Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:42 

Hali,

Személy szerint elementál hegyeket idézve jutottam döntőbe, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem nyerhettem volna minden meccsen másképp is.
Ssth és Laca és Kertics ellen is volt recanterem, amit nem tettem fel. Mindhárman el is szedhették volna előlem, de nem tették.
Viszont ha már 12-es szinten 40-es skilljeim vannak (1000 manával), akkor a legésszerűbb megoldást választottam. Ez pedig az elementál volt.
Lássuk be 2-3 heti termés ellen 140 * sok elementál elég tuti.
Minek álltam volna le háborúzni, amikor egy 40 poweres láncvillám szétszedi a seregemet? Szemtől szemben, mint férfi a férfival, mi? Ezt Ford Farlain óta tudjuk, hogy nem jön be.:wink: ...

Egyetértek, hogy a kánaánon keresztül vezetett az út, és azért voltak nyerők az elementálok.
A relikek meg csak úgy ömlöttek. Ha a 140 elementál nem normális, akkor azért az sem normális, hogy a vizen mindig titán mellvért a tombban pedig lion's shield volt...

Azzal viszont nem értek egyet, hogy ez az elementálok kizárását kéne, hogy hozza. Ha szavazni lehet, akkor én az ellen szavaznék, hogy M-es pályán nagyobb skilljeim lehessenek, mint egy XL-esen. Ráadásul pl Tazarnak, hogy rendszeresen nagyobb a powere, mint a defense, szerintem az is elgondolkodtató. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 17:05 

eszemben sem jutott ledegradálni a 4.BB-t, nagyon jó kis verseny volt, mint anno irtam,aki itt nyer, az minden elismerést megérdemel.

Ne legyen alapból lvl3, fortressnél első nap lehet huzni lvl6 ot, mi kell még?

Alapból szerintem:
fort, blacksmith, marketplace, town hall, lvl 1-2 unit.
esetleg upg lvl 1-2 a la DW:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 17:09 

sziasztok,
habár mostanában nem sokat versenyeztem, de ahogy olvasom a fórumot nem tudom ,megállni, hogy hozzászóljak én is.
Szerintem sem a varázslatokkal van a baj, hanem a hősök túl vannak tápolva. Régebben sokat játszottam extra nagy pályakon és ott sem mindig jön össze 40-es power.
Ráadásul egy több hónapos game-ben ugye nem 6-10 Lvl 7-es lényed van amit egy komolyabb varázslat (Imp) egy körben leszed.
Szvsz nagyon elment az arány a hős felé a csapattól. A legutóbbi játékaimban 5-ből kétszer kizárólag az Imp. számított. Egyszer én nyertem, egyszer az ellenfél, de mind a kétszer elég volt 7 kör, körönként egy imp. és nem volt csapata a másiknak. Ráadásul mind a kétszer nagy túlerőben volt az akinek nem volt Imp-je, ebből egyszer Mephala volt vagy 40-*es def-el. Nem is lehetett sebezni, az Impl viszont esélyt sem adott. Szerintem is az lenne a megoldás, hogy a hősök képzettsége arányos legyen a csapat méretével, és sokkal kevesebb artifakt.
Ami a pályák kiegyensúlyozottságát illeti, tegnap online játszottam Gjodi-val és artifaktokból nála kb 10-12 egységgel többet adók voltak. Az én utópiámban egy sharpshooter ij volt nála az aliance kard, ami ugye egy kicsit többet ér. Ja és az utópia előtt neki az Armageddon blade volt, nekem nem is tudom mi, annyira értéktelen. Csak azért tudtam nyerni mert én értem oda hamarabb, és nem tudta felvenni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 17:19 

