Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 201 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 20:58 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Látom a hozzászólásodból, hogy még életedben nem játszottál online támadást! :wink: Nem megbántani akarlak! Mindennek oka van, a Force fieldnek pl. az, hogy az ellenvarázslata nem volt a listában és olyan előnyhöz juttatta a játékosokat, amiért tiltani kellett!

Sensei: A Crusaider 79 arany, a Horned Demon 68, hol itt az aránytalanság vagy a közel azonos ár??? A Clone pont azért volt olyan drága, hogy az Archangellel ne lehessen használni... Én most már csupán akkor fogok majd nyilatkozni az árlistáról, miután véglegessé válik és ha kikéri 2much4me=Sensei a véleményem! :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 21:13 

Az világos, de nem megszüntetni kell, hanem jól megdrágítani az árát! Mint ahogy a többi varázslat esetében is. Egyébként tényleg nem jáccottam online támadást és nem is fogok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 21:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Ha jól megdrágítod nem fogja venni senki, akkor nem mindegy, hogy kivesszük e vagy sem? :wink:

Sensei=2much4me: Nagyon belenyúltál néhány lénynek az árába! :? Szerintem ezzel simán felborítottad a kényes egyensúlyt, amiről korábban beszéltem! :roll: Igaz, hogy sok mindenben egyetértünk, de most átestél a ló túloldalára... Szerintem! Ha végleges közeli állapotba kerül az árlista, és érdekel még a tanácsom, véleményem, kellene személyesen találkoznunk, hogy elmagyarázzam, szerintem miért nem szabad néhány lény árát ilyen drasztikusan növelni vagy csökkenteni! Nem írom ide le, mert túl hosszadalmas lenne! :shock: Ha gondolod, majd keresel! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 11:30 

Én még mindig az árlista megváltoztatása ellen vagyok.
Nem értem miért kell enyire bonyolítani az egésszet.Vagy esetleg unatkozol Sensei ? :) Én csak most nézttem bele a sokadik variálásba.... :?
Tényleg túlzásba lett víve.Finomítani lehet,de nem ennyire.Megkellene fogadni olyan emberek tanácsát,aki már öregróka ebben a műfajban,mint pl:Gepy,Vologya....
Ők az elejétől kezdve,nem kevés szabadidő ráfordításával szerkesztgetik a listát. És egyre kiegyensúlyozotabb a mezőny.Az hogy ennyi ember probálja saját szájíze szerint formálni az csak keveredéshez vezet.És az ő munkájukat teszi tönkre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 16:13 

Karesz írta:
Én még mindig az árlista megváltoztatása ellen vagyok.
Nem értem miért kell enyire bonyolítani az egésszet.Vagy esetleg unatkozol Sensei ? :) Én csak most nézttem bele a sokadik variálásba.... :?
Tényleg túlzásba lett víve.Finomítani lehet,de nem ennyire.Megkellene fogadni olyan emberek tanácsát,aki már öregróka ebben a műfajban,mint pl:Gepy,Vologya....
Ők az elejétől kezdve,nem kevés szabadidő ráfordításával szerkesztgetik a listát. És egyre kiegyensúlyozotabb a mezőny.Az hogy ennyi ember probálja saját szájíze szerint formálni az csak keveredéshez vezet.És az ő munkájukat teszi tönkre.

Szia Karesz!

Úgy látom, Te vagy a megrögzött status quo védő. Ilyen is kell. szerintem egyátalán nem lett bonyolultabb a dolog azt leszámítva, h az extra felárak be lesznek vezetve. Továbbra is mindennek egy ára van, továbbra is ugyanazokat veheted, semmi nem változik.

Ha az finom egyensúly szerinted, hogy a vehető dolgok 70%-át minimum nem veszi senki, ami igaz a lényekre is, és van olyan is amit még soha senki nem vett, nem is kevés - nos akkor nem értünk egyet.

