Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: hi
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 14 szomb., 18:20 

hát srácok...

Most játszottam Lzo-val egy meccset, One must fall c. pálya...

Egyszerre értünk középre a 4. héten, főcsata...

Bozso (Castle-Elleshar 10-11-14-13) vs Lzo (Rampart-Alkin 14-18-11-11)

Hogy mennyire tipikus példája volt ez a csata annak, hogy milyen a mázlifaktor a h3-ban...

9 Angyal vs 5 Green dragon + 2 Angyal
10 Champion vs 14 War Unicorn
27 Zealot vs 18 Dendroid Soldier
26 Crusader vs 27 Silver Pegasi
39 Royal Griff vs 41 Grand Elves
15 Pikeman + 25 Archer vs 72 Battle dwarf

Kb ez votl a felállás, nemtom ki hogy látja, szerintem legalább egál kellett volna hogy legyen, de ellenfelemnek hihetetlen mákja volt, azon túl hogy jól játszott és csak gratulálni tudok Lzo-nak...
De tény hogy nagy segítségére volt az az 5 morál +3 luck (mindkettőnknek Basic Leadership és no Luck képzettségek) amit a csatában a legerősebb emberei kaptak, na meg hogy 2szer is rezisztálta 400-as villámomat és volt Recantere, így ugrott az expert Prayer és Clone...
Azt hittem lefordulok a székről csata közben...
na mind1:)

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 20 pén., 16:49 
Heroes Team

Üdv!
Volt egy szép vereségem,hátha valaki tanul belőle valamit... :D
Petrussal csatáztam,a pálya a Lény lelőhelyek (ja,észrevettük,hogy csak a pirosnak van Refugeeje,bár Tábori térkép ,ez jó így?)
Random várral kezdtünk.
Neki Fortress,Drakon,nekem Inferno Calh(vele se voltam még....)
2. héten tűnt fel,hogy valami nem stimmel Petrusnál(17,23,14,12)volt a főhőse...
Ekkor lerohantam a kiszemelt tárgyakért az alvilágba(ekkorra meglett a csizma is.)Az aprónép elhullott a Sárkányok ellen.
Közben a Tower várban kaptam Implot és Earth Elementált,és utolsóra Calh is Expert Wisdomot :D .
Ekkorra , a 3. hét 3. nap körül Petrus becserkészte a főváramat...
Gondoltam legyen boldog vele,nekem még el kell rohanni egy vödröt felszedni...,aztán haza a varázslatokért.
Ezért az első csatából kifizettem magam.
Megtanulva az Implot(1575 sebzés) és Expert Earth Elementállal egész felbátorodva néztem a csata elé. :wink:
Tulajdonságok:Drakon(22,25,17,13)-Calh(19,23,17,22),szóval elfogadható.
Varázspont mindkét oldalon 250 körül.
Csata 3. hét 6. nap .Felrakta a Recantert a gonosz! :D
Ekkor jött el a vég...
Petrus semmit nem lassult az utóbbi 5 évben,legutóbb akkor játszottunk...
Saját bevallása szerint a 2. héten akart jönni látogatni :shock: ,csak elpöcsölte az időt....
Már csak az kellett volna!Mondjuk kesztyű,csizma és log mellett lehet haladni... :wink:
Köszi,jó meccs volt!
Érdekes,én elégedetten tudok felállni egy vesztes meccs után is,ha megtettem amit lehetett... :) Most is ezt éreztem. :D
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 22 vas., 10:54 
Heroes Team

Petrus...

Reggel 9-11 óra között vártalak (magyar idő szerint)... :(

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 22 vas., 13:02 

Ne haragudj Nimbus,kicsit sem voltam kepben.... azert meg szeretsz ugye? :lol:

GL Kady_thebeermaster ellen! :D

Udv,

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 22 vas., 22:10 
Heroes Team

Hali!

Petrus: nem gond, majd legközelebb.

