Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 84  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 15 szomb., 18:39 

Azt mondják, jó munkához idő kell, rosszhoz még több, szóval azért ne húzzák el annyira!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 0:04 

Gyerekek ha a türelem rózsát terem akkor nekem, van egy hatalmas virágoskertem tele rózsákkal. Tehát már csak öt hónapra elegendő türelmem van utána elfogy.

Nincs valami új hír?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 0:05 

Nem.Neked egy elszáradt pipacsod van a kert végében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 1:17 

Nem egy diófa. Én sem találtam semmi érdekes nem hivatalos hírt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 11:26 

Azoknak akik nem lennének naprakészek a H6tal kapcsolatban :)

A Might & Magic Heroes VI kalandjai 400 évvel az ötödik rész előtti időkbe repít minket. Ashan világának epikus történetében öt frakció küzd a hatalomért.

Ez a csoportosulás hosszú üldöztetés után kivívta magának a szabadságot. Anno a varázslók tiltott mágiával kísérleteztek, emberi bűnözőkbe démon vért fecskendeztek, és létrehoztak egy mutáns fajt az Orkokat. Az ork sereg végül felszámolta a démoni erőket, és visszaszorították őket „börtön-világukba”. Az orkok bátorságukért, és győzelmükért jutalmat kaptak Ashan népétől. Rabszolgákká váltak. De eljött az idejük és kivívták szabadságukat, azonban akad még néhány társuk, akik még mindig rabláncot hordanak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 13:10 

Cicely írta:
A hivatalos fórumon olvastam, hogy az archangelcastle úgy fogalmazott, hogy az ötödik frakciót "két hónapon belül" leplezik le.
Ez valószínűleg azt jelenti, hogy két hónap múlva, tehát márciusban ne is álmodjunk a játékról... remélem, nem csúszik sokat a megjelenés. :(

Amúgy mik azok a képek, amik állítólag kikerültek az ötödik frakcióról, és keringenek a neten? Mondjuk nem erősítették meg és nem is cáfolták azok valódiságát állítólag a Ubisoftnál, de azért kíváncsi lennék... én csak egy képet láttam, egy víz alatti vár ötletéről.

Tavasszal jön ki a game, ezt megerősítették, az lehetséges, hogy csak áprilisban, vagy májusban, de szerintem az is elképzelhető, hogy március első hetében bejelentik az 5. fajt és márc. utolsó hetén jelenik meg a játék, promóciós okokból tartogatják a végére a bejelentést gondolom.

Az 5. frakció képeinek kiszivárgását valamiért direkt nem kommentálják, viszont a külföldi fórumokon a bennfentesek szerint azok a lények lesznek benne, csak a legtöbbjük más nevekkel és kicsit más kinézettel, mert ezek korai koncepciók. Nem víz alatti lesz, csak vízzel kapcsolatos, mert a Vízsárkányt tiszteli ez a frakció.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 21:27 

A beta verzióból majd sok minden kiderül.Ha sikeres lesz a visszajelzés nem várnak vele szerintem sokat ha kevésbé lesz sikere akkor 1-2hónapon belül úgy is kiküszöbölik a hibákat!És május még beleesik a tavaszba :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 21:29 

Ha májusban adnák ki az első verziót akkor addigra tuti kiküszöbölhetnék a hibákat. :) :wink: Kieggel együtt pedig még szuperebb lesz majd. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 16 vas., 22:51 

Legalább egy demót tennének közzé. Mert, ha kiadnák, tudnánk benne hibát keresni, amit kijavíthatnának :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 17 hétf., 9:30 

Nyugalom lesz minden, mint egy normális játéknál. Demo, Béta, Bemutató stb. Hamarosan elérik ezeket az állapotokat is, türelem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 17 hétf., 11:43 

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6 ... m:6-231-32

Ma indult a naponta egy Játékbeli kép kezdeményezés, szóval mától lesz mindig 1-1 képecske a játékból. Az első kép a hivatalos oldalon van. A Facebook Heroes VI oldalon is mindig frissül majd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 17 hétf., 13:19 

Köszi szépen Dani a választ! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 17 hétf., 20:56 

Üdv Bátor Heroes Harcosok:)