Szerintem az, hogy a Zombie-t mint legdrágább kettes lényt, ami übereli a harcitörpét, a Marksmen-t és a Wolf Raidert is árban kijavítjuk, egyátalán nem baj. Hasonlóan sok máshoz is.

Gepy pont azt fejtette ki, hogy ő is akart változtatni, mert az offline nem jó alap egy ilyen árlistához, csak épp mindenki letojta. Szerintem ő mellettem áll.

Vologya véleménye egy nagy segítség, igénybe fogom venni természetesen, ha eljututnk odáig. (el fogunk). Ugyanakkor vitázni szerintem egy termékeny dolog, ami által jobbá tehetjük a dolgokat. Ezt fogjuk tenni.

Ha valamivel konkrét gondod van, szólj! Pl. szerinted igenis a zombi legyen a legdrágább kettes, mert az úgy balancos, akkor is ha soha senki nem gondolta így még.

Azzal a véleménnyel, amit most küldtél, sajnos nem tudok mit kezdeni, mivel csak általában nem érzed jól magad. Ha pontosítasz, akkor viszont elgondolkozunk az orvosláson. :)

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 16:55 

Hali!

Gondolkoztam. Most komolyan srácok. Miért parázik mindenki, hogy felborul a "kényes egyensúly"? (ami szerintem nem létezik?)

A legrosszabb ami történhet, hogy a szokásos Sword-Mino-Skeleton-Genie-Fiend harcok helyett, valakik mással is tudnának lenni.

Olyan ****, ha nem csak ezeket a csapatokat láthatjátok? Csak ezek tudtak nyerni az elmúlt versenyeken. Mindenki rosszul lenne, ha most valaki pl Demonnal indulna? Vagy talán Zombival? És nem csak beaprítaná őt mindenki?

Másrészt, ha valami olyan ***** olcsó lett (mint ahogy mindenki jajveszékel) akkor legyél azzal és örülj, vagy szólj!

Azért nyomtam le a Demon árát is, mert Vologya felvitte (ugyan nem tudom miért, hiszen senki nem volt demonnal már jó ideje, és egy csomó más lény ára is csökkent, ő mégis felvitte...). Igenis fejezzük be a "csak érzésre rápakolok még egy olyan lény árára, ami amúgy sem kell senkinek" módszert, mert elég sokszor ez történt.

Nem mondom, hogy tökéletes a lista, de szóljatok, hogy mi a gáz konkrétan, és akkor meghánnyuk vetjük)

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 17:30 

Egyetértek 2much-al.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 18:05 

Még gondolkoztam! :D :lol:

Összeállítottam egy szótárat, ami a támadással kapcsolatos elvont dolgokat értelmezi:

"kényes egyensúly" - jelentés: A mino (csak a sima), swordsman, arkangyal, Genie, Fiend, csontváz, kentaur ára nagyjából jó. A többivel nehogymár labdába lehessen rúgni!!! Azokat jó drágára vegyük, akkor is ha amúgy se kellenek senkinek... ki tudja?!

"a varis seregeknek ez lehet hogy túl jó" - jelentés: Nehogymár egy ***** varázslós sereg is valami ármány folytán lenyomja a nagyszerű, 1214 csúszómászóból álló, 3k-t lazán sebző seregem!!! Csak rámnyom valami fingot, és kész is vagyok... na neeee!!! :lol: A táborban is néhány állnok a 4ik helyig jutott egy olyan cuccal, ami ellen a védelem kereken 36X olcsóbb lett volna, ki is tiltattuk... azért az mégiscsak sok lett volna... igazándiból a varázslás imbalance, a legjobb az volna, h hagyjuk az egészet a fenébe.

"az árlista már ígyis nagyon jó" - jelentés: Figy, van egy seregem. Igazándiból ne kavarj itt nekem, mert én csak veszek még neki max egy air magicet (vagy még azt sem), hogy jobb legyen a haste, és ezzel kész is az új seregem. Ha most te itt átbuzerálod az egészet, lehet, h teljesen új sereget kell kitaláljak, ha labdába akarok rúgni.
Az meg jópár óra... kinek van ennyi ideje??

