Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 15:44 

Idézet:
Szerintem ez nem így van. Mivel a 4-et mások készítették, mint akik az 5-öt fogják, így szerintem nem látják annyira, hogy mi volt rossz, és mi jó.

Szerintem sokkal inkább látni fogják, hogy mi a rossz, mert most nem ugyanazzal a kedvel fejlesztik a játékot, mint az előzőek. "Nekem ez így tetszik." -alapon. Mivel más személy, neki más fog tetszeni.
És remélhetőleg sokat játszott a csapat a H4-gyel, de még többet a H3-mal.

És a rról mi a véleményetek, hogy az upgrade system olyan legyen, mint a H2-ben? Az angol fórumon ezzel sokat találkoztam.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 15:48 

Sogroon írta:
És a rról mi a véleményetek, hogy az upgrade system olyan legyen, mint a H2-ben? Az angol fórumon ezzel sokat találkoztam.

Örülnék neki. Kevesebb fajta lény lenne, de több lény férne be így a csapatba. Bár nem hiszem, hogy így lesz. Az a 130 féle lény/6 vár nem erre enged következtetni. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 18:06 

Freemy írta:
Sogroon írta:

Örülnék neki. Kevesebb fajta lény lenne, de több lény férne be így a csapatba. Bár nem hiszem, hogy így lesz. Az a 130 féle lény/6 vár nem erre enged következtetni. :(

Csak nehogy az legyen, h egy lénynek lehet +2 Atack v. Deffense skillt adni, és akkor már új lénynek számít. Tegyük fel, h lesz kb. 30 natural, akkor 100/6 :arrow: kb. 16 lény/vár elég soknak tűnik. :roll: Én abban bízok, h a 6 vár azt jelenti,(hamár 6 lesz...) h 6 típus (pl. Castle), de ezen belül lesznek alfajok. :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 13 szer., 18:41 

De az is lehet, hogy Disciples-szerű lesz egy kicsit, és egy alaplényt több irányba lehet upgradelni. Bár ekkor megint előtűnne a H4-probléma: két ugyanolyan típusú várban sem ugyanazok az egységek lehetnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 14 csüt., 10:08 

Üdv!
Végigolvasgattam itt a Heroes 5 véleményeket. Ha már dönteni kell én is inkább a pesszimisták közé tartozom. Jó dolog a 3D meg a jólkinézet, csak az a baj, hogy már a 4-ben is többet adtak a kinézetre, mint az AI-ra és a tesztelésre. Nem vagyok programozó, de gondolom egy olyan bonyolult játéknál amilyet szeretnénk, jó AI-t nagyon sok munka csinálni. Lehet, hogy több, mint a dizájn meg a 3D. Mivel a látszattal általában több vevőt lehet szerezni, mint a használhatósággal és a minőséggel, kicsi esélyt látok rá, hogy a Heroes 5 akár csak megközelítse a H3-at.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 14 csüt., 10:52 
Heroes Team

Hali!

Még egy dolog nagyon fontos amiröl eddig nem esett szó. A MULTIPLAYER!!! A H4-nek talán ez volt a legnagyobb hibája, hogy multira alkalmatlan volt. Valamint valljuk be, hogy már a H3-at is rég elfeledtük volna, ha nem lenne ennyire kíváló multigamekre! Szal azért óvatosan kell bánni a bonyolítással is, ui. éppen ezért volt nagyszerü a H3 eléggé összetett, de mégsem annyira, hogy az a multi rovására menjen...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 7:51 

yc írta:
Udv,

teljes mértékben egyetértek Kmettil utolso hozzászolásával,lehet hogy több mitn 130 féle lényt lehet kifejleszteni,de ha használni csak 10-et,akkor nem sokat ér..
Nem tudom miért nem lehet H3 modra megcsinálni,és a kifejlesztett lényekhez tovább kutatni,és kifejleszteni,pl olyan épületet ami edzi a crusadereket és nőveli a amximális sebzést
és ilyesmi,és ez minden adott vártipusban kifejleszthető legyen..
e felé kéne inkább fejleszteni,és ne abba az irányba hogy a játékos elvesszen a sok lehetőség között,és ne legyen 2 hasonlo vár azonos tipusban sem!
Én mindig is szerettem a H3-ban körbe járnia váraim és mindegyikből kivenni,és hatalams seregekkel vonulni...
ez már a 4-ből is hiányzott...
No röviden ennyi...
remélem azért vannak más H3 fanok,akik hasonloan látják...

