Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 18:52 

Annyiban legalább 100%-ig megegyezik a H3-ban, hogy megint női főszereplő lesz(mondjuk erre 50% esély volt... :wink: )
Egyébként az, amit írtak a HAVENről, nem teszi indokoltá a barbárok kiesését, mert ugye a paraszt és társai sosem voltak túlzottak mágiacentrikusak...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 19:00 

Tetszik ez a haven! Végre nemcsak a külcsín alapja a keresztény kultúra, hanem a filozófia is a középkori Európa egyházáé:
"Law & Order" rather than "Good & Mercy" Különben sem rózsaszín senki, aki háborúba indul...:)

És a worship! Kit tisztelnek? A fény sárkányát! Lehet, hogy minden vár istene egy bizonyos sárkány? Ez érdekes ötlet lenne, így minden várhoz tartozna sárkány. Lehet, hogy bizonyos esetekben beáll a bandádba, akárcsak 1 rövid időre... és csak 1 lehetne belőle egy játékosnak. Szerintem ez igazán izgalmassá tenné (már most látnám a rengeteg visszatöltött állást amikor nem sikerült megmenteni :lol: :lol: :lol:

Viszont akkor az az árnysárkány (ahogy kolléga mondta) a videóból mégsem nekros lehet, hanem a pokol "istene", hisz azt mondták a videóban, hogy a hőst menti meg! Mér' mentene meg egy nekrós sárkány egy pokolfajzatot? És ez így alá is támasztja az előbbi eszmefuttatást.

Szal. nekem tetszene ez a fajta játékmenet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 19:03 

BHappy írta:
Annyiban legalább 100%-ig megegyezik a H3-ban, hogy megint női főszereplő lesz(mondjuk erre 50% esély volt... :wink: )
Egyébként az, amit írtak a HAVENről, nem teszi indokoltá a barbárok kiesését, mert ugye a paraszt és társai sosem voltak túlzottak mágiacentrikusak...

De ha úgy vesszük a szegény paraszt az öreg boszorkához jár kuruzslásért, akit viszont félnek a mágusok is, akik viszont a legnagyobb varázserővel bírnak...:))
És mi van akkor, ha mégsem 6 vár lesz? Lehet, h. bejelentik, összedobtunk még kettőt unalmunkban :lol: :lol:
Csak azért mondtak számot, hogy az emberek törjék az agyukat esetleg :?: :roll: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 19:14 

...és most látom van még egy Dragon of Air nevű is, akitől a sólymosan egyesített emberek elfelefordultak a tűz háborúi alatt, amikor megritkultak az angyalok. Gyanítom egyre több "dragonof" bukkan fel, és talán hozzájuk kapcsolják a mágiák szféráit is (Air, Light.. :?: ).
A Might&Magic világát csak olyan felszínesen Hirózosan ismerem, de a sárkányok az általam ismert fantasyvilágokban mindig fontos szerepet töltenek be és gyakran a legnagyobb mágikus hatalommal bíró lények. Erről ki tud vmit M&M függvényben:?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 19:17 

...Ivan, Alexei? :D nemhiába oroszok fejlesztik...

Ki gondolta volna a tankok, meg Lenin elvtárs után... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 19:57 

silver írta:
...és most látom van még egy Dragon of Air nevű is, akitől a sólymosan egyesített emberek elfelefordultak a tűz háborúi alatt, amikor megritkultak az angyalok. Gyanítom egyre több "dragonof" bukkan fel, és talán hozzájuk kapcsolják a mágiák szféráit is (Air, Light.. :?: ).

A mágiáról csak annyit mondok, hogy egy dolgot sikerült véletlenül elsütniük a 2. demo videoban: az egyik választható skill a Basic Summoning Magic volt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 20:50 

Fizban írta:
A lényeg az az, hogy nem érdemes őket elküldeni közelharcolni, hanem inkább a varázslataikra kell hagyatkozni. A fgeyver azért van ott a kezükben, hogy azért legyen mivel támadniuk. Heroes 4-ben te beküldenéd a magijaidat a másik csapat közepébe? Ugye, hogy nem...

Télleg erre nem gondoltam. :oops: Első olvasásra azt hittem, h olyan lesz, mint 1 hős. (Csak varázsolgat, és a közelharcban nem vesz részt.)

