Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 17:46 

ahoj! az 1. kampány utolsó pálya . a tears of valamit hogyan kell set up-olni,??
elfoglaltam az ellen várát, és digelek mindenhol, de nem talál semmit. mit kell csinálnom?
léci vki segítsen, thx

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 19:19 

Egy vélemény: ez a Heroes V egy mocskos addiktív játék, oda a hétvégém! Utálom, gyűlölöm, ki nem állhatom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 19:26 
Heroes Team

JaB-En írta:
Egy vélemény: ez a Heroes V egy mocskos addiktív játék, oda a hétvégém! Utálom, gyűlölöm, ki nem állhatom!

Sziasztok!

Próbálkozz a zsákbanfutással vagy a lepényevéssel, az kevésbé addiktív! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 21:11 

Hmm, hát most kissé csalódtam. A Heroes V.-tel, mint játékkal tejesen elégedett vagyok, abban nincs hiba. De mint termékkel, roppant mód elégedetlen... Átlagosan kétóránként egyszer fagy, elég durván, a melegindítás sem működik olyankor... Azt hiszem most ezt félrerakom, és megvárom amíg kijön hozzá egy-két patch. Jó játék ez, és a patchek után reményeim szerint felhőtlenül tudom majd élvezni, de addig is meglehetősen frusztrál, hogy egy olyan program, amiért 15 ezer jó magyar buznyákot felköhögtem, így fusson egy hazai viszonylatban azért elég erősnek mondható gépen. Persze nem is a géppel van hiba, mert hogy nem szaggat vagy valami, egyszerűen csak időnként elegáns módon lefagy. (azért elegánsan, mert a muzsikát azért nem szünteti be, mindent a vásárlóért.) Egy szóval a játék jó, de az optimalizálása még nem kóser. (Még ha kalóz verzió lenne, megérteném. Ami azt illeti, a demó stabilabb volt.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 21:13 

Nos sztem aki fikázza az új heroest az hülye.Sztem nem baj amiket felsoroltatok.Végre valami újitás van benne.Én viszont egyszerűen nem tudok továbbjutni az inferno 3-ik kampányban.És egy kérés .CSINÁLjATOK MAPOKAT LÉCCi
Sztem ez az eddigi legjobb heroes

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 21:33 

csubi írta:
Nos sztem aki fikázza az új heroest az hülye.Sztem nem baj amiket felsoroltatok.Végre valami újitás van benne.Én viszont egyszerűen nem tudok továbbjutni az inferno 3-ik kampányban.És egy kérés .CSINÁLjATOK MAPOKAT LÉCCi
Sztem ez az eddigi legjobb heroes

Az eddigi legjobb heroesban nincs is mapeditor!!
Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintem enélkül elég nehéz mapokat csinálni.
Sőt, ezt a H5 egyik hibájának tartom!! Fika.. fika.. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 23:28 

Loga írta:
Hmm, hát most kissé csalódtam. A Heroes V.-tel, mint játékkal tejesen elégedett vagyok, abban nincs hiba. De mint termékkel, roppant mód elégedetlen... Átlagosan kétóránként egyszer fagy, elég durván, a melegindítás sem működik olyankor... Azt hiszem most ezt félrerakom, és megvárom amíg kijön hozzá egy-két patch. Jó játék ez, és a patchek után reményeim szerint felhőtlenül tudom majd élvezni, de addig is meglehetősen frusztrál, hogy egy olyan program, amiért 15 ezer jó magyar buznyákot felköhögtem, így fusson egy hazai viszonylatban azért elég erősnek mondható gépen. Persze nem is a géppel van hiba, mert hogy nem szaggat vagy valami, egyszerűen csak időnként elegáns módon lefagy. (azért elegánsan, mert a muzsikát azért nem szünteti be, mindent a vásárlóért.) Egy szóval a játék jó, de az optimalizálása még nem kóser. (Még ha kalóz verzió lenne, megérteném. Ami azt illeti, a demó stabilabb volt.)

Másnál is van ilyen hiba? Szerintem mondjuk más lesz itt a hiba.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 0:23 

nincs ilyen hiba, pedig 1.7 celeron, 512. gef3 futtatom, soha nem fagyott még ki...............

a map editor után jön majd a másik finomság a cheat, a data azaz az adatok
.pak file ban van, ez sok mindent elárul........................

