Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 10 pén., 21:18 

Sziasztok!
Újabb reporttal örvendeztetek meg mindenkit :P .
Ma délután Jouval játszottam,balance mapon BB-s beállításokkal.
Strongholdot kaptam,ellenfelem Castle-t.
Aránylag lassan lett meg a 2. vár,Kyrre pedig jól haladt,csak a grand elfek szétzilálták 7 ork híján maroknyi seregemet...
Felszedtem egy artit,de lámáztam rengeteget az első héten.
Jou 3. napon bebukta főheróját,ám Sir mullichot választotta nagy pechemre.
Vára mellett hill fort,az arch hamar megvolt neki,én meg hullajtottam 2 macit,2 madarat,de ez még nem volt elég:4. héten húztam küklopszot,sokszor 2 kockán múlt pár lépés elmulasztása,4 napig szívtam a hülyeségem miatt a dungeon várba,nem jött earth magic,még tucatnyi hibát követtem el,ami megbosszulta magát.
2 ogre dwellingem volt,azonban a várban csak a 2. héten húztam...
Jött diplo,de a join helyett leépült a seregem.
A vége felé állt be horde lizardmen,69 gogs,de más nem.
Másrészt rossz irányba indultam el,2 efreet dwellinggel azt hiszem jól jártam volna a küklopsz helyett...
Szóval hiába kaptam resu tekercset,hiába volt expert airem a végén hastéval,úgy ledarált Jou serege,hogy csak na.
Egy idő után nem volt kérdés,ki fogja megnyerni párharcunkat.
A sok ballépésből nem tudtam kijönni,nem adtam fel,viszont tudtam,hogy nincs esélyem.
Jou,látod,leírtam ide is,toplistán is fent lesz/van,úgyhogy ki a bátortalan?
:) :) :)
Jó game volt,de lesz visszavágó,ez tuti!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 12 vas., 19:22 
Heroes Team

Erőleláthatólag jövőhét pénteken lessz valakinek ideje egy jóféle party gamere? :shock: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17 pén., 13:06 

Random L Balance
Cooper vs Adler
Mephala/Rampart vs Solmyr/Tower

reégen kaptam ilyen szopos területet, sehol semmi, az irodalmi tulzás, először inkább Pyrrével nyomultam, de hutban volt log és air, igy mégis Solmyrt gyurtam. Ez utóbbi azért barokkos túlzás.
Mikor kitörtem, volt egy vár, 2 bánya, s egy scholar, igaz ez a resurrectet adta. Meg Horde of Ogre, aki meggátolta a további nyomulást.
Csövezés is volt rendesen, hiába mentem a pénzre, a Titán mint olyan egy hiu ábránd része lett..........a közel a váramhoz volt egy teleport, 39 Cavalier őrizte, levettem, de buktam 3 naga queent, s a kapu túloldalán Throng of Lich dekkolt, erről ennyit.
4 napi utra volt a másik kitörési lehetőség, lots swordsman és gold golem, majd pack cyclops örzött egy csöves kardot (+3 attack).
Mire keiszedtem, megjött Mephala - view air azért szemmel tartotta - elég mass sereggel, dragonon kivül minden volt, töménytelen mennyiségben.
Futás haza, ebből várvédés lesz.
Hazaérve beköszöntött a plague, igy a fele sereg elveszett, több mint a fele, Mephala meg jött, Solmyr meg berendezkedett védelemre.
575 chain és tornyok kezdek rendet vágni, első körben az elfek, a következőkben a catapult esett áldozatul, elrettentésnek nyomtan resurrectet is, bár nem volt true, azért jól mutatott.
A falat ugyan kiütötték, de a tornyok álltak, a végére 75 battle dwarf maradt, meg ugye a fák, de a giantok és nagát levették őket.

Cooper nagyon jól tolta, relative erős is volt, egy nyilt szini csatában lemészárol, 6/0/10/10 volt Solmyr papa, de nem igazán verekedett, csendben tolta a chaint a várból, ahogy tőlem ez megszokott mostanában.
A pálya rám eső része rémes volt, a plague is jól megvert, de hála a chainnek sikerült nyernem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 17 pén., 15:29 

Ahoj!

