardverhibára utal), akkor lehet, hogy ki tudnánk okoskodni, hogy milyen géppel stabilabb a játék.
Nekem:

AMD barton 2800+ proci; MSI K7N2 Delta alaplap; 2x 512/400 DDR ram; MSI 6600GT 128Mb VGA; Win XP Prof SP2 op. rendszer.

Ez bolhacirkusz, nem eredmény!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 11:22 

Sziasztok!

Tud valaki vmit mondani arról, hogyan lehet az, hogy az erősített armaggedon varázslat a fekete sárkányaimat is pusztítja? Vagy a hős un. "invocation képessége ilyenkor hat rá? H3-mal a fekete sárkánnyal és egy jó armag. -t ismerő hőssel el lehetett boldogulni, itt nem. Pedig az vagyon írva immun to magic. Hogy van ez?
Köszönöm!

Z

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 11:40 

kiszolt írta:
Sziasztok!

Tud valaki vmit mondani arról, hogyan lehet az, hogy az erősített armaggedon varázslat a fekete sárkányaimat is pusztítja? Vagy a hős un. "invocation képessége ilyenkor hat rá? H3-mal a fekete sárkánnyal és egy jó armag. -t ismerő hőssel el lehetett boldogulni, itt nem. Pedig az vagyon írva immun to magic. Hogy van ez?
Köszönöm!

Z

Az invocation, vagy irresistable magic nevű fő warlock képzettség az oka, ez ugyanis az immunis lényekre is érvényesíti a direkt sebző varázslatok hatását (20-30-40-50% ban asszem szintenként növelve).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 11:47 

Eddig egyszer fagyott le a 2-2,5 hónap alatt. Az vmi véletlen lehetett.

ABIT IS 7 alap; P4 3GHz Prescott; Radeon 9800; 1024 DDR (2x512); WinXP HOME SP2
bios frissítés után már nem szalad túl sűrűn 70fok fölé a proci!!!! :lol: 8)
én a következőket javaslom mindenkinek, akinek fagy: legújabb videokártyadriver, akár lehet biost is frissíteni, alaplaphoz sem árthat a legújabb driver. Akinek P4-e van, főleg Prescott, az ellenőrizgesse a proci hőm. illetve a videokártyáét sem árthat. Ha ezek után még mindig fagy, vascsere :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 14:31 

"Silver: Az invocation, vagy irresistable magic nevű fő warlock képzettség az oka, ez ugyanis az immunis lényekre is érvényesíti a direkt sebző varázslatok hatását (20-30-40-50% ban asszem szintenként növelve)."

Akkor itt vmi gond van. Ha van egy kaszt, amely a pusztításra teremtetett, és van egy olyan varázslat ami totálisan véghezviszi ezt + van egy lény ami mágia ellenálló, akkor nem logikus, hogy a sajátját is pusztítja. Így gyakorlatilag csak a fekete sárkány élete alatti mértékben lehet az armaggedont használni, ami kevés. Tehát a dungeon legjobb varázslata használhatatlan? Vagy ne építsem az egyedi képességeket? Akkor meg a hős használhatatlan. Akkor mikor lehet armaggedont használni? Csak tüzes lényeknél (pl tűzelementál)? Viszont akkor őket is sebzi, nem?

Z

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 15:53 

Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a régi Heroes-okban lehetett olyat csinálni, hogy egy hősnél vagy akár a várban ha egy egységből több volt azt szét lehetett szedni több kisebb darabokra. Itt meglehet ezt csinálni??? Mert én akárhogy próbálkoztam nem sikerült!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 16:03 

Bugge írta:
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a régi Heroes-okban lehetett olyat csinálni, hogy egy hősnél vagy akár a várban ha egy egységből több volt azt szét lehetett szedni több kisebb darabokra. Itt meglehet ezt csinálni??? Mert én akárhogy próbálkoztam nem sikerült!!

Nyomd le a shiftet, hogy lényeket pakolj szét.Tudtommal eddig Csak a 3-ban és a 4-ben volt gombként is jelen ez a lehetőség.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 16:11 

Nekem keddig még csak a demo, aztán az eredeti ezen a konfigon fog futni: AMD 2600+, Ati Radeon 9550, 516 Mb DDR, Win Xp Sp2
A demo soha sem fagyott, a játék meg mivel már nem 0,9-es, hanem 1-es, remélem nem fog fagyni.
A proci hőmérsékletét még soha sem mértem. Milyen program kell hozzá? Gondolom, nem a szobahőmérőt erősítetted rá Tuto lakatos biciklilánccal... :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 17:08 
Heroes Team

Freemy:

Én az Everest -et használom, a szoftverbázison fenn van a trial változat.
Ez igen teljes infot nyújt a gépedről közte a proci hőmérsékletet is méri, de még a procihűtő fordulatszámát is skubizhatod.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 18:54 

1700+ AMD Athlon XP, 768MB DDR400, GF4MX440, Win XP SP2. 1024*768 medium detail.
Ilyenkor nyáron bizony előfordul, hogy 37°C felett van a proci. :(
Télen általában 30 °C alatt megy. Mondjuk, picit alakítgattam a hűtésen.. :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 9:20 

Van valami, amit ismét nem értek a játékban, bár lehet, hogy csak alulinformáltságból kifolyólag.

Mi befolyásolja azt, hogy a hős csatában mekkora sebzést visz be az ellenfél szörnyeinek? :roll:

Csatáztam sylvan-ként egy nekróval, és azt tapasztaltam, hogy míg én olyan 30-40-es sebzést csináltam az ő szörnyein, ő 133-asat csinált az enyéimen. Nekem 3-as attack skillem volt, neki 2-es, a defense pedig megegyezett. Gyakorlatilag egyesével szeletelgette a Treant-jeimet, minden lövés egy halál. Hogy csinálta ezt? Van olyan artifact, ami a hős sebzését növelné? (Nem tudok róla.) Van olyan necro képesség, ami növeli ezt a fajta sebzést? (Erről se tudok.) Nem voltunk különleges körülmények közt sem, egy hídon zajott a csata, váraktól távol.
Szóval hogy csinálta ezt? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 10:16 

Levin Malma: Nem volt magasabb szintű az ellen hőse, mint a tiéd? Sztem ez is jelentősen befolyásolhatja!

Más: Mivel jár az, hogy egy lény 'hatalmas'? (Leszámítva azt, hogy 2x2 helyet foglal a csatánál és leszámítva a multiban miattuk fellépő pszichológia hadviselést :P )
Továbbá: Miért van az, hogy ha egy kampányhőssel megtanulom a Teleport Assultot egy pályán és átmegyek a következőre, akkor a következőn 8 van kiírva mana costnak, annál kevesebb mana esetén nem is lehet lőni, de ha ellövöm akkor meg 0 manáért varázsolja és rendesen el is lövi!?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]