Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 15:22 

köszi^^

Én csak most vettem észre. Dátumot nem is figyeltem... Ez a várkonvertálás mit takar? (bocsi, de ez nekem valahogyan kiesett)

csak magaddal kibabrálsz!
Add fel, s halálod,
lesz a legszebb rémálmod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 15:25 

Hogy át tudod alakítani az adott elfoglalt várat, a saját népedére, tehát amivel kezdted az adott pályát. Ehhez nagyon sok pénzre és azt hiszem kristályra van szükség és 4-5 napra. Pontos számot nem tudok annó volt az angol fórumokon erről szó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 15:29 

Még egyszer köszönöm. Most valahogy újabb szempontból tetszik a játék ^^

Add fel, s halálod,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 17:26 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Hazaértem az orvostól... :? Végre van időm feltölteni a beígért képeket:

1. Az ajándék (saját példány)

2. A prezentáció kezdete

3. Erwan (Seventh-Dragon), Vologya Mester és Noémie (Xhane)

4. A játék kánaán... (Vologya Mester játék közben)

Remélem tetszenek... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 17:53 

"Sajnos a magyar feliratos verzió valószínűleg késik a Seven m Kft. kiadói honlapon áprilisi dátumot láthattok. "

Ne haragudj, szőke vagyok. Ezt úgy érted, hogy az áprilisi dátumhoz képest késik a magyar változat, vagy az eredetihez képest késik, tehát áprilisban jelenik meg magyarul? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 17:56 

Egy váras képet nem tudtok közé tenni? :roll: , csak mert csatából elég sokat láttunk. :wink:

Illetve még egy-két kérdés: A hősők fejlődési rendszere melyik részre hajaz? H3, H4 vagy H5? Vagyis a druida hősből tudnék Ősmágust, paladint létrehozni?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T-Rex 2011 jan. 31 hétf., 17:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 17:58 

hahakocka, egyébként neked is nagyon szépen köszönöm az infókat, nagyon jó volt hallani, amit írtatok a tesztről, most már végképp alig várom a Heroes VI-t! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 18:01 
Heroes Team

Az ajándék tekintetében megmutatkozott Vogyi Cimbi évtizedes rutinja. 8) Külön tetszik, hogy saját magának is csináltatott (naná!!). :D

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 18:10 
Heroes Team

Cicely írta:
"Sajnos a magyar feliratos verzió valószínűleg késik a Seven m Kft. kiadói honlapon áprilisi dátumot láthattok. "

Ne haragudj, szőke vagyok. Ezt úgy érted, hogy az áprilisi dátumhoz képest késik a magyar változat, vagy az eredetihez képest késik, tehát áprilisban jelenik meg magyarul? :)

Üdv Bátor Harcosok!

Úgy gondolom, hogy ez lehet az igazság:

"az eredetihez képest késik, tehát áprilisban jelenHET meg magyarul"

Javíts ki hahakocka, ha tévedek... :) Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 19:41 

Jaja pontos dátumokat nem tudni. Ezek mondhatni tippek még. :) Egyébként ne nekem köszönjétek hanem Vologya mesternek. :) Én sajnos nem voltam ott. :(

Az a plakett nagyon mesteri, hogyan csináltad meg, vajon te magad vagy egy másik 'acélműves mester' alkotta meg?

Cicely: Nálam nem gond ha szőke vagy. :) Én nem szoktam leírni hajszín alapján senkit. :) Örvendünk hogy egy hölgy is érdeklődik a játék iránt, amúgy elég kevés a hölgy Heroes rajongó nem? Bár azt tudom a fejlesztők között sok szép, s tehetséges hölgyemény foglal helyet. (egy 2006-os Warhammer - Mark of Chaos így készült videóból tudom)

Szerk.:
A képek szuperek, most láttam mi van pontosan közelről a Black Hole friend pólón. :) 'Egy csak még egy kört' éjszakai virrasztással mulató figura egy kis kávéval társítva?. :) Szuper kis póló ez is meg a Heroes VI-os is.
Miss Xhane szépségével és az ork master Erwannal együtt igazán jó triót alkottatok. :)

Láttam belemerültél az új Heroesba teszteléskor. :)

Ki fényképezett ekkor titeket?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hahakocka 2011 jan. 31 hétf., 19:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 23:13 

Köszönöm szépen! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 31 hétf., 23:49 
Heroes Team

hahakocka írta:
Az a plakett nagyon mesteri, hogyan csináltad meg, vajon te magad vagy egy másik 'acélműves mester' alkotta meg?
A képek szuperek, most láttam mi van pontosan közelről a Black Hole friend pólón. :) 'Egy csak még egy kört' éjszakai virrasztással mulató figura egy kis kávéval társítva?. :) Szuper kis póló ez is meg a Heroes VI-os is.
Miss Xhane szépségével és az ork master Erwannal együtt igazán jó triót alkottatok. :) Láttam belemerültél az új Heroesba teszteléskor. :) Ki fényképezett ekkor titeket?

