Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 28 csüt., 19:51 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:17-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 28 csüt., 19:54 

ergo
mintha fix mappon játszanál, ott általában ezek alapból nincsenek.

tehát pont elveszik a random varázsa, szvsz.
hiszen azért random, mert randomok a dolgok.

3rd party host az megoldható szerinted?

ps.
ami randomot nyomtam az mindegyik no rules volt...........teljes szabadság.........:)

na mindegy, kinek a pap, kinek a papné.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 28 csüt., 19:57 

bogpista majd nyomjunk egy S-es randomot ok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 28 csüt., 20:01 

Teki1986 írta:
bogpista majd nyomjunk egy S-es randomot ok?

Életembe egyszer játszottam és megfogadtam, hogy soha többet :) De másba benne vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 28 csüt., 20:13 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:19-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 28 csüt., 23:57 

Adler írta:
bár, ha beválik valamelyik template lehetne nyomni a köv. táborban, szigoruan L mappon water és under nélkül, ja és no rules, all random.

Vannak kimondottan 2vs2-re készült templaték is. Nagyon jók szoktak lenni. Eddig egyszer játszottam a zonán, de nagyon jó volt. Lehetne jó kis 2vs2-et nyomni ha összejövünk 4-en, akár most hétvégén is. És akkor már nem lesz zsákbamacska. De azt tudni kell, hogy a 6 öra játék az a minimum kell hozzá.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 1:19 

Sziasztok!

Minden kussoljon, mert a RANDOM tenyleg **** :lol: Na ez csak vicc, aki jatszani akar, az jatsszon randomot amikor akar, aki nem az nem... En speciel utalom, mert GAGYI az esetek 90%-aban, de annyira, hogy az mar faj!
A fixed map meg azert fixed, hogy balansz legyen es ********* sok random element lehet igy is benne, szal erre ne hajazzon senki ( 600+ oline game utan azert tudom... )

Adler meg tenyleg ISTEN 8) Egyebkent meg provokaciora provokacioval valaszolni elegge identitasdiffuzioban szenvedo egyenre vall MR.

Na johet mindenki alazni, Tekivel jo gamet nyomtunk tegnap! Thx Teki +1szer :!:

Petrus :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 1:42 

hm én csak elmondtam az aggályaimat, hogy miért nem tetszik, vagy inkább mi nem, erre az okos, mindentudó conan, hát ugye...............

csak azt kaptad, azt a stilust amit képviseltél a beirásoddal, lehet kicsit keményebben, csakhogy szokjad..............ha meleg van kapcsold be a klimát :idea:

szerintem itt zárjuk le, én nem ohajtok ilyen marha okos és intelligens emberrel "beszélgetni", hiszen, hogy jövök én ehhez :shock:
ha az Isten túl erős, szólits Nagyúrnak:))))
bogpista:
egy táborra ez tűl hosszú lenne, már a jelenlegi is annak tünt, mármint a 2vs2
olyanban gondolkodom - mint ötlet - 1vs1 de random, no rules, s mondjuk, hogy beleférjen az időbe egyenes kiesésben vagy max. csoportmeccseken.
a 3rd party host pedig azért, hogy fair legyen, biztos ami biztos.
de mondom, ez csak egy ötlet.
s miután én nem értek ehhez - erre volt aki fel is hivta figyelmem - gondoltam kérdezek valaki szakértőt.

fix mappok:
én valóban azért kedvelem mert balanced, bárki/bármilyen várral nyerhet, s ugyanakkor nem unalmas, hiszen rengeteg a random dolog a mappokon.........nem tudom mennyivel igényel kevesebb ráforditást agyilag mint az emlietett random map és forditva. bár nem vagyunk egyformák.
a pályák nagyrészén többféle taktika alkalmazható, függően a random lényektől, tárgyaktól, valamint az ellenféltől (ti. SSTH ellen nem árt igyekezni, petrus ellen meg ki tudja), tehát unalmasnak sem mondhatóak, persze **** ügy ha bealáznak, de nem kell minden bokorban csalót kiáltani, tetszik emlékezni conan úr???????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 3:16 

Adler írta:
én valóban azért kedvelem mert balanced, bárki/bármilyen várral nyerhet, s ugyanakkor nem unalmas, hiszen rengeteg a random dolog a mappokon.........nem tudom mennyivel igényel kevesebb ráforditást agyilag mint az emlietett random map és forditva. bár nem vagyunk egyformák.

A random nehezebb. Elsősorban ugye azért, mert ismeretlen a pálya. Templaték között van sokféle. Van nyitott is, nyersanyaggazdag gyors, de a legjobbak azok, ahol csak pár kisebb artifakt van és erős védőlények. Azért más, mert nincs akkora mákfaktor. Ergo 1 gyengébb képességű játékos nem tud azzal nyerni, hogy sokkal jobb volt az utópiája, vagy jobb varázslatokat kapott. Kevés nyersanyag, erős védőlények.

