Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 627 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 01 kedd, 23:01 

Sziasztok!

Tök jó volt a verseny! Hála érte a lelkes szervezésnek! Tudom, hogy soxor a szerncse mellém szegődése segített tovább, és épp ezért nagyon is meg lehetek elégedve a helyezésemmel! :) Sajnálom Warlockot, aki nagyon sportszerűen viselkedett az összecsapásunknál, aztán pedig egy kockadobás ejtette ki a továbbjutók közül! És külön hála Tekinek aki a fáradtságával juttatott tovább! Ssthnak sajnos nem lehetek hálás, hiszen őt még a sok sok óra alvás nélkül töltött idő sem törte meg annyira, hogy győzelemhez segítsen! :P
A támadásban az előző második helyem után most sikerült nyernem! :) Ennek nagyon örülök, főleg, hogy a seregem "csak" a tábori átdolgozott verziója volt! Nagyon sok ötletes és jó csapatot láthattunk! a meccsek mind érdekesek és izgalmasak voltak! Sokat izzadtam, főleg Karesz, Vologya, Jou, Nimbus és Hzsolt csapata ellen! A győzelmem az utolsó pillanatban dőlt csak el, hiszen minden Vologya végső csatáin múlott! Az első helyezésért némi illegális előnyhöz juttatáshoz is folyamodtam a Vologya - Lord Shaba rangadón! :lol: (konektor...)
Kösz a sok gratulációt! :)
Ezúton szeretnék külön gratulálni a három döntősnek, az új embereknek a játékukhoz, a szervezőknek pedig a bonyolításhoz!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 02 szer., 9:07 
Heroes Team

Üdv,

Köszi mindent, nagyon szuper volt.
Élménynek hatalmas volt; az eredményeimet inkább nem kommentálnám :D .
A hangulat jó volt (főleg a csoportomba kapott mindenki +3 morált) és a Vologya elleni meccset azt hiszem még sokáig emlegetni fogom. Az tény, hogy ennyi morált életemben nem kaptam egy csata alatt. Nimbus bíztatása ellenére se sikerült lebontanom Vogyi seregét. Dehát nem lehet mindenki kőműves... :lol:

Gratula mindenkinek.
Várom a következő online tornát.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 02 szer., 10:18 

Akkor én is írnék pár keresetlen szót a 3.BB Bajnokságról.
Nagyon örülök, hogy mindenkinek tetszett a hely, remélem, hogy a legközelebbire is sikerül megszerezni, de ez nem biztos.
Nos azt hiszem rossz célt tűztem ki magam elé, de azt legalább elértem! A célom a nyilas kupa és 2 győzelem volt.
De sajnos a cél elérésének nem tudok felhőtlenül örülni. :oops:
Ezért a következőre azt tűztem ki magam elé, hogy 3 győzelemmel továbbjutás+ Mr. Luck.
A csatáimról:
Az első meccs Vologyával a Hive-on sajnos nagyon nem indult jól, nem tudtam hőst választani, ezért Random hősökkel indultunk, ami nálam Tower esetén sajnos nagyon nagy hátrány, mert bizony Neela helyett nem nagyon van jó hős, (legalábbis számomra), és Daremyth lett a főhősöm. Bár valaki megvédte a map-ot, nekem azért nem tetszett, mert sokkal nagyobb a szerencsefaktor a pályán. Mivel nagyon nem fejlődött a hősöm, ezért nem tudtam kivenni a kannát, és csak a földalatti Relicet tudtam kivenni, Vologya pedig 2 Relic-et és egy Major Artifact-et talált a vizen, így fordulhatott elő, hogy a végső csatánál eleve esélytelen voltam, mert Vologya Octaviával 22-es Powerrel jött, nekem pedig a varázslóval 1-es Attack, és 5-ös Powerrel kellett volna megvernem, amire esélytelen voltam. :cry:

Kertics ellen viszonylag jól jött össze a NorthvsSouth, mert dupla Fortress váram volt, úgyhogy nagyot nézett, amikor átjött, és meglátta szegény Tazart 50 körüli Mighty Gorgonnal, expert Resistance + Recanter Cloack-al. 8)
A végső csata bármennyire is jó játékos Kertics, csak formalitás volt.
Laca ellen volt némi szerencsém, mert bebukta a főhősét a földalatti Háborún, ahol én Mephala, ő Neela, aztán pár hét múlva visszadta neki Neelát, és végül le tudtam győzni. :P :twisted:

A körbeverés utáni Szétlövés körbeverés, és a kockadobással kiesés már csak hab volt a tortán. :cry: :o

A következő versenyen azonban visszatérek! :wink: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 02 szer., 12:52 

Sziasztok!

