Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 766 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 12:49 

Lesz h2 támadástorna? A csapatokat régen beküldtük :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 14:24 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Hellblood doom3d kolléga szerint most H2, H3, H3 SOD, H3WOG illetve H4 versenymappokat játszik, ahelyett, hogy inkább térképeket tesztelne illetve a H2 támadás tornán szorgoskodna! Nem kell sok hozzá és kizárom az összes versenyből, mert csak játszik és semmit sem csinál abból, amit itt az oldalon bevállalt!!! :? :? :? (Persze még egy e-mail sem jött tőle, hogy BOCS, de nincs időm ilyenekkel foglalkozni, megszűnt otthon a netem, kidobnak a fősuliról, ha nem tanulok, stb.) Sajnállak Benneteket, akik H2 támadás tornát játszanának, de szvsz ilyen LINK manussal ez SAJNOS nem fog menni! :roll: Nem szeretnék találkozni vele a BB-n, mert nagyon meg fogom mosni mindezért a kicsi fejét! :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 14:40 
ISTEN

sziasztok!

reszben egyetertek. ugyanakkor azt a lehetoseget ne zarjuk ki, hogy van valami, ami hatraltatja hellbloodot a feladat elvegzeseben (megha ilyen nagy a csuszas is), de valami oknal fogva ezt nem arulja el. ugyhogy en meg bizok benne...

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 15:03 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kiki: Megértem, hogy reménykedsz, mert a remény hal meg utoljára! :shock: Azonban ennyi ideig csúsztatni egy versenyt minden logikus magyarázat nélkül nem lehet szvsz... :roll: Főleg azt a tényt figyelembe véve, hogy minden versenyünkre érkezik Hellbloodtól mentés, tehát nem az időhiánnyal van probléma... :shock: Egy rossz gép illetve egy hiányzó program sem adhat okot arra, hogy tizenegynéhány versenyezni akaró játékost ennyi ideig várakoztasson a szervező!!! :? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 18:20 

nincs vki lelkes jelentkező, aki átvenné Helltől a szervezést és olyan vagányul lezavarná ezt a H2 támadás tornát, ahogyan azt mostanság a H1 és H4 megszervezésénél tapasztalhattuk?? Gondolom Vologya nem ellenzed a felvetést..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 18:37 

Az elején a 13 hetet poénból gondoltam... :? :cry:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 19:52 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jackasss=Icescream: Természetesen nem ellenzem, várom a bátor és elszánt jelentkezőket... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 19:56 
Heroes Team

Egyet máris lehet találni! Ha senkinek nincs ellenvetése! :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 20:40 

Nagyon yó! Akkor kedves Heroes Team tagok tessék áldásotokat adni az új h2 versenyrendező-lebonyolító lelkiismeretesen dolgozó Joura!! :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 20:57 

2:D Segítek ahogy csak tudok és amiben tudok :wink:

Üdv

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 30 hétf., 22:24 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Mindenki: Én úgy gondolom, hogy illik egy október 31. 24.00 órás határidőt adni Hellbloodnak... :roll: Ha nincsen meg a pályákkal, akkor Joué a szervezés! :wink: Remélem salamoni döntést hoztam! :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 31 kedd, 17:25 

Üdv!

Jó. Elmondom mi a baj.
1. irtó lusta vagyok.
2. nem olyan egyszerű megcsinálni egy mentést, mint h3ban
3. eddig is volt olyan, hogy közben majdnem elaludtam, mert uncsi egy kicsit.
Ha ezt a kört befejeztük, dönthettek a verseny sorsáról.
Számomra már csak két megoldás létezik:
-Maradok én, fix határidőkkel, betartom, ha nem kizárhattok mindenhonnan, letilthattok a fórumról
-Vagy valaki más átveszi az egész verseny lebonyolítását.
Sajnálom hogy ez a forduló ilyen lett, de az elején több mint egy hónapig nem volt gépem, aztán jött a tüdőbetegség, ami mostanság csak apróbb köhögésekben jelentkezik. Mindezek mellé jött a lustaságom is.
Még egyszer mindenkitől elnézést kérek, tudom hogy soha nem fogtok megbocsájtani, meg mindenki utál, főleg Vologya. Lehet hogy a BB-re sem kellene elmennem, mert csak heves indulatokat váltana ki belőletek a jelenlétem.
Én szeretem ezt a versenyt csinálni, csak kicsit akadozva megy a mapgyártás. Más probléma nincs vele. H3 tesztelés terén pedig az a baj, hogy sok olyan mapot kaptam, amit nem szívesen rakok fel, mert nem üti meg azt a színvonalat, ami szerintem a felkerüléshez kellene. WoG mapokat meg csak félig tudok tesztelni. (majd megkérem Doomiet segítsen)
Mondjuk ez nem tartozik ide, csak egy kicsit.
Hamarosan tényleg kezdünk, és remélem a csapatom lezúzása egy ezrelékben mindenkit kárpótol valamelyest.