Hát igen... tipikus "a mágus bezárkózott a tornyába" típusú befejezése volt a mapnak... Mephala 10/9/5/7 (level 12) Greater Gnoll's Flail + Dragon Wing Tabard. Volt Leadershipem is experten, de talán 1 db morált kaptam az egész csata alatt, a basic luck-ról, meg a szokás szerint nem illetve rosszkor működő advanced restistance-ról nem beszélek... :shock: Sok esélyem nem volt a vár elfoglalására, tudtam én jól..., de már nagyon fáradt voltam (vagy hajnali fél három volt már :D) így hát kamikáze támadást intéztem...
Sajnos a sárkányaim pestisben elpusztultak (kemény 3 db...), úgyhogy hiába állt a csatárlánc, nem volt rá szükség egyáltalán...
Az én oldalamon jól lehetett fejlődni, igaz a favágómhoz vezető utat lots of magog őrizte, de hatvanakárhány kentaurommal nem okozott különösebb problémát... :D Meg volt egy csinos kis pack of green dragon is az egyik Treasure Zone-bejáratánál :(. Kerestem mindenhol a Pendant of Negativity-t de sajna nem találtam sehol... igaz nem derítettem fel teljesen a térképet.

Azért jó meccs volt. :D

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 18 szomb., 10:05 

Üdv!
Dreegar vs Süni
Random balance,L,BB-s beállítások
Kyrre(Rampart) vs Sephinroth(Dungeon)
Először nagyon örültem,hogy megkaptam a kedvenc váramat,de az első héten értelmes hőst Sephinrothon kívül nem kaptam.2.hét elején meglett a 2. dungeon vár is.Medusa dwellinget kaptam,jöttek is rendesen...
Egyre idegesebb lettem,hogy sulfurból ilyen kevés van,elindultam a Toweres terep felé,kaptam diplot,be is állt 15 mino,felszedtem +3 knowledge sisakot.Egy kapun keresztül sikerült átjutni a 4. hét vége felé azt hiszem,47 medusa queen és 10 manticore kíséretében.
Expert earth+slow nagy nehezen meglett,közben beállt 55 dendroid soilder.A főheróm mellet Deemer nézelődött,azonban jól jött volna egy vision varázslat...Bevettem egy flux várat,közelében csizma+kesztyű :D ,és +24ogre.Ezen kívül dragon wing tabard,és +3power mellvértet sikerült begyűjteni.Town portal tekercset még az elején begyűjtöttem,horde walking dead őrizte.Láttam,hogy hozzám közel nézelődik az ellen Mephala hőse,ezért sietve hazateleportáltam,és elindultam felfedezni a saját terepem.Fejlődött a heróm 4szintet,már egész jól nézett ki,168trogi meg 62 medusa mellémállt.Hozzáteszem,marhára eltaktikáztam a sari kivételét,mert csak az első hó 4.hetének 7.napjára sikerült felhúzni,köv hétben meg elvitte mind a 3mat a plague...Egy resu tekercs csk összejött még a végére,Kyrre meg már szinte ott kopogott a váramnál,ezért gyorsan összeszedtem egységeimet,és megtámadtam.Egyszerűen befagytam,csatában voltam,de Dreegar meg úgy látta,hogy csak mellette áll a főheróm.Ezért load,és ő támadott meg,a csatában nálam 520 mana miatt,ha idő előtt nem menekül el az ellen,megnyertem volna(egy shlakes of warral hoztam volna a gamet),resuval sikerült élesztgetni az egységeimet,miközben az ellen egységei fokozatosan hullottak.
Elmenekült,a következő héten megint összecsaptunk.Hozzám megintcsak joinoltak,ezúttal 69magma elemental.A thorng rocnak meg nem mentem neki...Megint összecsaptunk,szintén nyílt terepen.
Az értékek: Kyrre: 12 9 3 5 Sephinroth: 4 6 17 13
+4 A/D elfért volna a herómon,szó szerint a mágia és az erő csatája volt,azonban hiába nyomtam a resukat,az ellen szépen lassan ledarált a seregtöbletével.
Húztam level 5guildet a várban,de nem jött chain,implo,meteor shower,pedig ezekkel még lehet,hogy lett volna sanszom.
Nagyon élveztem a gamet,Dreegar megérdemelten nyert,2.rampart várát is felhúza,miközben nekem csak egy portal of summoningot sikerült a 2. dungeon váramban.Taktikusan,megfontoltan tolta,örültem ennek a változatos partinak.
Na bye!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 21:51 

na srácok, olyan meccsem volt...le is írom:)

