Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 18:44 

Adler írta:
Online versenyre Szotyin és Adleren kivül kik jelentkeztek??

Mondjuk Szotyi ősmágusvisszaterőmester lirhatná az esetleges szabályokat is,hogyan képzeli a tornát.

En is jelentkezem csak patcheljem valahogy meg a H3-mamat... :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 18:54 

OmenTD írta:
Adler írta:
Online versenyre Szotyin és Adleren kivül kik jelentkeztek??

Mondjuk Szotyi ősmágusvisszaterőmester lirhatná az esetleges szabályokat is,hogyan képzeli a tornát.

En is jelentkezem csak patcheljem valahogy meg a H3-mamat... :x

Omen el kell keserítselek, ez a verseny befejeződött. Nem mondom hogy véget ért, inkább vége szakadt. Ugyanúgy, ahogy Teki kolega által szervezett verseny is. Bár azt remélem folytatjuk... Teki nyilatkozhatnál ebbéli szándékodról egyébként. De úgy vettem észre mostanában egyre több ember lelkesedett be az online heroesra, így szerintem ősztől ha Teki nem folytatja, akkor új verseny kezdődik, olyan, ami be is fog fejeződni.

ArchConan random templatés fejtegetésének örülök, mert ő jobban össze tudta foglalni mint én, mivel évek óta csak ezeken játszik. Hogy az ebbéli véleménykülönbségek kicsit eldurvultak az már más tészta. Én azért bízom benne hogy a fröcskölést ha akarjátok folytatni, akkor privátba lehetőleg.
GLHF

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 19:28 

petrus írta:
En speciel utalom, mert GAGYI az esetek 90%-aban, de annyira, hogy az mar faj!

Ugye jól gondolom, hogy sose játdszottál Panic, vagy Balance templatén. Ezért nem igazán értem, hogy mi alapján ítéled meg. A sima random generátor valóban az esetek 90%-ában 1 nagy fost csinál. Éppen ezért vannak a templaték. Sajnos ebben is vannak néha blokkolások, de nem olyan gyakori. Ki kell próbálni, utána ha nem tetszik, akkor továbbra is hanyagolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 19:43 

Az online torna elméletileg folytatódik csak hogy mikor még nemtom. :D

ArchConan-nak üzenem hogy végig olvastam a fejtegetését. Mind szép és jó de szerintem ettől senki sem kedvelte meg a random mapot. Max mindenki leveszi rólad hogy milyen király vagy random és fix pályán. Biztos jó vagy ezt nem tagadom de speciel engem nem érdekel. :)

A lényeg hogy a szerencse fontos tényezője a játéknak!!!! Ezt akár így gondolod akár nem így van. A fix pályán sok minden függ a szerencsétől és a randomon is. Annyi különbséggel hogy a két típusban más más tényezők játszanak szerepet. Szerintem randomon nem mindig húzható olyan könnyen mint pl. a stronghold.

A lényeg amit szeretnék mondani hogy valaki a randomot szereti valaki a fix pályákat. De könyörgöm ne a fórumban győzzétek meg a másikat hogy miért jobb a másik típus. Ez olyan mintha azt mondanám hogy a Coca-Colát szeretem bogpista (bocs hogy téged hozlak példaként) pedig a Pepsit és akkor azon vitatkoznánk hogy melyik a jobb miért. Röhej, nekem ez a véleményem. Nyugodtan lehordhatsz ezért nem érdekel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 20:08 

Teki: Örülök, hogy folytatódni fog. Szeptembernél előbb semmiképp, mert most mindenki szabadságol, nyaral stb.
A random mappal kapcsolatban épp ez volt a fejtegetésünk fő oka, hogy rávilágítsunk miért is jó a random map. Persze ki kell próbálni, hiszen a puding próbája mint tudjuk az evés. Ha a szerencse faktor minél alacsonyabb, annál inkább előjönnek a játéktudás béli különbségek. És ez lenne a követendő cél. Persze csak ha jó játékos akar valaki lenni. A várak esetét Conan már pedzegette. Itt más erősorrend van, mint mondjuk West vs Easten. M-es mapokon a fortress, stronghold nagyon erős, míg L-es Xl-es-en a Castle a főfavorit. Hidd el Teki egy Panic templatén nincs sok szerencsefaktor. Csak az, hogy milyen ügyesen tudsz csatázni, és mennyire vagy merész 1-1 lépéssel. Pl. hamarabb bevállasz 1 veszteségesebb csatát és áttörsz 1 nyersanyaggazdag területre. Gondolkozni kell, meg kell fontolni a lépéseidet, hogy mi éri meg és mi nem. Más a feelingje. Én sem szerettem régen a randomot...