Silver: Akkor én meg is magyarázom. Mint művészi kép, valóban nem lenne rossz, de SZERINTEM nem illik a Heroes világába. Nekem azért tetszettek a lények az eddigi részekben (jó, persze volt 1-2 kivétel...), mert "valószerű". Itt arra gondolok, h az általános leírások alapján nézzen ki 1 lény. Sztem nem igazán érthető, mire gondolok, szal 1 példával érzékeltetem a különbséget: Warcraft 3. Ott annyira bénán néztek ki a lények, ilyen turbó lényeknek tűntek számomra...pl. griff, főnixmadár stb.
Edit: Ja, és nekem már a játékbeli Inferno sem tetszett. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 21:22 

Sziasztok!

Már többször is pedzegettem, most ismét azt mondom, hogy ha 6 vár lesz, akkor az az alapkiadásra vonatkozik nem a végleges verzió. Így kiegészítőkben előjönne még pár 2-3-4-5 :) db.
Az Infermos lények kifejezetten nem tetszenek. Az az Imp egy dagadt csomónak néz ki, a horned overseer az kifejezetten ronda azokkal a nagy patákkal. A cerberus és Succubus az egész jó, a tüzes paripából is sülhet ki jó, a pit lordot nem tudom értelmezni. Olyan mintha 1 fa hőtt volna a hátán. kicsi test nagy ágakkal. A devil meg annyira gusztustalan, hogy már fáj. A H3-ban az Archdevil volt a legszebb lény. Gondolták akkor a H5-ben legyen a legrondább, vagy nemtom milyen konstrukció alapján kreálták. A Haven (most Haven, vagy Heaven?) lények egész jók kivéve az angyalt, mert azt rendesen elcseszték, iletve nekem a paladin sem tetszik annyira. A Great Maul-lal felszerelt Inquisitor viszont nagyon ász! Eddig ez a legjobban eltalált art. Amit Silver fejtegetett a dragonokkal kapcsolatban, az szerintem is jó és érdekes megoldás lenne. Majd meglátjuk. (remélem :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 12 pén., 23:03 

bogpista írta:
... a pit lordot nem tudom értelmezni. Olyan mintha 1 fa hőtt volna a hátán. kicsi test nagy ágakkal.

:lol: :lol: :lol: , és télleg... :roll: :(

Számomra egyértelműnek tűnt, h Heaven, mint Mennyország. Nem is értettem először, h miért gondolod, erre megnéztem, és a hivatalos honlapon (is) Haven (asszem kikötő) :shock: . Meglátásom szerint még a fejlesztők sem tudják biztosra, h mennyi vár lesz...Mindig csak a H?venről és az Infernoról csepegtetnek infókat. Sztem olvasgatják a fórumokat, és rá fognak jönni, h nem jönnek ki 6 várból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 13 szomb., 12:27 

Biztos, hogy a vár neve HAVEN, és-ugyan a szótárban én is a kikötő kifejezést találtam- szerintem egyfajta "menedék", vagy valami ilyesmi lehet a jelentése(ezt főleg a Warlords Battlecry sorozatban megtalálható Wood Elfek főépületéből következtettem[az is Haven].
A másik dolog, ami nevet illeti, talán azért nem Menyország a neve, mert a katolikusok és egyéb szerzetek még fellázadnának a HoMM 5 ellen, hogy micsoda dolog... :D (bár nemtom milyen alapon :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 13 szomb., 13:10 

silver írta:
A Might&Magic világát csak olyan felszínesen Hirózosan ismerem, de a sárkányok az általam ismert fantasyvilágokban mindig fontos szerepet töltenek be és gyakran a legnagyobb mágikus hatalommal bíró lények. Erről ki tud vmit M&M függvényben:?: :?:

silver: Nos, eddig azokban a Might and Magic részekben, amelyekkel komolyabb játszottam, netán végig is vittem, ott a sárkányok általában olyan szerephez jutottak, hogy a népet rettegésben tartó szörnyek, és le kellett őket hentelni. (Általában azért, hogy a paladin karakter nagyobb titulust érjen el, pl. a 6-ban a vörös sárkány, Longfang Witherhide, a 7-ben pedig Wormthrak, the Heartless, a félelmetes kék sárkány.) Ahol komolyabb történetbeli szerep is jutott nekik, az az 5. rész (Darkside of Xeen), ahol a játék egyik kulcsfontosságú szereplője a Dragon Pharaoh, aki egyébként kivételesen a jó oldalon áll. Ahogy az a hivatalos honalpon is olvashattad, most növelni fogják a sárkányok szerepét, hisz ők leszenk a világ istenei. Eddig egyébként megfigyelhető volt, hogy a Might and Magic világok lakói vagy homályos, talán csak kitalált alakokat (Baa, bár ő lehet, hogy valami nagy démonúr), vagy nagyhatalmú halandókat (asszem a Might and Magic 3-ban legyőzhetjük az orkok "istenét"), vagy pedig valamilyen természeti dolgot (Nap, Hold, fény), vagy állatokat (inkább a primitívebbek), vagy valami igazán elvont dolgot imádtak. (Ugye a 6-ban a Temple of the Fist...)
Köszönöm, Petro sárkányológiai és teológiai értekezését hallották. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 13 szomb., 13:29 