Nemesis

Bozso (Castle-Caitlin 36/22/31/21; 764 Manna)
vs
NG (Dungeon-Malekith 18/17/40/24; 480 Manna)

Nagyon jól ment minden, hamar Angyallal rohangáltam, igy gyorsan megcsináltam a küldetéseket, közben a vizen is egész jó dolgokat találtam és droid hősöm felderitette az utopiát, ami fullosnak bizonyult...így bizakodva tekintettem a jövőbe.

Végülis a 4. hétre mindent kiszedve (kanna, sárkánypikkelyvért, titánkard), az összes fölösleges artit Xp-re váltva, manaduplázóba is ellátogatva, bevertem a Titánokat és azonnal ellenfelem utopiája felé vettem az irányt, de sajnos egy nappal előttem ért oda és kifosztotta...

Sajnos ellenfelem igen magas Spell Powere rossz érzéssel töltött el, de se recantert, se piros gömböt nem találtam sehol, így nem tudtam mit tenni...
7. napra 2 moove-ponttal ellenfelem vára előtt elfáradt a seregem és aznap már nem akartak tovább menni. Mint kiderült ez nagy pech volt...
Malekith hazateleportált és kitámadott...
Elnézve a seregeket és az Att/Def közti különbségeket, és azt a tényt hogy ellenfelem semmi egetverő varázslatot enm sütött el az elején, úgy tűnt, minden jól alakul...

Amikor végre seregem egyértelmű fölénybe került, következett a hideg zuhany...160 földelementál jelent meg a csatamezőn és mivel semmiféle erős destruktiv mágiával nem rendelkeztem, tudtam hogy végem van...

Hiába volt sokkal több mannám, ellenfelem 4 mannás Varázsnyila is 830-t sebzett, míg az engem csatában tartó Resurrection 16 manába került...

Így egyre jobban fogyott a "mana-előnyöm" és tudtam hogy nem tudok ynerni, mivel ekkor már 4*160 földelementál volt csatában.
Végülis miután végleg semmi ötletem nem volt és már vagy 50 perce!!! nyomtuk a főcsatát, Angyalaimat egy végső támadásra indítva, halálba küldtem őket és így vesztettem!

A csata végére kb 150 Mannám maradt (az eredeti 700-ból!!!)
Itt aztán volt minden ellenfelem elementálozott én élesztettem, tűzelementált idéztem (de nagyon keveset tudtam csak), taktikáztunk, menekültem a csatában, szóval igen izgalmas és tartalmas csata volt, dacára annak hogy esélyem sem volt az elemtnálok miatt...

Csak hab volt a tortán, hogy mint utóbb NG bevallotta, a főhősöm mellett áldogálló egyik droidjánál volt a piros gömb :twisted: , akit nem támadtam meg, mert el akartam érni a várat, amit szintén nem sikerült... :evil:

na ennyi történt kb:)

azért jó meccs volt!

