Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 10:58 

Bizony Loga ! De vígasztaljon a tudat, én már nem az első seregemet "rontottam el". Legalábbis amikor egyedül játszottam le hot seatben a csatákat, a sötét lovagok majd mindig kikaptak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 11:20 
Heroes Team

Sziasztok!

Azt a negatív kisugárzást ami belőletek árad! :) :) :)
Tessék pozitívan kikapni! :) :) :)
Már 3 támadás eredmény is érkezett, kérlek benneteket, aki ráér s netközelben van próbáljon minél több meccset lejátszani!

"Fel vidám orvgyilkosok" ahogy Fülig Jimmy mondaná!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 12:25 

Apropó Mugger bátyó !

Ha leverem a néhány angyalodat és csak az idézett elementáloktól kapok ki kétszer, akkor az ugye 1-1. (Nyári tábor, Megamikor...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 14:18 
Heroes Team

Sziasztok!

Levko:
Hát nem, mivel az elemental war nincsen tiltva (!!!) s nekem fogja kiírni, hogy győztem, ezért nem hiszem!!! :) :) :)
De ha az elementálokat is levered, Te győztél! :) :) :)
Különben értelmetlen lenne az elementál idézés!
Azt nem tudom, hogy a nyári táborban hogyan volt, mert én egyrészt nem játszottam Megamikorral, másrészt nálam volt a köpeny, amivel úgyse tudott volna idézni! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:00 

Hát a nyári táborban éppen úgy volt, ahogy leírtam. Megamikor úgy győzött, hogy csak az idézett elementaljaiból maradt pár darab. Ekkor pedig nem számított győztesnek, mert a TELJES serege megsemmisült.

Megamikor hiába hivatkozott arra, amit leírtál (kiírta a gép, hogy győzött), nem volt győztesnek tekinthető, mert mindkét fél teljes induló serege megsemmisült, így az eredmény döntetlen lett. Megamikor ezért hagyta abba és ezért nem nyerte meg a támadást!!!

Egyébként így is van értelme az elementál idézésnek: megvédheted velük a sereged :D :D :D Kellemetlen, hogy most pont az érintettnek kell döntenie a korábbi gyakorlattal szemben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:06 

Üdv!

Szerintem is ha csak az elementálok maradnak, akkor döntetlen. De nem én döntök, hanem Te és Vologya.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:08 

Vologya azt írta Mugger dönt...

Azért jobb a verseny előtt a kérdések tisztázása!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:10 

Akkor Mugger biztos jól fog dönteni. :D Reméljük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:14 
Heroes Team

Hali!

Gyerkek, ez marhaság! Támadásban egyértelmű, hogy csak akkor van értelme az elementálozásnak, ha akkor is nyer az ember ha csak elementálok maradnak (ahogy Mugger is írta :!: ). A táborban az 1vs1-ben volta az a szabály, hogyha valaki, csak elementálokkal nyer akkor 2:1-re nyert, 3:0 helyett. A Megamikor féle esetet nem ismerem, de ezek szerint Megamikortól jogtalanul vontak le pontot...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:20 

Nem Nimbus nem pontot vontak le, hanem az egész támadást... Ezt én igencsak szem előtt tartottam azóta, ezért a varázslós seregeknek nem volt esélye NÁLAM. Ha inenn ez másképp lesz, akkor ezt jó előre tudni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:25 
Heroes Team

Khmm... Levko... talán ha figyelmesebb lennél... :roll:

Én az 1vs1-re írtam a pontosztást, ahol ez szabály volt. Azonban a támadásban az ELEMENTÁLOKRA vonatkozólag semmilyen szabály nem volt, és nem lett volna fair...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:30 

Nimbus én figyeltem. 1vs1 ben nem indultam, a szabály amit ismertettem, a TÁMADÁSBAn volt. Tudom, ott voltam, és Karesz is tudja, aki az elvesztett meccsét (Megamikor ellen) 2-0-al abszolválta, mert Megamikornak ezután elment a kedve a támadástól. Megértem.

Szóval, ha most másképp lesz, az nekem új és mindenkinek aki a nyári tábor támadásán ténylegesen részt vett és hallotta Vologya szabályismertetését.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:48 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát abban biztosak lehettek, hogy én nem fogok a saját csapatomról dönteni, én szerencsére sem az árlistajavításban, sem a szabályváltoztatásban nem vettem részt, de még csak Megamikor elemental warjáról semhallottam ! :( Ha tudom biztos én se elementálozok s most is csak azért tettem, MERT a SZABÁYLOK közt SEHOL SINCS leírva, hogy NE lehetne úgy győznöd, hogy csak elemental marad! Azt azért erősen furcsállanám, hogy egy sokkal értékesebb 1 vs. 1 meccset eldönthet, egy támadásmeccset pedig NEM az Elemental war!