Egyelőre ennyi.

Remélem értitek, h ez vicc, és kicsit jobban látjátok, miért is akarok változást.

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 18:54 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sensei=2much4me: Nem mondanám, hogy nagyon jókat nevettem! :? Szerintem ezzel nem kellene viccelni! Értem, hogy mit miért akarsz módosítani, sok mindennel egyet is értünk, szinesebbé teszi a játékot, de nagyon sok dologban túllőttél a célon! (Pl: 5-10 arany csökkentése egy-egy 2. szintű lénynél, szerintem hiba! Demon ára nem nőtt már 1-2 verseny óta!!!) Azt pedig végképp nem értem, hogy miért írtad, hogy félni kell a varázslós csapattól, aki az V. táborban 4. lett... Azzal a csapattal semmi gond nem volt, csupán a Force Field és ellenszere nem volt a megvehető az árlistában... Akkor miről is beszélünk? :? (nem vértlenül lett kitiltva... csupán a leleményesek használták, kihasználva a kiskaput(varázskönyvek)...) Mint tudod én nem vagyok a változások ellen, de ahogy korábban is írtam, átestél a ló túloldalára! Értékelem az igyekezeted, de én már csak akkor fogok az árlistához szólni, ha mindenki módosítása benne lesz és utána a többség megszavazta, hogy igen, ezzel játsszunk a 4. HBB-n!

Bogpista: Örülök, hogy egyetértesz Sensei-el, de szeretnélek már látni egy online versenyen vagy támadás tornán, hogy lásd végre mit jelent az, ha az árlista egy bizonyos irányban elindul a lejtőn! Lesz 2-3 csapat, ami lazán fog verni mindenkit és kár is játszani... No ez az, amit nem szeretnék, mert pár táborban és BB-n volt részem benne, mert nagyon jól el lett b.....a az árlista! Ami persze az én hibám is volt... És azzal a hozzáállással, hogy én észrevettem, de nem szóltam hadd nyerhessek, nem nagyon értek egyet!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 20:25 

Hellotok!

Elmondom a véleményem én is röviden, csak pár dologról. A v4es árlista alapján.
-2nd skill: Lehetne Egy Gepy verzió Vologya árlistáját vegyítenénk SenSeiével. Nagy változtatások itt nincsenek. Megemlíteném, hogy Inteligence 1000ért szerintem olcsó...
-A varázstárgyak árai jók. Egyetértek Sensei pár apró változtatásával. kivéve a Golden bowt illetően.
-Varázslatok: Örömmel látom, hogy ebben is megegyeztetek Vologyával. A slow, haste nyugodtan lehet 600 arany...
-Hősök: Itt is nagy az egyetértés. Talán itt is a SenSei által javasoltakban lehet egy kisebb mértékű olcsósítást.
-Lények: Itt nagy a káosz... Csak azt írok amin változtatni kell VOLOGYA árlistájához képest:
1szintűek:Vologya verzióval egyetértek.
2:Törp: 24arany, Battle Dwarf: 27arany, Walking Dead: 18arany, Zombie (ezért tényleg nevetséges 29 aranyat elkérni...) 22arany
3: Golem: 40, Iron Golem:49, Wight: 24, Wraith:(drágítanám 32-re :roll: ) Dragon fly: 400
4: SenSei érdekes módon a Medusa árát drágítani akartad a fagyasztás miatt, most meg már csökkentenéd? Szerintem nem kell.
Ugyanannyiért árulni 1lényt+a felfejlesztettét botorság.
A.Mage:55 , S.Pegazus:54, Basilisk: 200, Vámpírt drágítanám 58ra
5:Roc:110, P.Lich: 95, P.Lord:105
6:Unicorn:220 (csak azt érjük el, hogy senki nem fog sima Unicornt venni, ha ugyanannyiért áruljuk, mint a War-t...) W.Monarch:155
7:Devil, A.Devil, Behemaci kivételével itt mindenben SenSeiel értek egyet. Ja meg Chaos Hydra: 650, Hydra: 360

Igyekesztem olyan árakat javasolni, amik az általatok javasolt értékek között vannak. Azaz valami kompromisszumot találni. Inkább Vologya fele hajlottam kivéve pár esetet.

