Hali!
Rtvel játszottunk egy nagyon élvezetes gamet:
Balance template, L, ToH rules
Én castle vs Rt Stronghold
Main heronak rögtön bejött Tazar, így mindketten nevettünk hogy neki meg Crag Hack. 1, héten a monkig meg citadelig húztam a várat, mert nem volt kő a bánya mellett, meg úgy sehol se a környékemen, 2. hétre megvolt az angel meg a castle, és egy szalmakunyhó hatalmas makkjával sikerült felhúznom a 2. váramban a fortot és a grifint, meg volt 1 grifinrendelőm is. Tazar közben 3 angyallal végigírtotta a pályát, jött +4 pajzs, speednecklace meg kesztyű, Rtnél volt a csizma, a +2/+2 kard meg a +3 knowledge. 3. váram a necro, 4. tower volt, 4. héten találkoztunk is alatta, zászlóval futottam is a seregért, közben kiépítettem a necro guildet, kaptam TP-t, így már hamar meglett a sereg, 1. hónap 3. napján 1. főcsata Tazar 9 17 4 6 Crag 19 10 4 9 , exp tactics mindkét oldalon, így az íjászokon kívül mindenki waitelt, jah, Rt csapataiban a goblin helyét 4 Angel bitorolta, míg nálam a Marksmanok helyett 16 wywern feszített. A mielőtt Rt ANgele jött volna a championnal nyomtam rá blindet, így 1 varázslatot bukott, az arcangel levágta az ótvart (sry orcot

) majd egy exp shield jött exp haste ellen, a maci kapott luckot, szegény champion feküdt, viszont cserébe a swordsman meg morált és iszonyatosan megszedtte a behemótot, a wolfrider(!!!) bedarálta a zealotot,a wywern és a kanári kölcsönösen leamortizálták egymást végül az őrlés után maradt 56 ogre magi (hogy volt annyi?), meg 12 wolfrider vs 19 rgrifin meg 6 arcangel, jött a kergetőzés, blind, meg slow, aztán az angelek resurrectálták a zealotok egy részét, az angel resistelte a blindet

az ogreból lelőttem amit lehetett majd jött a körbeállás, zealot feküdt, grifin feküdt marad 13 ogre vs 2 angel, ekkor Rt fizetett. Mint kiderült, neki is volt TPje, így 3 nap múlva ismét csatáztunk a következő seregekkel : itt 104 skeleton, 45 zombie, 2 arcangel, 6 basilisk, 8 lizzard (Byron rulez) és 130 marksman vs 290 goblin, 13 ogre, 8 efret sultan, 70 gog, 150 imp és 1 giant (honnan?). MIndkét oldalon komoly morállal de exp leadershipben bízva küzdöttünk, ismét kiderült hogy a marksman egy szemét, így állva maradt a nyüves ogre, meg 30 gog, meg 1 efreet a 40 zombie és 60 marksman, íjászkodtunk egy sort közbe jött az ogre és jött , mire odaéért maradt belőle 10, a marksmanból meg olyan 45 , végül sikerült agyonverni, Rt ismét fizetett káromkodtam, majd hétváltás után már az ő területén jártam, fel is szedtem pár skilladó helyet, de az uccsó főcsatát kizárólag a resistnek köszönhetően nyertem meg, 2 blindet meg részlegesen slowot védett.