Tehát szerintem mivel egyszer már bevált a szavazás, szerda este 20:00 -ig minden támadásban érdekelt írja ide a véleményét, lehet -e elemental warral nyerni, vagy sem, egyszerű többség dönt, én mint egy Robespierre megyek a guillotine alá! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:52 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Én úgy emlékszem, Megamikor azért adta fel a támadás meccsét Karesz ellen, mert szorította az idő és az Ő csatáit csak szarakodva lehetett lejátszani... :roll: És volt valami vitatott lépés is, már nem teljesen emlékszem, amiben nem tudtak Karesszal megállapodni. :roll: Azt hiszem emiatt még nem Ő volt az abszolút favorit és nem ezért nem nyerte meg a támadást... :roll: Abban igazad van, hogy jó előre tisztázni kell a dolgokat, de jól itt már nem lehet dönteni szerintem, mert minden csapat ismert már... :roll: Mugger Bátyó, ha a maga javára dönt és azt mondja, hogy az elementálokkal is győztes az, akinek állva marad a serege, hiába semmisül meg a végén, akkor azt mondják rá, hogy maga felé hajlik a keze. Ha másként dönt, akkor meg leírhatja előre a csapatát, mert esélye sincs meccseket nyerni... :shock: Ez a tipikus patt helyzet... Bárhogy is döntünk, az valakinek nem megfelelő! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:55 

Én csak a nyári tábor TÉNYEIT írtam le és kérdést tettem fel a 4.BB-re. Palotaforradalmat nem akarok, s ha Mugger nem szavaz, érdekeltként nyilván én sem voksolok.

Ha a többség dönt azt, ha Mugger, akkor azt fogadom el és igyekszem úgy győzni, hogy elemental se maradjon.

Azért fontos ez a kérdés, mert gyanítom, hogy nem a néhány angyal leverése fog sokunknak nehézséget okozni.

(Egyébként még a táborhoz annyit, hogy eldönti az elemental war a támadást is: 1-1 re.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 15:56 
Heroes Team

Egyértelműen, LEHET! Ezt nem is kellene szavaztatni...

Megamikor féle ügyről, mint említettem nem hallottam, mint ahogy azt sem, hogy Vologya ezt kihirdette volna! Összességében felesleges erről vitát nyitni!

Egyébiránt a támadásban teljesen esélytelenek az elementálos csapatok ezzel a szabálymódosítással, mivel az árlista nem ezzel az elementálokat jelentősen meggyengítő szabállyal lett megalkotva!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 16:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Levko: Én természetesen nem szavazok, de rajtam kívül mindenki,-így Te is - tegye meg, én biztosan nem fogok senkire sem megsértődni, akkor sem ha nem egyezik a véleményünk! Viszont rajtam kívül, mindenki véleménye FONTOS!

Mindenesetre akár mi is lesz az eredmény, azt a legközelebbi szabályzatban jelezni kellene a kellemetlenségek elkerülése végett!

Nimbi: Ezt én is úgy gondolom, ahogy Te, de döntést mindenképp igényel, mert a probléma valós, minden más esetben megtehetem, hogy vállajam az ódiumát, jelen esetben NEM, ezért kell a többiek véleménye!!!
Szerencse, hogy egyedül engem érint, így számomra negatív döntés esetén is csak egy csapat marad ki.

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 ápr. 24 hétf., 19:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 16:41 
Heroes Team

Üdv,

Kemény dió. :roll:
A szabályok nem tiltják. Lényegében azt kéne eldönteni, hogy mit értünk csata megnyerése alatt.
Akinek a győzelmi animot mutatja, vagy akinek a pályán marad a hőse a csata után? Jelen (elementálos) helyzetben, az előbbinél egyértelmű a győztes, az utóbbinál meg egyértelmű a döntetlen.
Mivel ez támadásverseny, ezért szvsz lényegtelen, hogy valakinek megmarad a hőse a csata után, vagy nem. Ettől függetlenül megnyerheti a csatát.
Én arra szavazok, hogy most lehessen elementálokkal nyerni. (Persze nem árt, ha Mugger vigyáz az angyalaira! :D )

A következő támadásversenyre kellőképpen le kell majd szabályozni a dolgot!

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 16:51 
Heroes Team

A viták elkerülése végett, szerintem maradjon a jelen árlista megalkotásánál figyelembevett szabályok, s mint (majdnem) minden észrevételt a köv. versenyig le kell tisztázni! Szerintem :roll:

Most akkor Az Elementál Win-re szavazok!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 17:04 

Energy ugy iteli meg lehessen nyerni akkor is ha csak elemental marad...es ez nem csak azert lett igy dontve,mert Mugger haver ,hanem mert logikus,hogy az o hose marad eletben a csata vegere ha elementallal nyer,nem az ellenfele.Volt ra pelda nem egyszer h igy nyertem,meg anno...ez is gyozelem.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]