ezer és 1 éve nem jártam erre, tán csak az itteni őskövületek emlékeznek rám:)
bevallom nem bogarásztam végig az összes hozzászólást!:)
tudom korai de számomra pár kardinális kérdés van,és megjegyzés!
Elöljáróban...a Heroes 3 és a WOG még mindig fenn van a gépemen,és a mai napig játszom vele, a jobbnál jobb, kiforrott új pályákkal, ha valakit érdekel, akkor linkelhetek majd párat!:) Viszont a 4. 5. rész nincs...
Bevallom azt is, hogy engem a kampány része soha nem érdekelt igazán, mert tudom, hogy az igazán szórakoztató térképek, amik hosszú időre lekötnek, amiket újra és újra végigjátszom,csak hogy 1-1 nappal kevesebb idő alatt vigyem végig, azokat mind, kivétel nélkül játékostársaim készítették!
És lehet sokan meg fognak kövezni,de igazán, maradandó pályát én csak a (nagybetűs) HEROES 3-hoz találtam..olyan pályák ezek,amiket tucatnyi végigjátszás után,sok sok évvel a felfedezésük után is előveszek,és adok neki 1 újabb és újabb esélyt!:)
Ahogy elkezdtem olvasni, páran leszólták a WOG-ot..manapság már csak WOG-os pályákkal játszom, és hogy miért? mert szinte minden pályában ott lapul a meglepetés, a kreativitás, amit az újabb és újabb scriptek adnak...nem 1 csata volt,amit 10-ből 9* elbuktam,méghozzá igen nagy fölénnyel, míg a 10. alkalommal nyerni tudtam, méghozzá szinte veszteség nélkül, 1-1 új taktikát kipróbálva, számomra ez a Heroes...
node ne csak nosztalgiázzunk...véleményem szerint az 5. részben 2 dolgot szúrtak el,de nagyon...
1. a Heroes 3 pályaszerkesztője,egyszerű,de nagyszerű,az 5-é problémás,nehézkes...párszor próbáltam belefogni,de pár perc után elment a kedvem... :S igazából nem is nagyon tudnék felidézni 1-2 pályát leszámítva egyet se, ami maradandó lett volna:S
2. a pörgős játékmenet...a Heroes 3-ban csak úgy pörögtek az események,nem volt holt idő..míg az 5. részben főleg nagyobb térképeknél, regényt lehetett olvasni várakozás közben..úgy törték darabokra ezek a lelkesedésem...minden egyes alkalommal, hogy azt el nem lehet mondani..meg nem tudom mondani, hány esélyt adtam a játéknak,s telepítettem fel újra..aztán töröltem le dühömben:S a Heroes3, meg szinte az első játékok egyike, amit felrakok 1 szűz windows-ra..:S
3. hiába volt nagy a térkép az 5. részben..a térképen való vánszorgás (okosan elhelyezett kapuk hiányában) szintén elvette a kedvem..imádtam a town portal-t a 3-ben..imádtam, hogy volt olyan, hogy heteket, hónapokat kellett végigcsatázni, mire megkaptam valamelyik várban,vagy quest rewardként valamelyik seers hutban...1 teljesen más síkra emelte a játék élményt,kb a divinity 2-höz tudnám hasonlítani, ahogy a sárkány formát csak a játék közepén lehet megszerezni,és így nem fulladt unalomba a játék a vége felé sem...

summa summárum...megfogalmaztam az általam előnynek tartott Heroes 3-as tulajdonságokat,és a számomra nagy csalódásokat a heroes 5ben..hangsúlyozom ez az én véleményem..több mint 1 évtizednyi Heroes 3 játék után....
tudom sok minden kimaradt..tudom sokan nem olvassák végig,de én 1 életre megszerettem a Heroes 3-at és a WOG-ot,és szeretném ha lenne végre 1 olyan rész,ami csak megközelíti a szívemben betöltött helyét!:)

ui. town portal, jobb map editor..ne a hős harocljon,hanem 1 commander,akit külön lehet fejleszteni, lények szintekkel(lásd WOG szintén) összerakható artifactok és még sorolhatnám...ezektől lett a Heroes 3 az ami...no és majdnem elfeledkeztem...a minden várnak egyedi hangulata,amihez a zenei is mesterien "hozzászól" :)))

reménykedem...reménykedjünk, hogy mindenki megtalálja ebben a fantasztikus sorozat új részében a számítását...és 10 év múlva is arról beszélünk, hogy 1-1 térképet hogyan lehet mégjobban megcsinálni! :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 17 hétf., 21:15 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

yc: Megnyugtathatlak, az egyik legfontosabb rész a térképszerkesztő, amelyre nagy hangsúlyt fektetnek és igazán felhasználóbarátra tervezik. Sajnos még nem láttam, de bízom a Black Hole-os fiúkban. :wink:

A játékmenetről korai beszélni, mert nem volt még béta teszt, de majd látjuk... :roll:

Valamint a zene minőségében remélem nem kell csalatkoznunk, hiszen az eddigi zenei páros lesz az, akik a VI. részhez is komponálják a zenét. :)

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 18 kedd, 11:09 

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1184829587

Újabb Heroes VI új kép most a földalatti részről.
Nagyon Heroes V de ja vu érzésem támadt rajta.

Az interface hiányzik róla? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 18 kedd, 13:31 

Nekem tetszik a kép. Szívesen megnézném nagy felbontásban, hogy kielemezzem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 19 szer., 13:27 

http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 587&ref=mf

Ma egy szigetecske tárult fel szemünk előtt. Az a remote terület szó nem tudom mit akar.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 1184829587

Az ork Jaguár harcos bemutatkozása.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 19 szer., 13:40 

Valószínűleg távoli, elhagyatott területet jelent (mit is várhatnánk egy pár szellemmel tarkított pöttömnyi szigettől persze :) )
A Jaguár egész jól néz ki, a fejlesztett viszont szerintem oltárian túlcicomázott a párducfejű, kőből készült csuklópántokkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 20 csüt., 15:44 

http://www.facebook.com/MightandMagic#! ... 1184829587

Újabb képecske ezúttal egy Haven erőddel és egységekkel a középpontban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011 jan. 20 csüt., 17:31 

Jók ezek a képek. Megtalálható rajtuk mind a négy nyersanyag.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1671 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 84  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]