Az előző táborban még azért is lehurrogtál Adler ,hogy a mage guild lvl2 őt ki akartam venni :?
Ha nem rakunk be lvl3 Dwellet, akkor a tower (ami így is jelentős hátrányban van) nagyon nagy hátrányba kerül...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 17:41 

biztos én voltam?
nem kételkedem benned, de nem emlékszem ilyesmire, igen a tower az necces, de ott a library + spellek, valamit valamiért:)

jól belelendültünk:)
bár nem fogjuk feltalálni a puskaport, biztos vagyok benne, hogy jo meccsek lesznek, s miután mindenki játszik mindenkivel, sokkal több meccs lesz, igy kiegyenlitödnek a dolgok, legyen az bármi.
Szerencsére a luck faktor nem zárható ki, sőt elég nagy a szerepe, ezért is játszunk ezzel a játékkal, még mindig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 18:11 

Naív kérdés, tudom, de:
Miért kell állandóan variálni a játékon?
Adott egy stratégiai játék, amit kitaláltak, megcsináltak, és mi játsszuk.
Miért kell bizonyos dolgokat kitiltani? Ebben a játékban a szerencsének igen nagy szerepe van, és ettől még izgalmasabb.
Ha telerakjuk tiltásokkal, akkor pont ezt az izgalmat veszítjük el, és a lehetőségekhez képest sokkal "szárazabb", vagy másképp fogalmazva... sterilebb lesz.
Miért jó ez?
Na, ezt magyarázzátok el nekem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 18:20 
Heroes Team

Na végre én is hozzá tudok szólni!

Az elementálokhoz annyit, hogy ha ez az Ssth-féle menekülök és nyerek játék érvényesül, akkor semmi jelentősége se lenne! Mint a támadásos vita! Ugyanis akkor, főleg ha nincs más jó spellje, akkor nincs megint más dolgom, mint lebontani az élőket fizikálisan, esetelg 1-2 Ch. vagy implo segítségével, aztán szépen lelépek :shock: Ez aztán milyen jó élvezet! :? Ugyanis ha van vele némi győzelmi esély, akkor máris van értelme rászállni s irtani őket, de így elég elkerülni hogy üssenek, ami esetenként nem nehéz! Azért remélem valaki majd megérti mire gondoltam! Ha meg elfogadott lenne Ssth találmánya, akkor meg főcsatából így KIZÁRÓLAG surrenderrel lehessen meglógni!

A relices dolgot szintúgy támogatnám, Bár ha a water és az earth könyv jön, fire miért nem lehet? Az arma miatt? Azt szerintem főcsatában lehetne tiltani, mellékben, meg talán 3 fajt juttatna előnybe! Na de ha nem lehet ezt engedélyezni, akkor inkább ne!

Ha meg az kezdő nyersanyagra gondolok, meg az építményekre, kkor ezeket lehetne csökkenteni tényleg, s szerintem reálisan! Bár igaz, hogy a Str. brutális előnybe kerülne, de hát áldozatok is vannak egy célért! Azt meg hogy ennél ne legyen csökkentés, ennél meg legyen, nem lehet! A szintet meg szerintem lehetne kb. 160-200% ra fokozni, legfeljebb a nyersanyagokat plussz kezdési Time cuccba be lehetne editálni! S így talán elkerülhető lenne, hogy 2-3 héten átlehessen menni mondjuk a lassabb lényeken, meg talán a többi se lenne olyan egyszerű!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 18:21 

Tehát Te arra gondolsz, hogy minden artifact és spell elérhető legyen?
más nincs kitiltva, csak néhány hero.
Azok is legyenek elérhetőek?

leginkább az egyensúly miatt, Sod versenyen Thant pl. abszuludt nyerő volt.
Igaz pl. a jelenlegi szisztéma szerint, csak egy meccsen lehetne vele a játékos, s a többiekkel szintén.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 18:23 
Heroes Team

Ez hozzám szólt Adler?