Karesz: Megnézted egyáltalán az árlistákat? Mert a hozzászólásod nem ezt tükrözi :roll: Valóban nagyon is sokmindenben egyetértenek SenSei meg Vologya...

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 20 vas., 23:21 

HAli ma már sokadszor!

Pont ilyen hozzászólások kellenek, mint amit Ssth írt. Konkrét árak, nem pedig csak sirámok. NAgyon köszi, a v5-ben ez biztosan benne lesz.

Vologya: Ha úgy látod, hogy a Zombihordák fogják dominálni a következő versenyt, akkor ne félj, megoldjuk. Szerintem is mi egész jól egyetértünk, és nagyon várom az Ssth-stílusú javaslatodat.

A Forcefield témához: Azt írod nincs ellenszere a listában. Ki kell ábrándítsalak, 250-be került, azaz valóban 36X olcsóbb volt a kiskapus, aljas FF-nél, és a neve Dispell. Erről ennyit. Ezt nem magyarázzátok ki, hogy csak azért tiltottátok ki, mert nem volt kedvetek 250-et Dispellre költeni :lol:

Szerintetek nem olcsó az AA 800-ért?

Fontos: Vehetjük úgy, hogy most már csak a lények ára a kérdés, azaz a többi véglegesítve van?

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 12:02 

Ssth!

A Pirossal beírt árak nem lényárak, hanem a speckós lények mellékstackként alkalmazásáért járó FELÁR. Azaz pl. a War unicorn nem kerül ugyanannyiba, mint a sima, csak a FELÁR ugyanannyi.

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 13:24 

Elnézést kérek akkor. Ezt már az offline árlistánál is megszívtam :?
A 2nd skillnél lévő szöveget nem olvastam el, mert mondom, azt dolgozza ki más, de akkor jól beégtem vele, mert más is van benne elrejtve... :roll:
Gyors pótolom hiányosságomat. :wink:

Ssth

ui: Tényleg lehet egy kicsit több az Arkangyal...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 21 hétf., 13:28 

Akkor viszont rögtön látszik, hogy a sima Unicorn 175 ért olcsó és a Scorpicore-t 180 ért szintén olcsónak találom. A felár ellenére is. Minimum 20 assal mindkettőt drágítani kéne...

Egyébként így már világos a téma...

Ssth

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 0:31 

Örültem amikor Sensei leírta, hogy kb. egyetért a 7-es szintű lényekre írt áraimmal. Ennek nyomát sem látom a 4. verziójú árlistában...

Csak egy-két példa; a nemonlineratermett Chaos Hydra a 3.BB előtt 700 volt, senki nem vette, most 730. Miért? (Az AA ára 75-el csökkent, a titané 55-el)

Behemót 400 volt (senkinek), most 420 ?! Sajnos több ilyen van még.

El vagyok keseredve és lassan ott tartok mint Vologya, nem kezdek el győzködni senkit :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 9:58 

Ne keseredjetek el cimborák! Annyira nem rossz a helyzet.
Az arkangyalra SenSei is rákérdezett, hogy nem olcsó-e, most tehát Levko tisztázodott a helyzet, hogy drágítani kell.
A Chaos Hydra például elkerülte a figyelmemet, de most hogy mondtad tényleg el van rontva az ára.
A Behemot kényes téma, szerintem lehet, hogy nem választotta senki, de azért túl erős és megéri a pénzét...

Csak tessék kitartóan folyamatosan felhívni többször is a figyelmet valamire, ilyen jó indokokkal, mint Levko. Elvégre tévedni emberi dolog. Egymás után 3szor tévedni is emberi dolog :lol:
Én legalábbis hajlok a jó érvekre...