Gratula mindenkinek: kinek a szervezésért, kinek a versenyzésért. Az élménybeszámolók alapján igen jó móka lehetett: azt hiszem jómagam is elkezdem gyűjteni az XP-t, hátha a következőre sikerül feljutnom.
Úgy látom a legtöbb emberben a h3 1vs1 hagyott mély nyomot. A h3 támadásról alig írtok, pedig látva a pontszámokat és ismerve a seregeket igen szoros és jó verseny lehetett az is. Bevallom az előzetes esélylatolgatásnál én Laca győzelmére nem tippeltem volna (külön gratula), Vologya viszont nem lepett meg. Alkin + gorgon-ok igen éles szemű meglátás és nagyon jó választás volt. Személy szerint nagyon örülök, hogy Nimbus a sárkányokkal olyan elől végzett.
A következő árlista-módosításnál esetleg érdemes figyelembe venni, hogy egyedül a barbár várból nem érkezett sereg. Ennek valami oka lehet.

Minden BB-snek jó regenerálódást:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 02 szer., 22:57 
Heroes Team

Sziasztok!

Lzo elküldte az online toplista jelenlegi állását, itt találjátok az excelt:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb/online_top.xls

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 12:23 

Ámberek!

Megfordult a felyembe az a rettentő gondolat, hogy csinálnék egy 1vs1 mapot, amit esetleg, ha érdemes lenne rá, használhatnátok a következő versenyen. (Tényleg, mikor is lesz az, Mugger? :lol: ). A következőkben kérném a tanácsotokat:

Úgy képzeltem, hogy mivel elég sokan panaszkodtatok arra, hogy a másiknak mekkora mákja volt, mert bejött neki valami random táp, a pályám a következőképpen nézne ki. A felső szint nem tükörszimmetrikus lenne, hanem duplázott (azaz a pálya bal oldala teljesen úgy nézne ki, mint a jobb), alul meg lenne egy amolyan aréna-féleség. Mind a két játékos az arénát egy színes kapun tudná megközelíteni, amin az ellenfél eleinte nem tudna átmenni, csak ha leveri az őrszörnyeket az ellenfél hasonló színű, lenti sátra elől.
A pályán nem lenne semmi random dolog, tehát fix monszták, fixen lehelyezett artifactok, és minden kilőve amiben a "random" szócska szerepel. :cry:
Hogy ne legyen túl unalmas, minden játékos már induláskor kapna pár kulcsként használható artifactot, amivel olyan kapukat (quest guard) tudna nyitni, amik mögött különböző skilleket tudna választani magának (pl. egy artifactja van, és eldöntheti, hogy ő az Offense+Armored skillt veszi fel, vagy monmdjuk az Air Magic+Sorceryt), illetve egy másik kulcs tárggyal a nagyobb hatralmú artifactok közül is választhatna magának egyet. No ezt kellene majd finomítani...
Így azután tényleg csak a taktikai tudás döntene a pályán, a szerencse kilőve (télleg, még a Luck skillt is letíltanám :lol: ).

Nos :?: Jóvanna, tudtam én, hogy hamvába holt, hülye ötlet... :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 12:40 
Heroes Team

Sziasztok!

Beorn: Hát a köv. verseny időpontjárol fogalmam sincs, ez elsősorban helyfüggő, s mivel a mostani BB helyszínét is bérleti díj NÉLKÜL kaptuk,
a szívességet viszont nem illik kiprovokálni, ezért fogalmam sincs mikor telik el annyi idő, hogy megkockáztathatunk egy újabb szívességkérést! :)
Egyébként amennyiben valaki tud egyéb helyszínt szerezni, akár a jövő év első hónapjaiban megrendezhetjük a 4.HBB -t. Ha nem sikerül más helyszínt is beújítani valszeg csak a jövő évi tábor után!

Épp most írnék ki versenymapkészítő pályázatot a megfelelő rovatban, szerintem mindenképp érdemes lenne legalább 30 minőségi multitérképet összegyűjteni, ezek egyik része ToH -os (persze lejavítva!!!), másik tábori, harmadik eddig méltánytalanul elfeledett multimapok (Kertics és Cooper térképét annak tartom!) s negyeddikként az újabb térképverseny remekei lehetnének! Szóval tessék nekiállni multimapot készíteni!!!!!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 12:43 

Helló Beorn!

