Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 21:26 
Heroes Team

Szevasztok!

No tegnap jáccottam a tábor óta előszőr H3-at.
Bár nem online meccs volt, mégis megosztanám veletek:

Gundula (én) vs Thant (ai)
Stronghold vs Necro
L-es random map (SoD), strong monster, impossible, no rules, 2 min/turn

Gundula 6. napig csövezett, amikor nagy örömére talált egy csizmát, ill. egy arany bányát is sikerült bevennie. 9. napra sikerült behemotot húzni és azt hitte sínen van, és már semmi sem állíthatja meg, nos ezt picit elhamarkodottan gondolta. Thant a 10. napon megérkezett (légvonalban nagyon közel volt a két fő vár egymáshoz), Gundula fővárához dimdoorral, és szépen be is vette a védelem nélkül hagyott várat. Eközben Gundula 1 db behemottal és 60 farkassal igyekezett aprítani a népet, azonban a rossz hírek hallattán visszafordult, hogy megütközzön Thanttal. A 12. napon a visszaérkező Gundulát (13-4-5-3) Thant (2-1-9-7) a várban várta. A csata váratlanul gyors volt, Thant dobott egy villámot az első körben, amitől Gundula egy szem árva macija is elhullott, majd hiába ütött a 63 sima farkas először a 130 csontiba Thant egycsapásra visszahozta az összeset, és amikor a csontik ütöttek rögtön lesett 35 farkas. Innentől már egyenes út vezetett ahhoz, hogy 6 év után először kikapjak a géptől. :shock:

ui.: még jó hogy nem jelentkeztem a BB-re, hisz már a gép is simán bealáz.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 24 vas., 4:46 

Sziasztok!

Adlerrel toltunk egy Balance M-et őt Castle-lel, míg engem Strongholddal áldott meg a program! :) A sors fintoraként a főhőse Gurnisson volt, míg az enyém Christian! :lol:
Az elején nagyon lámáztam, lassan haladtam, míg Adler Ősi Behemótot kapott a refugee-jában! :(
Nehéz küzdelemben aztán bevertem a térkapumat védő, a magyar játékban barátnak nevezett, ám ezzel szöges ellentétben viselkedő unszimpatikus figurákat, a túloldalt "csak" vízelementálok álltak. Innen sikerült szépen megindulni, jóformán csak a Madarakat használtam. Olyan jól jött a bevétel, hogy elkezdtem húzni a másik váramat is, egész behemótig! :) Közben Hill Fortot is találtam, ezért nem kellett upg. épületeket húzni. Christian jól fejlődött, valamikor a 4. hét vége felé pillantották meg egymást a riválisok, ám ekkor még csata nem volt, elkerülték egymást. Christian (14/12/7/9) hazaugrott egy másik térkapun lényért, manért, és ballistáért, de amíg a várban pihent meglepte Gurnisson (8/9/5/5). A támadók elvéreztek a falak előtt, a védő sereg nagyobb volt és jobb varázslatok segítették őket!
Thx a gamét!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 15:54 

Random M, Skirmish template

Karesz/Inferno/Olema vs Adler/Fortress/Daremyth
aggasztó volt a fa hiány, 1 fatelep, s még fakupacot sem kaptam, sok esély nem látszott semmi jóra. Nehezen is haladtam, 2 wyvernem állandó cure alatt volt.
A megváltást az obeliskek hozták, volt 2, s ebből kiedrült hol van a grail, szerencse ott ahol én voltam.
Bár fa nem lett több, de pént igen, szépen haladtam, addig nyeregben is éreztem magam, amig Karesz 6 sultánnal + arma szépen le nem bontott,majd fizetett.
Szokásos módon vertem az asztalt, s jó sok időbe került, amig sikerült annyit manőverezni, várakat foglalni, s nem utolsó sorban sultánt szerezni, hogy Kareszt be tudjam szoritani, a szerencse is kellet, hogy legyen chain lightning + pedant of negativity.
Jó kis fogócska volt:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 20:00 

