Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 22:39 

Egymás mellé tettem őket, ez alapján szerintem nem szeráf.

Kép

- a szeráfnak különböző színűek a pengéi, ennek nem
- a szeráfnak egyenesek a pengéi, ennek hajlított
- a szeráfnak fehér szoknyája van, ez a lény mintha lebegne
- stb...

Szerintem könnyen lehet, hogy ez is valamilyen eddig be nem jelentett lény (talán valamilyen elementál) lesz.

Találtam ingame képet is, igaz nem Seraph, hanem Celestial:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 10 csüt., 23:07 

Lehet ez is egy tűz elementál vagy egy lég elementál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 8:52 

Ha közelebbről megnézed akkor az arcod feléd fordítja és olyasmi maszkja van mint a BattleMage-nek a Tribes od the Eastben az Academy várnál :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 11:30 

Új nap képe és a mountok rajzai. Katt rájuk a nagyobb méretért:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 12:25 

Szép kis kép, tetszik hogy ennyire színes lett Ashan világa, ez a kép is emlékeztet az Armies of Exigo színvilágára ami elég változatos volt s ez jó jel.

Remélem a pénteki nagy meglepi, újdonság nem a lovak képei voltak amik már a szerdai videóban is tiszteletüket tették. Jók meg minden csak hát már láttuk őket szerdán. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 13:33 

Szerintem is szép színes lett a világ a többi részhez képest :wink: , nekem tetszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 11 pén., 18:00 

A CELESTIAL HEAVENS oldalán elindult egy szavazássorozat, amiben a játék egyes elemeit lehet majd értékelni 1-től 6-ig terjedő skálán.
Elég jelentős fansite szoros kapcsolatban a Ubisofttal, szóval elképzelhető, hogy a szavazás egyfajta iránymutató célt szolgál a megjelenésre/patchekre/kiegészítőkre vonatkozóan, tehát nem teljesen értelmetlen ikszelgetni.
Viszont a szavazás regisztrációhoz kötött.

Kíváncsiságból én is elindítottam egy szavazást, hogy lássuk egymás mellett a nemzetközi és a magyar közönség véleményét. Ez a szavazás a másikkal párhuzamosan fog cserélődni.
Megkérdeztem Vologya Mestert, hogy hogyan helyezzük itt el a szavazást és azt mondta, hogy egyszerűen linkeljem be az sg.hu-s oldalt, nem fogja rámuszítani érte a feketesárkányokat, kár bíbelődni a külön beágyazással. Ez a szavazás nem igényel regisztrációt.

Egy szó, mint száz EZEN AZ OLDALON a fejlécben megtaláljátok a szavazást, aki hajlandó időt szánni rá, annak köszönjük és akinek van Celestial Havens regisztrációja (vagy hajlandó emiatt regisztrálni) az ott is ikszelgessen bátran.

Ígérem, hogy a későbbi szavazásokhoz nem mellékelek majd ekkora rizsát. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 11:45 

Üdv!

Tőlem hármas osztályzatot kapott a grafika, és mivel másnapos vagyok (magyarul bármiféle konstruktív feladatra alkalmatlan), így indoklást is írok. 8)

Sokáig nézegettem az előzetes képeket, de valahogy nem tudtak megfogni. Néztem, néztem, nem, nem és nem. Nem igazán értettem miért, hiszen a kidolgozottságra panasz nem lehet, talán kiöregedtem a játékból? Lehetséges volna? Gyorsan indítottam is egy HOMM3-as pályát, egyszerűen remek volt, nem öregedtem ki, ez sem lehet baj. De akkor mégis mi?

Azt hiszem rájöttem a megoldásra.

Az előző részek világában törpök és elfek rohangáltak, keresztesek vagdaltak le vámpírokat, sárkányok szálltak az égen, angyal és ördög feszült egymásnak. Egy kedves fantáziavilág volt. A gonosz lényeknek is megvolt a maguk bája. És most?

A jó oldalon se törpök, se elfek, se keresztes vitézek. A rossz oldalon meg tormentor, breeder? Ez mi? Mintha az alienek bolygóján játszódna a játék. Ezek nem fantasy-teremtmények. Ezek szörnyek. Ez baj.

Abba most nem mennék bele, hogy melyik lényt hiányolom, melyiket nem, ahány játékos, annyi vélemény. Mindenesetre a 0 (azaz nulla) darab toborozható sárkány elég durva. Ahogy az Inferno is ördög és démon nélkül.. Abszurdum. Ez a szál már messzire vezetne, így ugorjunk az értékelésre.

A linkelt szavazáson 6os skálán kellett értékelni, 1 pontról indulunk tehát. Alapvetően a kidolgozottságért kaptak tőlem a srácok +1 pontot. További +1 pont jár azért, mert rendkívüli módon szurkolok a srácoknak, az egész magyar fejlesztői grémium sokat profitálhat belőle, ha nem szúrják el, ez egy igen komoly project. Tehát ez afféle jópofi-pont (magyarul: Kedves Black Hole! Ha a jövőben homm7et kellene hegeszteni megyek-rohanok!:)). További pontokat nem tudtam adni, mert egymás mellé téve a képeket egy olyan hangulatot kapunk, ami szerintem nem Heroes.