Kady vs Nimbus
Castle/Loynis vs Dungeon/Shakti

Petrus helyetteseként Kadyval játszottam Teki által az Online tornára ajánlott Heartlandson.
All random, hard fokozaton.
Nyugisan indult számomra a játék, és viszonylag könnyen haladtam, mivel a kocsmában Shakti üldögélt. Nem siettem túlzottan, mert 2x10 Arkangyal és 1x8 Gold Dragon volt az átjáróban. Nos ez a olyannyira jól sikerült, hogy jóformán az első héten nem csináltam semmit, majd a második hét azzal telt, hogy kiszedjem a mellvértet, koronát, és nyakláncot, valamint miután megkaptam Alamart felfejlesszem expert szintre scholarját. Közben Kady folyton előttem járt, nagyon jól tolta, igaz valamivel jobb refugeek segítették. Aztán a 3. hét elején kiszedtem a maradék cuccot a területemről (ekkorra már Kady csak arra várt, hogy Arkokat tudjon húzni).
Végül a hétvégén Loynis átjött, erősem megtépázott sereggel ugyan, de jókora chain birtokában. Shakti közben összeszedte minden erejét, és 6 black, valamint a majd 200 Trogi plusz a full egyéb sereg kíséretében összecsapott Loynissal. A csata meglehetősen gyors lefolyású volt, csattogtak a chainek, míg Shakti csak a tömegével eleső trogikat állítgatta. Végül egy Meteor zápor elsöpörte Loynis seregének maradékát. (lvl18 Loynis 18-16-24-16, lvl17 Shakti 24-20-17-17)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 23 hétf., 2:17 

Neela a hot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 3:08 

Harc a mélyben
Lzo vs Adler
Dungeon/Sylvia vs Tower/Malekith

Hogy Lzo miért volt Sylviával azt nem tudom, én azért Bakelittal mert 7 herobol Ő volt az egyetlen értelmes.
3 hétre volt minden, csak értelmes varázslat nem, s persze Titán sem.
Verekedős skillekben gyengén álltam - 7/3 - még varázslatban jobban - 15/8- igy nem mertem bevállalni titánokat, inkább középen operáltam, 4. héten amár a full sereggel, levettem a távolabbi csapat Giantot is, s a kesztyű segitségével belovagoltam Lzo várába, ami üres volt, mint a zseben, de legalább volt benne resurrect.
Droidok bevették a másik várát, én üldögéltem a várba, 2 nap alatt megjött, szerencsére csak Red dragonnal, jo kis birkozás volt, resurrect hegyek, aztán Sylviának elfogyott a mana, Bakelitnél volt még vagy 120 manapont, igy a golemeken kivül, mindneki visszajött.

Random L, Skirmish
vs NG
Stronghold/Gurnirsson vs Stronghold/Gunnar
röviden Gunnarral kivettem 7 angyalt 3 conservatoryból, cyclops helyett ancientet huztam, s mikor egy hill fortba botlottam lett 7 arkom.
Igy a csata egyforma skillek ellenére az expert tactics + mass haste miatt már az első körben eldölt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 11:15 

Sziasztok!

Hétfőn este VS Laca
Random,balance,L map,BB-s beállítások szabályok
Shaktival áldott meg a random,első nap 161 trogival indultam meg,2. vár gyorsan meglett,azonban a rossz taktikám miatt csak a 3.hét közepén húztam sarit,amit blacké meg főleg nem tudtam fejleszteni...
Kevés volt a manim,megintcsak taktikai okok,de az ellennek szerintem jobb terep jutott.
Mino dwelling volt,amire nem igazán figyeltem :P .
A seregem fel bent maradt a fő dungeon várban,amikor Laca egyik nekró várát bevettem,ő pedig másnap betámadott.
Az értékek szinte ugyanolyanok voltak,csak neki mendegyik lénye fejlesztve volt,nekem egyik sem...
A főcsata gyorsan lement,nem volt kérdéses Laca győzelme.