Sziasztok!
Random map,skirmish template,L-es,BB-s szabályokkal.
Energy vs Süni
Fortress vs Dungeon
Rion vs Jaegar
Szóval az elején jól haladtam,első héten sikerült castle-t húzni,második hét 5. napján már volt red sari is.
A gond az volt,hogy szerencsétlen hősömnek nem fejlődött az attack,defnese skillje.
Szaladgáltam a sarikkal,arra számítottam,hogy Energy úgyis nemsoká átjön,kellene valamit keresni.
Ezért bányákat nem is foglaltam el,a tomb adott egy 2all szandált,még aznap lecsaptam 30 rocra,10 damageon múlt,hogy otthagytam egy sarimat,jutalmul kaptam egy vízen járás tekercset,meg egy archery skill növelőt,egyébként rögtön be is jött az archery a csata után :D .
Amikor visszamentem volna a főváramhoz,Rion megjelent,én menekültem.
Megvettem újra a heróm,fosztottam egy naga bankot,2 griff "bányát",a sors iróniája hogy az egyikben 1 ,a másikban 4 angyal volt :lol: .
3 lépésen múlt,hogy nem értem be a váramba,mielőtt az ellen megtámadna.
Az utat elzártam a várma felé,kivettem minden lényem,manám is volt elég:332.
A főcsatában Jaeger: 4 5 11 13,Rion 6 10 12 9 értékeket képviselt.
Az implo megrengette seregemet,sokáig sakk matt érzésem volt.
Ám a clone varázslat,és az expert earth slowwal csodákra képes.
Az expert dispel viszont idegesített a másik oldalról :lol: .
A legvégén 33 hárpia,4 beholder,és 28 gorgon maradt...
Energynek elfogyott a manája,nekem nem :) .
Hárpiára haste,aztán nyomtam a villámokat a gorgonokra,innetől kezdve én adtam mattot.
Most nem a nyers erő,hanem a varázserő győzött.
Tehát nyertem.
Ennyire nem örültem még győzelemnek,nagyon tetszett a végén,hogy a gorgonok kettes speddel kergetik a hárpiáimat!
Ajj,de örülök :D .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 04 szer., 21:24 

Sziasztok!

Crevy vs Süni

Skirmish L,no water,no under,strong monster,normal game

Tazar vs Wistan

Dungeon vs Inferno

3. héten lett devil,addig elég nagy volt a pangás,bár az attack,defense elég jól fejlődött,archery,offense,armorer,earth,air,logistic,wisdom mind bejött,végül experten mindegyik,kaptam csizmát,kesztyűt,gnoll 4-es "kardot".
A terep a dungeonnak kedvezett,azonban én találtam utópiát.
Fullos volt,6all sisak,sentinel shield,orb of vulnerabity,így elkezdtem keresni Crevy mestert,Wistan száguldozott,és ráakadt Tazarra,aki 7 blackkel menekült,majd a serege többi részét sikeresen levertem,ezek után nem tudta visszavenni a hősét a tavernba :? ,elmondása szerint fizetett a sarikért...
Wistan így állt a végelszámolásnál: 16 31 11 13,főcsata igazából nem volt,Tazar elvesztése után az ellen feladta...
Szóval nyertem.
Írjatok élménybeszámolókat,nem csak a sajátomat akarom olvasni :lol: .
A játékidő nem volt több 3,5 óránál !
Bye.
Süni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 04 szer., 22:46 
Heroes Team

Hali!

Süni: Be kell valljak vmit. Miután azt az infot kaptam (Petrus), h amikor veszni látod a helyzetet, gyakran fontos dolgod akad, kicsit elbizonytalanodtam a mi játékunkat illetően, amit szintén félbehagytál. Így csúnya dolog bár, de megnéztem az autosavet, és meg kell mondjam kicsit elszomorodtam. Nem gondoltam volna, hogy egy másik topicba írt gondolatodat - a cartographer megtalálása gyorsíthatja a játékot - ennyire negatív voltában kell majd megtapasztalnom. :cry: :cry:
Nagyon régen játszom már online heroest, és hidd el sokszor találkoztam már hozzád hasonló emberkékkel, éppen az ilyen dolgok miatt hagytam fel az "idegen" emberekkel való játékkal. Jó ideje már csak BB-ken, táborokban és barátokkal játszottam csak.
Elképzelhető, hogy tévedek, ha így van ezer bocs meg minden... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 04 szer., 23:47 

Én is szeretném felhívni az emberek figyelmét hogyha hívsz valakit hogy játszon veled akkor ha ő tud szentelni az életéből 4 órát akkor te is tudjál. Magyarul csak akkor játsz ha végig tudod játszani. Én sem szeretem hogy 3 órát játszok aztán kilép az illető mondván hogy te nyertél. Jeee

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 2:25 

Hát nekem is van 4 ill. márcsak 3 savém, s 1x nekem is el kellett mennem, hála az ennyi savénak, már azt sem tudom mivel voltam pl. Csizu vagy más ellen, 1000 bocs.
De sose azért mentettünk mert szarul álltam, ui. a randomban mindig szarul állok, kezdem megszokni.