Heroes 3 és fallot 2 forever :)

Szia!

En peldaul kozejuk tartozok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 7:55 

Freemy írta:
Kmettil írta:
Meg valami. Nekem nem jon be ez a csatafelallas. Kis terkepen keves szamu sereg bazi nagy alakokkal. Nem sok hely van a taktikazasra :-(

A kis térképen segíthet, ha lesz scrollozási lehetőség. Ezt még ne temessük! Így a bazi nagy alakok is kissebbé válhatnak, ergo még taktikázni is lehet, de csak akkor, ha van scroll...

Szia!

Nem ugy nezem, hogy lenne scroll. Nezd meg a fejleszto masik jatekat az Etherlords-ot. Ott is ez a helyzet. Bazi nagy alakok a csatamezon akik egy helyben allnak es varazsolgatnak, vagy csapolnak a kardal....Borzalom. Tobbek kozt ezert sem szeretem az a jatekot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 7:57 

cooper írta:
Kmettil írta:
It nagyon ugy nezem, hogy kis letszamu csapatokal kell majd kommandirozni. Nekem a Heroes III-ban tetszett az hogy 1 egysegbol tobb is volt a terepen. Igy volt olyan mikor tobb szazeszer egyseg csapott ossze egymassal. Eben a jatekban nem latom ennek lehetoseget.

Egyetértek. Ha egyesével lennének az egységek akkor már Age of Wonders 3-nak hívhatnánk a játékot... :(

Vagy Etherlords-nak hivnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 8:00 

Fizban írta:
Én most azon gondolkodom, hogy hogy raknak 6 várba + a neutralok közé több mint 130 egységet, de csak egy épkézláb ötletem van: multi-upgradelés. Szerintem a Heroes 4 abból a szempontból jó volt, hogy annyi sokmindent megváltoztattak benne, hogy a Heroes 5-höz sok tapasztalattal rendelkeznek a készítők, és tudják hogy mit szabad beletenni és mit nem.

Ha informacioum nem csalnak akkor a Heroes IV-et meg anno a 3DO keszitette ez meg a Nival Interactive. Nem ugyanaz a fejleszto -> Nincsen ez ugyben tapasztalatuk (Ha az Etherlords 1-2ot nem szamitom de, de az mas jatek)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 8:06 

Nimbus írta:
Hali!

Fizban: A próféta szóljon belöled! :D
Egyébként szerintem a Heroes 3 az egyetlen játék aminek soron következö részéhez nem kellett volna mást csinálni mint "lefújni a port". Remélem a Heroes 5 -nél ezt tartják szemelött, és nem akarnak új harc-, mágia- és fejlödésrendszert (tökéletesen nincs mit változtatni...).

Sajnos ahogy a kepekre pillantok mindent at akarnak reformalni. A csatarendszert, es a 3D-t nem is emlitem. Ez a jatek nagyon MASnak nez ke mint a sorozat tobbi jateka. Nagyon akarnak a grafikara adni. Arra latszik nagyon ragyurtak, habar nekem mar a Heroes III grafikaja is eppen eleg szep volt. Nekem nem hianyzott annyira ebben a jatekban a 3D es a csilli villi. A lenyeg az legyen hogy jokat lehessen taktikazni a jatekban es nem az mennzire szen nez ki. Habar azt mondom szepek a kepek, de it csak a kalandterkepre gondolok. Az alakokkal nem vagyok kibekulve. Az angyal peldaul nagyon idetlenul nez ki azzal a bazi nagy kardal a kezeben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 8:07 

