Sziasztok!
Hazaértem. Jól éreztem magam. Furcsa volt hogy a nevekhez most valós emberek társultak és nem csak nicknevek egy fórumról
Jó volt a hangulat, nekem tetszett, köszönet érte Muggernek és a társszervezőjének Vologya mesternek.
A meccseimről:
1 meccs:
Karesz (Fortress - Tazar) vs.
Bogpista (Necro - Nagash)
Pálya: (H)ősök (H)arca.
A pályáról csak annyi jó mondható el, hogy a minimap jól néz ki. Ebben ki is merül az egész. A pálya egy förtelem. Karesz is én is csak szenvedtünk rajta. A Necro eleinte jó választásnak tűnt, de csakhamar rájöttem, hogy ezen a napon nekem nem lesz szerencsém. Ez látszódott is a mágustornyom varázslataim. Hihetetlenül gusztustalanul gagyi volt. Animate természetesen nem jött, jött viszont resurrect. Éjjen. Mellé berserker. A lvl 5-öm air elemental volt, no air magic skill mellé. A pályán elhelyezett varázstárgyak is elég jók voltak, arm of legion és hasonlók. Mindent elmond az a tény, hogy Nagashnak csak a 3. héten haladta meg valamely képessége a 10-et.

Az utópiám is szörnyűséges volt. Amellett, hogy levágta szinte az összes csontimat egy +2 all szandál meg 1 orb of vulnerability volt a 2 relic. Jól tudtam belőlük gazdálkodni

Tehát se varázslat se magas skillek, Karesz Tazarjának nem volt nehéz dolga a hitét vesztett Nagash ellen.
2. meccs:
Bogpista (Fortress - Tazar) vs.
Jou (Rampart - Elleshar)
Pálya: Bastardok háborúja
Fortresst választottam, gondoltam hamar beverek mindent és átnyargalok Jou-hoz. Tazar kiválóan fejlődött, mindent kapott ami kell, wisdom, air, earth, log, pathfinding. A második váram Inferno volt, húztam benne a tornyokat. Gyönyörűséges látvány volt. A lvl 4 az Sorrow és Frenzy, a lvl5 pedig Sacrifice. Fantasztikus párosítások. A 2. hét 3. napján a sátorörző feka sárkányok ellen bebuktam 1 káosz hidrát, mert sajna még curém se volt és töketlenkedtem. Így nem mertem bemenni az utópiába csak 2 hidrával, várnom kellett a 3. hétre. Addigra összeszedegettem a környéken mindent. A 3. hét első nap be is vertem az utópiát: Az eredmény: +10 know sisak. Óriási. A havon Jou felé menet volt még a +4 all pajzs, na legalább valami gondoltam én. Mikor Jou látta, hogy átértem hozzá a 3. hét 3. napon, akkor ő is az utópiája felé vette az irányt. Ő jobb artikat kapott ott, de nem is ez döntött, hanem az, hogy a mágustornya szebb látványt nyújtott mint az enyém. Ráadásul nem is abba a várba húzta (Rampart a fővára), hanem a másik dungeonba. Így hiába vettem be a várát, csak lvl2-ig volt benne torony. Elfoglaltam, felhúztam a lvl3-at hátha jön anti magic, vagy valami érdekes, benn ültem a várba. Jou jött és betámadott. Az első mozzanat után nem volt kétséges miért volt ennyire magabiztos. A chain lighting végigsöpört a seregemen. Puff neki. Én előtte blinddel próbálkoztam, de a war unikorn aurája miatt lerezisztálódott. Ezután kaptam a nyakamba a villámzáport. Ott meg is nyekkentem. Kaptam aztán implót, hogy ne legyek annyira árva. Én az implóra egy erős mass sorrowwal válaszoltam, de Jou-t ez nem kedvetlenítette el.

Simát széjjelvarázsolta szegény kis Tazart, hiába volt 20. szintű.
3. meccs:
Bogpista (Inferno - Pyre) vs
GJodie (Dungeon - Arlach)
Pálya: Merlin próbatétele
Ez egy goromba map. Akciós behemót a refuge-ba máris kész a rush taktika. Volt csizma, a boltba vettem kesztyüt, meg ugye exp. log Pyre kapott minden jót, ütötte is a sárkányokat a 4. napon, bár majdnem behalt, mert a maci kapott 1 negatív morált. De szerencsére túlélte. Pyre erős volt exp. fire magic és mire átértem GJodie-hoz exp föld is. A 2. hét 3. nap már vége is lett a gaménak. Szegény GJodie egy csúnya rusht kapott. Sorry

De így legalább nem győzelem nélkül jöttem haza.
Adler kösz a fuvart a határ úthoz mégegyszer. Na ott is érdekes emberek voltak. Tipikus Gothic feeling. A csórikám este 10-kor ott árulta a retket dobozból, ott rikácsolt mellette. A metróban olyan emberek voltak, hogy azt hittem valami amerikai filmben vagyok és egy gettós szerelvényen ülök. De csak hazaértem.
A vasárnapi kollégáknak GL ezerrel. Többet mint nékem volt.