Üdv Bátor Harcosok!

10 év online versenyszervezés tapasztalatával az ember háta mögött nem nehéz ilyesmit megcsináltatni. Kell hozzá egy jó bolt, aztán egy kis kreativitás, hogy kitaláld mi legyen rajta, majd a bolt kínálatából kiválasztani a legoptimálisabb dolgokat, köríteni egy kis Heroes érzéssel és már kész is a csoda... :wink: Nem is olyan nehéz, nem igaz? :P

Igen, nagyon ötletes a Black Hole-os póló és a Heroes VI-os is nagyon szép... :) Mindkettő ott van a gyűjteményemben... :shock: De ha az égiek is úgy akarják (nem akarom elkiabálni), akkor ezzel kapcsolatosan is lesznek meglepetéseim... De erről majd később! :wink:

Szívesen fényképezkedtek Velem, hiszen új vagyok a csapatban, nagyon készséges volt Erwan és Noémie is. :)

Gondolhatod, hogy belemerültem, más sem cselekedett volna másképpen. Gunnar (egy német VIP tag) fényképezett le alattomos módon, settenkedve, koncentráció közben... :lol:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 0:04 

Köszi a válaszokat.

http://www.celestialheavens.com/show_bi ... php?id=451

Egy csodás új kép végre egy várostromból. Valószínűleg a védők szerepét láthatjuk egy nagy Inferno sereget. Meglett a javaslatom úgy látszik köszönöm.
Angol fórumon meg itt is annó azt hiszem javasoltam ha már minden népnek lova lesz megint akkor lehetne a halottaké fekete, Infernoé tűzpiros stb, orkoké barna, embereké aranysárgás-barnás és ez lett úgy látszik. :) Köszönöm szépen. :)

Máshol még nem láttam ezt a képet úgyhogy nem tudom hivatalos e ha már egy fan fórum kiemelten mutatta. (facebookon se volt)

Update: Ja azt írják conducted by inferno: Meg nekik van katapultjuk, jó végre látni, hogy nem hagyják ki a ballistákat, katapultokat se.

Tehát akkor ők ostromolnak mondjuk fura, hogy hogyan mentek oda, hisz mellettük egy magas domb/hegy, zárja el az utat úgy látszik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 17:18 

zozo,hahakocka ti nem játszottatok az 5.résszel? Már abban is a necromanták át tudták konvertálni egy más fajtól elfoglalt várat!A küldetéses szakaszban legalább is így volt! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 17:31 

Végigjátszottam az 5. részt alap játékot és az első kiegészítőt. A 2. kieget már nem annak a kampánya annyira nem jött be.

Nem tudom már nem emlékszek lehet, hogy volt ilyen, de tuti nem olyan és úgy mint ahogyan a 6. részben multiban is lehetőségünk lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 17:52 

Még szép hogy nem hiszen egy új széria van születőben :)
Már az alapjátékban is lehetőséged volt rá Markallal a necros küldetésekben amikor az egyik pályán el kellet foglalni 3 ezüst várost!Azokban a várakban rejtettek el necros cuccokat amiket Markalnak meg kellett szereznie...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 19:11 

Ja arra emlékszek de az egy kampány speciális elem volt és nem úgy történt mint ahogy most fog.

Szerk.: (20:17:37)

Miért nincs ma egész nap hivatalos oldal? A Facebook nem frissül? Stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 21:46 

Glacius Van Thomas én most is játszom a H5-el és mindkét kiegjével, de kampányokat nem viszek, azok annyira nem tetszenek^^

Add fel, s halálod,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 23:22 

Először is remélem, hogy jobban van már a kislányod, Vologya. :) Másodszor egy csipetnyit irigyellek, de örülök is neki, hogy Te is részt vehettél azon a bizonyos napon! Szeretném én is meg köszönni nektek a sok-sok új infót! Annyira felcsigázódtam a hallottak alapján, hogy jöjjön már ki a játék!!! :lol: Illetve minden fajta meglepetést is várok ... :mrgreen:

Amúgy hahakocka képéhez kapcsolódva: láttátok, hogy milyen katapult van?! Ezek szerint már azok is népenként fognak változni ... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 feb. 01 kedd, 23:28 

Ubisoft ma teljes karbantartást végez. Az mm-hk oldala szerint 23 felé lesz újra elérhető, bár reggel ez még 14 óra volt. :)

U.i.
Hey Heroes - We are experiencing some storage issues, which are effecting multiple Ubi properties including MMHK. Please note that the root cause of the issue has been found and We will start restoring impacted services in approximately 3 hours. Thank you for your patience and understanding.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Teki1986 2011 feb. 01 kedd, 23:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]