Gratula NG-nek!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 23 csüt., 23:16 

Teljesen jól írta le Bozso az egész esszenciáját :P azért kis adalékokkal kiegészíteném. Azzal a kulcsfontosságú momentummal kezdeném, amikor a kezdő hős, Dace helyett Malekith-et tettem meg az első napon főhőssé. Ha nem teszem ki tudja hogy alakult volna...40-es spell power mindenesetre nem lett volna :) 4 hét után valóban elkezdtük gyűrni egymást. Két-három nap múlva én is átkacsingattam volna vmelyik fronton, de a lovagok gyorsabbak voltak. Így rohamléptekben 2 nap alatt meglett az utopia plusz pár artifact/érték felvétele. A piros gömbön kívül számottevő artifactra most nem emlékszem, de a hősök értékei úgyis ismertek. Az attackja láttán elhűltem, de szerencsére nem támadott vmi vehemensen (bár a +2 speed-es köpenynek köszönhetően jó volt a helyzetünk). Caitlin egy arkangyal klónnan kezdett, amit elfújt egy frost ring (az eredeti modell és a championok itták még meg a levét :)) Valóban csínján bántam mind a támadással mind a varázslatok kiterítésével. A kezdetét vevő mészárlásban néha el-elsütöttem egy majd’ 1300-as villámot és amikor már a zsebében érezhette a győzelmet Bozso, előrántottam azt a nagyon csúnya 160 földeset...repkedtek a feltámasztások, villámok, varázsnyilak, elementálok (két várban is megépítettem a level 5-öt, de használható varázslat a villám és a föld elementál volt). 3 és fél órát sem töltöttünk el a pályával, de a főcsata valóban vagy 40 perc volt :D a piros gömböt pedig a csata előtti napon adtam egy zongoracipelőnek, mondom még bennt marad Malekithnél aztán nézhetek :D legközelebb nem követek el ilyen hibát. De végülis nem számított erre az ellenfél tehát... :) ha a váramat eléri Bozso, ha letámadja azt a gyógy hőst, ha nem Malekithet választom...csupa csupa nüansz, de így alakult.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 3:36 

a jó öreg Bakelit, mindig is ott volt a szeren.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 8:15 
Heroes Team

Jaja Bakelit menő... pl. mikor 0-ás attackkal vonul a főcsatába, vagy amikor lvl20-ig sem kapja meg az earth-t! :lol: :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 9:42 

ilyen stikliket el lehet nézni neki, multja, jelene és jövője van a srácnak.
nagy konkurencia kell a kocsmában, hogy ne ő legyen a menő csávó.
dw-n alapember, mondhatni kezdőjátékos, nálam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 24 pén., 10:15 
Heroes Team

Meg ne magyarázd Cimbi! :lol: :lol:
Nyilván csak szésőségeket említettem, de melyik heroval nem esik meg hasonló... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 01 pén., 21:47 

Üdv!

Látom,nem firkáltok ide semmit,ezért én megteszem :lol: .

Jou vs Süni

Random map,BB-s beállítások,skirmish template

Rampertot kaptam,2.napon kiderült,hogy 29 magi választ el minket,akik mellesleg giant dwellinget is őriznek.
Jou Towerrel nyomult,bejött neki Cyra első nap,mázlista.
Ingham nevű emberkével gyaktam,de nagyon ratyi skilleket kapott,még 2 szabad hely volt a 8ból,jött a 3. hét első napja,kocsmába Ryland,de még aznap Inghammal és 3 greennel 150 törpét legyaktam,csak 1 sari maradt :P .Ryland lett a főheróm,nyomultam a mellettem lévő inferno terepre.Semmi nem állt be,volt expert diplom 2 napon belül,meg seregem is.Felszedtem pár jó artit,és berusholtam Jout.A vára felett a 4.hét 4. napján már ott voltam,de nem támadtam meg,mert nem volt manám,előtte szedtem implo és resu tekercset,meg mellesleg szert tettem az Angel Wings artira.Ekkor megszakadt a net,3 pec múlva folytattuk(megjegyzem lenne egy kis beszólásom,de inkább mellőzöm,"nem akarok balhét" :evil: ,Jou nem veled van bajom)
Szóval elindultam az utópia felé délre,bejoinolt 32 grand elf,majd 65 medusát megtámadtam.Itt nem vettem észre,hogy elmúlt a vakítás a medúsákon,és buktam 50 elfet.Utópiát nem fosztottam,mentem még jobban lefelé,bevettem egy rampart várat.Droidokkal elkezdtem gyűjteni a pénzt,hátha van még remény.A terv ismét az volt,hogy oldalról meglepem az ellent,megintcsak körbe megyek mellette :lol: .Nem ugyanazon az útvonalon,hanem most a másik eddig felfedezetlen oldalról akartam támadni.Beállt 83 air elementál,de ezután csak 67 zombi,majd 45 zombi,a végén 21 efreet sultan,43 monk joinolt.Pedig jópár erős sereget gyaktam le,nem álltak be.
Hozzáteszem,egy idő után 30-50k aranyam volt,elég hps seregem,diplos gyűrűm,de mégse szerettek a lények.A végcsta nem lehetett kétséges,megint nem volt manám,csak 15,az ellennek 106.
A főcsatában a skillek:
Ryland: 9 13 6 8 Cyra: 5 3 7 11
Seregben főlénye volt Jounak,nem is kicsi,all level 5 spell meglett neki,elején nyomtam egy slowot,ő hastét,innentől szép lassan bedarált.
Nagyon jó kis game volt,szerettem volna nyerni,de majd legközelebb több szerencsém lesz.Remélem.
Jou:
Küldtem mailt Lacának,neked már nem kell!
A félreértések elkerülése végett! :)
Na agyő!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 16:29 

