Sziasztok!
Hát végetért volna az idei Heroes Tábor is, nagyon jó volt. köszönöm Mindenkinek a 10 napon át szerzett élményeket, tapasztalatokat, valamint Vologyának és a többi szervezőnek a szervezést!
Akkorhát nézzük szépen sorban először 1vs1: Erről idén sincs mit írnom, hoztam a tavalyi formát, 1 win és 1 elemental loss (tavaly ez win volt!

). Magánvéleményem, hogy a meccsek felére nem koncentráltam eléggé, a másik felét elcsesztem. Amit viszont leszűrtem, immár 2 Tábor és BB tapasztalatából: Sajnos csak 4 várral tudok jól játszani...

Ez van, 1vs1 marad fun szinten. Mindenesetre a meccsek jók voltak, köszönöm Mindenkinek a kemény és agyonmákolt meccseket!
2vs2: Botit kaptam párnak, Mindenki azzal jött nah bazz +1 kupa... Pedig nem, ezért
Botinak sokat kellett harcolnia

Mivel én itt még rosszabbul toltam mint 1vs1-ben 1x főcsatáztam igazán és azt hoztam is. Más nem történt gyengítésnek elmentem...
H3 Támadás: Ark sereg kombózva clone-al... A clerik kasztot ezen a támadáson utáltam meg, a meccsek felét alapból felkellett adnom a water magic miatt, a másik felét vagy megnyertem vagy lemákoltak/erősebbek voltak az ellenek. Ezen nincs mit szépíteni, BB-re majd nem funolom el az egészet, mert ez azért baromi uncsi volt. Lehet, hogy csak funra csináltam dehát na... Támadásba nem ismerek funt...
H5 Támadás: Az elkövetkező idők általam favorizált játéka lesz a H5, melyben meg is látszott, hogy improvizáltam és teszteltem (thnx Jounak, aki rávett, hogy teszteljek normálisan pár meccset!

). A 3. hellyel nagyon elégedett vagyok, pár érdekes dolog a támadásról: Bogpista majdnem agyonütött az 1. meccsen, Jout 2x megvertem rossz skillfának és kiforrott taktikának köszönhetően (simán vernie kellett volna...), Vologya és Mugger kétszer agyonmákolt/2x elcsesztem, de az ő seregük jobb is volt ez igaz. És ami abszolút villámcsapásként ért, hogy Ati és Zsombor is 1x-1x elküldött a süllyesztőbe figyelmetlenség és luckok miatt!

Sőt mikor Zsombor 3x rámluckolt az arkokkal az egész H5 csapat mögöttünk állt, és mindenki ellenem izzított...

Azért a rematchen jól visszavágtam!

Magixtól és Sorcytól féltem még, de ők valahogy egyszerűrek lettek túlzottan...

Összesítésben pár szóban összefoglalnám, hogy Jout vártam a top 3-ban, és lám milett... Mester kapd össze magad, fel a fejjel!
Jah és még 1 dolog tisztázásképpen! H5-ben Titivel mikor támadtam felmerült egy vitás kérdés, mégpedig, hogy a támadó fél támadhat-e csak a hőssel (közelharc/spell), míg a seregek defendelnek, vagy más nyavalyát csinálnak. Na most véleményem szerint, már miért ne tehetnék, a támadólag fellépésben bőven bennevan véleményem szerint az, hogy a hős kaszál, elvégre közelharcba az ancient fák kicsit ütnek ha nincsennek legyökerezve, és kényszerből jönniük kell, vagy a hős végzi ki őket, és nem a seregek. Na de bazz, nem tehetek rólla, hogy 31k HP-t nehezebb leverni mint 11-et asszem...

Bevallom a SEREG nem támadt, a hős viszont minden körben ütött, úgy vélem ez támadólag fellépés. Bár hallottam olyat is, hogy ez a fogalom csak arra vonatkozik ki támadja meg a másikat...
Egyebek: Idén lábproblémák miatt hanyagoltam a focit, éjszaka pótoltam 1 estényi CoD Funnal (ARTILERRY!

), sok estés alvással és pár estényi Age of II-vel, amit nagyon élveztem, jó volt, hogy ketten játszottunk Jouval először majd később volt olyan este ahol már 8-an keménykedtünk egymás ellen!
Gratulálok továbbá Süninek, Sorcynak és Ssth-nak 1vs1-ben, Vologya-Sorcy csapatnak és Süni-Tekinek 2vs2-ben, Sorcynak, a 2.nak (elnézést tényleg nem tudom ki volt az, majd editelek!

) Dreegarnak a H3 Támadásban, Vologyának és Muggernek a H5 Támadásban elért hellyezésekért!
Nos ennyi lenne, ez a kis beszámoló, jó volt a Tábor thnx Mindenkinek a meccseket, BB-n találkozunk jók legyetek skacok!
Sziasztok! Dragon