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 1:00 
Heroes Team

Szerintem is más lesz a hiba, nem az eredeti programban.
Az én gépem a magyar átlagnál rosszabb, mint korábban is írtam (1,2 MHz Celeron, 512 SD RAM, 128 MB GeForceTi4200), és megy. Olyat (amilyenről panaszkodsz) akkor csinált, amikor a videókártya kicsit megbolondult és zene mellett lefagyott. A Windows jelezte, hogy a driverével van kis gubanc, indítsak újra, és okés lesz. Okés lett, de tartalékoltam Mugger segítségével egy másik drivert is, a legközelebbi fagyásnál cserélem őket. Most megijedt ettől a GeForce és azóta mint a kisangyal, úgy muzsikál! :twisted:

Szóval nem hiszem, hogy azt a drága jó gépedet ki kellene dobni, pláne a drága jó Heroes V-ödet! :wink:

Hali, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 1:53 

Csatlakozom azokhoz akik védik a játékot. A negyedik rész eggyáltalán nem fogott meg, lassú döcögős játék menetben volt részem mindig, idétlen grafikával, és gyűlöltem magamat mert én a "nagy heroes" rajongó nem élvezi eggyáltalán a negyedik részt. De az ötödik egészen más, teljesen elüt a többitől, de sztem pozitív irányba. Nem kell jönni, hogy így elbutították a Dungeont, miért nincs ilyen meg olyan varázslat? Hova tűnt ez, hova tűnt az, ezt minek tették bele? Nincs meg a Heroes 3 fíling stb.... Hát igen kedves nézőim, csakhogy ez a Heroes V. Tejes 3D grafikában, amit tökéletesen alkalmaztak a gyártók. Én az első percektől kezdve nagyszerűen tudtam alkalmazni a forgatható nézetet, és ha nem találod meg az utat akkor teljesen tekerd felső nézetre, mert nem minden nézetből enged lovagolni.
Visszaolvasgattam elég rendesen, és tisztára olyan helyzetbe éreztem magam mint amikor a foci válogatott fórumát olvasgatom, hogy melyik a legjobb összeállítás.Mindenki máshogy képzelte el picit a játékot, mint ahogy a válogatottat (Sebők vili :) ). Sokan azokat a részeket áldják legjobban a játékban amit a mások átkoznak.
Úgy gondolom egy ideig nincs értelme a pálya szerkesztőről álmodoznunk, én azt mondom mindenki tólja végig a kampányokat, pályákat, utánna amikor már a kisujjadba van a játszma akkor gyárts térképeket.
Továbra nem látom értelmét a Skillekről folytatott írásokról sem. Persze biztos én vagyok az igen hülye, mert sosem kötött le igazán, hogy mit tud a hősöm, elém ugrik a panel és én kifejelsztem amit a legjobbnak érzem. Azért nem eszem meg én sem a SzXrt, de nem akadok fenn ilyeneken, hogy az Archer skill miért 9%sebzést ad hozzá a lövészekhez, miértnem 15%-t ?(ez egy hülye példa, de remélem értitek mire célzok).
Én pl annó a Heroes 4-t hagytam abba 2 hét játék után, ezt biztos hogy sokkal tovább nyomom majd, talán 1 évig is, de amit előre látok, nem hiszem hogy 3 év múlva is előveszem majd mint a Heroes3-t.
Diótöltetben ennyi....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 10:58 

Ami tetszett a H5-ben: A lovag akkor is aktív, ha kifogyott a manapontokból.
Bár a H3 WoG-os megoldást a commanderrel azért jobbnak érzem.
Az egyértelmű, hogy az új rész a H4-et lemosta a pályáról. Sőt, még a H1-nél is jobb.
De hogyan lehet végre kikapcsolni a rengeteg animációt, ami lassítja a játékot? Már legalább 50-szer láttam mindegyiket, most már játszanék.. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 11:14 

Pompás kis játék a H5 . Azért hozzá kell tenni : Ha megdöntöm a kamerát akkor szaggatni kezd. Athlon 2600+ 1 gb 400mhz ddr sdram radeon 9800 pro 128 mb Ez a gép gyenge lenne hozzá? Nem hinném. Cimborámnál ugyanezt csinálja Gf 6800 256 mb vidi karival. No ettől eltekintve , ha nem Piszkálom a kamerát , akkor gyönyörű, élvezetes, csodálatos. Sztem nem árt a 3d-s motor . Nem rontja a játékélményt . A barlangokban zavaró picit a látvány. Itt ha tetszik ha nem kamera molesztálás , pörgetés forgatás van. Azt viszont meg kell jegyezni , hogy mindent gyönyörűen kidolgoztak. Kíváncsi leszek , hogy a szakadozást javítja -e valamiféle patch .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 11:23 

