Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 6:16 

Ha szentségtörésnek tartjátok a kódokat, akkor olvassátok el a "Heroes-os cheatek" című topicot.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fizban 2005 aug. 19 pén., 10:04-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 9:58 

bogpista írta:
GJodie írta:
Szentségtörés brrrrr!!!
Kódokkal Hírózozni???
Anélkül sokkal élvezetesebb... kódokkal nincs kihívás... vagy Ti másként látjátok?

Szia GJodie!

A kódok hasznosak. Én 2-t szoktam használni: a térképkódot és a puzzle map kódot. Ha 1 versenypályán mozogsz elengedhetetlen. Természetesen a cheat kód után visszatöltjük az állást, így csítmentes marad. A többikód, amik megkönnyítik a játékot természetesen szentségtörésként értelmezendők :) (+resources, mindenépület stb.)

cseles :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 15:00 

Ámberek!

Hogyan lehet a Heroes 4 (hu verzió) kezdőképernyőjén (ahol új játékot lehet indítani) a képet kicserélni, mert baromi ronda szegény :?: :!:

Amikor felpakoltam az első kiegészítőt (Gathering Storm), még reménykedtem, hogy megemberelték magukat a grafikusok, de a Winds of War-os kezdőkép talán randább lett, mint az alap. :(

Ötlet :?: Valaki :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 19 pén., 18:09 

Szia Bogpista!

Én ezekről a "segítő" kódokról mitsemtudok!!!
Valaki homályosítson fel!!! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 13:24 

Hello!
A heroes 3-hoz hogy lehet feltenni a memeoríal kiegészítőt?Please help.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 21 vas., 19:29 

GJodie írta:
Én ezekről a "segítő" kódokról mitsemtudok!!!
Valaki homályosítson fel!!! :roll:

Szia!

Végeredményében minden kód segítő :) A neten találhatsz cheat oldalakat, amelyekben részletesen leírják, hogy melyek ezek. Csak arra kell figyelni, hogy más kód van RoE-ra és más SoD-ra stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 22 hétf., 10:48 
Heroes Team

Hy Bogpista!

Hú, akkor lehet hogy azért nem működik nekem, mert a RoE kódjai nem egyeznek a SoD beliekkel? Na ez nekem új! S 1-2 ilyen magyar oldalt beírnál ide, ha megkérlek :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 22 hétf., 11:24 

Jou írta:
Hy Bogpista!

Hú, akkor lehet hogy azért nem működik nekem, mert a RoE kódjai nem egyeznek a SoD beliekkel? Na ez nekem új! S 1-2 ilyen magyar oldalt beírnál ide, ha megkérlek :?: :?:

Szia!

Bizony külön van a RoE, AB és SoD is. Keresd fel Mugger bátyó oldalát, http://heroes.hardwired.hu/mugger ő összeszedte egybe a heroes-os kódokat a H2-től a H4-ig.
De több ilyen cheat-es oldal van, ahol megtalálható többek között a heroes is. pl: http://www.cheatworld.com/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 22 hétf., 11:27 
Heroes Team

Kösz szépen, így már rövidebb idő alatt fényt tudok deríten a dolgokra majd a versenyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 23 kedd, 21:29 

Sziasztok!

Azokhoz szólnék, akik megcsinálták Mugger Reinkarnáció kampányának utolsó pályáját:HOGYAN?
Azok a borzasztóan tápos hősök, akiket én csináltam az első négy pályán, legyőzhetetlenek, ráadásul egyfolytában rám vadásznak.Már gondoltam arra, hogy újrakezdem az egészet és a kapott hősöket meghagyom első szintűeknek, de reménykedem, hogy van más megoldás is, mert minden pálya végigvitele több mint 10 hónapba került.
Légyszi segítsetek!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 23 kedd, 21:54 
Heroes Team

Hali, kicsit mulattat az a kép, ahogyan elképzeltem magam előtt, amikor az első négy kész pályát feladnád, és újrakezdenéd, hogy alapszintűnek hagyd a főhősöket! :wink: Bocsi!
Szóval egy tipp: én azzal szereztem épkézláb sereget, hogy a Dungeonban a plusz lénytermelőhöz csak rozsdasárkány-termelőt foglaltam el, így mindig az jelent meg hét elején. Egy tippnek nem rossz, ugye? :D
Én úgy emlékszem, mindig a town portalosra vadásztam (mondjuk, mindig ezt teszem :wink: ), de Shiva elég erős barbár, ezért mondjuk a nekrós srácot legkönnyebb levadászni, tome of air magic-kel, az meg nem rossz nálam...
Na, egyelőre ennyi, van nálam ügyesebb Reinkarnációs is, majd a részletes taktikát elmondják ők.
Semmiképpen ne kezdd újra, semmi értelme, nézd meg a ranglistán, hogy 650 nap körül is megcsinálható, 850 körül meg már mindent el is foglaltál, tehát átlagosan egy pálya 4,5-6 hónap alatt megcsinálható (szépen fogalmaztam :oops: ) , inkább szenvedd végig ezt az egyet --- sokkal egyszerűbb!!!
Nem fogsz újra nekiállni, elfogy az idegrendszered, ne aggódj! :lol: :lol:
Hali, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 23 kedd, 22:59 

Köszi a tippeket!
A sereg megszerzése nem olyan nagy gond, a diplomacy-t mindig beadja, csak varázsolni nem tudok eléggé, és mire leverném az ellen seregét benyom egy resurrectiont a 7-es szintű lényére és kezdhetem elölről, míg el nem fogy az én seregem.Meg aztán nem egyszerű 20-as attack-kal 50-es defense-zel rendelkező hőst leverni, legalábbis nekem nem.Különben mit ad, ha beviszem a négy(föld, tűz, víz, levegő) gömböt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 7:47 
Heroes Team

Csak azt szeretném kérdezni, hogy kinek (milyen címre) lehet küldeni a küldetés pályák mentését?