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 31 kedd, 20:36 
ISTEN

sziasztok!

en elfogadom hellblood magyarazatat. hagyjuk koncentralni a maplegyartas befejezesere, hadd jatsszunk vegre. utana meg raerunk majd foglalkozni a hogyantovabbal.

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 31 kedd, 22:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Végre egyenes beszéd Helltől! :) A lustaság, mint tudjátok, fél egészség! :shock: De komolyra véve a szót:

1. Ha elvállalsz valamit, azt csináld pontosan, ha valami közbejön (előfordul!), akkor korrekten tájékoztasd a versenyzőket! :shock:

2. Én nem utállak Hell! :shock: Csupán nem szeretem a link manusokat! :roll: Ha valamit elvállalsz, azt próbáld meg legjobb tudásod szerint végrehajtani, mindenki megelégedésére... :shock: Egyébként nem haragszom, de Kiki megbocsátóbb nálam... :oops:

3. A térkép teszteléssel kapcsolatban pedig van mit tesztelned, ott a rengeteg map a TESZTELETLEN TÉRKÉPEK között, ha olyat találsz, ami nem méltó a kiemelésre, az marad a teszteletlenek között (de megjelöljük, hogy tesztelve lett, de javításra szorul), szerintem ilyen egyszerű a dolog... Csak pörgesdd fel magad vagy mondd azt, hogy eleged volt, nem csinálod, mert nincs ráidőd vagy lusta vagy, inkább csak játszol és akkor nem fog rajtad senki számonkérni semmit! :roll:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 31 kedd, 22:56 

Hellbloodnak tényleg össze kéne szednie magát,remélem sikerül neki,és nem adja fel.Úgy is mondhatnánk,hogy Kikinél szigorúbb vagy,Vologya.Szép sorban érkeznek a H2-es térképeim,jó lenne hozzájuk egy teszter.Eddig kettő lett elküldve,nemsokára érkezik egy harmadik is,aztán meg még 2,remélhetőleg utána még egy.Szóval lesz mit tesztelni,habár nekem is kell még dolgoznom a pályákon.OFF vége.Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 8:59 

Hell ! A csúszás nem apró, hanem bazi nagy. Böszme.

Hogy a mapgyártás uncsi, azt tudhattad, korábban is csináltad.

A lustaságról szóló vallomás őszinte. Gyerekek, most már itt mindenki mindig igazat fog írni? Karesz is ?

A lényeg a lényeg, ki készíti el a h2 mapokat? Hell csinálja tovább a h2 támadást?

Ha szavazni kell, én bízok Hellben, ha nov 15-én letölthető hibátlanul vmennyi h2 map, akkor csinálja. Ha ezt nem tudja vállalni, akkor sztem neki se kezdjen, hanem csinálja Jou + Taegen. Uff.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 01 szer., 13:24 

Nekem Hell iránti bizalmam elszállt (bocsi, de egyszer én is kiálltam melletted, de rájöttem nem egyszeri alkalom volt..) Ha most megint megszavazzuk h továbbra is Hell csinálja, mi a garancia h jövőre egyáltalán indul-e verseny.. Én azt látom h olyanoknak mint Jou vagy Taegen (és még jónéhányan) nem az eredmény, hanem a részvétel és a yó versenyzés számít.. Ezért én továbbra is rájuk szavaznék, mert tudom h először azt teljesítik amit ELVÁLLALTAK és csak utána finomítanak esetleg a beküldendő pályákon.. Ha Hell egy pályát sem küldött volna be júl 23. óta akkor most én se írtam volna ide semmit.. Ha vmit rosszul gondolok javítsatok ki, sajnos én nem vagyok olyan megértő, mint egyesek.. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 04 szomb., 20:23 

Üdv!

Látom két részre oszlottatok. Mindenkinek jogában áll eldöntenie, hogy velem, vagy ellenem. Elküldtem Gepynek a mentéseket.
Pár dolog:
Mindenki kap melléjük egy tesztmentést, ami az általam kitalált játékjavító dolgokból mutat be egyet. (spellek közvetlenül a könyvbe)
Talán sikerül megoldanom, hogy szintlépésnél lehessen skillt választani. Nem biztos. Plusz ha mindenkinek tesztik a spellek tekercs nélküli használata, lehetne esetleg primary skillt venni pénzért. ez is megoldható most már.

Beküldési hatidő: nov. 24.
Akinek kevés, jelezze!
Jó játékot, ezer bocs!
Ui: ezután aki nem akar játszani H2 támadást az én rendezésemben, azt megértem, és igaza van. Vologyának már leírtam, hogy mit hogyan fogok ezután csinálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 10:45 
ISTEN

sziasztok!

mivel senki sem szol, en megteszem. kosz, hell, hogy atleptel a problemadon, es beindulhat a verseny.
nehez szules volt, remelem tanulsagos is...

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 nov. 07 kedd, 13:43 

Én már végig is toltam őket! :) Ismét valamivel 10% alatt vagyok, de a többi csapatot elnézve, szvsz vannak még így páran... :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 766 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]