yc írta:
Udv,

szerintem ez a 130 egység ez ugy fog összejönni,hogy lesz 1 fejlesztési fa,és te döntöd el merrefelé szeretnél fejleszteni,igy akár váranként 30 féle lény is előállithato...csak hogy ez nam a heroes sorozatra jellemző...
Nagyon félek attol hogy az 5. rész a kevésbé népszeru,s elimsert 4-et is alul fogja mulni,nagyon elmennek a látvány, a 3D,és az ilyen real tima stragéiákra jellemző fejlesztési ág irányába...
Nimbussal egyet értek,én már azzal is elégedett lennék ha leporolnák a 3. részt,lenne grandmaster fokozat a skillekben,beraknának még pár vártipust,uj egységekkel,artifactokkal,és fejlesztenék a map editort(a fejlesztés,nem felesleges bonyolitással egyenlő),ha ezt mind megkapnám az 5. résztől,én lennék az egyik legboldogabb Heroes 5 fan! :)

Heroes 3 és fallout 2 forever

Egyszeruen csak egyeterteni tudok ezekkel a szavakkal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 14:08 

Én nem értek egyet. Nem a közvetlen képekből, hanem a közvetett tényekből következtetek arra, hogy ha megjelenik a játék biztos hogy ez lesz a legjobb rész. A 3DO és szegény Jon kiégett, sajnos évek óta tart a mélyrepülésük. Nem ártott átadni a játékot egy másik fejlesztőnek. A Nival már a rage of magessal belopta magát a szívembe. Az Ubi soft meg az utóbbi időben nem tud hibázni. Hamarosan ők lesznek az EA egyetlen ellenfelei. Ebben az időszakban nem engedhetnek meg maguknak egy botlást. Úgyhogy két variáció lehetséges: vagy szuper lesz a játék, és még jobban erősödik az UBI soft pozíciója, vagy ha gyengének bizonyul ki sem adják. Tehát ha megjelenik jó lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 14:10 

[quote="Nimbus"]Hali!

H3-at is rég elfeledtük volna, ha nem lenne ennyire kíváló multigamekre!

Szia Nimbus!

Nem hinnem. En a H3-al 99.9999999999%-ban single playerben jatszottam es jatszok is meg 6 ev utan is. A single resz is megunhatatlan szerintem. Persze a multi resz is jo de azert van egy nagy hibaja. Ha a csata sokaig eltart akkor bizonz sokat kell varnia a masik jatekosnak. En ha fejleszto lennek akkor ugy fejlesztettem volna hogy egyidoben lephessenek a jatekosok (addig amig az adot kor akciopontjai tartanak). Ha minden jatekos lelepte amit akart akkor johet az uj kor...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 14:15 

Kitt írta:
Én nem értek egyet. Nem a közvetlen képekből, hanem a közvetett tényekből következtetek arra, hogy ha megjelenik a játék biztos hogy ez lesz a legjobb rész. A 3DO és szegény Jon kiégett, sajnos évek óta tart a mélyrepülésük. Nem ártott átadni a játékot egy másik fejlesztőnek. A Nival már a rage of magessal belopta magát a szívembe. Az Ubi soft meg az utóbbi időben nem tud hibázni. Hamarosan ők lesznek az EA egyetlen ellenfelei. Ebben az időszakban nem engedhetnek meg maguknak egy botlást. Úgyhogy két variáció lehetséges: vagy szuper lesz a játék, és még jobban erősödik az UBI soft pozíciója, vagy ha gyengének bizonyul ki sem adják. Tehát ha megjelenik jó lesz.

Szia!

Az rendben van, hogy az Ubissoft az mostansag jo jatekokat ad ki, de te milyen tenyekre gondolsz? Mibol gondolod, hogy jo lesz, sot a legjobb lesz ez a jatek. Sajnos eleg keves meg az informacio a jatekrol. Ezektol a tenyektol meg lehet oriasi zako is.

Udv:
LacUS

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 14:32 

Persze hogy kevés az info. Ezért nem az infokban bízok, hanem a fejlesztőben és a kiadóban. Ez olyan, mint egy nagy író következő regénye. Azt sem ismeri senki, de tudhatja, hogy az írótól milyen szinvonalat várhat el és mit nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 16:55 

Kitt írta:
Persze hogy kevés az info. Ezért nem az infokban bízok, hanem a fejlesztőben és a kiadóban. Ez olyan, mint egy nagy író következő regénye. Azt sem ismeri senki, de tudhatja, hogy az írótól milyen szinvonalat várhat el és mit nem.