Amúgy igaz lehet, hogy az Árnysárkány az a démonok istene lesz (valszeg azért ment segíteni), akkó' viszont marad a csontsárkány a nekróknál. (Remélem, bár egy torz zombisárkány se mutatna rosszul. :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 13 szomb., 23:34 

Most olvasgattam a Genie's Lamp honlapján a lények listáját, és le vannak írva a tulajdonságok. Vajon az animációkból következtettek és a korábbi verziókból vagy már tudnak vmit. :roll:
Ja, és felfigyeltem erre:
inquisitor
Special Ability: Spell caster.
Can cast protective spell on allied units.
Special Ability: Bash.
Gains a melee attack.

Most akkor lehet, h még sem támad a "sima" pap? :? :o
Edit: Ja, meg ez:
Angel
Special Ability: Sustain Life.
If killed in combat the Angel returns to town for re-recruitment

:shock: Akkor ez a mondat (An angel cannot be killed if its substance is endangered it will become a pure spirit again and rejoin its master.) ezt jelenti. :roll: Sztem ez nagy előnyt jelente a Haven számára... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 0:56 

Ja, ezt én is olvastam, meg van valami olyasmi, hogy visszatér a várba, namármost... ha van elég pénzünk, onnantól kezdve megveszedet, az angyalt, elhullik, megint megveszed...(vagy valamit megint félreolvastam, jó szokásomhoz híven :mrgreen: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 9:33 

Remek, remek gyűljenek csak az infók! :D De mostmár legalább a másik várak neveit elárulhatnák... A látottak alapján azt kell mondjam, hogy a Haven nagyon bejön, a lényei miatt is. Majdnem minden lény megegyezik a H3-ban látottakkal, ezalól kivétel a Paraszt, és valamennyire a Pap is, bár nekem sokkal jobban tetszik, mint a Szerzetes. Az Inferno se rossz, de elég sokat változtattak a lények kinézetén... :? Bár a mostani ördög sokkal jobb a Heroes 4-esnél, és ez azért már fejlődésnek számít...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 10:55 

H3-ban(AB) is volt paraszt, csak elpártoltak a a Castle-től. :D
Egyébként kétségessé válik számomra a warlock/dungeon bentmaradása... fekete sárkány nélkül... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 14:52 

BHappy írta:
Ja, ezt én is olvastam, meg van valami olyasmi, hogy visszatér a várba, namármost... ha van elég pénzünk, onnantól kezdve megveszedet, az angyalt, elhullik, megint megveszed...(vagy valamit megint félreolvastam, jó szokásomhoz híven :mrgreen: )

Én is így értelmeztem. (Lehet, mindketten félre. :wink: :D ) Ezért írtam, h nagy előny.
Én valahol sajnálom, h a paraszt ismét bekerült a jókhoz, így (sztem) biztos, h nem 1-es HP+AS+DS lesz a tulajdonsága. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 15:19 

Szerintem így a H2-höz lesz hasonlatos a játék :arrow: jó, jó de kiegyensúlyozatlan, hacsak el nem játszák ugyanezt, vagy v.mi hasonlót a többi várnál is, bár ez szerintem, amolyan woG-szerű élményt okozna("táp")

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 15:36 

BHappy írta:
Szerintem így a H2-höz lesz hasonlatos a játék :arrow: jó, jó de kiegyensúlyozatlan, hacsak el nem játszák ugyanezt, vagy v.mi hasonlót a többi várnál is, bár ez szerintem, amolyan woG-szerű élményt okozna("táp")

Áááá, szerintem a legfontosabb dolognak éppen a kiegyensúlyozottságot tartják fontosnak a fejlesztők (főleg a ma már igen jelentős multiplayer miatt). Éppen ezért a 4-hez hasonlóan "erős" parasztot fognak csinálni. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 aug. 14 vas., 16:00 

Nembaj... implosion a legerősebb elenállást is megtöri! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]