Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 23 pén., 22:53 

Üdv Mindenkinek!

Elnézést a késői reagálásért, Paul a kihívásod természetesen elfogadva! :)
Conan: Majd megbeszéljük még mi hogy legyen! :wink:
Laca: Igyekszem a te támadásodat is elfogadni, de nekem 4 meccs\forduló felállás pontosan elég 2 hétre! Mindenesetre igyekszem a támadásodat fogadni! :wink:

További jó játékot!
Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 1:42 

Hali!

Adler kihivott Vermillion Borderen. Most lett vége a meccsnek. Adler Nekrót kapott ismét, míg én kihasználva új skillemet Strongholdod választottam. Gunnar ezúttal céltudatosan haladt. Ennek meg is lett az eredménye, hamar elfoglalta a középső és a jobb alsó váramat. Nem is gondoltam, hogy ez mekkora gond lesz!
Én Zubint választottam az elején, de nemsokára a tavernába érkezett Jeditte, így váltottam. Jól haladtam, de earth az istennek sem akart jönni, elértem a hill fortot, be is vertem, 4 chaos hidra őrizte. Eddigre már Adler ténykedése hatására komoly pénzügyi gondokkal küzdöttem. Calid trükkös rohangálásokkal szerzett némi lóvét az Adler vára fölötti trading postból! :)
Közben elkezdtem kiűzni az ellenséget a középső területekről, Jeditte-nek nem volt ellenfele, kezdtem magabiztossá válni, seregem szépen nőtt. Gunnar a tombok fosztása után hazafelé tartott amikor Jeditte elkapta. Seregem sokkal nagyobb volt, értékekben Gunnar volt a jobb. Mivel volt elég pénze ütésváltás nélkül fizetett és lépett. Az új heti populációt ki is tudtam venni! :)
Kicsit garázdálkodtam a környéken, majd betévedtem a magic plains területre. Kiszedtem a powereket, scholarokat. Közben megjött Gunnar is. Kapóra jött a magic plains az earth hiánya miatt. Nem vártam meg az egy napi járóföldre lévő utánpótlás-seregemet, megtámadtam a ravasz Gunnart a mágikus területen.
Erős serege volt, vállán pedig ott volt a recanter, attack, defense fölényével nem tudtam mit kezdeni, volt neki exp slow, nekem meg se haste, se slow, amit használni tudtam, blood lsut, cure, stone skin. Esélytelen voltam, még pénzem sem volt menekülésre.
Gunnar végre győzedelmeskedett ismét.

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 9:39 

Természetesen Csizu kihívása elfogadva.
Tegnap délután már megbeszéltem vele msn-en. :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 15:34 

Hali!
Megtámadtam Lacát draconis westlandon bracadából! A csaták során felmorzsolodott a seregem ,így feladtam!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 15:48 

Hali!

Ez kihivás volt, aszerint könyveljétek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 16:43 

Hali,

igényt tartanék a Nimus tartományra

Kösz

Player

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Lords 2
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 24 szomb., 17:27 

Jou írta:
Adler írta:
Merlin megkapta Hammerlands tartományt
Jou Emerald Isle tartományt

Akkor legyen üröm az örömben, Szeretnék 1 jót támadni Hammerlandsra Merlin! :twisted:

Szia!

Kihívtam Csizut Elemental Fjordon. Megvárom mi lesz a vége, utána nyilatkozom. Sikertelen támadásom esetén ugyanis ellentámadás is lenne Hammerlandsra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 25 vas., 15:26 

Az üres földekre nem jelentkezett senki, ime a kinálat:
- Erathia
- Pierpoint
- Spyrre

sorsolás utján fog eldőlni, hogy kié lesz, hogy ezek a földek is bekerüljenek a játékba.
Részvételi szabályok:
a sorsolásra nevezni kell, minden földre, nevezési dijjak vannak, ezek a játékban használt pénzben értendőek, azaz aranyban.
Földnélküliek:
10 arany/ föld

3 földnél kevesebbel rendelkező földesurak:
15 arany/ föld

3 földnél többel rendelkező földesurak:
30 arany/ föld

nevezés határideje márc. 29
aki nevez, onnantól leveszem a pénzét, tehát visszalépni lehet, de nem érdemes, pénzt vissza nem adok.

emailban kérem, s majd én kiirom, hogy ki mire nevezett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 25 vas., 15:45 
Heroes Team

Sziasztok!

Karesz kihívott Thunder Mountains-en, íme a részletek:

Csizu (Stronghold - Gundula) vs. Karesz(Stronghold - Adela)

A játék első 4 hetével nem fárasztanék senkit, mert ezúttal is minden úgy történt, ahogy az ezt megelőző gamek-ban ezen a mapon. Miután elég nagy sereget felhalmoztam, az összes lvl 4 guildet felhúztam, elindultam Karesz felé, délnek. Épp ekkor repült át Adela északon és foglalt bányákat illetve dwellingeket. A középen elhelyzkedő Stronghold vár felé vette az irányt. Nem volt nála túlzottan nagy sereg, de skillekben erős volt. Így Gundulat hazarendeltem, és megtámadtam Adelat. A főcsata elég gyors volt, exp. tactcickal felálltam, mass slow, majd a lényeim addig ütöttek, míg Adela serege el nem fogyott.
A kihívás sikertelen volt, ellentámadás Stone City-re. Kösz a gamet Karesz, jó volt.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 25 vas., 17:29 