Huh de nehéz kérdés!

Az hogy csinálsz az jó ötlet, az hogy nem tükör, hanem ugyanúgy néz ki a pálya 2 oldala szerintem megint jó ötlet.
De hogy minden luck-ot tíltsunk ki a pályáról, már kényes kérdés, mivel én attól félek, hogy ezzel megölnénk a játékot, nem maradna az a kis izgalom, hogy mi is van a ládában, mit szedek fel mondjuk a vízről stb.
Megszünne a Heroek közti különbség, ha fixen választhatna skillek között.

Mondja ezt a 3.BB Mr. Unluck-ja.
Mindenesetre voltak jó ötleteid, úgyhogy mások építőbb jellegű kritikái után még ki is lehetne hozni belőle valami jót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 13:02 

Lehet hogy én is kreálok egyet a sok tapasztalatommal. :)

Egyébként miért vagyok ennyire hátul az online listán? Nem értem. :)

A skilles dolog mondjuk tényleg nem rossz, de a random artifact az maradhat szerintem csak a relic legyen fix. Arra ott lesz az utópia.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 15:52 

Szasztok!

Hogy egy kis örömhírt is vigyek be, miközben az üzemeltetők felé befizettem a számlát, megkérdeztem, hogy mit szólnának hozzá, hogy ha jövőre is itt rendeznénk a következő versenyt, és azt mondták, hogy nem biztos, hogy ugyanabban a termeben, de az épületen belül, hasonló szinvonalú helyen megoldható lesz a verseny.
Pl. akár a május 1.-i hétvégén, ami 3 napos lehetne is rendezni a köv H3BB.-t. De természetesen az időpontról a szervezők döntenek.

u.i. 20 oldalú kockám is van, ha esetleg 20 pályát szeretnétek a versenyhez adni. :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 16:37 
Heroes Team

Sziasztok!

Hú, az nagyon jó lenne, asszem minden heroesfan örülne neki, addig lenne idő mndenféle map, árlista és egyéb átalakításra!

Üdv. Mugger

U.i: Legalább 30 map kellene, olyan kockád van? :) :) :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2005 nov. 03 csüt., 16:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 16:41 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Hú, az nagyon jó lenne, asszem minden heroesfan örülne neki, addig lenne idő mndenféle map, árlista és egyéb átalakításra!

Üdv. Mugger

U.i: Legalább 30 map kellene, olyne kockád van? :) :) :)

Sajnos azthiszem 30 oldalú kocka nincs, de egy 6 és egy 10 oldalú kockával meg lehet oldani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 16:43 

Ha kell, van D4, D6, D8, D10, D12, D20 dobóidomom. Ezekből szerintem bármilyen számot össze lehet hozni (pl. D10+D20, 2D20...) :lol: :lol:

Két D10-el meg simán lehet D100-at is dobni... :lol: :lol:

És mi lenne, ha egy zsákból húznák ki az illetők a pályákat jelentő, számozott korongokat? Így azután télleg akárhány pálya lehetne...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 03 csüt., 16:57 

Beorn the Shapeshifter írta:
Ha kell, van D4, D6, D8, D10, D12, D20 dobóidomom. Ezekből szerintem bármilyen számot össze lehet hozni (pl. D10+D20, 2D20...) :lol: :lol:

Igen bár ha a 30-at egy D10+D20-al dobod, akkor az 1. pályán nem gyakran fognak jétszani :twisted:

u.i. Éljenek a szerepjátékosok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 04 pén., 19:33 
Heroes Team

Huhh! Végre a net és a szabadidőm 1 pár perc erejéig összefutottak.
A BB nagyon szuper volt, köszi mindenkinek aki szervezte és annak is fent volt. A legdurvábban az tetszett, hogy még magamat is megleptem az 1vs1 továbbjutással :shock: ! Na mindegy legközelebb talán jobb lesz ha nem lesz éjszakázás, slegközelebb LENULLÁZOK MINDENT RAJTAD Vologya ha összekerülünk az biztos :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!:

A térképekhez meg annyit, ha netán lesz ihletem (és sok kedvem) lehet hogy készítek 1-et januárig!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 04 pén., 23:22 
Heroes Team

Sziasztok!