Athlon 1700+, letöltögetés miatt 256 MB szabad memória (DDR 400), GF4 MX440 64MB mellett néha nekem is szaggat kameraforgatáskor.
Anno a H3 is szaggatott várba belépéskor, PI 100 Mhz, 16MB EDO RAM, S3trio64V+ 1MB -on.. De a fenti konfigon már nem.
Ha valakinek van a gépén 3GB+ ram, akkor érdemes egy 1GB-os virtual drive-ot kreálni rajta, és oda tenni a swap file-t. :idea:
Úgy láttam, hogy a szaggatást a swap file használata okozza.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 12:18 
Heroes Team

Szórakozik velem a fórum :evil:
Mindegy, a lényeg az volt, hogy van mod arra, hogy ki lehessen kapcsolni a várba belépéskor lejátszódó videót, pár oldallal előrébb meg is lehet találni. A többire sajnos még nincs.
Az én gépem se egy csúcs modell, de nem mondhatom azt, hogy szaggatna a játék (legfeljebb 6-7 órányi játék után) Pedig a gépem nem mondható valami gyorsnak: 1.2 AMD, 512 SDRAM, GeForce2.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jitay 2006 jún. 05 hétf., 15:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 12:47 

Tobi írta:
Továbra nem látom értelmét a Skillekről folytatott írásokról sem. Persze biztos én vagyok az igen hülye, mert sosem kötött le igazán, hogy mit tud a hősöm, elém ugrik a panel és én kifejelsztem amit a legjobbnak érzem. Azért nem eszem meg én sem a SzXrt, de nem akadok fenn ilyeneken, hogy az Archer skill miért 9%sebzést ad hozzá a lövészekhez, miértnem 15%-t ?(ez egy hülye példa, de remélem értitek mire célzok).

A skillekkel annyi mindössze a probléma, hogy kevés. Kicsi a variációs lehetőség. A kialakítás nekem is tetszik, viszont lehetne belőle nagyobb választék. Más aggályoskodást ezzel kapcsolatban nem olvastam.
A varázslatok és az artifaktok azok elsősorban, amik erős kívánnivalót hagynak maguk után. A csata megszokható, bár nekem a hexa jobban bejön mint a négyzet. A legfőbb gond az, hogy a H3-at vették alapul, nagyon sok dolgot átvettek belőle mégis nálánál rosszabb gamét tudtak csak összehozni. Jöttök itt, hogy majd a patchek javítanak a dolgokon. De kérdem én: A kezükben volt a Heroes előző részeinek az anyaga, ültek rajta éveket. A grafikával elszórakozták az idejük 90%-át és a maradék 10%-ba agyalták ki a játékmenetet és a többit. És mikor már mindenki cseszegette őket, hogy mikor adják már ki, meg hasonlók akkor álltak elő az iszonyatosan gyenge bétával. Kaptak aztán hideget-meleget szerencsére tudtak rajtuk változtatni. Szóval én csak annyit mondok, hogy ha már a heroes 3 az alap, akkor ez egy silány utánzat.
A H4-nek sok hibája van, de abban is voltak jó újítások, kezdeményezések. Az ember azt hinné, hogy akkor az előző részek bevált dolgait hasznosítva hozzátéve az új ötleteket egy remek játékot lehet kreálni. Ezzel szembeállítva a H5 nem áll meg a lábán... Aki nem hiszi, az olvasson bele ennek a topicnak az elődjébe, hogy jóval a kiadás előtt mennyire jó ötletek hangzottak el itt a fórumon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 13:11 

" Pompás kis játék a H5 "...

... Igen, nekem csak annyi bajom van, hogy jobb a 3 :)

Lehet, hogy meg tudnam szeretni, ha lenne egy eromu alattam, amivel kicsit gyorsabb, jobb es szaggatasmentesebb a dolog, de amig nincs, addig ez nem fog mukodni.. Es a csata nekem tul 3d-s :) Erdekes amugy, mert nekem 2G processzorral, 768 memoriaval es ati radeon 9200-zal szaggat ugyanugy, ahogy neked, pedig minden maxon van rajta, szal sztem a tieden siman kene mennie..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 13:14 

bogpista írta:
A skillekkel annyi mindössze a probléma, hogy kevés. Kicsi a variációs lehetőség. A kialakítás nekem is tetszik, viszont lehetne belőle nagyobb választék.