Ssth :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 0:43 

levko írta:
Örültem amikor Sensei leírta, hogy kb. egyetért a 7-es szintű lényekre írt áraimmal. Ennek nyomát sem látom a 4. verziójú árlistában...

Csak egy-két példa; a nemonlineratermett Chaos Hydra a 3.BB előtt 700 volt, senki nem vette, most 730. Miért? (Az AA ára 75-el csökkent, a titané 55-el)

Behemót 400 volt (senkinek), most 420 ?! Sajnos több ilyen van még.

El vagyok keseredve és lassan ott tartok mint Vologya, nem kezdek el győzködni senkit :(

Szia Levko!

Köszi, hogy írsz. Ne gondold, hogy nem vettem figyelembe a dolgokat, de mint látod, nem ehetjük/ehetem olyan forrón a kását, mivel egyből ledorombolnak, hogy mi van a kényes egyensúllyal. :roll:

Az AA 800-ért Vologya javaslata volt, mint ahogy általában a v4 az ő listájára épült. Szerintem az AA ára nagyjából 900 lenne a reális, a többi fejlesztett 7-es ára pedig arányosan. Az arányok viszont eléggé a Tieddel együtt alakulnak, ha megnézed.

A Hydra olcsóbb lesz. Nemrég még Ssth is a drágítás mellett volt, most már ő is velünk van. :wink:

Az várom továbbra is a javaslataidat! Szerintem azért láthatod, hogy a Devilt leszámítva az arányaink elég jól stimmelnek. Egyszerre csak kicsiket tudunk változtatni. Ezt el kell fogadjuk. Mint láthatod, én is sokat küszködök ezzel. A javaslataid viszont legyenek konkrétak, lehetőleg indokkal (az előző kiváló volt).

Ugyanakkor az ok nélküli drágításokat én is el akarom kerülni, pedig ilyenre is számos példa volt.
Átgondolva ezek onnan jöhetnek, hogy offline valaki valamit vett, és ezért felnyomják az online árát is (mostani offline után is volt ilyen). Na ez viszont engem nem érdekel, ez ONLINE, ha offline a goblinnal verik az AA-t, akkor sem lesz ONLINE egyiknek sem más ára!!!

Köszi még 1X!

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 1:07 

Hali!

Ötlet!!! :) :wink: (bah, már megint??)

Össze kellene ülnünk személyesen, és átbeszélni az árlistát. Szerintem biztosan nem venne el több időt, mint a BB3 sorsolása (azaz nem sokat), ugyanakkor gyorsan, mindenki véleményét felhasználva juthatnánk konszenzusra.

Különösen számítanék a következő emberek megjelenésére:
Mugger, Vologya, Laca, Lekvo (jó meglátásaid vannak), Ssth és bárki természetesen aki kedvet érez.

Vinnék laptopot, mindenki megkapná kinyomtatva a cuccot aki jön.

Én mint útmutató (nem pedig mint árdiktáló) lennék jelen, csupán abban segítenék, hogy mindent, jó tempóban meg tudjunk nézni.

Először is szeretnék egy visszajelzést kérni, hogy ki az akire számíthatok egy ilyen szeánsz esetén. Jöhet priviben, itt a fórumon, akinek a számát tudom telón is, vagy emial, szóval bármi.

Az egész lehetne pl. a jövő hét második felében. A hétvégén meglesz a v5.

Várom a válaszotok,

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 9:15 

Na azt sajna nem tudom ígérni, hogy ezért pestre utazzak!

Így is elég időt töltök minden hozzászólás,árlista verzió áttekintésével. Ennyit és nem többet tudok ígérni ezután is. Hajrá az új kényes egyensúly kialakítására. Ja és mégegy; Online a Gold jobb mint a Titan !! Kéretik az árlistán figyelembe venni!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 10:07 
Heroes Team

Online sem jobb a Gold mint a Titán... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 201 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]