Hzsolt vs Adler
Inferno/Alamar vs Dungeon/Gurnirsson
Random M Skirmish őrület
miután Csizu azt irta, hogy a diplo nem igazán nyerő, igy Cyra helyett Gurnirsson csövezett velem, ezen az élvezetes mappon.
Dungeon az übergigatáp, 2 monticore és egy ballista társaságában telt el kb 3 hetem, dragon sehol, vár összesen az én oldalamon 2, az is necro.
Az ellenfél jól haladt, mire észbekaptam Alamar már Archdevilekkel szaladgált, szerencsére kiütötte az örzőket, Horde Hell Hound, egy kobor herom igy megleste az obelisket.
Kiderül, hogy felém van a grail, több méricskélés után - ez a monitor összefogdosásval jár, dehát gondolom a tchnikát vágja mindenki - 4 munkanélküli hero ásni kezdett. Gurnirsson meg jött,ment, de a Griffin Conservatory n kivül - 3 angyal - sokat nem csinált.
Miután lett grail a várban, lett Black is, expert önbizalommal levertünk pack behit -10 sim, 5 akciós - kicsit huzós volt slow nélkül, 20 vp vel és 5 powerrel, de a lényeg az ami mögötte volt, a Recanteer cloak, Alamar bekaphatja:)
Az expert önbizalom negativ morálba ment át, amikor feltünt Alamar, nem a pack Archdevil volt az aggasztó, hanem a Throng Ogre Magi - 148 - ennyit a no diploról, nincs új a nap alatt behuztunk a várba, jöjjenek ha akarnak.
Szerencsére nem kapkodták el, pénz jött dögivel, unit is, s úgy éreztem az idő nekem dolgozik, Alamar azért megérkezett, komoly haderővel, kb.
15 Archdevil, 51Sultan, 68 Evil eye, 19 Scorpicor, 148 Ogre magi, 24 cyclops king, 33 cyclops, 400 mana, 450villám.
A skillek kb egyezőek voltak, mármint az attack defense, Girnirssonnak 40 manája volt vortexel együtt.
Életveszélyes ostrom volt, a Blackek (18) szerencsére jó hangulatban voltak, többször is, sőt még a luck is jött. A végére a klasszikus felállás maradt, Ogre magik (mindig ezek maradnak) Black, Medusa Quenn nyil nélkül, Harpi Hags, néhány Mino King,ez utóbbiak még 51 en beprobálkoztak,s megütötték a 148 Ogrét, siralmas volt az eredmény, nem ugy amikor ütöttek, 13 King leborult.
A lényeg a lényeg azért a Black a király, 8 maradt a végére, meg a Medusák nyil nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 6:32 

Nimbus!
Írj idő pontot,és szivesen befejezem a meccsünket,ha még elhiszed nekem,akkor ellened megtaláltam a cartographert!(mentéssel is tudom igazolni :P )
Petrus ellen meg valóban többször voltak megszakítások,mert szombat délelőtt játszottam vele,szüleim nem voltak otthon,nekem meg délre kellett mennem nagyimhoz ebédelni.
2 meccsünknél is valóban vesztett helyzetben voltam,de lejátszottuk.
Megfogadom,azt amit tanácsoltatok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 7:31 
Heroes Team

Szia Süni!

Miután megnéztem a mentést, sok értelme nincs lejátszani.
Azt nem kell igazolni, hogy megnézted-e a cartographert, hiszen láttam.
További jó játékot!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 12:05 
Heroes Team

Adler írta:
miután Csizu azt irta, hogy a diplo nem igazán nyerő, igy Cyra helyett Gurnirsson csövezett velem, ezen az élvezetes mappon.