Adler írta:
a pályák nagyrészén többféle taktika alkalmazható, függően a random lényektől, tárgyaktól, valamint az ellenféltől (ti. SSTH ellen nem árt igyekezni, petrus ellen meg ki tudja), tehát unalmasnak sem mondhatóak, persze **** ügy ha bealáznak, de nem kell minden bokorban csalót kiáltani, tetszik emlékezni conan úr???????

Ez így igaz. Minden pályának megvan a maga irányvonala, amit követni kell. Megvan a maga szimfóniája. A randomnál ezu nincs meg, mert ott nem tudod alkalmazni a tövig beíródott pályamenetet. Mint pl. te Hourglasson. Szerintem csukott szemmel is tudnád mit kell azon a pályán csinálnod. Nekem is van ilyen pálya. Van amiket jobban szeretek, van amiket kevésbé, van amit egyáltalán nem. Ismeretlen ellenfél ellen természetesen a legjbbat próbálod magadból kihozni. Ha ismered a partner játékmenetét, szokásait, akkor meg arra fel tudsz készülni.

Én a közeljövőben csak random mapokon fogok játszani. Ezt csak esetleges versenyért változtatom meg. Bár nemtom Teki hogy gondolja a versenyét, de szvsz csak a nyár vége után folytasd (ha egyáltalán még szándékodban állt). Egyébként Ssth-val töprengtünk ősztől 1 random verseny megszervezésén, de ezzel még várunk úgy hiszem.

Most hétvégére jó lenne egy 2vs2-t összehozni. Akinek van kedve és ideje, az jelezze nekem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 4:04 

Mi ez a hulyeseg, hogy ha kiismerted valakinek a taktikajat, jatekmenetet, akkor arra fel tudsz keszulni??? NEM ERTEK EGYET PISTUKAM :D :!:

Na egyszer megalazhatsz radomban, azt elkussolok :twisted:

Petrus az ISTEN ( ha mar Adler a nagyur lol )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 7:37 

Petrus extra gyors, Adler ne legyél lassú ellene. :)
Nemtudom mi történt a dragonokkal akiket levertél de hogy az 1 angyal még meg maradt... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 9:21 

az ellenfél megismerése a Táborra vonatkozott.....ugye ott mindig megbeszéltük, hogy mi volt............

a sok random faktor miatt a fixed mappon is borulhat a taktika, az emlitett Hourglasson nem mindegy, hogy mik örzik pl. a hajót, ti. vywern vagy dread knight..........

felkészülni valóban nem lehet, mindig a legjobbat kell kihozni a lehetőségekhez mérten, ehhez képest simán bénáskodik az ember.........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 9:48 
Heroes Team

Hali!

Adler: Hát igen bénáskodás... nem tom hogy is volt ez a táborban (ott hogy is hívtuk...csövezés, fütyizés? :lol: )? :lol: Mega ellen nem volt semmi amit müveltem... :lol: :lol: Neked meg majdnem sikerült lemásolni... :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 10:10 

Sziasztok!

Hogy mi akart lenni ez a kiismerés, most már fogalmam sincs :lol: Petrus: Én nem akarlak megalázni randomon. Lehet nem is tudlak, mert nem vagyok benne olyan jó, mert csinálok közbe néha nagy hülyeségeket. :roll: Én nemazért jáccok randomot, mert jókat lehet alázni. Hanem mert izgalmasabb és nehezebb. Én nem akartam próféta lenni, csak Adler kérdezte mi a jó a randomban. Ezt szerettem volna kicsit megvilágítani, kedvet adni hozzá. De ha nem tetszik, akkor ne játszd! Én is megszámlálhatatlanul többször játszottam eddig fix mapon, mint randomon. Most a random jön be. Ennyi. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 10:28 

Pista ba, no problemo, csak hulyeskedek es teljes mertekben a te dolgod, hogy mivel jatszol es mit szeretsz... Egyebkent en sem azert jatszom a heroes-zal mert szeretek alazni, hanem azert mert ....... vazz nem tom, megiscsak alazni :twisted:
Engem is alaztak mar parszor, sot.....
Gyertek gamelni a hetvegen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 11:15 

Nimbus:
majdnem egy az egybe, igaz én még elmenekültem, valamint a végén, ha szerencsével is és nehezen nyertem is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 12:23 

nincs meg valakinek a ToH Lords tourney szabályzata, egésszen véletlenül, a mappok megvannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 12:32 

petrus írta:
Pista ba, no problemo, csak hulyeskedek es teljes mertekben a te dolgod, hogy mivel jatszol es mit szeretsz... Egyebkent en sem azert jatszom a heroes-zal mert szeretek alazni, hanem azert mert ....... vazz nem tom, megiscsak alazni :twisted:
Engem is alaztak mar parszor, sot.....
Gyertek gamelni a hetvegen!

Nagy kő esett le a szívemről. :wink: :D Hidd el "aláztam" meg már pár embert. Persze én is kaptam zakókat. Mint ahogy mindenki így van vele.

A 2vs2 valóban hosszú és inkább fungaméra van kitatálva. Lehet közbe tökmagozni, szörpöt inni, beszélgetni. Ja és aki arra vágyik alázni is :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 15:15 

.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 júl. 29 pén., 16:20 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 15:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]