Adrienne egy nagy vörös alakot látott kibontakozni az égen. Meglepődött a látványom, hiszen Spaward tartományban nem gyakori jelenség egy vörös sárkány jelenléte. A sárkány pár percen belül megérkezett a várhoz, és Adrienne ekkor vette észre hogy nem egyedül érkezett... Egy sebesült varázslót hozott a hátán. A boszorkány hivatta a szolgálóit hogy lássák el Theodorus sebeit. A mágus nagyon gyenge volt, számos seb borította testét, talárja szakadt volt és véres. A lábából egy behemoth karma állt ki.
-Mindent megpróbáltam Úrnőm, de nem volt esélyem a barbárok ellen- suttogta Theodorus- a szerencse nem állt mellénk és így esélytelen voltam Yog serege ellen.
-Ne beszélj most! Pihenésre van szükséged- mondta Adrienne- tudom hogy mindent megtettél, Erathia istenei nem álltak most melléd.
-Van még egy rossz hírem...
-Hallgatlak.
-Mephala látva a csúfos bukásunkat elindult azon nyomban Spaward partjai felé. Napok kérdése és megérkezik.
-Köszönöm a segítségedet varázsló! Számítok még rád. Elmehetsz.
A szolgálók felkísérték Theodorust egy fenti terembe.
"Mephala idejön Spawardra? Megfelelő fogadtatásban lesz része"- gondolta magában a boszorkány és elmosolyodott.

Coronius ellen a támadás sikertelen volt, ellentámadás Spawardon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 25 vas., 17:45 

A következő levél érkezett Adrienne-hez:

Úrnőm!

A mai nap folyamán megérkezett Solmyr Spaward partjaihoz. Mivel figyelmeztettél minket, így fel tudtunk készülni a védelemre. Nagyon gyorsan haladtam a területen, köszönhetően helyismeretemnek. Kalandjaim során szert tettem a mágia ellenállás képességére, így bizakodva tekintettem a végső harc elé. Az eltervezett időpontban megtámadtam a gólemeket és sikerült győzedelmeskednem felettük.
Ezután egyből a Tower város felé vettem az irányt, ahol a támadók már vártak. Úgy döntöttem megostromlom a várat. Nagyobb seregemnek és kétszeri mágiaelhárításomnak köszönhettem a győzelmemet. Mephala visszavonult Spawardról. Ismét megvédtük a földet!

Kyrre

Az ellentámadás Spawardra sikertelen volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 25 vas., 22:02 

Merlin megtámadnálak Hammerlandson!

remélem tudunk majd játszani!

üdv

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 25 vas., 22:05 
Heroes Team

Bozso84 írta:
Merlin megtámadnálak Hammerlandson!

remélem tudunk majd játszani!

üdv

Bozso

De forgalom lett Hammere hirtelen!:D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 26 hétf., 20:27 

.

A hozzászólást 18 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 26 hétf., 22:29 

Üdv!

Toltam ma két gamet!
Conan kihívott Draconison! Jött neki Gretchin, lett 3 infernoja, én meg buktam a seregem a cache-ben... :? Új lord: Conan.
Kihívtam Conant Erathia Majoron: A grandok segítségével 2. nap hidra dwellt szedett ki majd jött ellenem. Volt egy rakat lényem, így nekimentem, ő Christian, én Bron. (az értékeinkkel első hét lévén nem mulattatnálak titeket :) ) Conan ügyesen harcolt, én meg csak rendezetlenül zuhantam a harcba, mert majdnem lejárt az időm. Ez meg is hozta a gyümölcsét, levert mint valami amatőrt! :(
Green jött a refugeeban, a golemes csaj lopakodott vele a kertek alatt az ellenfél fővára felé, de sajnos kiszúrták, így ez az esély is elbukott! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 27 kedd, 14:13 
Heroes Team

Hali!

Kihívás: Merlin támadta Elemental Fjordot.

Csizu (Necropolis - Vokial) vs. Merlin(Rampart - Ryland)

A kocsma dobta Vokialt, így ő lett a főhős. Az elején elég tesze-fusza módjára mászkáltam a szigeten. Ezt bizonyítja, hogy az első héten 2 death knight-tal, 3 lich-csel, 4 vampire-vel és 20 csontival betámadtam 50 earth elemet figyelmetlenségből. Kb. 40 perces kínlódás vette kezdetét, 1db 2HP-s vampire ütötte az earth elemeket, 5-8 dmg-t sebezve. A lich már nem tuodd többet lőni, így maradt a futkosás. Végül sikerült nyernem, death knightok és lichek mellett 1 vampire is megmaradt :)
A játék további szakaszában igyekeztem kiszedni a bányákat, és a 2. várból a lényeket, így 700 csonti körül jártam 4. hét végén. Animate nem jött, de volt Mirth, Earthquake, anti-magic és clone a tower várban. Vokial tápos volt a maga 15-ös szintjével. A 2. hónap legelején partra szállt Ryland északon. Fosztogatás után a váram felé indult, és betámadott. Miután szétvertem a Catapultot, a támadók nem tudtak a várba bejönni, így elmenekültek.
A támadás (kihívás) sikertelen volt, ellentámadás Hammerlandsre!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 18:26 

.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ArchConan 2007 okt. 07 vas., 13:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 18:49 

Easy Rider befizetett Spyrre tartományra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 20:11 

Befizetek Pierpont tartományra.
Két támadást indítanék: Vermillion border és Spaward ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 márc. 28 szer., 23:25 
Heroes Team

Szeretném megtámadni Paul tartományát, Lutetiat! Mikor érsz rá lejátszani? Ha jól tudom gyors gamek zajlanak arrafele 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]