Kedd délután VS Tyron
Random,balance,L map,BB-s beállítások szabályok
Pyrrét kaptam,mellé infernót amit nagyon utáltam eddig... :)
2. vár szintén megvolt már a 3. nap,Pyrre első héten szó szerint vegetált :lol: ,aztán 2. héten elindult az 1 devillel...
Bejött az expert log,earth,wisdom,skillekben elég jó volt a heróm...
Felszedtem pár varázstárgyat is,démongyárat alapítottam,heti 20 biztosan jött a 2. héttől...
Nagyon tudtam haladni,a slow csodákra képes :D .
A végén Pyrre nem ért vissza a várába,hősláncon sem tudtam neki odaadni a lényeimet(óriási hiba megintcsak),amikor meg Tyron rámtámadott volt expert tactics,és nem menekültem :roll: .
Implo,aztán temethettem a herómat,a főváramban másanap az ellen simán beverte az igazi vezető nélkül maradt inferno hordát...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 11:27 

az kimaradt, hogy elmentél ebédelni, vagy 3x.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 11:41 

Ma délelőtt VS Metwolf
Vidomina megint alakított...
random map,no template,XL...
Az elején lelkesen belekezdtem a wyvern gyűjtögetésbe...
104et sikerült összeszedni,de közben már 1k csonti is volt...
Skillek közben szépen növekedtek,már majdnem a 30as határt súrolta mindegyik...Kiemelkedett a 39es spell power :lol: .
4 utópiát kivettem,aránylag jól adtk a cuccokat,a cloak of the undead kingre fájt a fogam,dehát nem lett meg.
Alvilágban cartographert sikerült megtalálni,így láthattam Metwolf merre mászkál.Felvilágba nagyon nem is merészkedett....
Tündérsarim is volt,pandorában,az elején segített egy ideig,aztán mellőztem.
2 nekró váramban felhúztam mindent,pár lénytermelőt az alvilágban is találtam,szóval annyi zombi,vámpír,wights jött,hogy csak na.
3.hó 2. hetének végén betámadtam Metwolf várát,sikerrel.
Másnap már a dungeon vár előtt várt Gunnar,hogy megütközhessünk.
Vidomina: 33 33 30 31 Gunnar: 24 24 18 12
A power lichek a középen lévőket lefújták,a 8k csonti is elég elrettentő lehett,így Metwolf feladta,igazából nem volt esélye.
Az artikat variáltam a végén,ezért lett kevesebb a spell power 8) .
Tehát 2 vereség után győztem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 20:02 

Sziasztok

verzosüni hány órás volt ez a 3hónapos game?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 22:27 

Adler:
Tyron ellen én időben visszajöttem,épp akkor amikor ő is .
Laca ellen mondhatnád,hogy fél óra összesen,mert anyám dolgozott,hozta haza a virágokat,és segíteni kellett neki.
A mi meccsünket is lejátszhatnánk,mondjuk holnap délután 2-től?

superx1:
Itt élveztük a játék minden részét,nem az időt néztük,hanem JÁTSZOTTUNK.
Á játékot teljes egészében,úgy ahogy megalkották,semmi templátéval,minimális megkötéssel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 23:28 
Heroes Team

Süni: Ezt "JÁTSZOTTUNK" dumát légyszi máshol sütögesd... Szerinted mi mit csinálunk, szalonnát sütünk? Amit ráadásul nem is élvezünk... :? :roll: :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 3:24 

nézd
játszottunk 1x csak szolsz hogy elmész kajálni, én nem mentem kajálni, de gondoltam ok, majd befejezzük máskor.
egy másik alkalommal load, majd eltelik 1 kör, s csatában maradsz és szolsz, hogy elmész enni, ne haragudj itt elszakadt a cérna, miért nem mondta, mielőtt elkezdtük, hogy előbb eszel, aztán játszunk vagy most nem jó, kicsit ez olyan, hogy lesz@rod a másikat, hagy várjon a paraszt.

nem ohajtok Veled játszani, mert komolytalannak tartalak
GL

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 9:44 

Sziasztok!
Adler:
Valóban hülyeséget csináltam,nem magyarázkodok,nincs értelme,itt nem a szavaktól lehetek több,hanem a tettektől...,ami a lehető legjobb mérce.
Változni fog még a véleményed!