Udv Kitt!

Az en velemenyem az, hogy amig a jatekfejleszto nem irt olyan jatekot mint a Heroes sorozat addig az osszehasonlitas ertelmetlen. Egy mas mufaju jatekkal osszehasonlitani, amit az a fejleszto keszitett szerintem felesleges. Peldaul lehet, hogy egy fejlesztocsapat franko FPS, vagy RTS programot keszit, mert van mar egy jol bejaratott grafikus motorjuk, amit esetleg evek ota csiszolgatnak. Ha belevagnak egy mas iranyvonalba, mint jelen esetben a Heroes sorozat (TBS), az nagy riziko es nem biztos. hogy bejon nekik. Nagyon keves az olyan fejleszto, aki kuonbozo mufajokban, mindig sikeres jatekot adnak ki (talan csak a Blizzard). Az meg hogy mely kiado adja ki az meg mar vegkepp nem garancia a sikerre.
A Rage Of Magnes, ha jol emlekszem egy maszkalos kalandjatek volt (nem jatszottam vele vagy csak 10 percet, de nem jot be).
Szerintem irokhoz hasonlitani egy jatekfejlesztot, de fokepp egy kiadot badarsag. Egy iro altalaban ugyanabban a temaban ir (pl egy sci-fi iro nem fog valoszinuleg egy szerlmes konyvet irni). Igy persze egy irotol lehet szamitni arr hogy milyen lesz a kovetkezo konyve, de ez egy kiadora mar nem all fenn.
Na Csao.................

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 15 pén., 18:36 

Semmi értelme egy olyan dologról vitázni ami még nincs is. Én csak azt mondtam, hogy a két érdekelt már bőségesen bizonyított és ez reményre ad okot. Azt hiszem ezt senki sem tagadhatja. Ha meg csak az fejleszthetne körös statégiát, aki eddig lenne vagy 3 csapat és annyi. A valóság pont az ellenkezőjét mutatja. Nézd meg a 3DO-t, mennyi körös str-t fejlesztettek. És jobb lett? Nem! Ugyanez igaz az rpg-ire. Én mindig azt mondom, hogy az első játék az igazi, mert ott még nincs meg a rókabőr effektus. Szerintem a Nivalnak és az Ubinak is van egy csomó új ötlete. Az meg, hogy eddig milyen játékokat csináltak azt bizonyítja, hogy igényesek. Miért pont itt változtatnának? Beleöltek egy csomó pénzt a licencbe, fejlesztésbe, gondolod, hogy ezek után összecsapnak valamit? Idejük is bőven van. Úgyhogy hajrá, és félre a pesszimizmust, és a hibák keresését.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 16 szomb., 9:06 

Ha az 5-öt a Nival késziti akkor nincs mitől félni. Igaz csak a Blitzkrieg sorozatát ismerem de ennek a játéknak csak egy hibája van reális tulzottan reális, és ezek után a hasonló témájú játékok már kevésbé szorakoztatóak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 ápr. 16 szomb., 10:36 

Udv,

szerintem ott lett elrontva az egész,hogy a játékosok többsége a grafikátol dob hátast,és ez a fő mozgato rugoja a fejlesztésnek,s ezzel rontják el..
Hangoztatták hogy adnak ajátékosok véleményéré,de sajnos nem a fanatikusokéra,a piac diktál,aki eddig is szerette a heroes sorozatot,az eddig is megveszi,nehogy hiányos legyen a kollekcioja,aki meg csak 1 látványos stratégiát akar az is meg fogja venni,de nem mind1 az hogy a játék a "nagy heroes-osoknál" a polcon fog-e pihenni,vagy a gépben serceg a cd nap mint nap,még évek multán is....
Hogy az ubisoft milyen játékot csinál,az más kérdés,az EA-nak is voltak gyenge játékai... De tudod mit Kitti,a proféta szoljon belőled :)))

Heroe 3 és fallout 2 forever...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]