Mert ha igen, én nem all elérhető dologra gondolok, de azért a fele könyv bent van az nem jó, mivel éppúgy jól jár, mintha mage Gl.-t építene! Sőt jobban! Ráadásul ott a földben a 3 legdöntőbb spell!! S akkor pl. mehetne úgy a játék kb. hogy "Van könyved? Van, s neked recantered?"- spórolható így némi idő tényleg! :) De ha úgy van, akkor én a No relicet támogatom! Bár ezt úgyse lehet elérni!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 18:50 

Hááát...ez az időpont a táborra nekem sem biztos hogy jó lesz. A cégnél komoly átszervezések lesznek augusztus elejétől, és szeptember 5-ig senki nem vehet ki szabit. Azaz maximum hétvégére tudok lejönni jó esetben. Na mindegy, a támadástornát azért megpróbálom elcsípni, muszáj ott lennem. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 20:00 

Nimbus írta:
Hali!

A lvl5 torony megépítésének nehezítésével abszolút egyetértek, szvsz ez lehet a kompromisszum! :wink:

Mindenesetre azért nehiggyük azt, hogy azért mert "nehezítünk" a mapokon, Teki, Titi, Imperátor és a többi feltörekvő ifjúság könnyebben legyőzhetővé válnak! :wink: :lol:

Ezzel együtt kicsit úgy érzem degradálódott a mostani BB, és ezzel együtt a győztes Teki érdeme! Nem szabad azt a tényt elfeledni, hogy aki legyőzi Csizut, Adlert, Imperátort, majd végül az Sstht kiverő Sorceresst az nem lehet pusztán véletlen... :!:

Nem akarom Teki teljesitményét csökkenteni mert jó játékos, de Csizu ellen például csak azért nyert mert nem idézte agyba főbe az elementálokat (Csizu)! Ellenem meg 1 Cylopsza maradt és nekem meg minden egységem meg volt szinte amig nem varázsolt elementálokat.....
Ssth se azért játszott annyit hogy a szerencse döntse már a legtöbb csatát, akkor inkább pókerezek és nem stratégia játékkal játszok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 20:12 
Heroes Team

Sziasztok!

Beszállnék az elementál vitába én is. Én SEM támogatom azt a felállást, hogy elementállal lehessen nyerni. Rossz volt nézni a BB-n szegény Laca-t, aki kb 500 földelementál ellen küzdött, s végül kikapott. Az, hogy felhúzod a lvl 5-t és elementált kapsz, az csupán szerencse kérdése, s ha ezzel nyersz, akkor ez is az lehet. Persze, nem úgy mint én, aki nem használta ki ezt a fórt Teki ellen, mert még SOSE idéztem elementált főcsatában. (akkor először és csak 1x). De bánom is én, idézzünk csak elementált, de akkor viseljük a következményeit is. Ha elmenekülsz a "fő-, vagy végcsatából" úgy, hogy az ellennek csak elementálja van, akkor gyorsabban véget ér a játék - mert 2-3 nap s beveszed a várát - mintha még 30 percig szenvednétek az elementállal a főcsatában. Ez rákényszerítheti a feleket, hogy necsak ész nélkül elementálokat idézzenek, mert akkor elemenkülhet az ellen és hoppon maradok, hanem "ésszel" használjam az idézést.
Nekem tetszik Bogpista ötlete is, miszerint játszunk random balance mapokon (is). Én magam (mint megrögzött randomos) több tucat gamet játszottam random balance-n, és elmondhatom, hogy valóban nem lenne 3-400 mana pontja senkinek. (max inteligenciával, de akkor is necces). Ha egyszer kipróbálja valaki rájön, hogy a kevés nyersanyag, és a relikek nélküli mapon, a tudás kerül előtérbe, s 3x meggondolod, hogy milyen skillt fejlesztesz, és hogy felhúzód-é a guild 5-t vagy inkább a blacket, s hogy a 120 mana pontot mire is használod fel a végcsatában. Nem pedig 3 várban építesz lvl5-ös mage guildet, s akkor úgyis bejön az elementál.
A másik üdvözölendő ötlet szerintem ssth-é, miszerint szegényítsünk a mapokon, mert ez így abszurd. Ne arról szóljon a játék, hogy megvan mindenem, hogy a 2. hét 1. napján lvl 7-es lényt uppoljak, miközben a guild 5 is megvan a másik váramban.
Természetesen csak javaslatokat mertem leírni, az eddigi multis tapasztalatokkal karöltve.
Ha valaki kipróbálná a random balace-ot, nekem szóljon :wink:

