Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 11 szomb., 14:14 

H3:Inferno
H4:Necropolis
H5:Akadémia

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 10:06 

Geronimo írta:
jó is :)

A necropolisban a csonti az egyetlen lény ami nem tetszik nekem. Lassú és gyenge. Még 500 csonti sem tud legyőzni egy Arkangyalt... Az egyetlen dolog amit élvezek a csontvázakban az, hogy 1 kör alatt legyilkolom mindet a Marksmanjaimmal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 11:02 
Heroes Team

Dougal, nagyon lol vagy! LMAO :lol: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 11:18 

A Nekropolsiz lényei rosszak, kivétel a Vampire Lord, Power Lich és a Dread Knight.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 11:21 

Viszont a Dread knight viszi a hátán az egész bandát.
Addig, amíg nem lesz 5k csonti +500 Vamp lord.
A nekro gyengesége, hogy nem tud rusholni. Ellentétben pl. a Towerral..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 12:16 

doom3d írta:
Viszont a Dread knight viszi a hátán az egész bandát.
Addig, amíg nem lesz 5k csonti +500 Vamp lord.
A nekro gyengesége, hogy nem tud rusholni. Ellentétben pl. a Towerral..

Tud rusholni: fog egy wizardot, sokszor felfogadja, sok gremline lesz, és azt a Skeleton Transformerben átalakítja.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 12:39 

Dougal írta:
Tud rusholni: fog egy wizardot, sokszor felfogadja, sok gremline lesz, és azt a Skeleton Transformerben átalakítja.

Mintha ezt az 1.4/2.2/3.2 patch javította volna.. Másodszorra felfogadva 1 gremlinnel jön. :? Bár én már régóta csak Complete+WoG-gal játszok.
Valakinek megvan a H3 Rekvizit kieg? Abban nem tudom, hogy van..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 12 vas., 13:50 

doom3d írta:
Dougal írta:

Mintha ezt az 1.4/2.2/3.2 patch javította volna.. Másodszorra felfogadva 1 gremlinnel jön. :? Bár én már régóta csak Complete+WoG-gal játszok.
Valakinek megvan a H3 Rekvizit kieg? Abban nem tudom, hogy van..

De nem étem, hogy minek csak 1 gremlin.

Gyenwge lények amik még nagy számban is gyengék (legjobb taktika: Mage-val, Marksmannal vagy Lich-el lelőni őket) :

Imp
Skeleton
Troglodyte
Gremlin
Centaur (nem gyenge, de evés a védelme, így a lichek, mage-k és marksmanok 1 kör alatt legyőzik őket)
Gnoll
Lizardman
Gog
Harpy
Walking Dead
Wight
Peasant (az AB-ban)
Halfling

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 14 kedd, 22:10 

Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem! Mindig a heverommal játszunk H5 öt ő azInfernóval van de soha nem tudom legyőzni. Szerintetek melyik a legideálisabb vár ellene? Vagy valami technika? Esetleg lény? Amivel talán győzhetnék? Mert szerintem a legerősebb vár az Inferno! Ja és én nem lehetek az Infernoval csak ő!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 14 kedd, 22:41 

szepesibalazs1992 írta:
Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem! Mindig a heverommal játszunk H5 öt ő azInfernóval van de soha nem tudom legyőzni. Szerintetek melyik a legideálisabb vár ellene? Vagy valami technika? Esetleg lény? Amivel talán győzhetnék? Mert szerintem a legerősebb vár az Inferno! Ja és én nem lehetek az Infernoval csak ő!

Nos... válaszd ki a Dungeont... a Dungeonnak nagyon erős a mágiája, csak egy-két pusztító varázslat, na meg egy kis Knowledge kell, és az Infernós lényeknek annyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 14 kedd, 23:18 

Kedvenc várak!!!
Heroes 3: Dungeon
Heroes 4: nem igazán tudok dönteni. (Chaos, Might, Death)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 15 szer., 8:41 

Dougal írta:
Nos... válaszd ki a Dungeont... a Dungeonnak nagyon erős a mágiája, csak egy-két pusztító varázslat, na meg egy kis Knowledge kell, és az Infernós lényeknek annyi.

H5ben gyengék a pokolfajzatok??? Akkor nem is érdemes majd játszani vele. Úgyis csak egy manga RPG...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 16 csüt., 7:32 

szepesibalazs1992 írta:

Kicsit sem témába vág, de ennél jobban mi se bizonyítja, hogy az Inferno kiemelkedik a többi vár közül minden tekintetben, sztem a kieg.-ben itt kéne a legjobban balanszolni!