Pont ez a lényege a fórumnak, hogy itt mondjuk el a tapasztalatainkat, érveinket a dolgokról. Ezért tesszük. :)

ps: Ja és a Coca Colát valóban jobban szeretem :) :D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 20:34 

kedves archconan
amig nem volt családom, lehet többet játszottam mint te, mostanra valószinüleg utolértél a játszott meccsek számában, sőt le is hagytál............
ehhez gratulálok

azt, hogy kivel játszok, nos amikor időm van,akivel éppen tudok,de Te biztos olyan nagy penge vagy, hogy szelektálhatsz a playerek között.........nos hajrá, aki esetleg newbie avval nem játszol, mert kitudja, igaz..........neked is jól esett volna, ha azt kapod, amikor kezdő voltál, hogy veled nem játszom, mert nem kapok érted elég pontot.

a csalásról, kikérem magamnak...........bár ismerve téged, neked aki, orosz vagy román, bulgár az alapból csaló, csak azért mert néhányan elkenik a szádat, s a nagy eszeddel nem tudtad felfogni, hogy van ilyen.

ja, tudom, biztos az hiányzik a lelkednek, hogy Tégen nem istenit senki.........**** ügy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 20:41 

A csalásról pedig annyit hogy mindenki csalhat csak a saját lelkiismeretére van bízva. A Cod-ban sem lehet bebizonyítani hogy csalsz-e vagy sem. Csak vanak gyanús esetek amit megemlítesz aztán vagy csalás vagy nem de bizonyítani nem lehet. A Heroesban is elég nehéz bizonyítani tudtommal ha nem így van akkor kapok egy 2 oldalast fogalmazást Conantól hogy miért lehet. biztos ebben is profi vagy akkor.

Abba hogy mindent meg lehet beszélni a fórumon az nem azt jelenti hogy a másikat szidni nyílvánosan azt lehet. Hiába van szólásszabadság mégsem mondhatod a miniszternek hogy hülye. Sőt igazából senkinek sem lenne szabad de ezzel már nem sokan foglalkoznak. Ha ez nem érthető akkor szólok hogy a fórum szabályzatán módosítani kellene egyes személyek miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 20:50 

versenyügyileg a Lords tipusú gaméhez mit szólna a brigád?

a mappok már megvannak, de sajnos a szabályokat nem találom sehol

sőt nem is nagyon emlékszem:(

senki nem játszotta anno a ToH-n?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 20:57 

Teki írta:
De könyörgöm ne a fórumban győzzétek meg a másikat hogy miért jobb a másik típus

Az erről való meggyőzésről, értekezésről beszéltem nem az anyázásról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 22:15 

LOOOL mekkora comment archnemtomki, hat ja en a leggagyibb emberek ellen jatszom azert voltam ketszer 60 meccsbol empire, te kis idiota te lool

Hogy te mekkora looser lehetsz az eletben ember... nem tom hanyszor vernelek halalra barmilyen palyan, barmilyen templaten, barmilyen settingssel... gyenge vagy, mint a harmatos libafing te idiota nagykepu kis senki!

Ps> nem tom hanyszor vertelek eddig el te kis boszme....

