Én mindig XL mapon játszom szinte, de ott random townal is megyek az utóbbi időben, egyedül confluxal nem szeretek játszani, minden tiszteletem a fluxosoké, de én nem látom be, hogy hozná a conflux a többi várat, ugyanis nem emléxem olyan mapra, ahol ez a vár pi**ázott volna ki. a necro vs dungeon small mapon.. Szerintem dungeon simán veri a nekrót, pl. logisticses heroval, nem kell neki dragon, beholder/medusa/minotaur nagyon jól elviszi 2. héttől a sereget. a nekrónak 2. héten max Death knightja lehet ami már akkor is ütőerő, ha kevés van belőle, a csontsárkány, lássuk be, a legszarabb lvl7 unit a játékban. a Nekrót is szeretem ettől független, de korai játékban sokkal nehezebb vele játszani, mint dungeonnal.
Úgy döntöttem, megosztok veletek egy pár tacticot, amik várspecifikusak, és a legjobb poénoknak tartom őket a játékban..
Castle várral: ha van stables(istálló), nem kell felépíteni a champion(bajnok) dwellinget a várban, a stables felfejleszti (amit mapon találsz).
Dungeon várral: Ha csak lvl 7es dwellingbe mész bele, akkor a summon portalod monjuk csak azúrt, vagy fekete sárkányt hoz neked.. Van 2 várad, mind2ben van dragon dwelling, és summon portal is, emellé bemész 1 dragon dwellingbe a mapon: kapsz összesen + 5dragont.. (növeli a normális szaporulatot a 2 várban 2vel, a summon portal ad +2t, és a dwellinget is kiveszed +1).
inferno várral: xl mapon érdemes csak foglalkozni vele, ha van 1000 imp a váradban, és van mondjuk 2-300 pit lordod, elmész valami laza kombatba, leütteted az impet, feltámasztod demonná, és máris előtted van új 100-200 demon.. Ami megmarad kombat után.
Ramparttal: igazából ittt nincs extra, annyi hogy a legjobb heroja szerintem Ryland (basic diplo, basic leadership, a dendroid a speckója).
towerrel: mindegy csak kapjon 1 fu*kin' logisticset a herom
Most más nem jut eszembe, nem hiszem hogy túl nagy újdonságot mondtam, de végülis, az üzenet elfér:)