Üdv!
Véget ért ez a tábor is, tarthatott volna még pár napig...
Ezúttal is köszönöm a szervezőknek a munkát, hogy ismét együtt lehetett a csapat 10 napig.
H3 Támadás
Itt aztán tényleg kiderült, elég hibás, és sebezhető a csapatom, néha a csatázás is gyengén ment, így a 22.hely abszolút nem meglepő számomra

Nem is számítottam jobbra.
2vs2
Tekit kaptam párnak, aminek örültem, lehet ő kevésbé
Ő határozta meg a fontos lépéseket, remek csapatjátékos azt hiszem.
Első meccsünk a Boti-Dragon páros ellen, nem ment annyira a játék, 1 macival első héten mana nélkül nem tettem csodákat, aztán sikerült jól fejlődni, középről kiszedtük min2 reliket, library-t is megnéztük, ám a kb 9,5órás menetidő már nem nekünk kedvezett hanem Botinak.
Dragont 2 kör alatt elintéztem, Botinak pedig volt ideje feltápolni magát olyan szintre h ne legyen esélyünk. Mindent meg lehet magyarázni, még mindig kitartok amellett hogy itt tőlünk 1 pontot elvettek. Így alakult, jövőre talán határozottabb lesz a döntőbizottság.
Másodszorra Karesz-Ssth páros az ellenfél, én itt elég rosszul toltam, Ufterin főhősöm, Tekivel úgy döntöttünk, h 2.héten felhúzzuk nála a blacket, 3.1nél lám red dragon +5, Karesz máris virult, mi kevésbé
Ez még nem volt elég, Karesz fullos utópiája, és 6,5,4 allja megadta a kegyelemdöfést.
Teki leverte Ssth-t, de én Karesz seregéből 3 blacket se vettem le, úgy h nálam teljes sereg nála 12 black
2 bukta után igazán vidáman kezdtünk neki a 3.meccsnek, Bogpista-Rt páros ellen megpróbáltam minél jobban játszani, Teki ezúttal is hozta magát, így neccesen, de nyertünk.
Jou-Dreegar páros elég erősnek tűnt, de azon a pályán rossz artikat kaptak, nekem és Tekinek kijött a lépés, Zydarom elég jó értékekkel bírt már 2.héten, így feladta az ellen.
Pumpás és Adler Homokóra mapon Adlerrel partiban voltam, mindketten castle csak az ő hőse A/Dben erősebb , de én húztam mind2 várat, így a piros gömbös cstában megmentett a lénytöbblet.
Teki pedig egy nagyot hibázott először és utoljára velem ellentétben
Betámadta droiddal és 4.heti kb fél sereggel a 21 titánt véletlenül, a saját hibáimat nem írom le mert naphosszat lehetne olvasni
Végülis Pumpást leverte, majd ezután 3 győzelemmel 2 vereséggel a 3.helyért mehettünk Nimbus cat párosa ellen
Vértestvérek, hát Galthrannal sikerült sok csontit gyűjteni, utópiát kihoztam, jobb volt mint Nimbusé, 3.1nél ghost sari hét(valamit visszakaptam az élettől