Sziasztok.
Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 9:48 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bakos Zsolt: a küldetések mentéseit a verseny2@heroes.hardwired.hu mail címre küldheted! A mentéseket Lzo nézi meg! Ha nem tudod mit hová küldj, nézd meg ki a felelőse... Ezt megtalálod, ha a lap alján rákattintasz a Powered by Heroes Team szövegre! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 15:37 
Heroes Team

Kösz Vologya!

Erre a címre küldtem kb. 3 hete egy mentést.
Visszajelzés nem érkezett, ezért arra gondoltam, hogy esetleg megváltozott a cím.

Akkor most várok türelmesen.
Lehet, hogy Lzo szabadságon van?

Üdv. Zsolt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 17:23 
Heroes Team

verne írta:
Köszi a tippeket!
A sereg megszerzése nem olyan nagy gond, a diplomacy-t mindig beadja, csak varázsolni nem tudok eléggé, és mire leverném az ellen seregét benyom egy resurrectiont a 7-es szintű lényére és kezdhetem elölről, míg el nem fogy az én seregem.Meg aztán nem egyszerű 20-as attack-kal 50-es defense-zel rendelkező hőst leverni, legalábbis nekem nem.Különben mit ad, ha beviszem a négy(föld, tűz, víz, levegő) gömböt?

Ez a 30-50 def-fel nagyobb dolog nem új, de nem is lehetetlen (talán, de nem ismerem ezt a campaingt), de győztem már le életemben all 40- nel nagyobb sereget is veszteség nélkül (volt resu). Majd megnézem egyszer azt a szitut.
Egyébként nekem is volt olyan, hogy 1 cpg. újrakezdtem az utolsó pályáról, mert nem volt a főhősnél logo.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 17:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bakos Zsolt: Nem tudom, hogy szabin van e, de majd holnap felhívom és rákérdezek, aztán megírom, hogy mi újság! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 18:01 
Heroes Team

verne írta:
Köszi a tippeket!

Sziasztok!

verne:
A 4 varázsgömbért az Armageddon's Blade -et adja, ami elvileg szükséges a map befejezéséhez ( azért írtam, hogy elvileg, mert láttam már olyan mentést is, ahol nem kellett! :lol: )!

Semmiképp se kezd újra, mert nagyot csalódnál, amikor a ismét eljutva az utolsó mapra, megint felturbózott ellenfelekkel találkoznál, ugyanis
csak úgy tűnik mintha reinkarnálódás történt volna - pont az ilyen megoldás miatt :) -, ténylegesen nem áthozott hősök az ellenfelek, hanem fixen felturbózottak!

Ha befejezted, küld el az eredményed nekem is légyszi, mugger@freemail.hu címre. Köszi.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 22:37 
Heroes Team

Helló Verne, nem tudom, milyen tulajdonságú hőssel indultál neki az utolsó pályának, én mindig a négyféle mágiával és wisdommal szeretek menni, hogy elég erős legyek a csatákban... Visszakeresek mentést, hátha találok ebből a pályából is, akkor többet tudok mondani.
Üdv, Krityó

Ja, a térképeket nézve rájöttem, én a 4. pályához mondtam a rozsdasárkányos trükköt, elnézést érte! Az ötödiknek fejből nem ugrott be a térképe, de most nézegetem... :)!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 24 szer., 23:39 
Heroes Team

Na, megtaláltam régi mentéseket, leírok belőle pár dolgot:

321-nél (3. hó 2. hét 1. napja): Tome of air magicet elvettem Daddertől, maradék seregem (ilyen mentésem van csak): 137 grand elf, 1 azúr, 120 silver pegazus, 18 zöld sárkány, 19 naga queen. Nálam az Angelic Alliance, Elixir of life, town portal, 32-32-37-35 a hős.
322: water magices könyv
333: tűzmágiás könyv
425: Vilotól a földes könyvet elveszem, nálam mind. Sereg: 261 grand elf, 18 Naga queen, 5 azúr, 32 gold dragon, 208 silver pegazus, 14 arch devil, 54 war unikornis. Skillek: 43-36-41-41

Syll, a hős: leadership, offense, diplomácia, wisdom, armorer, water és földmedzsik, ballistic, 31. szintű.

Ekkor az alvilág mintegy 75 %-át látom, a felvilágon csak kb. 40 %-ot!

Nem az a nézegetős-gyűjtögetős stílusú volt az a játék, de innentől már csak cserélgetés és célbaérés volt a feladat.

Más állást most nem találtam ebből a pályából, sajna.

Ami rémlik, hogy a nekros gyerek kis boci volt és véletlenül átjött hozzám, én meg town portallal elkaptam, így kezdődött...
Ja, az egész pálya lényege, hogy eljuss minél előbb a town portalos tekercsig meg a bilincsig!

Hali, jóccakát, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]