Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 29 vas., 15:05 

jitay írta:
ez remélem nem azzal fog járni hogy esetleg kiveszik őket a várakban sorozható lények közül; és csak különleges esetekben lehetlesz őket elérni.

Ezt mondtam, hogy szerintem meg ez lenne király, és én ezt írtam is egy fórumon ahol lehetett javasolni. És Fizbannak abban igaza van hogy hemzseg a játék a gigalényektől (angyal, ördög titán etc..) de a sárkányok akkor is valahol mindenkinél különlegesebbek és hatalmasabbak (pl. a 4ben ugye a fekete sárkány mindenkinél erősebb volt, és ha volt 1-2 már akkor nyeregben érezhette magát az ember, a baj csak az volt, ha nem volt muszály szerintem senki nem választotta a hidrákat :twisted: )

üdv

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára silver 2005 máj. 29 vas., 15:34-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 29 vas., 15:28 

Ha jól láttam az egyik videóban támadást intézett a hős. Közelharc-támadást. Mégpedig az ördög ellen.
A démonos hős nem lovon ült, és rendesen démoni volt!!!
A fekete csontsárkány:) vagy kormos szellemsárkány szerintem csak hatásfokozás kedvéért volt benne, hisz akkor már az emberek megnyerték a csatát (mindenki ágaskodott:)).
Azt írják az unregisteredben h. "modern fantasy world". Ez utalás lehet vmire, akár... (pl. hogy lesz mégis hi-tech).
Tűkön ülök a demóig.
Ja egyébként így a videókat elnézve én 1 dolog irányában szkeptikusan viseltetek: gépigény!!!
Szerintem ez a játék fel fogja melegíteni rendesen a prescottos procimat, úgyhogy már most gondolkodom egy kisebb ventillátorrendszer kiépítésén:))
Jitaynak meg kössz a mindig friss linkekért!! Ha demód van szólj azonnal!! :lol:

üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 30 hétf., 0:10 

Udv,

ez nem heroes lesz...:((
hanem valami warcraft-os disciplines keverék....
sajnos...
ez az egész huzavona arra jo csak,hogy akik várják nagyon az 5. részt,azoknak is csak morzsákat hintenek el,mert tudják hogy minnél elöbb játszani akarnak vele,igy majd ha kihoznak valamit,mindneki örülni fog neki hgoy végre itt van,és nem az jár majd a fejébe,hogy nah ez meg mi a ......

Heroes 3 és fallout 2 forever...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 30 hétf., 16:12 

silver írta:
jitay írta:
ez remélem nem azzal fog járni hogy esetleg kiveszik őket a várakban sorozható lények közül; és csak különleges esetekben lehetlesz őket elérni.

Ezt mondtam, hogy szerintem meg ez lenne király, és én ezt írtam is egy fórumon ahol lehetett javasolni. És Fizbannak abban igaza van hogy hemzseg a játék a gigalényektől (angyal, ördög titán etc..) de a sárkányok akkor is valahol mindenkinél különlegesebbek és hatalmasabbak (pl. a 4ben ugye a fekete sárkány mindenkinél erősebb volt, és ha volt 1-2 már akkor nyeregben érezhette magát az ember, a baj csak az volt, ha nem volt muszály szerintem senki nem választotta a hidrákat :twisted: )

üdv

Szeva mindenki!

Szerintem nem lenne értékesebb a sárkány mert nem lehet várban toborozni.
Warcraft beütés? Hát a zene meg a 3D okozhatja ezt benned haver. (ez annak az úriembernek szól aki megálapította a warcraft beütést)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 31 kedd, 20:35 

Nos, én csak annyit fűznék hozzá ehhez a Warcraftos/Disciples-ös dologhoz, hogy a Disciples és a Heroes között az az alapvető különbség, hogy a Disciples sokkal sötétebb hangulatú és nem a taktikázásról szól igazán, a Warcraft-ról pedig annyit, hogy a Neverwinter Nightsot(ami még csak nem is stratégia) is lehetne a Warcraft helyére mondani, mert ugye valami hasonlóság van köztük... ez pedig a 3D, semmi más.
Asszem ebből teljesen kiviláglik az, hogy teljes mértékben egyetértek Tomcsiccsal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 máj. 31 kedd, 22:56 

Nem tudom mi baja van egyes embereknek a Disciples-el nekem nagyon bejött különösen az hogy a heroes sorozattal ellentétben nem tudom egyetlen katonámat se feláldozhatónak tekinteni mert fejlödni fog. Mig Heroes sorozatban a legerősebbeket kivéve simá beáldoztam egy lényböl töb tucatot is akár csak egy erős lény ne tudjon visszaütni(kivétel a wog). A két játék ég és föld mig a HOMAM nagy seregek csatáiról szól ahól minden feláldozható addig a D sorozat hösökből áló kis csapatokról ahól viszont mindenkire vigyázni kell

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 01 szer., 10:26 
Heroes Team

Sztem nem a Disclipes-szal vagy a Warcraft-tal van gond. A gond az hogy ezek egyike se HEROES. A maguk nemében mindegyik egy jó kis játék, de mindegyik műfaja más és más.
A heroes nagy seregek csatáiról szólna?, Részemről nem is kedvelem ha hatalmas seregek csatáznak ,mert az már valahol elég egyhangú, meg akkorra már valószínűleg a varázlatok is rendesen átalaktják a csata menetét.
Föláldozhatóság?! Igen valamikor, amikor megmutatták a játékot akkor én is így voltam vele. Azóta meg találkoztam olyan emberekkel akik képesek azért lejátszani egy csatát 3-4-szer is akkár, hogy nehogy veszítsenek pl egy impet. Azóta én is lassan rátérek erre a taktikára, elvégre ha meglehet csinálni veszteség nélkül akkor mért ne.
Amúgy meg persze hogy mindenki másképp gondolja a látott képek/videók alapján a dolgokat. Adja az ég, hogy olyan játékot kapjunk amivel tényleg jól el lehetlesz játszani, és eléri (?talán talán meg is haladja?) a HOMM3-at.