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 20:19 

Jou írta:
Az elementálokhoz annyit, hogy ha ez az Ssth-féle menekülök és nyerek játék érvényesül, akkor semmi jelentősége se lenne!

Erre már reagáltunk párszor... Az hogy te semmire nem használod a főcsatán kívül az elementalokat, még nem jelenti azt ,hogy semmi hasznuk. Valamint a főcsatában is elég nagy jelentőséggel bírnak még így is, ha meg csak úgy hipp-hopp le chainezed az ellenfeledet, akkor úgyis mindegy lenne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 20:40 

Rusty_Rockfist írta:
Sziasztok!
Rossz volt nézni a BB-n szegény Laca-t, aki kb 500 földelementál ellen küzdött, s végül kikapott.

Egyetértünk, ettől nekem is forgott kicsit a gyomrom, annak ellenére, hogy én voltam az elementálokkal. :evil: (csak szabályos volt).

De az jobb, hogy 1300-asnál kisebb lightningom nem volt egy meccsen sem??? Mi lett volna ha egyszer bejön a Chain? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 20:40 
Heroes Team

ssth írta:
Erre már reagáltunk párszor... Az hogy te semmire nem használod a főcsatán kívül az elementalokat, még nem jelenti azt ,hogy semmi hasznuk. Valamint a főcsatában is elég nagy jelentőséggel bírnak még így is, ha meg csak úgy hipp-hopp le chainezed az ellenfeledet, akkor úgyis mindegy lenne...

Na most azt, hogy ki mire használja az szerintem más tészta, persze hogy lehet nem főcsatában is használni, a már meglévők védésére mondjuk! Na de a lényegre visszatérve, engem nem zavar ha nincs elementál win, sőt még akár más taktikákat is kihozhat, nekem mindegy! Meg ebbe nem is akarok nagyon beleszólni, döntsék el a Nagyok! Én meg majd alkalmazkodok! Úgyis csak 1x alkalmaztam érdemlegesen elementálokat! Az épitmények és a nyersanyag csökkentését meg a szintemelést magasabb fokozatra azt támogatom :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 20:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Én már nem szólok bele a "vitába", csupán azt szeretném, hogy ne csak a profiknak szóljon a térképek átalaktása! Figyeljetek arra, hogy a kezdőket a profik ne tudják 2 hét alatt lerusholni, mert a versenynek nem erről kell szólnia! Egyenlő esélyeket a kezdőknek és a profiknak is, mert különben új emberekkel már az életben nem fogunk találkozni az első versenyük után!!! :roll:

A 4. spelles hősöket nem tudom miért kellett kivenni a börtönből... Ha mellékhősként használhatjuk, az mire jó? Könnyebb velük haladni? No Dim. Door, Fly, Armageddon... Ez rendben... A relicek közé kerüljenek vissza a Water és Earth könyvek, valamint az Orb of Vulnerablity... A többit nem támogatom... Nem támogatom a 130-160-200%-os kezdést sem, mert szerintem indokolatlanul elhúzná az indulást és a profikat helyezi előnybe a kezdőkkel szemben... No dolgozzatok, teszteljetek, vitatkozzatok és kérem, hogy július közepéig legyenek meg a térképek, hogy minden résztvevőnek legyen 1 hónapja arra, hogy az új mappokon gyakorolhasson... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 21:03 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

