Dougal írta:
Hellblood írta:
Dougal írta:
Nos... válaszd ki a Dungeont... a Dungeonnak nagyon erős a mágiája, csak egy-két pusztító varázslat, na meg egy kis Knowledge kell, és az Infernós lényeknek annyi.
H5ben gyengék a pokolfajzatok??? Akkor nem is érdemes majd játszani vele. Úgyis csak egy manga RPG...
Nos...
A Devil és az Archdevil a 2. leggyengébb 7. szintű lény. Túl kevés a HP-je. Amúgy is, a H3-ban az Inferno a leggysengébb vár: kevés HP-jű Devil, Imp (a H3 leggyengébb lénye), a Grál rossz, ha az ellenfelednek több Infernója van, ráadásul még a Heretic is 1 Knowledge-val kezd, ami a legroszabb!
ja, csak közben az (arch)devilnek nem ütnek vissza, így lassú lényeket akár egy példánnyal is apróra lehet vagdalni, akár légiónyit is...
meg mondjuk ott van a várak közötti átjáró, ami drága ugyan, de ha sereget kell gyűjteni, valszeg megéri...
meg hát elég gyorsak, és aki először üt, az gyakran már elég sebzést bevisz, hogy az ellen már kicsit üssön vissza (ha egyáltalán)...
meg azért a fire shjield sem rossz az efreeten, mindig is rühelltem ellene küzdeni...
vagy a pit lord feltámasztó képessége...
a cerberus is elég jó...
a lassú nekróknál jobbak többnyire (ha elég sok gyenge lény van a pályán, amit a nekró csontivá tud konvertálni, akkor nem, de amúgy igen)
ha jól emléxem, spéci artifact nélkül a nekró necromacy képessége csak csontit tud létrehozni - elég gyenguska csontikat, amiből még 2k-t is türelemmel (meg lassítással) elég kis lövöldözős csapat is leszed. én nekró ellen gyakran nem is foglalkoztam velük, amíg a többit le nem szedtem, mert mire átértek, már mindenki mást letaroltam, onnan meg már csak egy jó kis force field kellett a cumiztatásukhoz, no meg a lövészek áldozatos munkája

a black knightot meg gyakran fel sem upgrade-elte a gép, úgy meg elég lassú (azt azért hozzá kell tennem, hogy az earth magic nálam musthave volt, így mass slow az ellenre, mass armor, mass stone skin, stb. elég rendesen feltápolta még a gyengusz elfeket is

a nekróknál viszont az animate dead vagy mi nagyon jó, az tény. Castle-vel vagy Dungeon-nal sokkal könnyebb volt megnyerni egy pályát ceteris paribus, mint nekrókkal, de Infernóval sem volt nehéz a gyors egységek miatt. H5-ben végképp tarol az Inferno. Drágák, de a gating miatt megéri... csak túl lassúak!