Üdv Mindenkinek!
Először is a fordulóbeli hírek Achilles Lordtól:
Támadás Icelandiára
Dragon vs. Laca
Stronghold vs. Tower
Gundula vs. Alamar
Az eleje kicsit döcögős volt, az átkozott hó betett mindenfajta gyors tervemnek, a körönkénti seregátadással se mentem semmire. Ennek ellenére 1. héten megvolt az external maci dwell Laca kis megrökönyödésére, de a fővárba nem volt mackó csak castle sassal. 2. várnak Dungeon jött, a refukkal szívtam, semmi jó. Minden erőmet mozgósítottam, és kb. 4. héten átjött Alamar, jól meg is szívtam a resuval is, de erős lényfölénye is volt. Az implórol ne is beszéljünk. 1 kör alatt 8 maci bukott!

Szal kb. ennyit Icelandiáról...
Ellentámadás Tidewaterre
Laca vs. Dragon
Inferno vs. Fortress
Calh vs. Pyre
Ez a meccs ma játszódott le, eddigi legkeményebb védésem volt. Laca jól tolta, a refuval mákja volt, kapott Ghost Dragont. Én meg peches voltam meg béna is, ezúttal nem nagyon ment a dolog. A kocsma ontotta a rosszabbnál rosszabb herokat, 4. hősnek végül bejött Pyre, próbáltam rájátszani a logra. Elég rosszul ment viszont, az aranybányaőrök mindig megszivatnak, általában evil eye-ok védenek most grandok voltak!

Ennek ellenére 1. nap behulltak, ezen a mappon ez kötelező. Aztán durvult a helyzet, de a Tomb se szerepelt jól. 1. héten hidra a fasorba se volt, de minden más lészen castleval. Szokás szerint 2. héten mentem a Gorgon karámokat zaklatni, be is vettem őket, ez is kulcsdolog volt Laca ellen. 1.2.7-nél végül Laca megjött az egyirányú monoliton keresztül. Az egyik gorgi dwellt bevette, de már semmi nem volt benne. Ezután új hét, Pyre felvette az összes gorgit, wywernt, lizardot és serpent flyt és ment Calh felé. Calh megtámadott, megeggyeztünk ez főcsata. Laca kemény volt, hive-ot is fosztott, de a mixelt seregek + a Ghost betett a morálnak, így Laca -2 morállal szállt harcba. Elkell mondjam, ha nincs meg az a mákom, hogy Laca szinte fullig kimaradt 1 körből, már nem az enyém lenne a sziget. De így nagy szerencsével és néhány spellel sikerült nyernem, és ha nem is úgy fejeződött be ez a game ahogy kellett volna, örültem, hogy Laca nem volt nagyon kész az esetektől.
Kihívás Tidewaterre
Titi vs. Dragon
Castle vs. Fortress
Tyris vs. Wystan
A lizardok mesterét kaptam kezdetekkor, nem panaszkodtam, Wystan jól tolta. Ez a meccs nagyon feküdt, a Tombból Shield of The Damned jött, ez jót tett amúgy se kis defemnek. A gorgi dwellek 2. héten megvoltak, aztán bebarangoltam a sziget maradékát is. Titi kb. 4. héten döntött úgy, hogy átjön, pechére készen álltam a fogadására Wystan még pont elért a várba, hogy felvegye az utánpótlást. Tyris a várban megtámadott, de a várvédés elég jól ment, a 40 Mighty pedig bezúzhatatlannak bizonyult, így sikerült Tidewatert ismét megvédenem.
Ellentámadás Spawardra
Dragon vs. Titi
Tower vs. Rampart
Theodorus vs. ?Mephala?
Ez a pálya nem tetszik, elég könnyen lehet bukni... Theo 1. nap bebukott bénázásaimnak köszönhetően, Mafla (aka Jou

) viszont jól szerepelt, erről a meccsről nincs mit mondani, 2 főhőst buktam elég sok lénnyel a maradékot pedig Titi simán elsöpörte. Béna voltam, így is jártam.
Köszönöm 2 ellenfelemnek a gamékat, nagyon élveztem őket!
És akkor ez a forduló:
Kihívom Easy Ridert Crustaceán!
További jó játékot, GL!
Dragon