Sorry Adler, nekem sose álltak be, "Hostlike" tulajdonsággal, de mostmár ezt is tudjuk. Örülök, hogy nyertél, s így nem rajtam ment el a meccs.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 12:09 
Heroes Team

Rusty_Rockfist írta:
Sorry Adler, nekem sose álltak be, "Hostlike" tulajdonsággal, de mostmár ezt is tudjuk. Örülök, hogy nyertél, s így nem rajtam ment el a meccs.
Üdv

Be szoktak állni, de nagyon sűrűn pénzigényesek az ilyen csapatok! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 12:15 
Heroes Team

Jou írta:
Rusty_Rockfist írta:
Üdv

Be szoktak állni, de nagyon sűrűn pénzigényesek az ilyen csapatok! :shock:

Ezeken a templateken direkt "hostlike" tulajdonságot adtak a készítők a lényeknek, hogy elkerüljék a sok joinolást. De diploval sajnos ezek szerint beállhatnak. Nekem még sosem álltak be (egyszer lots goblin), ezért mertem Adlernak tanácsolni - ezekszerint rosszul. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én mindig tiltom a diplo skillt, pont emiatt, ezért nem voltam kellően felvilágosítva :(

Jou, tudunk nyomni egy partit valamikor? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 12:25 
Heroes Team

Az a helyzet, hogy online nem tudunk, mert az internetkapcsolatom nem alaklmas erre! :( S ez egyre jobban aggaszt, de nem tudok ellene tenni egy darabig! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 15:05 

Igazán bocs,hogy feszegetem a témát,de ugyebár Nimbussal játszottam,és 7 után pár perccel hagytuk félbe a gamet.
Én MSN-en írtam,hogy írj időpontot az e-mail címemre,mikor folytathatnánk.
Nekem azért kellett elmennem,mint minden héten ekkor,mert szombat 7-től a család a nagymamámnál összegyűl...
Ha nem is ezen a hétvégén,de a következőn kihívnálak Nimbus,lehetőleg olyan interballumban,amikor ahogy te is mondtad,végig tudjuk játszani az elkezdett meccsünket!
Semmiféle harag,düh,vagy ilyesmi nincs bennem,csak így éreztem korrektnek a helyzet felvázolását!

MÁS:Káló Crevy avagy Tar József ellen pedig csütörtökön játszottam egyet,írtam is ide élménybeszámolót,megbeszéltük a meccs előtt,hogy toplistás,de nem látom fent az eredményt!
Kész vagyok egy visszavágóra...
Bye.
Süni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 15:56 
Heroes Team

Hali!

Süni: Egyetlen probléma még mindig van, nevezetesen, amint azt már említettem, hogy megnéztem a mentést, emiatt a meccs befejezése lehetetlenné vált.
Legközelebb meg a meccs előtt megmondod, ha előre tudod, hogy mennyi időd van a játékra és akkor nincs félreértés (ha tudom, h 7-ig jáccunk csak a mi meccsünk is rövidebb lehetett volna :wink: ).

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 16:06 

VerZoSüni írta:
MÁS:Káló Crevy avagy Tar József ellen pedig csütörtökön játszottam egyet,írtam is ide élménybeszámolót,megbeszéltük a meccs előtt,hogy toplistás,de nem látom fent az eredményt!
Kész vagyok egy visszavágóra...
Bye.
Süni.

Süni, hányszor kell még hangsúlyozni, hogy küldjetek reportot nekem a meccsről (laca11@tvn.hu) ha ide irod én nem tudom kitalálni, hogy most az toplistás vagy nem! :? Ha el sem olvasom az élménybeszámolót, akkor még méginkább nem... :?
Egy report irása semmibe sem kerül! Ha pedig még 1 hét múltán sem látod fent, akkor szólj rám, előfordulhat, hogy elfelejtettem, de bármily meglepő még az is, hogy az ímél nem jut el hozzám...

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 16:20 

Szia Nimbus!
Nem tudom,hogy miért lehetetlen a befejezés,mert nekem 2 tervem is van,hogy tudnám bevenni a váradat,illetve meglepni a főheródat!
Laca:
Én Crevynek akartam ezzel üzenni...no mindegy,akkor küldök reportot,hátha most elmegy,de Crevy megígérte,hogy elküldi,na nem ragozom tovább a dolgot... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 16:30 
Heroes Team

Süni: Én meg sikítok ok? :x :x :x :x :roll:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 16:46 

Nem szükséges sikítani,megnyugodtam,értem a dolgot.
Vettem az adást.
Most Lzo-val játszok,szükség van a nyugodt,megfontolt döntésekre :) !

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]