Nah, akkor egy kis homm5 infó még
Az E3-ra készített trailer ami fenn van a hivatalos honlapon, lehet hogy be se kerül majd a játékba.
A sárkányok kulcsszerepet kapnak, és lehetlesz őket tobrozni.
A skilleknek (elméletileg) három szintje lesz (Basic, Advanced, Expert).
Eddig úgy van hogy 6 fajta mágia típus lesz, amik nem kötődnek konkrétan a várakhoz
A köd(felderítetlen terület) (vagy mi a neve) megmarad, és talán opcionális lesz (ez még nincs eldöntve)
Heroes 3 harctípus, először üt a támadó, majd a maradék megtámadott lény visszaüt.

Aki ért egy csöppet oroszul az még egyébb dolgokat is találhat az oldalon
forrás: heroes.ag.ru

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 01 szer., 11:13 

jitay írta:
Föláldozhatóság?! Igen valamikor, amikor megmutatták a játékot akkor én is így voltam vele. Azóta meg találkoztam olyan emberekkel akik képesek azért lejátszani egy csatát 3-4-szer is akkár, hogy nehogy veszítsenek pl egy impet.

Én is így jáccok. 8) Még a nagyobb csatákat is néha megnyerem veszteség nélkül. De, ha vesztek egységet, akkor is felmérem, h lehetett-e volna sokkal kevesebbel "megúszni", és ez esetben lejáccom újra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 01 szer., 12:17 

Én értek oroszul, csak sajnos nem jellenek meg a ciril betük rendesen. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 01 szer., 20:13 

jitay írta:
A köd(felderítetlen terület) (vagy mi a neve) megmarad,

Ha jól tudom fog of war :?:

A varázslatokról a könyvből már lehet pedzegetni dolgokat. Ott látható csoportosítás...
Én azért sajnálom, hogy megüt, majd visszaüt lesz. A 4ben azért az sokkal több taktikát igényelt, és nehezebb volt veszteségmentes csatákat kihozni, mint a 3ban, ráadásul 1-2 két lénynél ugye extra speckó volt a first strike. De végül is részletkérdés.. :lol:
Remélem az meg marad (én nem tudok oroszul pedig fater orosz..:)), hogy minden lénynek lesz speckója.
A képzettségekről meg annyit lehetett a videóból látni h. szintlépésnél két skill és két ability volt választhatónak feltüntetve... ezekről nem írnak :?: :?:

üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 02 csüt., 20:20 

Sziasztok!

Most vettem észre valami apróságot, ami engem egy kicsit lehangolt, bár lehet, hogy túlspilázom.
Ezen a képen :arrow: http://heroes.ag.ru/h5/jpg/HOMM5_PC_haven_battle_blessspell_017_hc.jpg az angyal köpenyének alsó szegélyén szép míves betűkkel írt felirat a következő: Die Heiligkeit... miért német? Még a latin elment volna, de hogy német????? Megnéztem a többit is, és ott is ugyanez...
Kíváncsi vagyok ti mit mondtok erre.... hátha meggyőztök h. ez nem nagy probléma!
Viszont ami tetszik, és most már 90% biztos vagyok benne, hogy nem minden hős ül lovon. A démonos hősök gyalogszerrel járnak.
Na most ennyi!
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 6:58 

Sziasztok!

új kép: http://www.celestialheavens.com/show_bi ... php?id=104
(íjász skeleton)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 13:31 

Ennek a csontinak a csizmája eléggé Csizmás Kandúréra hajaz. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 16:19 

Silver az a Die amit te névelőnél nézem szerintem Die (dáj) mint halál, az a heiligkeit meg biztos egy német devil akit utál az angyal :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 17:31 

Djupha írta:
Silver az a Die amit te névelőnél nézem szerintem Die (dáj) mint halál, az a heiligkeit meg biztos egy német devil akit utál az angyal :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

De most komolyan, titeket nem bántanak az ilyen apró hangulatrombolások??????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 03 pén., 23:51 

Ja de gondold el, milyen lenne ha az lenne odaírva "MAGYAR VAGYOK NEM TÚRISTA" akkor aztán pislognál mint hal a szatyorban :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 0:31 

Djupha írta:
Ja de gondold el, milyen lenne ha az lenne odaírva "MAGYAR VAGYOK NEM TÚRISTA" akkor aztán pislognál mint hal a szatyorban :lol:

Érdekes asszociáció :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 jún. 04 szomb., 12:52 

Sziasztok!

Még most sem tudja senki, hogy mi lesz az a 6 vár?
Találjuk már ki!
Lesznek emberek, az alvilág lényei, meg a necromanták. Ez 3. Maradt három hely. Mivel azt mondták, hogy a HOMM3 alapján készítik el a játékot, ezért valószínűleg a pályázók:

1 Természet
2 Barbár
3 Káosz(Dungeon)
4 Tower(vagyis a varázslók)

Tehát 4 vár biztos nevező. De melyik lesz benn a játékban.
Tegyék meg tétjeiket!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]