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 4:41 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 5:12 

Dear Conan,

"Kis pajtas" :D te meg annal is primitivebb vagy, mint aminek hittelek.. Szetrohogtem az agyam a hozzaszolasodon. Az allatot nem hozhattad ki belolem, mert az vagyok, meg isten is meg nagyur stb. Es tudod miert ? Mert nem ugy hivnak hogy arch conan ... mar a neved is a vicc kategoriaba tartozik. Ja emperor... igaz csak ketszer voltam a top 10ben, meg a csonka szezonban elso, amikor Vesuvius close-olta a szezont, de erre te nem emlekezhetsz, mert akkor meg 80%-on nyomtad a gep ellen Warmongersen.
Az, hogy milyen jatekos vagyok es, hogy "alazni szeretek," meg ilyen hulye dumak ugy erted, ahogy akarod.. szvsz szerintem te vagy az egyeduli,aki nem ertette, de no blame, mert tudom ezek utan , hogy egy retardalt **** vagy es minusz 40-es IQ-d nem enged a burkolt ironia megertesere.
Masik comment: aki elveszti a hoset, az szepen reportoljon, mert ez nem az ovodasoknak valo autosave games pizsamas pocsfaszuak jateka,mint ahogy te jatszol, te kis offline palanta!

Petrus

p.s: az meg egyertelmuen kiderul a hozzaszolasaidbol, hogy egy fellengzos, nagykepu, ontelt kis senki vagy, aki raadasul meg jatszani sem tud-talan ezert is ismernek annyian a zone-on, NEM :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 5:27 

Bocs az ujabb hozzaszolasert, de elfelejtettem Conan-apo egyik commetjere reagalni...

Nem tudom hogy, melyik kisujjadbol szoptad, hogy nem szoktam vegigjatszani a jatekokat..... ez ragalom, de toled ez sem meglepo! Tanulni ebbol a jatekbol en meg mar nem igazan tudok, mert nincs mit, neked viszont meg szukseged lenne ra... ha akarod adok orakat, akar random templatekrol is. Jelentkezni a kovetkezo cimen lehet:

www.ken.com

Oszinte tisztelettel,

Peter

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 5:56 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 5:58 

Bocs, megint en vagyok. Epp dumaltam Rock_bul-lal, aki jatszott veled mar parszor, csak mivel elkente a szadat , mint a szart, ezert szerinted cheater. Na mar most en jatszottam a csavoval legalabb 10 szer,kul. mappeken , meg random is (WOW!) es tobbszor nyertem, mint veszitettem. Nagyon gyors, jo stratega, fenyevekkel jobb, mint te. Epp meselte, hogy mekkora LAMA vagy, mert mindig droidokkal ellen nyomod, hogy a szaros kir recordod 70-30 legyen. Meg a hivatalos tornan sem alltal ki ellene, azert ez is mutat valamit. Te fikazol mindenkit, de azt nem latod,hogy mekkora looser vagy. Annyira sajnallak! Es meg te pofaztal nekem arrolm hogy milyen playerek ellen jatszottam... en mindig a legjobbakkal jatszottam, mert abban volt a kihivas pici fiam, es megnyugtatlak tobbet tanultam azokbol a meccsekbol, mint ami neked valaha is megadatik. A magyar focis analogiad tenyleg jo volt,azt nem firtatom, olyan szinten nyomod kb. te is.

This was my last post I promise, just this miserable fuckhead had to get what he deserved... Osszatok ti is, megerdemli:)

Petrus :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 6:09 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 6:23 

hehe, meg jo, hogy csak ilyen nuansznyi dolgokra tudsz reagalni, mint ki/vegig igekotos szarok, nevetseges!
Mind1,legalabb mindenki tudja most mar, hogy mekkora looser vagy ha mar egy credible player is megmondta, hogy a jatektudasod ZERO!
Megmutat valamit az elozo hozzaszolasod is abbol, hogy milyen sunyi kis ember vagy...

Peter

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 6:35 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 6:51 

Ocsem, hogy te ugy hazudsz, mint a vizfolyas az mar tuti..... hihetetlen primko egy allat -humanoid vagy:)

Szep almokat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 30 szomb., 7:05 

ja a masik, mit lehet visszakeresni a wwww. nemtommin, legalabb a linkjet tudnad te szerencsetlen ahol jatszol:

http://www.wizardsandwarriors.net/woemain.htm

A rekordjaim meg ott vannak a tohon te szerencsetlen, szal jo lenne ha mennel optometrikushoz, meg adjal a szerencsetlen sakknagymesternek is, mert nem latja mar a babukat.... MR. ALMASI ****

Peter

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]