Sziasztok!

Nagy élményem volt szombaton, bocsi az elmaradásért, de ezt az élményt el kell mesélném. Okuljatok ismét az ifjú hibájából.

Át a sivatagon 2006
Energy vs. Patrick
Castle vs. Dungeon
Tazar vs. Malekith

Kedvenc hősömmel, Bakelittel nyomultam, ellenem Tazar állt fel. Frankón kihagytam a számításból, hogy a sarihoz 2. guild kell, szal eléggé bajba voltam. Végül húztam a sarit citadellel. Semmi érdemleges artit nemnagyon találtam, Scales of Greater Basilist, Still Eye of the Dragon ilyenek voltak. 2. váram Fortress volt a 3. meg Necro. Na vazze mondtam. 2. héten Tazar áttört kb. 6,18,15,6 arányban 3 arkkal, pechére Bakelitnél volt a full sereg, és Energy támadt. Bakelitnek kb. 6,2,7,8 voltak a skilljei, hát sz*rok voltak az artik. A helyzet kies volt, ám a 300-as villám bontott, Tazar meg 1 arkkal futott. Sajna a beholderek, a medusák és a minók áldozatul estek, 1 morál miatt. Mérgelődtem magamban, de nem volt más választásom, akár mit csinálok alig bírok rajta sebezni. Ekkor megéreztem, hogy ez volt az 1. menet. Visszalovagoltam a kastélyba, és mindennel ami csak létezik mágiára gyúrtam. Jött chain + water elementál. Mosolyogtam, és vártam. Tazar jött is ekkor már nagyon brutális skillekkel: 11,24,14,11, Bakelit: 6,2,7,8. Gondoltam majd magiccel lenyomom. Azonban kiderült, hogy Energynek Inhibije van. Ekkor kilátástalan volt a helyzet. Minden lényemmel a jobb alsó sarokba vonultam, és védekeztem. Minden reményem a tornyokba vetettem. Hozzákell tenni, Energy nem egész sereggel jött, lehet hogy ennyire, volt pénze, vagy nemtom, de ez is elég erős volt. Elsőre az arkok hulltak el, nállam meg a beholderek. a katapult berombolta a vár legdélebbi falát. Jöttek a cavalierek, meg a swordsmanok. A tornyok közbe buzgón lőttek, imádkoztam, hogy elég legyen. Energynél 7-6 íjjász és 15 monk gondoskodott a hátsó hangulatról. Nállam elfogyott a lőszer, így én nem lőttem. Mindenkivel védekeztem. Energy aztán csak átért hozzám, és a cavalierjeivel a redjeim szúrkálta, egészen addig míg a scorpi be nem paralizálta! :lol: Ekkor a védők fellélegeztek, jöttek a swordsmanok és a monkok pusztítása. Mikor a swordsmanok elhulltak 1 hülye lövész megszabadította a lovagot a paralizístől, hátul még mindig álltak 1 páran. A lovag elkezdett keménykedni a redek elhulltak, a scorpi ütött, ezúttal no para, lovag visszacsapott behulltak. Az izgalom a tetőfokon volt, még mindig nem derült ki mi fog történni. Aztán a lövészek kifogytak a lőszerből, és besétáltak a már lebontott várkapun. A megmaradt védők (értsd: trogik és minók) elkezdték megverni a lövészeket. Aztán a cavalier lecsapta a trogikat. 10 minó maradt 2 cavalierrel. Ekkor Tazar ismét futott, én meg majdnem hülyét kaptam, pedig már ez a 2. alkalom lett volna a győzelemre, de így is nagyon örültem, hogy az óriási skillel rendelkező hadsereget lenyomtam. Tazar a Fortress váramba tért vissza, ahonnan felvette Clavius kis élőholt seregét, és ismét támadt, de most én azt gondoltam, hogy haza fog futni seregért, ezért gyorsan elindultam felé. Ám ekkor Tazar betámadott a maroknyi túlélőivel. Ekkor már nem tette fel Inhibit, szétszedte az élőhalott seregét és jött. Nyílt terepen villámmal indított a minók dőltek. Maradtak még trogik és hárpiák. Én erre láncvillámmal válaszoltam, jó része elhullot a seregének. Aztán az 1 maradék lovagjával jött. És itt dőlt el a meccs. A láncvillámot én hülye a lovagra lőttem, mire az átpattant az én seregemre, a trogik dőltek, Energy meg villámmal ledöntötte a hárpiákat. Ekkor nagyon sokáig semmit se bírtam csinálni, csak nézni a képernyőt, nagyon mérges voltam magamra, mert szerintem lett volna esély nyerni, de én balga nem éltem vele. Nagyon fájt ez a vereség, mert láttam az esélyt...

