dve: 2007 Feb 08 Cs, 12:39:07 Hozzászólás tárgya: Segítség!!!! Hozzászólás az előzmények idézésével
Sziasztok! Csak nem régen csatlakoztam a fórumhoz, de ennek ellenére szeretném a segítségeteket kérni! Mivel itt hozzám hasonlóan nagyon heroes fanok vannak, remélem ez nem lesz probléma!
Azt szeretném kérdezni,hogy nem tudná nekem valaki azt megválaszolni,hogy honnan lehetne megszerezni a SoD-ot? Régen megvolt, csak egy ismerősömnek köszönhetően az én CD-m mehetett a szemétbe.
Nagyon szeretném megszerezni a játékot,mert annyira hiányzik az a kiegészítő, plusz még a WoG-ot se próbáltam ki és már nagyon kíváncsi lennék rá, de sajnos e nélkül nem megy!!!
Előre is köszi a segítséget!
Yordon
Freemy
Belépett: 2003 Okt 08
Város: New-Erathia
HozzászólásElküldve: 2007 Feb 08 Cs, 16:40:23 Hozzászólás tárgya: Re: Segítség!!!! Hozzászólás az előzmények idézésével
Yordon írta:
Sziasztok! Csak nem régen csatlakoztam a fórumhoz, de ennek ellenére szeretném a segítségeteket kérni!
Látszik, hogy nem régóta vagy itt, de azért ez alatt a pár nap alatt észrevehetted volna, hogy van Heroes rész és van a minden más rész. Ez pont a minden más, és a Heroes részben pedig van már ilyen segítséges topic. Elég lett volna oda beírnod...
Yordon írta:
Azt szeretném kérdezni,hogy nem tudná nekem valaki azt megválaszolni,hogy honnan lehetne megszerezni a SoD-ot? Régen megvolt, csak egy ismerősömnek köszönhetően az én CD-m mehetett a szemétbe.
Nagyon szeretném megszerezni a játékot,mert annyira hiányzik az a kiegészítő, plusz még a WoG-ot se próbáltam ki és már nagyon kíváncsi lennék rá, de sajnos e nélkül nem megy!!!
Előre is köszi a segítséget!
Yordon
Mo-on nem kapható a SoD, csak a H3 Complete, ami ezt is magában foglalja. Nem írtad, hogy a WoG megvan-e vagy sem, ha nem lenne meg, akkor látogass el a letöltések menühöz, onnan minden további nélkül természetesen ingyen letöltheted! icon_wink.gif
Vissza a tetejére
Felhasználó profilja Privát üzenet küldése Email küldése Weboldal megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Belépett: 2007 Ápr 08
Város: dunakeszi
HozzászólásElküldve: 2007 Júl 27 P, 15:12:34 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével
A heroes 3 complete verziómhoz letöltöttem a roe és sod magyarítást de nem hiába telepítem nem működik és elrontja a játékot újra kell telepíteni.Mi lehet a baj?
Freemy
Belépett: 2003 Okt 08
Város: New-Erathia
HozzászólásElküldve: 2007 Júl 27 P, 16:02:32 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével
Mint minden, ez is csak egy bizonyos verzióhoz készült. Ez pedig nem a Complete.
Vagy beletörődsz, vagy beszerzel egy másik verziót.
Vissza a tetejére
Felhasználó profilja Privát üzenet küldése Email küldése Weboldal megtekintése AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Belépett: 2005 Nov 23
Város: Ghedoo!
HozzászólásElküldve: 2007 Júl 27 P, 19:53:42 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével
Én a Complete-hez a Sod magyarosítást raktam fel és működik tökéletesen csak a menü kicsit csúnyább lesz de iciri picirikét icon_biggrin.gif
Vissza a tetejére
Felhasználó profilja Privát üzenet küldése Email küldése Weboldal megtekintése MSN Messenger
Belépett: 2007 Ápr 08
Város: dunakeszi
Új hozzászólásElküldve: 2007 Júl 29 V, 15:13:02 Hozzászólás tárgya: Hozzászólás az előzmények idézésével
köszi.