Amúgy meg olyan néppel kell lenni, ahol a hősök hamar megszerezhetik azokat a képességeket, amik a kapun át érkező lényekre extrákat sebeznek, vagy a kapun át érkezéskor kevesebb jön belőlük. Ami még fontos, hogy az Inferno lényeinek nem túl magas a védekezése (és a saját hőseire is ez jellemző eleinte), úgyhogy magas attack skill már sokat segít az aprításukban. Érdemes hamar megkeresni az ellen várát és minél hamarabb lerohanni, mert ha az Inferno-t hagyjuk erősödni csak egy kicsit is, annál nehezebb lesz leverni(ez ugye a kapunyítás képességnek köszönhető), tehát Infeno ellen csak a rush-olás a legjobb taktika.
Remélem segítettem. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 16 csüt., 10:15 

Hellblood írta:
Dougal írta:

H5ben gyengék a pokolfajzatok??? Akkor nem is érdemes majd játszani vele. Úgyis csak egy manga RPG...

Nos...

A Devil és az Archdevil a 2. leggyengébb 7. szintű lény. Túl kevés a HP-je. Amúgy is, a H3-ban az Inferno a leggysengébb vár: kevés HP-jű Devil, Imp (a H3 leggyengébb lénye), a Grál rossz, ha az ellenfelednek több Infernója van, ráadásul még a Heretic is 1 Knowledge-val kezd, ami a legroszabb!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: live fast, die hard :)
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 16 csüt., 16:41 

Dougal írta:
Hellblood írta:
Dougal írta:

Nos...

A Devil és az Archdevil a 2. leggyengébb 7. szintű lény. Túl kevés a HP-je. Amúgy is, a H3-ban az Inferno a leggysengébb vár: kevés HP-jű Devil, Imp (a H3 leggyengébb lénye), a Grál rossz, ha az ellenfelednek több Infernója van, ráadásul még a Heretic is 1 Knowledge-val kezd, ami a legroszabb!

ja, csak közben az (arch)devilnek nem ütnek vissza, így lassú lényeket akár egy példánnyal is apróra lehet vagdalni, akár légiónyit is...
meg mondjuk ott van a várak közötti átjáró, ami drága ugyan, de ha sereget kell gyűjteni, valszeg megéri...
meg hát elég gyorsak, és aki először üt, az gyakran már elég sebzést bevisz, hogy az ellen már kicsit üssön vissza (ha egyáltalán)...
meg azért a fire shjield sem rossz az efreeten, mindig is rühelltem ellene küzdeni...
vagy a pit lord feltámasztó képessége...
a cerberus is elég jó...

a lassú nekróknál jobbak többnyire (ha elég sok gyenge lény van a pályán, amit a nekró csontivá tud konvertálni, akkor nem, de amúgy igen)
ha jól emléxem, spéci artifact nélkül a nekró necromacy képessége csak csontit tud létrehozni - elég gyenguska csontikat, amiből még 2k-t is türelemmel (meg lassítással) elég kis lövöldözős csapat is leszed. én nekró ellen gyakran nem is foglalkoztam velük, amíg a többit le nem szedtem, mert mire átértek, már mindenki mást letaroltam, onnan meg már csak egy jó kis force field kellett a cumiztatásukhoz, no meg a lövészek áldozatos munkája :) a black knightot meg gyakran fel sem upgrade-elte a gép, úgy meg elég lassú (azt azért hozzá kell tennem, hogy az earth magic nálam musthave volt, így mass slow az ellenre, mass armor, mass stone skin, stb. elég rendesen feltápolta még a gyengusz elfeket is :) a nekróknál viszont az animate dead vagy mi nagyon jó, az tény. Castle-vel vagy Dungeon-nal sokkal könnyebb volt megnyerni egy pályát ceteris paribus, mint nekrókkal, de Infernóval sem volt nehéz a gyors egységek miatt. H5-ben végképp tarol az Inferno. Drágák, de a gating miatt megéri... csak túl lassúak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 28 kedd, 21:25 

Kedvencek

H3:Dungeon Necro Castle
H5:Dungeon iszonyat jó lett ott nagyon bejön

Dungeon mindenek felett

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 29 szer., 22:45 

H2: Knight
H3: Castle
H4: Necropolis
H5: Academy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 20:28 

Szerintem a H2-ben a Knight a leggyengébb. Inkább lennék Sorceress-el, vagy Warlock-kal.
H3-ban a Castle elég unalmas. Rusholáshoz jobb a Fortress, Stronghold, nagy pályán meg a Necropolis vagy a Tower. A kezdő hősei Orrin kivételével nem igazán jók.

H4-ben az Order lenne a kedvencem, ha játszanék vele. A H5-ben az Academy vagy az Inferno (lenne).

@ Dougal: Már megvetted a H3-mat, vagy még mindig a demoval játszol?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 20:35 

doom3d írta:
Szerintem a H2-ben a Knight a leggyengébb. Inkább lennék Sorceress-el, vagy Warlock-kal.

A H2-ben a Knight nem gyenge! Én már egyszer le is győztem a Warlock-t Knightal!

doom3d írta:
@ Dougal: Már megvetted a H3-mat, vagy még mindig a demoval játszol?

Sohan nem költök pénzt játékra! Amúgy a demóval nyomom. Ha találsz egy oldalt ahol LETÖLTHETEM a H3-at akkor küld el a linket privát üzenetben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 aug. 30 csüt., 20:45 

H3:Dungeon,
H5:Dungeon,Academy

H2 meg sajnos nincs meg

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]