A 4. spelles hősöket nem tudom miért kellett kivenni a börtönből... Ha mellékhősként használhatjuk, az mire jó? Könnyebb velük haladni? No Dim. Door, Fly, Armageddon... Ez rendben... A relicek közé kerüljenek vissza a Water és Earth könyvek, valamint az Orb of Vulnerablity... A többit nem támogatom... Nem támogatom a 130-160-200%-os kezdést sem, mert szerintem indokolatlanul elhúzná az indulást és a profikat helyezi előnybe a kezdőkkel szemben... No dolgozzatok, teszteljetek, vitatkozzatok és kérem, hogy július közepéig legyenek meg a térképek, hogy minden résztvevőnek legyen 1 hónapja arra, hogy az új mappokon gyakorolhasson... :wink: Baráti üdv!

Gondolom a lvl4-es hősök egy részére lehet Scholaros mellékhőst felépíteni és megtanulni, majd megtanítani a főhősnek. A water könyv nem jó ha benn van, mert felszedheted a vizen is és akkor onnantól kezdve a summon boat és a water walk is a kezedbe kerül, ami fél győzelem már önmagában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 21:25 
Heroes Team

Na ha a water könyv egyes mappokon ilyen előnyhöz juttatja, akkor nem tudom, hogy a fire-val mi a gond? S a nagyobb szintet miért nem támogatod Vologya? Ha a nyersanyag lenne a gond, akkor azt némi szerkesztéssel már első nap pótolni lehetne, a monsterek meg nem lesznek túlságosan többen, csak legfeljep fogják ismerni a wait-ot, s nem állnak össze csak úgy hidráknak meg a sárkányoknak :!: Az újaknak, meg a szint nem lehet talán probléma, mert hozzá lehetnek szokva, hogyha otthon már unják a single módot! De ha nem akkor nem, én nem vitatkozok rajta sokáig! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 23:39 

Most akkor pakoljam vissza a hősőket vagy sem? Gem amúgy szabadon mászkálgatott a sok felszabadult helyre őt tettem be... Én azért gondoltam ,hogy szabadon lehetne ereszteni a bűnőzőket, mert így a kezdő játékosok, akiknek ugyebár kedvezni kell a pályának, is bejöhet a ressurect meg a meteor még akkor is ha nem tudnak gazdálkodni a nyersanyaggal és nem tudnak lvl4 tornyot húzni. Szerintem ez őket segíti ,de ha ti nem érzitek egy szavatokba kerül és már körözést is adunk ki ellenük... :wink:
A pályákban igyekszem nem nagy "kárt" tenni. De ha valami túlontúl megváltozott rossz irányba, akkor kéretik szólni és már változtatjuk is kis fintorgás után vissza... 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 1:40 

maradjon a 100%, ezen minek variálni, scholaros hero vagy bejön vagy nem, semmi garancia nincs rá, arra sem, hogy lesz exp. scholar adv wisdommal, de szinesitésnek tök jó.

water book is maradjon vagy legyen, max belép a rulesek közés, hogy no summon boat, főleg nem az ellenfélét.
Az elementálos kérdés szerintem megoldva, hiszen az előző táborra volt erre szabály, ami müködött is, most is fog.

Random
ja, nem rossz ötlet, de mégis ez maradjon meg ötletnek, egyrészt nem fér bele az időbe, másrészt remélhetőleg lesz még Cegléden verseny, harmadrész ismerjük, hogy milyen fantasztikus a generátor, template ide vagy oda, lenne csak sirás igazán, az utóbbi random balanceden 4 castle volt 3 napra, még az ellenfélenek 1 fortress, össz vissz.
A több sort kitevő no ez+meg az szabályokról nem is szólva, all random, no rules, aztán hadd szóljon, ez random, szvsz.

Jou:
GJodie irásásra reagáltam, csak pont beleirtál, a kettő közé, hiába melletem ültél, olyan leszel mint én.:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]