Mindenesetre Energy színvonalas meccset hozott, köszönöm neki a gamét, és levonom a tanúlságot is: A láncvillámmal nagyon óvatosan!

Még1x kössz Energy, ezt megtanultam :).

További jó játékot!
Patrick

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 16:55 
Heroes Team

Te Energy 4-szeres AD értékekkel piros gömbbel, hogy tudtad elérni, hogy Patrick esélyt lásson?? :lol: :lol: :lol: Ez nem semmi! :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 18:14 

:)

igen ez jó kérdés...

:lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 20:58 

Varon belul volt es a hulye tornyok az angyalt lottek.A 2. heten 3 focsata.Mentem ra mindenennel amivel tudtam mert csak 1.5 oram volt meccselni. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 21:09 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:02-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 23:59 

ArchConan írta:
Energy Master írta:
Varon belul volt es a hulye tornyok az angyalt lottek.A 2. heten 3 focsata.Mentem ra mindenennel amivel tudtam mert csak 1.5 oram volt meccselni. :wink:

Az armorerrel rendelekző hősökön a TORNYOK nagyobbat sebeznek (ez is egy bug, bár ez nem köztudott tény). Mivel Tazarnak expert volt és ez még nála specialitás is, ez nála hatványozottabban jelentkezett gondolom.

Ez nem bug! A tornyoknál nem számit, hogy van védelmed!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 0:32 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 05 kedd, 8:29 

ArchConan írta:
Imperator01 írta:
Ez nem bug! A tornyoknál nem számit, hogy van védelmed!

Ne nézz már hülyének, kis haver. Olvasd el amit írok előbb, aztán gondold végig mielőtt írsz. A lényeg mégegyszer összefoglalva: a torony TÖBB damage-t okoz a seregnek, ha a hősnél van Armorer skill, mint ha nem lenne. Pedig az armorer skillnek nyilván semmi köze nem kellene, hogy legyen a tornyokhoz. Lehet tesztelni.

Ez így van, ahogy Conan mester tálalja. Minél magasabb szintű az armoreres hős, annál nagyobbat sebeznek rajta a tornyok. Én ezt a táborba elhintettem pár embernek. Senki nem tudta. Most köztudottá vált. Pedig ezt nekem nem Conan mondta el. És nem csak multiplayer esetében van így.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]