Nimbus:
Nem kívánok veled vitatkozni,mert úgyis neked lenne igazad a végén :? .
De e között,és mondjuk egy tábori map között óriási differencia van.
Na bye!
U.i:ezentúl is fogok élménybeszámolót írni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 12:25 

Üdv!
Ellenbach vs Süni
Random,L,Balance map,BB szerinti szabályok,beállítások
Castle vs Fortress
Sorsha vs Wystan
Az elején elég kevés volt fából,így például a gorgon épület,a wyvernke fejlesztése mind csúszott.
Pénz volt elég,csak a 3. hét 2.-3. napján bebuktam a naga bankba Wystant 3 hidrával egyetemben...
Nem volt load,így Verdisht jelöltem ki utódjául,ám a köv. hét első napján visszakaptam az eredeti főherómat.
Ezután nagy nehezen meglett az expert earth,slowwal,felhúztam a nekró várat level 5 guildig,de fly-t kaptam,meg meteor showert...
A többi varázslat felejthető,a második fortress váram elég későn tudtam csak húzni,így nem volt valami nagyon sok lényem a főcsatára.
Sikerült megtalálni az ellen fővárát,amikor is a skillek így alakultak:
Wystan: 10 14 7 10 Sorsha: 12 12 3 3
Azt hiszem,hogy a multis tapasztalat,és a masszív seregem miatt győztem,az ellenfelem párszor elhamarkodott döntést hozott(pedig elég jó serege volt),ezt kihasználva nyertem...
Élveztem a játékot,bár sokkal előbb is vége lehetett volna,ha nem bukom be Wystant az elején,mert így csak a 2.hó közepére sikerült csatázni...
Üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 nov. 02 csüt., 16:33-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 02 csüt., 13:02 
Heroes Team

VerZoSüni írta:
Nimbus:
Nem kívánok veled vitatkozni,mert úgyis neked lenne igazad a végén :? .
De e között,és mondjuk egy tábori map között óriási differencia van.
Na bye!
U.i:ezentúl is fogok élménybeszámolót írni.

Fenti állításaiddal 100%-osan egyetértek.
Részemről ez egy "Minek nézel bennünket?" szintű hsz volt...
A fene nem mondta, hogy ne írj beszámoló! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 03 pén., 10:51 