Elkezdtem felpakolni a képeket az oldalamra, a szombat napközbeni csoport képei fel is kerültek, folyamatosan igyekszem felrakni mindet.

A MuggerAlmanach/III.Budapest Bajnokság alatt megtaláljátok őket.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 08 kedd, 14:42 

Megkésve, de azért én is leirom az élményeimet.

A legnagyobb az volt, hogy egy cirka 6 éves gamével nyomulunk, minden versenyen egyre többen, s ahogy elnéztem a H5 -t marad ez a tendencia, legalábbis multi fronton.

vs GJodie
The Hive
Tamika/Necro
Rákapcsoltam, ami azt jelentette, hogy 5. nap vehettem újra Tamikát, 2. héten kaptam Animate dead -t, igy nem volt semmi akadálya, hogy nyomuljak, 1x mentem vissza az Impo ért, de végül is a 4. hét elején átértem, s elkaptam GJodie hősét, ott rossz volt a hangulat, a warriors tomb látogatása miatt, igy könnyedén győztem.

vs Aant
Nyugat vs Kelet
Pyrre/Inferno

Áldott legyen annak a neve aki megvariálta a questeket, rohangátam keresztbe, az idő fogyott, 2-t nem is vittem vissza, Pyrre átugrot a kardért, majd a 3. héten az ellenfélhez, a várát is bevettem, tornyot nem húztam, mert basic wisdomja volt a drágának.
Ez lett a bukta, Aant lényeit nem fogta a villám, a Devilt és társait eléggé....megostromolt, még menekülni sem tudtam, megérdemelten győzött, továbbra sem kedvencem az Inferno, sőt..........

vs Garas Máté
The Hive
Tazar/Fortress

Győzni kellett, mert a továbbjutás volt a tét.
Tazar papa hozta a formáját, log, earth massba már az elején, resurrect volt az infernoban, igy bátran nyomulhattam, 3. héten már középen, de most kicsit óvatosabban támadtam, csaka 4. héten, elfoglaltam a várat, majd kicsit kerestem a főhőst, de meglett..................

Körbeverés miatt kockadobással jutottam tovább, ezt nem igazán éreztem igazságosnak, én szivessen játszottam volna egy szétlövést, vagy valami heroest.

vs Nimbus
Battle4Glory
Clancy/Rampart

Rutinossan Rampart vs Rampart igy Mephala maradt a tavernben.
Ez volt az a game,ami kb. évente 3x van,ahol nem jön össze semmi, Clancy lvl10 nél is 1 knowlidgel nyomult, azaz szenvedett, szarul fejlődött, Nimbi meg jól tolta, simán bealázott, még az utopiámat is kihozta.

Hát igy buktam el a BB3-at.

A következő versenyt ajánlatos 3 naposra tenni, az éjszakai műszak eléggé leamortizálodott.
A csoport meccsek napközben, támadások este, a ki - ki meccsek a következő nap, vagy valami hasonló.

Most a Jedik buktak, de mint tudjuk visszatérnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 08 kedd, 15:07 
Heroes Team

Hi!

Adler pöttyet már fáradt volt... ráadásul az én Ice boltos hösöm (nem tom a nevét :oops: :roll: :D ) elég jól kapta a cuccokat. A végén nekem volt volt earth elemental + 4000-es implo... Adlernek meg Recantere :lol: :lol: . Viszont míg Clancy lightningja csak pár százat ütött, addig az én oldalamon 2000-essével jött a mennydörgés 8) .

A döntöt igyexem mielöbb lebonyolítani (talán még sikerül az idén :? )

Mugger, képek mikor lesznek? :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 08 kedd, 15:35 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát igen, épp Adlerral beszélgettük, hogy egyre nagyobb sikere van ennek az egyre öregebb játéknak. :) Azért reménykedjünk, hogy a H5 multira is alkalmas lesz!

Nimbus: a napokban felteszem az utolsó díjátados képeket is s küldöm Gepynek a linket, hogy ide is felkerülhessen.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 09 szer., 10:56 
Heroes Team

Sziasztok!

Sikerült az összes használható képet, anyagot feltennem az oldalamra, s elküldtem a linket Gepynek, remélhetőleg mihamarabb itt is láthatók lesznek. Ha valakit érdekel, a támadásösszesítők is felkerültek, nyomon lehet követni az összes egymáas elleni mérkőzést!
Részemről a fáklyás...

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 627 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]