) és középről kiszedjük a relikeket, ennyi elég meggyőzőerő volt ahhoz h Nimbusék megadják magukat.
A 2 perces köridővel pedig nem lett jobb a helyzet szerintem, a mapok rövidítése lehet a megoldás.
Ahhoz pedig, h Patrick és én átnéztük a mapokat, próbáltam minél kevesebb hibát hagyni a mapokban, de ha ez a hozzáállás, h nyílt közöny a válasz a mapok átnézése terén 2 ember kivételével, akkor azt hiszem, nem CSAK bennünk kellene a hibát keresni.
Nehezen, de eljutottunk a 3.helyig
1vs1
A kihívás vs Sorcy
Mindketten a tower mellett szavaztunk, 2.1nél giant hét, az a helyzet h megkapta Neelát, nekem csa Tyraxor jutott, az egyetlen lehetőség a rush lett volna, elrontottam, így a főcsatában hiába tettem fel a piros gömböt, a 10titánja golden bow luck kombóval 5 titánt levett tőlem, itt kiléptem
Sivatagi háború vs Karesz
Megkaptam Malekithet, de első héten legalább 2 napot fütyiztem, majd mindkettőnk szenvedéseinek végét az jelentette, h 3.2nél elkaptam Bront amint a kannáját akarta kivenni. Nálam resu és villám, és a 15sultan elég volt a győzelemhez.
Észak vs Dél vs Adler
Ramparttal Stronghold ellen, első nap CH a kocsmában, első két hétben megint nem ment a játék, de jött kesztyű és csizma, mert más normális arti nem jutott, de 3.héttől beindultam, droid 4 golddal meg csövesekkel elvert 20 efreetet, majd a 3allt felszedtem.
Utópia fosztásnál szinte az össze közelharci egységet vittem, volt plusz 3 speedem, így még mielőtt bármelyik sari léphetett volna, mind1ik behalt:D
A főcsata csúnya volt, Adler sokáig emlegette, 2 kör alatt vége lett, nyomtam egy mass hastét, és a 44es attackkal rendelkező CH brutálisat ütött.
Óriások Háborúja vs Bogpista
Necro vs Necro, Vidomina 7.hősnek jött be, gyűltek a csontik, viszonylag ment is a játék az eddigiekhez képest, ám Pista feladta, mert többször rosszul jött ki neki a lépés
Nemesis vs Pumpás
Fortressel és Korbaccal mentem Pumpás ellen aki a Dungi kristályos csajszi kombóval tolta, vízről kapta a relikeket, én meg elcsesztem a főhősömet, meg nem jött neki earth, első héten buktam pack medusa ellen is, 3.2nél pedig átmentem a 17 titánon, és megütöztünk
Minden skillben jobb volt kivéve defense, addig bénázottamíg sikerült bevakítanom az egységeit, és nyernem.
Itt neki állt a zászló, csak nem használta ki
Homokóra Vs HZsolt
Zsolti nem vette komolyan a játékot, egész este filmezett, én meg póbáltam igyekezni a főcsöves Gretchinnel, aki győzelemre vezette a barbár hordákat.
Quest for Camelot vs Vologya/Zsombor
Nálam castle és dace, nem siettem el a meccset, voltak itt is bakik megint, de a végén Vologya nem tudott megállítani.
Föld Alatti Háború vs Kady
Dungi vs Dungi, hát itt már tényleg kevés hibával toltam, az első három hét rendben lezajlott, főleg, úgy, h celestial, és DSA jött a vízről.
3.hét végén nagyon bátor voltam, megütöttem a 19 blacket középen5 blackkel meg 14 kentaurral és 1 ballistával, a végén 1 30 hp-s és 1 100 hp-s black maradt meg, de ez még nem volt elég, a piros gömb enyém lett, 3.héten egyik refu redet, köv héten megint redet adott
Így csak -1black, sőt rampart várban chain resu varit kaptam
Ennyi mákkal sikerült nyernem.
Nyugatvs.Kelet vs Titi
Klasszikus str-str párharc, de megkapta az ellen Gurnit, nekem csak a buta Terek jutott, aki ismét megmutatta milyen szarul tud fejlődni.
Gladius jött a vízen, és első héten küklopszot is húztam.
65%os archery lett a végén ami a főcsatában nagy jelentőséggel bírt.
2.7nél volt a csata, előtte mindketten buktunk 1 medvét, első körben mass hastét nyomott, ezt 225ös magic arrowwal meg nagy lövésekkel reagáltam le

, és sikerült kisakkozni, h én nyerjek
Sárkány Átkelő vs Boti
Az, h Necroval mentem ezen a mapon Dungi llen nem garancia a győzelemre. Eslő héten megint rosszul ment, de a végére megint összejött. Dupla vár, még gondolkoztam a 3.on is, de nem kellett.
Moandor a góré,4.6ra 1630 7 hp-s csonti, full sereg, recanterrel, 1031es villámmal és exp haste exp slow a tarsolyban, nem lett hosszú a főcsata...
Labirintus Háború vs Dragon
Itt kezdtem izgulni, amikor Dragon mephalával villogott, meg a vízről kapott remek artijaival, míg nekem a csodálatos Fortress Ivor kettőse jutott
De Mephala belefutott 2.héten egy fullos naga bankba és ez eldöntötte
Ellenséges Szomszédok vs Jou
Jou jól tolta, ha átmegyek 2.héten talán van esély, de nem tettem, itt már tudtam h én lettem az első, meg is látszott pl őcsatában nem volt exp. magic Orrinomnál
Jó volt, hogy ott lehettem, talán jövőre is megyek, gratulálok a támadástorna legjobbjainak és a többieknek is akik részt vettek a 10 napig tartó őrületben
Örülök h első lehettem, lehet, h TH sem lesz olyan lekezelő velem mint eddig