Hali!
Rtvel játszottunk egy nagyon élvezetes gamet:
Balance template, L, ToH rules
Én castle vs Rt Stronghold
Main heronak rögtön bejött Tazar, így mindketten nevettünk hogy neki meg Crag Hack. 1, héten a monkig meg citadelig húztam a várat, mert nem volt kő a bánya mellett, meg úgy sehol se a környékemen, 2. hétre megvolt az angel meg a castle, és egy szalmakunyhó hatalmas makkjával sikerült felhúznom a 2. váramban a fortot és a grifint, meg volt 1 grifinrendelőm is. Tazar közben 3 angyallal végigírtotta a pályát, jött +4 pajzs, speednecklace meg kesztyű, Rtnél volt a csizma, a +2/+2 kard meg a +3 knowledge. 3. váram a necro, 4. tower volt, 4. héten találkoztunk is alatta, zászlóval futottam is a seregért, közben kiépítettem a necro guildet, kaptam TP-t, így már hamar meglett a sereg, 1. hónap 3. napján 1. főcsata Tazar 9 17 4 6 Crag 19 10 4 9 , exp tactics mindkét oldalon, így az íjászokon kívül mindenki waitelt, jah, Rt csapataiban a goblin helyét 4 Angel bitorolta, míg nálam a Marksmanok helyett 16 wywern feszített. A mielőtt Rt ANgele jött volna a championnal nyomtam rá blindet, így 1 varázslatot bukott, az arcangel levágta az ótvart (sry orcot :) ) majd egy exp shield jött exp haste ellen, a maci kapott luckot, szegény champion feküdt, viszont cserébe a swordsman meg morált és iszonyatosan megszedtte a behemótot, a wolfrider(!!!) bedarálta a zealotot,a wywern és a kanári kölcsönösen leamortizálták egymást végül az őrlés után maradt 56 ogre magi (hogy volt annyi?), meg 12 wolfrider vs 19 rgrifin meg 6 arcangel, jött a kergetőzés, blind, meg slow, aztán az angelek resurrectálták a zealotok egy részét, az angel resistelte a blindet :D az ogreból lelőttem amit lehetett majd jött a körbeállás, zealot feküdt, grifin feküdt marad 13 ogre vs 2 angel, ekkor Rt fizetett. Mint kiderült, neki is volt TPje, így 3 nap múlva ismét csatáztunk a következő seregekkel : itt 104 skeleton, 45 zombie, 2 arcangel, 6 basilisk, 8 lizzard (Byron rulez) és 130 marksman vs 290 goblin, 13 ogre, 8 efret sultan, 70 gog, 150 imp és 1 giant (honnan?). MIndkét oldalon komoly morállal de exp leadershipben bízva küzdöttünk, ismét kiderült hogy a marksman egy szemét, így állva maradt a nyüves ogre, meg 30 gog, meg 1 efreet a 40 zombie és 60 marksman, íjászkodtunk egy sort közbe jött az ogre és jött , mire odaéért maradt belőle 10, a marksmanból meg olyan 45 , végül sikerült agyonverni, Rt ismét fizetett káromkodtam, majd hétváltás után már az ő területén jártam, fel is szedtem pár skilladó helyet, de az uccsó főcsatát kizárólag a resistnek köszönhetően nyertem meg, 2 blindet meg részlegesen slowot védett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 04 szomb., 19:03 

Sziasztok!
Random map,XL alvilággal,választható vár,hős
Metwolf vs Cat vs Süni
Mindössze 5 hétig tartott :shock: .
Gunnar(Dungeon) vs Kyrre(Rampart) vs Vidomina(Nekro)
Alvilágban kezdtem,Metwolfhoz közel,Cat a felvilágabn volt.
Nekem elég jól indult,váram mellett utópia :D .
Szépen gyűltek a csontik,lett 2. nekró vár is,lich,sari,zombi,csonti dwellingek...
Egy másik utópiára rátaláltam felfedezéseim közben,elég jól adta az artikat,shlakes of war,5all kard,piros gömb...
Visszaféle az úton egy DD tekercset is találtam.
Amikor a váram körül mindent felszedtem,a közeli utópia felejthető volt,már 1700 csontira sikerült szert tenni,amikor sikerült kivenni az összes lényem mindkét várból,és az egyesült sereggel nekivágtam Metwolf seregének.
Elkaptam Gunnart,úgy,hogy az össz seregének csak egyik része volt nála,menekülni nem tudott,könnyedén győztem.
Eközben Cat skilljei már majdnem elérték az enyémet,2 utópiát fosztott :shock: .
Majd Metwolfnál megtaláltam a fővárat,ahol a megmaradt nagyobb sereg nem állt ki ellenem,így győztem...
Catet elkaptam volna,mint utóbb kiderült egész közel volt aránylag hozzám.
Élveztem a játékot,most kezdtünk egy újat,ezúttal all random,én flux-Grindan,a többiekét majd a következő reportomban... :lol:
De már itt is pofátlanul nagy mákjaim vannak,és elég jól haladok :) .
Szóval csak a random :D :D :D ...
Na bye! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 09 csüt., 11:15 
Heroes Team

Valaki MA délután fél háromtól ráér 1 game-re? :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]