Most pedig megyek és ledöntök egy hordó koffeint.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 13:27 

Amiket hiányolsz ha sikeres lesz az alapjáték biztos benne lesznek kiegészítőben mind az elfek, varázslók, stb. Az ördög meg talán Inferno boss lett. Angyal lesz kisebb változatban a Havennél most is és lesz Bossként Arkangyal is. A grafikát emiatt lehúzni furcsa mert nem nagyon van összeköttetésben avval amit írtál. A művészi stílusát, a színvilágot, a grafika minőségét, kidolgozottságot lehet osztályozni, de a lényeket nem hinném. Majd ha lesz játékmenetről vagy lényekről szavazás akkor érthetőek lennének az indokaid. De mint írtad nehéz napod volt. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 14:46 

Nos, valóban kicsit kesze-kuszán fogalmaztam, megpróbálom újra, hátha.:)

A mondandóm ott áll összefüggésben a grafikával, amit te művészi stílusnak nevezel.

Vegyük például az Inferno lényeit.

Új Inferno lényt kitalálni nem nagy művészet (piros és legyen szarva, ha nagyon táp, akkor lángoljon is kicsit). Úgy gondolom, hogy egy kreatúrát le lehet rajzolni Micimackó (H3 imp) és Alien vs Predator (H6 tormentor) stílusban is, a skála igen széles.

Nah, nálam ezen a skálán csúsztak el, de nagyon!

Remélem most jobban sikerült a fogalmazás (ha nem, akkor ígérem mára kihúzom a netkábelt:)).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 16:18 

Aha értem tehát a rajzok stílusa, az egyes egységek dizájnja nem tetszik számodra? A Breedert és a tormentort sokan nem kedvelték de szerintem beleillenek az Inferno vonalába mg ha ott azon belül is egy igazán tort vonalat követnek. A Pokol (Sheogh) bugyraiban viszont ki tudja mik is élnek még. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 19:46 

Nekem tetszenek az új lények, de a régieket is hiányolom. Inkább lett volna 8 vár, mint 5. Plussz, most valami "jó" hitű várnak kellene jönnie, mert a gonoszok vannak fölényben.
Jó: Heaven
Semleges: Stronghold
Gonosz: Necropolis, Inferno

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 20:30 

T-Rex írta:
Nekem tetszenek az új lények, de a régieket is hiányolom. Inkább lett volna 8 vár, mint 5. Plussz, most valami "jó" hitű várnak kellene jönnie, mert a gonoszok vannak fölényben.
Jó: Heaven
Semleges: Stronghold
Gonosz: Necropolis, Inferno

Hogy jó vagy gonosz, az nézőpont kérdése. :D
Például a Strongholdról mit tudunk? Azt, hogy démonvérrel fertőzött bűnözők, akik egyrészt egymást irtják a szigeteken, másrészt eladják gyengébb harcos társaikat rabszolgáknak, harmadrésztSandorék el akarják foglalni a Griffin Empire-t. :)

Ezzel szemben a Necrok például azért küzdenek az őket elpusztítani akar Wizardok ellen, hogy elfogadják a létjogosultságukat és fenntarthassák Élet és Halál egyensúlyát a Földön.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 21:53 

Sőt ha végigjátszottátok az 5. részt s főleg hogy a Heroes VI-ba is azt mondják hogy nem a klasszikus oldalt erősíti mindegyik eddig bejelentett nép akkor tudhatjátok hogy azért a Haven se éppen angyali a jóságot tekintve legalábbis a vezetői eléggé khmm inkvizíciós (Az alap és 1. kieg az 5. résznél pl papokkal az igét terjesztették nem épp békés módon) és diktatórikus (a rend az egyetlen igazság!) szemléletűek. Szóval senki sem egyszerűen jó vagy rossz talán még az Infernora lehetne ráaggatni hogy elégé rossz beállítottságú nép de asszem Erwan az egyik interjúban mondta hogy ők is inkább egyediek már. Kampányból biztos majd minden kiderül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 12 szomb., 23:56 

Okés, akkor visszaszívom az előbbi véleményemet :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 13 vas., 21:28 

hahakocka írta:
Ezt lehet már tudni kb. 2-3 hete, de azért köszi. Reménykedek még egy március végi megjelenésben. Még Xhane mondta a Facebookon annó.

Mivel a béta még nem indult el, a legkorábbi reális megjelenést májusra datálnám.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 11:12 

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 3838_n.jpg
Új képecske.

100 évvel a Heroes VI előtt alapított, Nekromanta Szekta hatalma egyre nő a 7 ezüst városban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 17:37 

Tíz perce tudtam meg, hogy lesz (ténylegesen) Heroes VI. Klasszikusan az a féle player vagyok, akit hangulatra a II., minden másra a III. rész vett meg kilóra, még régen, szóval tökéletesen elfogult vagyok.

...és nem tetszik a hatodik rész eddig (pl. Inferno). Persze ha kiderül, hogy ez egy jó játék (és tévedtem már sokszor :)), akkor ha másért (Diablo3) nem, emiatt egészen biztosan lecserélem a laptopomat két számmal nagyobbra. :D

Szurkolok.

edit: javítva :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2011 feb. 14 hétf., 19:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 18:19 

hahakocka írta:
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181566_10150101296044588_161184829587_6084089_4283838_n.jpg
Új képecske.

Nagyobb felbontásban:

http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110214-ssotd.jpg

A malomnál látható egy nyíl, ami az őt birtokló főépület felé mutat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 14 hétf., 19:17 

Mármint Heroes VI nem? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]