Kevés???? Kérdem én: láttad már a választékot??? Én fordítottam a teljes skillrendszert, az összes skillt, sőt, még a készülő skill-kereket is. Ebben a helyzetben bátran kijelenthetem: háromszor-négyszer több a skill és ability, mint a H3-ban. Mennyi kellene még? :roll:
bogpista írta:
A legfőbb gond az, hogy a H3-at vették alapul, nagyon sok dolgot átvettek belőle mégis nálánál rosszabb gamét tudtak csak összehozni.... Szóval én csak annyit mondok, hogy ha már a heroes 3 az alap, akkor ez egy silány utánzat.

Még egy dolog, amibe szeretnék belekötni: természetesen kell valami alapnak, nem alkothatnak Heroes játékot az előző részek figyelembe vétele nélkül. Ha nem a H3 lenne az alapja, akkor mindenki őrjöngene. Az a rész volt a Heroes-sorozat csúcsa, valószínűleg a rajongóknak legjobban teccő részt fogják feleleveníteni, természetesen sok újítással. "A legfőbb gond"! Én személy szerint örülök, hogy a H3-at vették alapul.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 13:34 

Tudom elcsépelt duma és valúszínű hogy meg is csináltátok.
De nagyon sok ilyen szaggatásra megoldást jelent a legfrissebb videokártya driver feltelepítése.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 14:03 

zolirobi írta:
bogpista írta:
A skillekkel annyi mindössze a probléma, hogy kevés. Kicsi a variációs lehetőség. A kialakítás nekem is tetszik, viszont lehetne belőle nagyobb választék.

Kevés???? Kérdem én: láttad már a választékot??? Én fordítottam a teljes skillrendszert, az összes skillt, sőt, még a készülő skill-kereket is. Ebben a helyzetben bátran kijelenthetem: háromszor-négyszer több a skill és ability, mint a H3-ban. Mennyi kellene még? :roll:

Láttam Mr. zolirobi. Pedig kevés. 6 hely van a hősnek, abból egy a sajátja. Ez kevés. A választhatók között a mágiák a varázslatok silánysága miatt nem érnek túl sokat. Vannak jól használható skillek és vannak kevésbé használatosak. A skilleken belüli abilityknél sincs választhatóság. 3 van azt szevasz. 1-2 speciális eset van. Nincs kombinációs lehetőség.
zolirobi írta:
bogpista írta:
A legfőbb gond az, hogy a H3-at vették alapul, nagyon sok dolgot átvettek belőle, mégis nálánál rosszabb gamét tudtak csak összehozni.... Szóval én csak annyit mondok, hogy ha már a heroes 3 az alap, akkor ez egy silány utánzat.
Még egy dolog, amibe szeretnék belekötni: természetesen kell valami alapnak, nem alkothatnak Heroes játékot az előző részek figyelembe vétele nélkül. Ha nem a H3 lenne az alapja, akkor mindenki őrjöngene. Az a rész volt a Heroes-sorozat csúcsa, valószínűleg a rajongóknak legjobban teccő részt fogják feleleveníteni, természetesen sok újítással. "A legfőbb gond"! Én személy szerint örülök, hogy a H3-at vették alapul.

Ha valamit alapnak veszek, akkor annál jobbat szoktak csinálni. És nem rosszabbat.
Kevés a vár, a lények olyanok amilyenek. Szerencsére néhány élelmes már gyártja hozzá a módosításokat. Lehet, hogy a 10. kiegészítő után jó játék lesz a heroes5, de jelenleg még a 4. résznél is rosszabb. És a legfőbb bajom az, hogy ehhez több évük volt, míg ezt összehozták.
Eddig senki sem mondta azt, hogy a H5 übereli a H3-at, hogy ezzel is évekig fog játszani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 14:26 

Nem igazán értem, mit takar a szaggatás kifejezés :cry: :oops:
Az én gépem 4 éves, Pentium 4 CPU 2, 2 és 2,1 GHz, 512 MB RAM, NVidia GF Ti 200 videokártyával, és semmi szaggatásra utaló jelet nem látok. :shock: Vagy nem veszem észre? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]