Üdv!
Látom,nem firkáltok ide semmit,ezért én megteszem

.
Jou vs Süni
Random map,BB-s beállítások,skirmish template
Rampertot kaptam,2.napon kiderült,hogy 29 magi választ el minket,akik mellesleg giant dwellinget is őriznek.
Jou Towerrel nyomult,bejött neki Cyra első nap,mázlista.
Ingham nevű emberkével gyaktam,de nagyon ratyi skilleket kapott,még 2 szabad hely volt a 8ból,jött a 3. hét első napja,kocsmába Ryland,de még aznap Inghammal és 3 greennel 150 törpét legyaktam,csak 1 sari maradt

.Ryland lett a főheróm,nyomultam a mellettem lévő inferno terepre.Semmi nem állt be,volt expert diplom 2 napon belül,meg seregem is.Felszedtem pár jó artit,és berusholtam Jout.A vára felett a 4.hét 4. napján már ott voltam,de nem támadtam meg,mert nem volt manám,előtte szedtem implo és resu tekercset,meg mellesleg szert tettem az Angel Wings artira.Ekkor megszakadt a net,3 pec múlva folytattuk(megjegyzem lenne egy kis beszólásom,de inkább mellőzöm,"nem akarok balhét"

,Jou nem veled van bajom)
Szóval elindultam az utópia felé délre,bejoinolt 32 grand elf,majd 65 medusát megtámadtam.Itt nem vettem észre,hogy elmúlt a vakítás a medúsákon,és buktam 50 elfet.Utópiát nem fosztottam,mentem még jobban lefelé,bevettem egy rampart várat.Droidokkal elkezdtem gyűjteni a pénzt,hátha van még remény.A terv ismét az volt,hogy oldalról meglepem az ellent,megintcsak körbe megyek mellette

.Nem ugyanazon az útvonalon,hanem most a másik eddig felfedezetlen oldalról akartam támadni.Beállt 83 air elementál,de ezután csak 67 zombi,majd 45 zombi,a végén 21 efreet sultan,43 monk joinolt.Pedig jópár erős sereget gyaktam le,nem álltak be.
Hozzáteszem,egy idő után 30-50k aranyam volt,elég hps seregem,diplos gyűrűm,de mégse szerettek a lények.A végcsta nem lehetett kétséges,megint nem volt manám,csak 15,az ellennek 106.
A főcsatában a skillek:
Ryland: 9 13 6 8 Cyra: 5 3 7 11
Seregben főlénye volt Jounak,nem is kicsi,all level 5 spell meglett neki,elején nyomtam egy slowot,ő hastét,innentől szép lassan bedarált.
Nagyon jó kis game volt,szerettem volna nyerni,de majd legközelebb több szerencsém lesz.Remélem.
Jou:
Küldtem mailt Lacának,neked már nem kell!
A félreértések elkerülése végett!
Na agyő!